Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menum :
Sabah :
1 dılım ekmek
Yumurta
Peynır
5 zeytın

Oglen : 1 bardak ayran

Aksam :
Fırında tavuk az yedım ama sebzelerını yedım genelde.
Spor yurudum tempolu olmasada.
Su : 2 olacak pek ıcemyrm ..
Enerjmde yok
Gec uyandm ogle. Ac olmadgmdan ayran ıcmek ıstedm

menüm

sahur
1 poğaça
şekersiz çay

iftar
1 porsiyon fırında patates
1 pporsiyon salata
3 hurma
1 dilim kavun

su
2 litre kesinlikle 3 litre olur

spor
4 saat yürüdüm

şimdi bana patatesin zararlı olduğunu söyliyceksiniz biliyorum ama annem kızartmasını yapıcaktı ancak buna ikna edebildim yani yemek zorundaydım eve geç geldiğim için de kendime hazırlayamadım
:) kız zeliş sende olmasan tadı olmayacak buraların:1:

Menüm

Sabah - 2 dilim çavdar ekmeği, peynir, domates, salatalık

Öğlen - tavuk sote, 2 mercimek köftesi, ayran

Ara - 3 tane ceviz

Akşam - zeytinyağlı barbunya

Su 3lt.
afiyet olsun ,güzel olmuş.
geşmişe göz atıyorum şimdi kızlar bu arada size menümü yazayım

sahurda:peynirli tost şekersiz cay çok az vişne receli

iftarda tarhana çorbası salata erik hoşafı semizotu yemeği( 2 yemek kaşıgı) üstüne sarımsaklı yogurt

ara: nescafe
bu arada dünkü mesaj sayım 8 olmalı mesaj yolladım ben ama yanlış kişiye yollamış olabilirim :)
seçil sahur az olmuş sanki.

Kimse bişey yazmıyor mu yoksa sitede yine sorun mu var?

Kızlar bugün tartıda 61,9 u gördüm. Bu hafta mezun olmaya karar verdim :30::27::9::46::nazar::16:
oh ne güzel ebru,darısı bize.bu arada bende ezandan önce 77.5 gördüm:1:gözlerime inanamadım:53:
Yarın eğer ameliyatı yapacak doktorla görüşebilirsem bayramdan sonra aldırmayı düşünüyorum. Bakalım hayırlısı.
inşallah sorunsuz atlatırsın abru.

Mesajlaaaarrr ucup gıtmıss
Kızlar ablam bayıldı bırden bayagı uzuldm şok oldum ama yarın doktora goturecez ...
geçmiş olsun orti.inşallah önemli bir şey yoktur.oruçsa belki ondan olmuştur.

menüm

sabah (12:00)

iki dilim tam buğday ekmek arası epynir domates tost

şekersiz çay

ara

1/2 muz

akşam

5 kaşık semiz otu

1 dilim ekmek

3 lt su 31 dk leslie bugün bir saat yapamadım midem çok ağrıyordu
bişey eksik gibi menüde ama ne çıkaramadım.

Menum :
Sabah :
1 dılım ekmek
Yumurta
Peynır
5 zeytın

Aksam :
Enerjmde yok
kübra ,cidden çok az yiyorsun sen.enerjim yok demişin ,olmaz tabi:47:

menüm
sahur:
yumurta
melemen(yumurtasız)
peynir
zeytin
salatalık
avuç ayası kadar pide
1 bardak yarım yağlı süt

iftar:çorba
2 kaşık patates yemeği(başka yemek yoktu)
1 kaşık pilav
semizotu salatası
2 hurma

ara:6 kayısı,küçük dilim karpuz
su:sahur+iftar 3 litre
spor yok

Çok güzel bir duygu eğer daha fazla listede kalırsam 60 ın altına inmem gerekecek. En güzeli tadında bırakmak. Artık birazda sıkılaşırım. Daha ince görünürüm :9:

Merak etmeyin ben hep buralardayım ama artık menü yazmak istemiyorum çünki hep kaçıyor artık ama dengeliyorum bi şekilde. Koruma dönemini atlatmadan burdan bir yere ayrılmam zaten. Anlayacağınız iki kaptan olacak başınızda. Sende artık yardımcılığı iyice ele al. Çünki ben gidince seninde yardımcı olarak bildireceğiz. :34: Gerçi püsküüte bir danışmak lazım mezuniyetten sonra bir süre daha kaptan olarak kalabilirim. Bayram sonu Hatice eve dönünce devralır. Şimdi tatilde ona zor olacak.

Ben herşeyi ögrenmeye çalışıyorum ama mezun olsanda burda ol bencede.. İki tane kaptanmı çok korkunç :18::18::18::18:

Allah göstermesin epileptik atak olabilir. Belkide içine attığı bişeyler vardı. Genelde insan kendini sıktığı zamanlar böyle olur. Kansızlıktan, yorgunluktan, tansiyondan, sıcaktan herşeyden olabilir kısacası. Ama yarın mutlaka götürün. Çünki bayılmanın her türlüsü önemli.

Evet öyle canım babamda arada bayılıyor ondan dolayı korktuk .. yarın gidecez bakalım ..

oh ne güzel ebru,darısı bize.bu arada bende ezandan önce 77.5 gördüm:1:gözlerime inanamadım:53:

saol orti . umarım oructandır..

kübra ,cidden çok az yiyorsun sen.enerjim yok demişin ,olmaz tabi:47:

ya cidden normalde böyle değil ama evdekiler orucken yemek yiyemiyorum yengemlerdeydik birde..
ramazan olduğu için herkesle iftarda yiyebiliyorum iftardada çok yüklenirsem kilo alırım diye düşünüyordum :(:43::43:

menüm
sahur:
yumurta
melemen(yumurtasız)
peynir
zeytin
salatalık
avuç ayası kadar pide
1 bardak yarım yağlı süt

1 kaşık pilav
semizotu salatası
2 hurma

spor yok

Afiyet olsun canım .. Ara iftardan sonramı meyve yedin olmamış :37::37::37:
bide patates :53::53::53::53: :33::33::33:

selam kızlar anca gelebildim bugun evdeki tadilat başladı kartonpiyerlerin bir kısmı takıldı ama öldük yorgunluktan duvarda duvar kagıdı vardı onları çıkarmak ne kadar zormuş ya:26::26:
Kolay gelsin Seçil.

geşmişe göz atıyorum şimdi kızlar bu arada size menümü yazayım

sahurda:peynirli tost şekersiz cay çok az vişne receli

iftarda tarhana çorbası salata erik hoşafı semizotu yemeği( 2 yemek kaşıgı) üstüne sarımsaklı yogurt

ara: nescafe
bu arada dünkü mesaj sayım 8 olmalı mesaj yolladım ben ama yanlış kişiye yollamış olabilirim :)
Afiyet olsun.

Kimse bişey yazmıyor mu yoksa sitede yine sorun mu var?

Kızlar bugün tartıda 61,9 u gördüm. Bu hafta mezun olmaya karar verdim :30::27::9::46::nazar::16:
Maşallah ne yaptın kız öyle:44:Mezun ol ama burda ol olur mu:16:Daha beraber hamile kalıp alacağımız kiloları vereceğiz:1:

Mesajlaaaarrr ucup gıtmıss
Kızlar ablam bayıldı bırden bayagı uzuldm şok oldum ama yarın doktora goturecez ...
Geçmiş olsun canım.Umarım sadece sıcaktandır.

Teşekkürler canım öncelikle hoşgeldin. Hedefime çoktan ulaştımda takımdan ayrı kalmamak için oyalanıyorum biraz tickerdaki gibide 60 a çektim hedefi. Ekstradan hiç bişey yapmadım. Sadece sağlıklı ve düzenli beslenmeye çalıştım. Beyaz ekmeği ve şekeri hayatımdan tamamen çıkardım. Katkı maddeli hiç bir yiyeceği tüketmemeye çalıştım. Bol su içtim. Akşam en geç saat 17:00-18:00 arası akşam yemeğinden sonra hiç bir şey yemedim. Düzenli olarakta spor yapmadım sadece hayatımı hareketlendirdim. Eskiden işe araba ile giderken artık yürüyebilmek için toplu taşıma araçlarını kullanmaya çalışıyorum. Eskiden akşam yemeklerini çok geç yiyordum, eşimin işinden dolayı. Çok fazla 3 übir arada nescafe içiyordum. Bunları düzeltince doğal olarak kilo verme sürecine geçtim. Eminimki herkes hayatından yanlış olan şeyleri çıkartırsa kilo verecektir. Kilo vermemdeki en büyük etkende takımımdan aldığım motivasyon. Hepsi bir araya gelince sonuç karşınızda :16::nazar::46:
Çok güzel özetlemişsin canım.
menüm

sabah (12:00)

iki dilim tam buğday ekmek arası epynir domates tost

şekersiz çay

ara

1/2 muz

akşam

5 kaşık semiz otu

1 dilim ekmek

3 lt su 31 dk leslie bugün bir saat yapamadım midem çok ağrıyordu
Afiyet olsun güzel olmuş.

Menum :
Sabah :
1 dılım ekmek
Yumurta
Peynır
5 zeytın

Aksam :
Enerjmde yok
Afiyet olsun Kübra.

menüm
sahur:
yumurta
melemen(yumurtasız)
peynir
zeytin
salatalık
avuç ayası kadar pide
1 bardak yarım yağlı süt

1 kaşık pilav
semizotu salatası
2 hurma

spor yok
Pide,patates,pilav:47:Ramazanda menüler zengin oluyor.Ucundan bucağından yeniyor değil mi.

MENÜM
SABAH
Dukan krep
Lorlu biber
Domates,salatalık,peynir

İFTAR
Yarım kase tavuksuyu çorba
2 kase yoğurt:53:
Yemeğin içinden 1 köfte

Kolay gelsin Seçil.

Afiyet olsun.

Maşallah ne yaptın kız öyle:44:Mezun ol ama burda ol olur mu:16:Daha beraber hamile kalıp alacağımız kiloları vereceğiz:1:

Geçmiş olsun canım.Umarım sadece sıcaktandır.

Çok güzel özetlemişsin canım.

Afiyet olsun güzel olmuş.

Afiyet olsun Kübra.

Pide,patates,pilav:47:Ramazanda menüler zengin oluyor.Ucundan bucağından yeniyor değil mi.
kızma hatice,cidden az az tadımlık yedim:30:

menüm
sahur:
yumurta
melemen(yumurtasız)
peynir
zeytin
salatalık
avuç ayası kadar pide
1 bardak yarım yağlı süt

1 kaşık pilav
semizotu salatası
2 hurma

spor yok
afiyet olsun canım
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Lorlu biber
Domates,salatalık,peynir

İFTAR
Yarım kase tavuksuyu çorba
2 kase yoğurt:53:
Yemeğin içinden 1 köfte
afiyet olsun güzel menü
Menün muz haricinde çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Muz diyet için çok tehlikeli bir meyve. Dikkat etmek lazım. Geçmiş olsun bu arada.

Teşekkürler canım. Sanada iyi geceler. :16: Seçilllllllllll buraya yazmıyorsun özel olarak mesaj atıyorsun mesaj sayını. Bunu kabul etmiyorum hemen mesaj bekliyorum. Alış artık şu mesaj işine.

Saat daha 12 ye var. Olanları sayarız bizde. Bugüne bir işaret atar kimseye hesap sormam bende :9:

İnşallah canım bigün sende hedefine ulaşacaksın. Çok düzenli gidiyor menülerin. Kış gelmeden verebildiğin kadar çok ver çünki kışın spor yapmak daha zor oluyor.

sağol canım umarım biraz kilo verebilirim.muzu oğluma yedirirken ağzıma tıkıştırdı hep ama bundan sonra dikkat edicim
Saol canımm

Evet kucukken bayılırmıs ama oructandır dedık bırde zayıf bayagı boyu 167 fln kılosu 49 belkı dahada zayıf suan o yzdende olablr. Yarın gıdıp test yaptırırız dedık kendı gelmek ıstemyr :(

Afıyet olsn cnm da az yıyorsn ..
bugün çok bile geldi.midem çok kötüydü,birde baş ağrısı çıldırdım resmen

sabah kahvaltı saati öğye yemeği vs

ben çıkıyorum kızlar yarın nöbete gidicem uykumu iyi almam lazım.1 nöbette 800 gr birden alıyorum ödemimle nasıl yapıcam verdiklerim boşuna gidiyor hep

afiyet olsun canım

afiyet olsun güzel menü

sağol canım umarım biraz kilo verebilirim.muzu oğluma yedirirken ağzıma tıkıştırdı hep ama bundan sonra dikkat edicim

bugün çok bile geldi.midem çok kötüydü,birde baş ağrısı çıldırdım resmen

sabah kahvaltı saati öğye yemeği vs

ben çıkıyorum kızlar yarın nöbete gidicem uykumu iyi almam lazım.1 nöbette 800 gr birden alıyorum ödemimle nasıl yapıcam verdiklerim boşuna gidiyor hep

Geçmiş olsun canım
benim bildiğim bir ödem atma yöntemi var
Mısır püskülü ve kiraz sapı ve tarcın karışımı demliyorsun . Regl zamanımda içiyorum bazen .. iyi geliyor ..
İyi geceler canımm..

Back
X