Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ama EbruuuuAğlarım bak.Ben güllacı çok seviyooomm.Aslında masum sayılabilecek bir tatlı.Güllacın şekerini de ben çok az koyuyorum.Sütlü hafif bir tatlı oluyor.İkna oldun mu canım.Yapıp yiyeyim mi
Lütfen
![]()
yvrm benim msj sayımda bir yanlıslık olmus senin bana yazdıgın msja cevapla diyip sana msj attıgım içim sanırım senin gecen günlerdeki msj sayın sana benimki olarak gitmişben sadece cumartesi günkü msj sayımı bildirdim oda 15 o 34 olan senin eski attıgın msj bana
ebrucumcum öyle not alırsın
Selam kızlar,
bugün işler çok yoğun, ceee diyip kaçıyorummm. Akşam eve gidince bakabilicem geçmişe...![]()
ben dün akşamki mönümü yazmasam olurmu :44::44::44::44: kaçamaktan fazlası söz konusudabide benim ortim kim ne şanslı yaa kimse
çok sıkıcı bigün yemek yemeyince bişiler içmeyince zaman geçmiyomuş.
bende burdayım ama mızım yataktan düştü ağzı kanadı kaç saat ağladı.şimdide onlarla oynamamı istiyorlar.sanki takat kalmış gibi,
Aman allah korusun tatlım, biz boşandık. Beni ruslarla aldattı. Kader şu ki, şu an bir rus bana aşık ve peşimde
![]()
Bugun okdr cok yurudumkıı
asırı yorgunum ya
Herhangi bir takımdan çağrılana kadar takılabilirsin bizimle birlikte![]()
teşekkürler linke mesaj bıraktım
günaydın canım.sana mesaj atmıştım gelmemiş galiba 14 tane
13. takımdamı oluyorum şimdiyoksa birileri beni çağıracak onlaramı takılacağım
sizin kg veriş azmini görünce sizden feyz alsam güzel olur gb :)
Hangi günün mesaj sayısı?
Kızlar iftar için salçalı köfte tarifi istiyorum. Daha önce yapan var mı? Çok yedim ama ilk defa yapacağım. Ekmek içi yoktu galeta unu aldım. Umarım ekmek içinin yerini tutar.
Canım fırında yapacaksın galiba. Ben fırında köfte hiç yapmam ama teyzem yapardı. Köftelere o hiç ekmek yada galete unu koymazdı. rendelenmiş soğan tuz ve karabiber ile yoğurur. Tepsiye yuvarlak yuvarlak dizer. Üstlerine de salçalı yağlı su dökerdi. Tadı böyle güzel oluyordu.
geçmiş olsun bebişe.benim kızda öğlen kanepe kenarında sürümeye çaşışırken düştü kafayı vurdu,baya bi ağladı.bende burdayım ama mızım yataktan düştü ağzı kanadı kaç saat ağladı.şimdide onlarla oynamamı istiyorlar.sanki takat kalmış gibi,
orti hişşş yürümedim ama senden yorgunum,sıfır enerji.Bugun okdr cok yurudumkıı
asırı yorgunum ya
Kızlar iftar için salçalı köfte tarifi istiyorum. Daha önce yapan var mı? Çok yedim ama ilk defa yapacağım. Ekmek içi yoktu galeta unu aldım. Umarım ekmek içinin yerini tutar.
Canım fırında yapacaksın galiba. Ben fırında köfte hiç yapmam ama teyzem yapardı. Köftelere o hiç ekmek yada galete unu koymazdı. rendelenmiş soğan tuz ve karabiber ile yoğurur. Tepsiye yuvarlak yuvarlak dizer. Üstlerine de salçalı yağlı su dökerdi. Tadı böyle güzel oluyordu.
ben fırında izmir köftesi yapıyorum oda çok güzel köfte yapıp tepsiye diziyosun yanına patates dilimliyosun sonra salçalı sos yapıp üzerine ekliyosun offf canım çekti yaa
Izmir Kofte - borulcesalatasi - Blogcu.com
Ben önce kızartıp sonra fırına atacağım canım. Nurgülün dediği gibi İzmir köfte yapacağım.
Teşekkürler canım senin tarifede bakıyorum.
Mesaj sayını ya gece 12 den sonra yada yarın sabah erkenden bildir. Özel mesaj göndereceksin tamam mı? Bana göndereceksin bu arada
geçmiş olsun bebişe.benim kızda öğlen kanepe kenarında sürümeye çaşışırken düştü kafayı vurdu,baya bi ağladı.
orti hişşş yürümedim ama senden yorgunum,sıfır enerji.
nasıl yapıcan ,pataesli falanmı yoksa sulu mu.?
sulu çok güzel olur.hemen yazıyorum.iiki kişisiniz 500 g kıymaya 1küçük çaybardağı pirinç,soğan rendesi,baharat katıp yoğur.tepsiye un koy.minik misketler yap.tencerede salçayı kavur,su ekle,yarım limon sık.kaynayınca köfteleri ekle.çok sulu olmayacak.çorba gibi değil yani.
patatesli köfte:kıymaya ,soğan rendele,yumurta,maydonoz,galeta,bahat kat ,yuğur.yassı köfteler yap.patatesleri halka halka kes,kızart.köfteleri kızart.tepsiye dik dik dizip salçalı su ekle,fırında pişir.kızartmadan çiğde fırına koyabilirsin ama kızarınca daha lezzetli oluyor.
Şakayla karışık ben isterim br fal. Bu ara aşk hayatı çok hareketli :)) ruslar türkler koşturan koşturana. daha fazla kilo vermeye korkuyorum
![]()
Kızlar ben kaçıyorum. Erkenden vakitlice hazırlayayım iftar menüsünü. İşim biterse uğrarım yine. Öpüyorum hepinizi![]()