Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ama ama Ebruuuu:14::14::14:Ağlarım bak.Ben güllacı çok seviyooomm.Aslında masum sayılabilecek bir tatlı.Güllacın şekerini de ben çok az koyuyorum.Sütlü hafif bir tatlı oluyor.İkna oldun mu canım.Yapıp yiyeyim mi:56:Lütfen :1:

Ne zaman yaptır güllacı biliyor musun Hatice, regl olduğun gün. Erken vakitte yersin hem tatlı isteğini karşılar hemde güllaç yemiş olursun. Kilonuda etkilemez. Ne dersin?:34:

yvrm benim msj sayımda bir yanlıslık olmus senin bana yazdıgın msja cevapla diyip sana msj attıgım içim sanırım senin gecen günlerdeki msj sayın sana benimki olarak gitmiş :60: ben sadece cumartesi günkü msj sayımı bildirdim oda 15 o 34 olan senin eski attıgın msj bana :60: ebrucumcum öyle not alırsın

Ben zaten senin mesaj sayılarını söyledim Yasemin'e. Dedektif gibiyim yaaa kaçmıyor hiç bişey :9:

Selam kızlar,

bugün işler çok yoğun, ceee diyip kaçıyorummm. Akşam eve gidince bakabilicem geçmişe... :3:

Kolay gelsin canım.

ben dün akşamki mönümü yazmasam olurmu :44::44::44::44: kaçamaktan fazlası söz konusuda :14::14::14: bide benim ortim kim ne şanslı yaa kimse :9::9::9::9: çok sıkıcı bigün yemek yemeyince bişiler içmeyince zaman geçmiyomuş.

Dünki bizi ilgilendirmiyor şuan. Bugün ki menünü yazarsın eğer onda sorun olursa yakarız çıranı :9: Yeni eşleştirmeler yapacağım. Herkesin ortisi değişecek. Daha doğrusu ortisi gidenlerin değişecek. İkiside aynı anda burda olanların ortileri aynı kalacak. Diğerlerine kura çekeceğim.

bende burdayım ama mızım yataktan düştü ağzı kanadı kaç saat ağladı.şimdide onlarla oynamamı istiyorlar.sanki takat kalmış gibi,

Geçmiş olsun canım yaaa. İnşallah bişeyi yoktur.

Aman allah korusun tatlım:9::9::9::9:, biz boşandık. Beni ruslarla aldattı. Kader şu ki, şu an bir rus bana aşık ve peşimde:1::1::1::1::1::1:

Buda iyiymiş yaaaaaaaaaa, o zaman yüz verme sen o rusa. Demek ki bişey çıkmıyor ruslardan :34:

Bugun okdr cok yurudumkıı
asırı yorgunum ya

Dinlen birazcık canım. Regl dönemin olduğu için bide sıcaklardandır büyük ihtimal. Güzel bir duş al serin serin yat biraz.

günaydın canım.sana mesaj atmıştım gelmemiş galiba 14 tane

Not aldım canım. Zeliş seninkileride not aldım. Göndermeyen bi Seçil kaldı.

13. takımdamı oluyorum şimdi :D yoksa birileri beni çağıracak onlaramı takılacağım :D sizin kg veriş azmini görünce sizden feyz alsam güzel olur gb :)

Hayır canım maalesef şuan takımımız dolu. Mesaj bıraktığın yere sık sık bak. Ordan sana hangi takıma gitmen gerektiğini yazarlar. O belli olana kadar bizimle kalabilirsin dedim. Canın ne zaman istersede bizim takımda muhabbete gelebilirsin. Ama dediğim gibi maalesef ki yerimiz yok. Olsa çağırırdım zaten.

Kızlar iftar için salçalı köfte tarifi istiyorum. Daha önce yapan var mı? Çok yedim ama ilk defa yapacağım. Ekmek içi yoktu galeta unu aldım. Umarım ekmek içinin yerini tutar.

Kimse bişey yazmıyor mu yoksa yine sitede mi sorun var?

Kızlar iftar için salçalı köfte tarifi istiyorum. Daha önce yapan var mı? Çok yedim ama ilk defa yapacağım. Ekmek içi yoktu galeta unu aldım. Umarım ekmek içinin yerini tutar.

Canım fırında yapacaksın galiba. Ben fırında köfte hiç yapmam ama teyzem yapardı. Köftelere o hiç ekmek yada galete unu koymazdı. rendelenmiş soğan tuz ve karabiber ile yoğurur. Tepsiye yuvarlak yuvarlak dizer. Üstlerine de salçalı yağlı su dökerdi. Tadı böyle güzel oluyordu.

Canım fırında yapacaksın galiba. Ben fırında köfte hiç yapmam ama teyzem yapardı. Köftelere o hiç ekmek yada galete unu koymazdı. rendelenmiş soğan tuz ve karabiber ile yoğurur. Tepsiye yuvarlak yuvarlak dizer. Üstlerine de salçalı yağlı su dökerdi. Tadı böyle güzel oluyordu.

ben fırında izmir köftesi yapıyorum oda çok güzel köfte yapıp tepsiye diziyosun yanına patates dilimliyosun sonra salçalı sos yapıp üzerine ekliyosun offf canım çekti yaa :52::52::52:
Izmir Kofte - borulcesalatasi - Blogcu.com

Son düzenleme:
bende burdayım ama mızım yataktan düştü ağzı kanadı kaç saat ağladı.şimdide onlarla oynamamı istiyorlar.sanki takat kalmış gibi,
geçmiş olsun bebişe.benim kızda öğlen kanepe kenarında sürümeye çaşışırken düştü kafayı vurdu,baya bi ağladı.

Bugun okdr cok yurudumkıı
asırı yorgunum ya
orti hişşş yürümedim ama senden yorgunum,sıfır enerji.

nasıl yapıcan ,pataesli falanmı yoksa sulu mu.?
sulu çok güzel olur.hemen yazıyorum.iiki kişisiniz 500 g kıymaya 1küçük çaybardağı pirinç,soğan rendesi,baharat katıp yoğur.tepsiye un koy.minik misketler yap.tencerede salçayı kavur,su ekle,yarım limon sık.kaynayınca köfteleri ekle.çok sulu olmayacak.çorba gibi değil yani.

patatesli köfte:kıymaya ,soğan rendele,yumurta,maydonoz,galeta,bahat kat ,yuğur.yassı köfteler yap.patatesleri halka halka kes,kızart.köfteleri kızart.tepsiye dik dik dizip salçalı su ekle,fırında pişir.kızartmadan çiğde fırına koyabilirsin ama kızarınca daha lezzetli oluyor.

Son düzenleme:

Ben önce kızartıp sonra fırına atacağım canım. Nurgülün dediği gibi İzmir köfte yapacağım.

ben fırında izmir köftesi yapıyorum oda çok güzel köfte yapıp tepsiye diziyosun yanına patates dilimliyosun sonra salçalı sos yapıp üzerine ekliyosun offf canım çekti yaa :52::52::52:
Izmir Kofte - borulcesalatasi - Blogcu.com

Teşekkürler canım senin tarifede bakıyorum.

Mesaj sayını ya gece 12 den sonra yada yarın sabah erkenden bildir. Özel mesaj göndereceksin tamam mı? Bana göndereceksin bu arada :9:

Ben önce kızartıp sonra fırına atacağım canım. Nurgülün dediği gibi İzmir köfte yapacağım.

Teşekkürler canım senin tarifede bakıyorum.

Mesaj sayını ya gece 12 den sonra yada yarın sabah erkenden bildir. Özel mesaj göndereceksin tamam mı? Bana göndereceksin bu arada :9:

özel diyosun yaniiii taamm :))))

geçmiş olsun bebişe.benim kızda öğlen kanepe kenarında sürümeye çaşışırken düştü kafayı vurdu,baya bi ağladı.

orti hişşş yürümedim ama senden yorgunum,sıfır enerji.

nasıl yapıcan ,pataesli falanmı yoksa sulu mu.?
sulu çok güzel olur.hemen yazıyorum.iiki kişisiniz 500 g kıymaya 1küçük çaybardağı pirinç,soğan rendesi,baharat katıp yoğur.tepsiye un koy.minik misketler yap.tencerede salçayı kavur,su ekle,yarım limon sık.kaynayınca köfteleri ekle.çok sulu olmayacak.çorba gibi değil yani.

patatesli köfte:kıymaya ,soğan rendele,yumurta,maydonoz,galeta,bahat kat ,yuğur.yassı köfteler yap.patatesleri halka halka kes,kızart.köfteleri kızart.tepsiye dik dik dizip salçalı su ekle,fırında pişir.kızartmadan çiğde fırına koyabilirsin ama kızarınca daha lezzetli oluyor.

Teşekkürler canım iki türlüsünüde severim hatta senin ilk tarifi terbiyeli (yoğurtlu) yapıyorum çok lezzeli oluyor. Bu kez ikinci yazdığın gibi yapacağım. Ben şimdiden başlayayım o zaman. Daha çok işim var.

Kızlar ben kaçıyorum. Erkenden vakitlice hazırlayayım iftar menüsünü. İşim biterse uğrarım yine. Öpüyorum hepinizi :16:

Ben çıkıyorum kızlar, akşam giremem büyük ihtimal, kızımla oynayıp yatabilirim inş. Koca kış hasta olmadım, geldim bu sıcaklarda hasta oldum yaa:2::2::2::2:

Kızlar ben kaçıyorum. Erkenden vakitlice hazırlayayım iftar menüsünü. İşim biterse uğrarım yine. Öpüyorum hepinizi :16:

kolay gelsin.ben çoktan koydum ocağa yemeğimi taze fasulye yapıyorum.bugün azıcık susdadım ama iki kere soğuk suyun altına girdim nasıl iyi geliyor varya çıkasım gelmiyor:16:

Back
X