Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oldu canım ben bu boyla 45 kilo olursam uçarım artık :9:

Aslında ben 63 ü haziran gibi planlamıştım ama çok uzamadı allahtan. Temmuz bitmeden hedefiminde altına düştüm. Mezun olacağım ama yine burdayım merak etmeyin. Asıl patron benim hala :9:
olsun ya ben hep 45 -50 kilo olmak istemişimdir :60:

neyse sen gizli kaptan olarak yönetirsin bu takımı eminim sen kopamazsın bu takımdan helede ben varken :60:
Mesajlaaaarrr ucup gıtmıss
Kızlar ablam bayıldı bırden bayagı uzuldm şok oldum ama yarın doktora goturecez ...
geçmiş olsun kübracım benim bi sınıf arkadaşımda yanımdayken bayılmıştı çok korkunç bi duygu inşallah ablanda kötü bi hastalık çıkmaz
menüm

sabah (12:00)

iki dilim tam buğday ekmek arası epynir domates tost

şekersiz çay

ara

1/2 muz

akşam

5 kaşık semiz otu

1 dilim ekmek

3 lt su 31 dk leslie bugün bir saat yapamadım midem çok ağrıyordu
afiyet olsun
Menum :
Sabah :
1 dılım ekmek
Yumurta
Peynır
5 zeytın

Oglen : 1 bardak ayran

Aksam :
Fırında tavuk az yedım ama sebzelerını yedım genelde.
Spor yurudum tempolu olmasada.
Su : 2 olacak pek ıcemyrm ..
Enerjmde yok
Gec uyandm ogle. Ac olmadgmdan ayran ıcmek ıstedm
afiyet olsun kübra
:) kız zeliş sende olmasan tadı olmayacak buraların:1:

afiyet olsun ,güzel olmuş.

seçil sahur az olmuş sanki.

oh ne güzel ebru,darısı bize.bu arada bende ezandan önce 77.5 gördüm:1:gözlerime inanamadım:53:
inşallah sorunsuz atlatırsın abru.

geçmiş olsun orti.inşallah önemli bir şey yoktur.oruçsa belki ondan olmuştur.

bişey eksik gibi menüde ama ne çıkaramadım.

sebebini anlamadım ama teşekkürler ablacım :17:

Orda burda takılıyorum.Birazdan pc yi eşime vereceğim:(((
hadi ya hmmm .. bende uyuyacam cok sıkıldımmm .. :)

olsun ya ben hep 45 -50 kilo olmak istemişimdir :60:

neyse sen gizli kaptan olarak yönetirsin bu takımı eminim sen kopamazsın bu takımdan helede ben varken :60:

geçmiş olsun kübracım benim bi sınıf arkadaşımda yanımdayken bayılmıştı çok korkunç bi duygu inşallah ablanda kötü bi hastalık çıkmaz

afiyet olsun

afiyet olsun kübra

sebebini anlamadım ama teşekkürler ablacım :17:
saol canıım .. inş yoktur ..
Teşekkürler ..

bende var gibiyim :32:

Ben gidiyoruummmmm..
İyi geceler Fıstıklar:16::16:

Napıyorsunuzzz ... Ben çok sıkılıyorum ya :) :44:
düğün fotolarıma bakıp depresyona giriyorum.Allahım ne kadar zayıf,güzelmişim.3 yılda neneme döndüm be:ssz:

Teşekkürler ..

Ben gidiyoruummmmm..
iyi uykular.yarım saat daha dayanıp,sahuru hazırlar öyle yatarım ben.

Menum :
Sabah :
1 dılım ekmek
Yumurta
Peynır
5 zeytın

Oglen : 1 bardak ayran

Aksam :
Fırında tavuk az yedım ama sebzelerını yedım genelde.
Spor yurudum tempolu olmasada.
Su : 2 olacak pek ıcemyrm ..
Enerjmde yok
Gec uyandm ogle. Ac olmadgmdan ayran ıcmek ıstedm

Kübra bozdun iyice sen dengeyi. Geç kalkıyorsun az yiyorsun böyle olmaz canım biran önce düzelt lütfen menülerini. Enerjinde böyle beslenmeye devam edersen olmaz zaten.

menüm
sahur:
yumurta
melemen(yumurtasız)
peynir
zeytin
salatalık
avuç ayası kadar pide
1 bardak yarım yağlı süt

iftar:çorba
2 kaşık patates yemeği(başka yemek yoktu)
1 kaşık pilav
semizotu salatası
2 hurma

ara:6 kayısı,küçük dilim karpuz
su:sahur+iftar 3 litre
spor yok

Zeynep menünü hiç beğenmedim. Uzmanlar ne diyor biliyormusun azıcık bişey olmaz diye yediklerimiz kilo yapıyor. Toplam kalori hesabı yapmaya kalksan çok yüksek çıkacak. Pilav, pide, patates ve ara olarak yazdığın meyveler olmamış. Kızlar biliyorum oruçken insanın canı istiyor herşeyi ama lütfen meyvelerden uzak durun. Şimdi size saçma geliyor ama kilo veremediğiniz zaman anlayacaksınız beni. Ramazan boyunca meyve yok oruç tutanlara. Umarım anlaşılmıştır.

Kolay gelsin Seçil.

Afiyet olsun.

Maşallah ne yaptın kız öyle:44:Mezun ol ama burda ol olur mu:16:Daha beraber hamile kalıp alacağımız kiloları vereceğiz:1:

Geçmiş olsun canım.Umarım sadece sıcaktandır.

Çok güzel özetlemişsin canım.

Afiyet olsun güzel olmuş.

Afiyet olsun Kübra.

Pide,patates,pilav:47:Ramazanda menüler zengin oluyor.Ucundan bucağından yeniyor değil mi.

Teşekkürler canım. Anlatmaya çalıştım dilim döndüğünce. Şimdiki gibi çok aktif olamam gibi ama duruma bağlı. Sorumluluk sahibi olmak zorluyor insanı. Ben bu ay düşünüyordum bebeği ama şu kist olayı bozdu gibi. Zaten regl olduktan sonra aldırmayı düşünüyorum çünki şuan bile hamile olabilirim :9:

MENÜM
SABAH
Dukan krep
Lorlu biber
Domates,salatalık,peynir

İFTAR
Yarım kase tavuksuyu çorba
2 kase yoğurt:53:
Yemeğin içinden 1 köfte

Afiyet olsun canım. İftarı az yapmışsın yoğurtu güzel yemişsin. Gerçi sen sürekli uyuduğun için hangi arada harcayacaksın kalorileri merak ediyorum. Artık erken kalk biraz olmaz mı?

ben çıkıyorum kızlar yarın nöbete gidicem uykumu iyi almam lazım.1 nöbette 800 gr birden alıyorum ödemimle nasıl yapıcam verdiklerim boşuna gidiyor hep

Kızlarda söylemiş canım bol yeşil çay içmeye çalış. Ödemide kilodan sayma sakın. İnşallah cuma sabahlarına denk gelmez nöbet çıkışların yoksa tartı kötü sonuç verir. Zamanla oda düzelecektir sıkma sen canını. Önemli olan nöbette bişeyler atıştırmaman :34:

düğün fotolarıma bakıp depresyona giriyorum.Allahım ne kadar zayıf,güzelmişim.3 yılda neneme döndüm be:ssz:

iyi uykular.yarım saat daha dayanıp,sahuru hazırlar öyle yatarım ben.

Bugün sahur bana kaldı bende birazdan hazırlamaya başlarım.

Teşekkürler ..

Ben gidiyoruummmmm..

İyi geceler Canım benim :16:

Niye yazmıyorsunuz kızlar yaaaa, aşağıdan bakıp duruyorsunuz :9:

Benden başka kimse kalmamış. Bende sahurumu yaptım ve hemen yatıyorum. İnşallah yarın iş yerinde ayakta uyumam :9:

Ayy inanmıyorum yaaaaa gece ben kapatmışım burayı sabahta ben açıyorum. Uyanın bakim uykucular sizi, Günaydınnnnnnn herkeseeee:16:

günaydın kızlar uzun bir aradan sonra. doğu görevi bitti şükürler olsun 3-4 sene yok Allah yeni giddenlerin ve kalanların yardımcısı olsun.10 güne kadar da edirneye gececeğiz.hilacim ne yaptı evlendi mi.ebrucum süper kg vermişsin inş. hayırlısıyla bebişte gelir.son halinin resimlerini görmek isterim

Abdest
Akbank Şubesinde yaşanan bir diyalog, 55-60 yaşlarında çek tahsili için bekleyen bir müşteriye
kart pazarlamak isteyen stant görevlisi sorar;
— Bey efendi bakabilir misiniz? Axesiniz var mı acaba?
Müşteri omuz hizasından ters ters soru soran kıza bakar.
Kız tekrar ısrarla sorar;
— Axesiniz var mı acaba?
Adam sinirli bir şekilde kıza bağırmaya başlar;
— Sana ne benim abdestimden! abdestim vardır, yoktur..Camiye mi geldik? Bankaya geldik!!

:60::60:
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın:16:

günaydın kızlar uzun bir aradan sonra. doğu görevi bitti şükürler olsun 3-4 sene yok Allah yeni giddenlerin ve kalanların yardımcısı olsun.10 güne kadar da edirneye gececeğiz.hilacim ne yaptı evlendi mi.ebrucum süper kg vermişsin inş. hayırlısıyla bebişte gelir.son halinin resimlerini görmek isterim

Günaydın Ayşe'cim hoşgeldin canım. Doğu görevinin bitmesine çok sevindim. Hayırlı uğurlu olur inşallah yeni yeriniz. Hilal en son nikah yapacaklarını söylemişti ama ondan sonra gelmedi hiç. Bende bu hafta mezun olmayı düşünüyorum inşallah. Hedefe ulaştım hatta aşağısına bile indim. Sen ne zaman dönmeyi düşünüyorsun? Umarım kilo almamışındır tatilde:9:

Yakın zamanda özellikle burası için fotoğraf çektirip ekleyeceğim.:34:

Günaydın Ayşe'cim hoşgeldin canım. Doğu görevinin bitmesine çok sevindim. Hayırlı uğurlu olur inşallah yeni yeriniz. Hilal en son nikah yapacaklarını söylemişti ama ondan sonra gelmedi hiç. Bende bu hafta mezun olmayı düşünüyorum inşallah. Hedefe ulaştım hatta aşağısına bile indim. Sen ne zaman dönmeyi düşünüyorsun? Umarım kilo almamışındır tatilde:9:

Yakın zamanda özellikle burası için fotoğraf çektirip ekleyeceğim.:34:

sağol canım yok kg almadım cnm sabitim dikkat etmek imkanım olmadı son 1.5 aydır. ev topla ve tatil derken dikkat etmedim hiç ama kg da almadım hareket fazlalığından dolayı.şimdi ramazanda veririm zaten istem dışı iftarda pek yiyemiyorum bütün gün mide boş durunca almıyor bir çorba salata yetiyor. bakalım bir yerleşeyim bakalım hayırlısıyla o zaman sık sık uğrarım inş. bizlerden kim var kim yok. rssimlerini bekliyorum cnm inş. görebilirim gitmeden

Son düzenleme:
sağol canım yok kg almadım cnm sabitim dikkat etmek imkanım olmadı son 1.5 aydır. ev topla ve tatil derken dikkat etmedim hiç ama kg da almadım hareket fazlalığından dolayı.şimdi ramazanda veririm zaten istem dışı iftarda pek yiyemiyorum bütün gün mide boş durunca almıyor bir çorba salata yetiyor. bakalım bir yerleşeyim bakalım hayırlısıyla o zaman sık sık uğrarım inş. bizlerden kim var kim yok. rssimlerini bekliyorum cnm inş. görebilirim gitmeden

Almamanda çok güzel. Telaş ve hareketlilikten kaynaklanıyordur. Bizlerden Hatice, Betül, Turti ve hatırlıyorsan Nermin var canım. Hilal mezun oldu senden sonra. Onların haricinde birçok üye yeni. Şuan iş yerindeyim canım fotoğraf yüklememin imkanı yok maalesef. Ama sonra yüklediklerimi kaldırmam görürsün mutlaka.

Cubuk krakerimmmmm hosgeldin bende 8. Takimdayim beklerim canim ;)
Bu arada cok sevindim dogu görevinin bitmesine.

Back
X