Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

neyse kızlar bende çıkıyorum yemeğe bakayım yanına birde cacık yapayım oh oh:) yarın görüşrüzz hepinize hayırlı iftarlar bol su için:52::54:

Çıkmadan bugün yediklerimide yazayım,

Sabah: 2 wasa+ 1 parça ezine peyniri (kibrit kutusu)

ara: sütlü neskafe şekersiz

öğlen: az ezogelin çorba+yoğurtlu ıspanak yemeği

akşam: 1 kase nesfit .

eve gidince de 1 şeftali yiyeceğim.

geçmiş olsun canım ya aman dikkat bişey yoktur inşallah.çocuklar hep öyleler benim kızımdakendi kendine oynar ben bilgisayar başına geçince kalk kalk demeye başlr ne yapacaksın bizim işimizde onlar işte..

geçmiş olsun çocukları bi an boş bırakmaya gelmiyo gücün yettiğince eşlik et artık onlar daha önemli biliyosun

Geçmiş olsun canım.

Ay kıyamam, kızımda benim 6 aylıkken düşmüştü, onunla ne ağladım,ödüm patlamıştı bişey oldu diye. Anne olmak çok zor.

Ne zaman yaptır güllacı biliyor musun Hatice, regl olduğun gün. Erken vakitte yersin hem tatlı isteğini karşılar hemde güllaç yemiş olursun. Kilonuda etkilemez. Ne dersin?:34:

Ben zaten senin mesaj sayılarını söyledim Yasemin'e. Dedektif gibiyim yaaa kaçmıyor hiç bişey :9:

Kolay gelsin canım.

Dünki bizi ilgilendirmiyor şuan. Bugün ki menünü yazarsın eğer onda sorun olursa yakarız çıranı :9: Yeni eşleştirmeler yapacağım. Herkesin ortisi değişecek. Daha doğrusu ortisi gidenlerin değişecek. İkiside aynı anda burda olanların ortileri aynı kalacak. Diğerlerine kura çekeceğim.

Geçmiş olsun canım yaaa. İnşallah bişeyi yoktur.

Buda iyiymiş yaaaaaaaaaa, o zaman yüz verme sen o rusa. Demek ki bişey çıkmıyor ruslardan :34:

Dinlen birazcık canım. Regl dönemin olduğu için bide sıcaklardandır büyük ihtimal. Güzel bir duş al serin serin yat biraz.

geçmiş olsun bebişe.benim kızda öğlen kanepe kenarında sürümeye çaşışırken düştü kafayı vurdu,baya bi ağladı.

orti hişşş yürümedim ama senden yorgunum,sıfır enerji.

nasıl yapıcan ,pataesli falanmı yoksa sulu mu.?
sulu çok güzel olur.hemen yazıyorum.iiki kişisiniz 500 g kıymaya 1küçük çaybardağı pirinç,soğan rendesi,baharat katıp yoğur.tepsiye un koy.minik misketler yap.tencerede salçayı kavur,su ekle,yarım limon sık.kaynayınca köfteleri ekle.çok sulu olmayacak.çorba gibi değil yani.

patatesli köfte:kıymaya ,soğan rendele,yumurta,maydonoz,galeta,bahat kat ,yuğur.yassı köfteler yap.patatesleri halka halka kes,kızart.köfteleri kızart.tepsiye dik dik dizip salçalı su ekle,fırında pişir.kızartmadan çiğde fırına koyabilirsin ama kızarınca daha lezzetli oluyor.

teşekkürler arkadaşlar birşeyi yokta baya bi ağladı.sonrada kucağımdan inmedi.şimdi yuttum ikisinide yemek yapıcam bende.

Kızlar ben kaçıyorum. Erkenden vakitlice hazırlayayım iftar menüsünü. İşim biterse uğrarım yine. Öpüyorum hepinizi :16:

Ben çıkıyorum kızlar, akşam giremem büyük ihtimal, kızımla oynayıp yatabilirim inş. Koca kış hasta olmadım, geldim bu sıcaklarda hasta oldum yaa:2::2::2::2:

neyse kızlar bende çıkıyorum yemeğe bakayım yanına birde cacık yapayım oh oh:) yarın görüşrüzz hepinize hayırlı iftarlar bol su için:52::54:

iftardan sonra görüşürüz arkadaşlar kendinize iyi bakın.

afiyet olsun canım.wasa nedir acaba ben bilmiyorumda

kolay gelsin.ben çoktan koydum ocağa yemeğimi taze fasulye yapıyorum.bugün azıcık susdadım ama iki kere soğuk suyun altına girdim nasıl iyi geliyor varya çıkasım gelmiyor:16:

Ayy sorma ben iki gündür hem çok acıkıyorum hemde çok susuyorum.

Ben çıkıyorum kızlar, akşam giremem büyük ihtimal, kızımla oynayıp yatabilirim inş. Koca kış hasta olmadım, geldim bu sıcaklarda hasta oldum yaa:2::2::2::2:

Geçmiş olsun canım. Dinlen güzelce. Umarım düzelirsin biran önce.

Kolay gelsin canım sana. İyi akşamlar :16:

Menün güzel olmuş canım afiyet olsun. Çıkmadıysan umarım okursun. Ben kaç gündür saat 15:00 ten sonra meyve yemeyin diye bas bas bağırıyorum ama beni kimse duymuyorrrrrrr. Kızlar meyveler çok masum gibi görünüyor ama az tüketilmesi lazım. Yasemin umarım okur ve bugün ki şeftaliyi yemezsin.

teşekkürler arkadaşlar birşeyi yokta baya bi ağladı.sonrada kucağımdan inmedi.şimdi yuttum ikisinide yemek yapıcam bende.

Kolay gelsin sanada canım. Ben ara verdim biraz direkt buraya baktım. Daha devam edeceğim.

İmkanın varsa uyu derim tatlım ;)
Uyudum canım ıyı geldı :)
Ne zaman yaptır güllacı biliyor musun Hatice, regl olduğun gün. Erken vakitte yersin hem tatlı isteğini karşılar hemde güllaç yemiş olursun. Kilonuda etkilemez. Ne dersin?:34:

Ben zaten senin mesaj sayılarını söyledim Yasemin'e. Dedektif gibiyim yaaa kaçmıyor hiç bişey :9:

Kolay gelsin canım.

Dünki bizi ilgilendirmiyor şuan. Bugün ki menünü yazarsın eğer onda sorun olursa yakarız çıranı :9: Yeni eşleştirmeler yapacağım. Herkesin ortisi değişecek. Daha doğrusu ortisi gidenlerin değişecek. İkiside aynı anda burda olanların ortileri aynı kalacak. Diğerlerine kura çekeceğim.

Geçmiş olsun canım yaaa. İnşallah bişeyi yoktur.

Buda iyiymiş yaaaaaaaaaa, o zaman yüz verme sen o rusa. Demek ki bişey çıkmıyor ruslardan :34:

Dinlen birazcık canım. Regl dönemin olduğu için bide sıcaklardandır büyük ihtimal. Güzel bir duş al serin serin yat biraz.
Evet canım uyudm kendme geldıım..
Kızlar ben kaçıyorum. Erkenden vakitlice hazırlayayım iftar menüsünü. İşim biterse uğrarım yine. Öpüyorum hepinizi :16:
Kolay gelsn canım afıyet olsun ..
Gecmıs olsun canımm..
Afıyet olsun canıımm ..

Afıyet olsunn canımm..

Geç kaldın tatlım benim ki beleşe geldi:1::1:

vay vay vay vay uyanık müşteriye bak sen hele

Aç güzelim :)))))

ayy açicigimm görürsünüz :60: :60:

orti haticeye hesap numaranı ver ilk müşterimizdir indirimli:1:

bu seferlik olsun ayagı alışsın maksat :1: :1:

onlarınki uçku derdi ne olacak:60:

aynen kuzum ya erkek milleti işte bakmıyorum desede bakarlar .sen yinede fazla abartma istersen işin ucu kötüye gider sonra gençlğine güzelliğine yazık olur kıyamm sana:60:

amaaaan rahibe terasa gibi yaşadım da bunca ne oldu yaniiiiiii en azından bir işe yarar :60: :60: töbe töbeeeee

neyse ben de menümü yazayım bari zatüü canınızın çekecegi birşey de yok :1:

sabah
1 dilim buğday ekmeği
peynir
sosisli omlet

öğlen
yogurtlu biber
1 dilim bugday ekmegi

akşam
1 bardak sütlü nescafe
az fındık

spor: 2 saat bisiklet bir de minder hareketleri

neyse ben de menümü yazayım bari zatüü canınızın çekecegi birşey de yok :1:

sabah
1 dilim buğday ekmeği
peynir
sosisli omlet

öğlen
yogurtlu biber
1 dilim bugday ekmegi

akşam
1 bardak sütlü nescafe
az fındık

spor: 2 saat bisiklet bir de minder hareketleri

Bu nasıl bir menüdür turti haaaa hiç beğenmedim. Valla şuan neyi görsem neyi duysam canım onu istiyor. Kahve istiyor, fındık istiyor su istiyorrrrrr çokkkkkk susadım ben yaaaaaaaaaaaaa :14:

AYYY sanki benim yemek yetişmeyecek gibi. Patatesleri kızarttım daha köfteler kızaracak. Gerçi fırında çok kalmayacak ama yarım saatten az kaldı. :44:

tatile 1 gün kala cerenin ateşi var malesef ve öğleden sonradan beri adam akıllı düşüremedim:((
halen başındayım çocuğun az önce yorgun düştü de uyudu yavrum :(
geçen haftada ara sıra ateşi vardı ama diş kaynaklıydı ; sanırım bu farklı çünkü 2 farlı ateş düşürücü , 2 kez duşa ve en son fitile rağmen bir yerde takıldı düşmüyor, inatçı :(((((
gözümden uyku akıyo , sabahtan beri eksik kalan şeyler için alışveriş , temizlik , ütü , bavula yerleştir , filan derken yoruldum zaten yaa :((
size de bişi yazamadım çünkü vakit olmadı kızlar !..
yarın da giremem büyük ihtimal !..
kendinize iyi bakın , sizi özliycem!..
tatilde vakit bulabilirsem pc başına geçmeye uğrarım kızlar :))
öpüldünüz , ben kaçaaaaaaarr :)p

geçmiş olsun canım ya

Menüm :

Sabah :
1 haslanmıs yumurta
1 salatalık
3 adet zeytın
1 dılım kepeklı ekmek

Ogle dısardaydım

Aksam :
2 bıber dolması
Salata

Su : 2.5 lıtre olmstr
Sabah yurudum
Oglede yurudumm bayagıı ter attım ondan dahada spor yok yengemlerdeym eve yuruyerek donecmm..

Menüm

sahur
1 dilim ekmek
peynir
1 kase cornflake

iftar
1 çok küçük karnıyarık
3 kaşık mantı
1 dilim sucuk
1 dilim pide
2 hurma

su 2 litre