Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün falcı yorgun bitkin takkati yok.birde suçlu tabi kahve içemedi çünkü unuttu:44: kahveyi dışarı çıkarttım şimdi gözümün önünde dursunda unutmayayım:34:

:60: bu havalarda oruç tutmak kolay degil tabüsüüüüüüüü normaldir bitkin olman tamam tamam baskası içmesinde gelip :60: :60:

kızlar bizim takımdan bir arkadaş bana msj atmış aynen şöyle yazıyor

canım ya sıte benı atıyo ne yapacagımı sasırdım aynen soyle yazıyo
Site Yönetiminden Mesaj Var !
Bilgi yok: Konu
Eğer normal ve geçerli bir Link izlediğinizden eminiseniz, Lütfen Yöneticiyi haberdar edin.
kac kez mesaj attım cevap falan yok yaaaaaaaaaa sıteye gıremeyecek mıyım ben

bizim yapabileceğimiz bişey varmı? bi fikriniz???

bişeyden dolayı banlandı mı acaba :26::26:

rütük cezasıda almış olabilir :37:
kaptancım dünkü mesajlarımı sayamıyorum ayın 23ündeki mesaj sayım 19 özeldende attım ama gelmesse diye burayada yazdım

selam kızlar anca gelebildim bugun evdeki tadilat başladı kartonpiyerlerin bir kısmı takıldı ama öldük yorgunluktan duvarda duvar kagıdı vardı onları çıkarmak ne kadar zormuş ya:26::26:
bu sıcak havlarda allah yardımcınız olsun zor işler:5:

Kimse bişey yazmıyor mu yoksa sitede yine sorun mu var?

Kızlar bugün tartıda 61,9 u gördüm. Bu hafta mezun olmaya karar verdim :30::27::9::46::nazar::16:
maşallah kaptan bu ne hız tutabilene aşk olsun:46: bende bu sabah 88 i gördüm:52: ah birde spor yapabilsem duraksamalar olmayacakta bu sıralar yapasım gelmiyor oruçtan olsa gerek.

Yarın eğer ameliyatı yapacak doktorla görüşebilirsem bayramdan sonra aldırmayı düşünüyorum. Bakalım hayırlısı.
hayırlısı olur inaşallah sağ salim atlatırsın.

:72:23 Temmuz Mesaj sayıları :72:

LAydLiNe : 28

Kbra23 : 19

bilgen35 : 17

UZAYIM : 15

mersinli42 : 14

elmaliturti : 11

secccil : 8

zaum : 6

akashha : 5

gurbet_dmr : 0

nurgulguney : 0

yasminyaso : 0

(Nurgül'cüm 20,21 ve 23 ünn mesajlarını sayıp yollarsan sevinirim canım.)

Paylaşımlar yine çok azaldı kızlar. Lütfen biraz daha zaman ayıralım kendimize ve topiğimize :34:

mesaj attım ama burayada yazayım 23 temmuz mesaj sayım 19 dünküleri göremiyorum malesef.
Menum :
Sabah :
1 dılım ekmek
Yumurta
Peynır
5 zeytın

Oglen : 1 bardak ayran

Aksam :
Fırında tavuk az yedım ama sebzelerını yedım genelde.
Spor yurudum tempolu olmasada.
Su : 2 olacak pek ıcemyrm ..
Enerjmde yok
Gec uyandm ogle. Ac olmadgmdan ayran ıcmek ıstedm

az yemişsin canım yinede afiyet olsun.

menüm
sahur:
yumurta
melemen(yumurtasız)
peynir
zeytin
salatalık
avuç ayası kadar pide
1 bardak yarım yağlı süt

iftar:çorba
2 kaşık patates yemeği(başka yemek yoktu)
1 kaşık pilav
semizotu salatası
2 hurma

ara:6 kayısı,küçük dilim karpuz
su:sahur+iftar 3 litre
spor yok
patates yemeği pilav fazla olmuş biraz:)

MENÜM
SABAH
Dukan krep
Lorlu biber
Domates,salatalık,peynir

İFTAR
Yarım kase tavuksuyu çorba
2 kase yoğurt:53:
Yemeğin içinden 1 köfte
afiyet olsun güzel menü.
bence 5. takımda formunda ne sessizleri var bi bilsen :))) gel tabi ki ne demek ben hep gelme gitme taraftarıyım zaten :)))) keşke sadece hatırlatmakla kalsa:1::1::1:

evet sıkıntı var dünü yaşanmamış sayıyoruz :)) aslında iyi oldu ebrunun görmesini istemediğim şeyler vardı allahım nası atıp tutuyodum yoktu ya dün hhaahahaa bide silinince ekmeğime yağ bal kaymak sürüldü :1::1::1::1: bende sabahtan çok kötydüm yiyip yatma olayı beni mahfediyo sabh kalktığımda halsizlik soğuk ter mide bulantısı az daha bozucaktım yaa neyseki şuan iyim sahura kalkmadan tutsam bu defada uzun bi süre aç kalıyorum napıcam bilemedim. sahuru yaptıktan bi süre sonraya kadar bekliyorum biraz hazmedebilmek için oda fayda etmiyo hafif şeyler yiyorum yine aynı offf offff açlık susuzluk uzun zaman hiç bişi dokunmuyo bu kadar
kız fazla atıp tutma silinsede ebru bir şekilde yakalar bak demedi deme:1:sahur yemesek olmuyor yesek olmuyor önceki gün ben sahursuz tuttum ya inan daha iyiydim şimdi hiç halim yok:26:
:60: bu havalarda oruç tutmak kolay degil tabüsüüüüüüüü normaldir bitkin olman tamam tamam baskası içmesinde gelip :60: :60:

bişeyden dolayı banlandı mı acaba :26::26:

yok tatlım kimseye içirmem o sana özel:34:

dünkü menüm
sahur:yok
iftar: taze fasulye,tavuk suyu çorba,patlıcan salatası,1 tane acur,3-4 dilim karpuz,1 bardak limonata
2.5 litre su
2 bardak bitki çayı
2 bardak şekersiz çay.

ramazan davulcusundan rahatsız olanlarınız varmı acaba.benim kızım çok korkuyor davulun sesinden her gece uyanmaya ağlamaya başlamıştı.eşim şikayet etti belediyeye 2 defa red cevaebı gelmiş neymiş kültürümüzü yeni nesillere aktarıyormuşlar dedim ne kültürü bu kafa patlatma kültürümü milletin kafasını şişirmekten başka işe yaramıyor bizim çocuklarda davulsuz büyüsünler başka aktaracak kültürmü yok sanki..tabi belediyenin işine geliyor çünkü ihaleyle veriyorlar para kazanıyorlar.senmisin öyle diyen eşimde savcılığa gitmiş şikayette bulunmuş savcı tamam demiş ve bu gece davulcu gelmedi siteye girişi yasaklanmış.sevindim yani bence çok gereksiz artık ya.

Günaydın kızlar:16::16::16:

Geçmişe bakıp döneceğim :10:
günaydın canım
Günaydın kızlar,

Ben bugün de yoğun olacağım... Müşteriyle yan yana çalışıcaz bütün gün..

Öpüyorum hepinizi..:54:
günaydın...
Ayy inanmıyorum yaaaaa gece ben kapatmışım burayı sabahta ben açıyorum. Uyanın bakim uykucular sizi, Günaydınnnnnnn herkeseeee:16:
günaydın canım 06:30du kalktığımda ama giremedim canım
merhABA kızlar.bugün hiç halim yok hava fena sıcak yatasım var hep.geçmiş mesajlarımız görünmüyor sanırım problem var.
merhaba canım geçmiş olsun
bende bu sabah tahlil verdim
diyetten önce kolesterolum şekerim filan sınırdaydı
bizd ehamilelikten kalma tokluk şekerimde sıkıntı vardı
ee 14 kilo verdim bi değerlerime baktırayım dedim inş düzelmişlerdir biraz:))

ama tokluk şeker için aç karna 75 gr glukoz içtim ve iki saat beklemem gerekiyor mahvoldum nasıl midem bulandı bide direk şekerimimi fırlattı naptı bilmiyorum felaket başım ağrıyor:(((:5:
geçmiş olsun canım
dünkü menüm
iftar: taze fasulye,tavuk suyu çorba,patlıcan salatası,1 tane acur,3-4 dilim karpuz,1 bardak limonata
2.5 litre su
2 bardak bitki çayı
2 bardak şekersiz çay.
niye sahur yok tabi halsiz düşersin
selam canım hoşgeldin.......

hoşbulduk teşekkürler

selam arkadaşlar girdim ama yazamadım.

Hoşgeldin cnmmmm geçmişi silip attık yeni bir sayfa actık asgfsfsddghdjjfjff nasıl cooduygusalım dimi

dünkü menüm
2.5 litre su
2 bardak bitki çayı
2 bardak şekersiz çay.

menün güzel olmus sekerin düstü herhalde kız iftarda sekerli sekerli goturuvermisin yaa bu patlıcan salatası nasıl yapılıyor ay oruc oruc da sana sordum ama anlatmak istemezsen no problemo yanii :1:

Hoşgeldin cnmmmm geçmişi silip attık yeni bir sayfa actık asgfsfsddghdjjfjff nasıl cooduygusalım dimi

menün güzel olmus sekerin düstü herhalde kız iftarda sekerli sekerli goturuvermisin yaa bu patlıcan salatası nasıl yapılıyor ay oruc oruc da sana sordum ama anlatmak istemezsen no problemo yanii :1:

patlıcanları fırında közledim.tavada biraz kıymayı soğanı kırmızı biberi domatesi soteledim.közlenen patlıcanları soyup ince ince kıyıp sotenin içine katıp karıştırdım üstüne biraz kırmızı biber biraz limon ohhhh yemede yanında ben çok severim.kıymasızda oluyor tabi ama eşim kıymasız yemiyor illa yemeklerde et olacak:1:

ramazan davulcusundan rahatsız olanlarınız varmı acaba.benim kızım çok korkuyor davulun sesinden her gece uyanmaya ağlamaya başlamıştı.eşim şikayet etti belediyeye 2 defa red cevaebı gelmiş neymiş kültürümüzü yeni nesillere aktarıyormuşlar dedim ne kültürü bu kafa patlatma kültürümü milletin kafasını şişirmekten başka işe yaramıyor bizim çocuklarda davulsuz büyüsünler başka aktaracak kültürmü yok sanki..tabi belediyenin işine geliyor çünkü ihaleyle veriyorlar para kazanıyorlar.senmisin öyle diyen eşimde savcılığa gitmiş şikayette bulunmuş savcı tamam demiş ve bu gece davulcu gelmedi siteye girişi yasaklanmış.sevindim yani bence çok gereksiz artık ya.

ayyyyyyy bende önceden çok korkardım yaa aslında çok güzel birşey ama çok abartıyorlar çalarken bizim siteden de şikayet oldu sanırım 2 gündür gelmiyor davulcu.

günaydın canım

günaydın...

geçmiş olsun canım

hoşbulduk teşekkürler

bugün sahur yaptımda dün yapmamıştım oda davulcunun yüzünden kız uyandı uyutana kadar sahur geçti gitti.ama sahursuz bundan iyiydim ya tabi hava bugun daha sıcak onunda etkisi var sanırım çöl sıcağı ya yemek yemekyen değilde bu sıcaklardan eriyip kalacağım yani şu an saçlarımın dibinde sular salınıyor inanırmısın fena yani günde 3 kez soğuk suya giriyorum başka türlü olmuoyr:5:

patlıcanları fırında közledim.tavada biraz kıymayı soğanı kırmızı biberi domatesi soteledim.közlenen patlıcanları soyup ince ince kıyıp sotenin içine katıp karıştırdım üstüne biraz kırmızı biber biraz limon ohhhh yemede yanında ben çok severim.kıymasızda oluyor tabi ama eşim kıymasız yemiyor illa yemeklerde et olacak:1:

hmmmmmmmm saol canum tarif için ayy sarımsaklı yogurtta koyabilirik demüü ben de yogurtsuz yemem yiyemem yaa annem hayretle bakar bana her yemegin içine atarım birde yogurdu karıstırırım yerim yanında da yemem ohh nası severim anlatamam :60: :60:

herkeseeeeeeeeeee helloooooooooooo igrenc sıcak nemli bir günden dahaaaaaa

ayşecim hoşgeldin hadi hayırlı olsun kurtulmussunuz ebrucumcum dünkü mesajları nasıl saycazki gerçi benim en son 11 mesaj mı neydi yani toplamda 16 msjım falan vardır canumm

NERMİN KIIIIIIIIIIZ KAHVENİ İÇTİN Mİİİİİİİ NERDESİN BAK BU SAAT OLDU DÜKKANIN BETİ BEREKETİ KAÇAR BU KADAR GEÇ GELİNMEZKİ DÜKKANA AAAAAAAA

Sayamadık zaten canım. Sende ne görünüyorsa kendi sayfanda onu söyle. Tahmin edecek olursak yanılırız.

tebrik ederim tekrar canım
aslında hep olması gerektiğini bildiğimiz şeylerde niyeyse bu nefse hakim olmak bazen zor oluyor
gerçi önce yemek beni mutlu ederdi diyete başladığımdan beri yediğimde daha çok mutsuz oluyorum:)), yapmamam gereken bişeyi yaptığım ve bunun hedefime ulaşmamı geciktireceğini bildiğim için:(
bende uzun zaman oldu 6lı rakamları görmeyeli tartıda ilk görüdğümde naparım hiç bilmiyorum, rüya gibi:))) ama inş olucam:))

Teşekkürler canım. İnşallah sende en kısa zamanda görürsün. Dediğin gibi sadece irade yetiyor. Boğazımızı tuttuğumuz zaman herşey kendiliğinden düzeliyor zaten.

aaa mesajlar yok bende dün düşünüyodum ki keşke kamera sistemide olsa herkes birbirini görebilse diye kendi kendime sadece yazışmayı kaldıramadı bide kamera sistemini düşünemiyorum :))))

bence bayramdan sonraya kadar bekle belki ramzanda fazla fazla veririz ama bakalım koruyabilecekmiyiz kal sen kal kal :1::1::1::1:

ben mesaj sayımı mesaj atmıştım ama tekrar sayarım 21-22 de bu takımda deildim ama kayda değer mesaj sayım vardır sayim yinede ;):34::34::34: hem burdan yazarım hem mesaj atarım

tunituni :3::3::3: hoşgeldin iadeyi ziyaretmi yaptın :1::1::1: senin adını görünce hep aklıma tantuni geliyo neden bi türlü anlamıyorum :52::52::52::52: daha sık bekleriz :54::54::54::54:

Hadi hadi yeme beni. Dünki mesajları okudum ve yorum yapmıştım. Hiçte öyle attığın bişey yoktu. Olsa zaten paralardım seni.

merhABA kızlar.bugün hiç halim yok hava fena sıcak yatasım var hep.geçmiş mesajlarımız görünmüyor sanırım problem var.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

ama tokluk şeker için aç karna 75 gr glukoz içtim ve iki saat beklemem gerekiyor mahvoldum nasıl midem bulandı bide direk şekerimimi fırlattı naptı bilmiyorum felaket başım ağrıyor:(((:5:

Seninkisi tokluk kan şekeri değil canım, gizli şeker var mı diye sana glukoz tolerans testi yapmışlar. İğrenç bir test. En son geçen yıl yaptırdım nevrim dönmüştü. Allah kolaylık versin inşallah tahlillerin temiz çıkar.

Eğer normal ve geçerli bir Link izlediğinizden eminiseniz, Lütfen Yöneticiyi haberdar edin.

Turtininde söylediği gibi site sapıttı iyice belki banlanmıştır.

herkeseeeeeeeeeee helloooooooooooo igrenc sıcak nemli bir günden dahaaaaaa

ayşecim hoşgeldin hadi hayırlı olsun kurtulmussunuz ebrucumcum dünkü mesajları nasıl saycazki gerçi benim en son 11 mesaj mı neydi yani toplamda 16 msjım falan vardır canumm

NERMİN KIIIIIIIIIIZ KAHVENİ İÇTİN Mİİİİİİİ NERDESİN BAK BU SAAT OLDU DÜKKANIN BETİ BEREKETİ KAÇAR BU KADAR GEÇ GELİNMEZKİ DÜKKANA AAAAAAAA

Sayamadık zaten canım. Sende ne görünüyorsa kendi sayfanda onu söyle. Tahmin edecek olursak yanılırız.

tebrik ederim tekrar canım
aslında hep olması gerektiğini bildiğimiz şeylerde niyeyse bu nefse hakim olmak bazen zor oluyor
gerçi önce yemek beni mutlu ederdi diyete başladığımdan beri yediğimde daha çok mutsuz oluyorum:)), yapmamam gereken bişeyi yaptığım ve bunun hedefime ulaşmamı geciktireceğini bildiğim için:(
bende uzun zaman oldu 6lı rakamları görmeyeli tartıda ilk görüdğümde naparım hiç bilmiyorum, rüya gibi:))) ama inş olucam:))

Teşekkürler canım. İnşallah sende en kısa zamanda görürsün. Dediğin gibi sadece irade yetiyor. Boğazımızı tuttuğumuz zaman herşey kendiliğinden düzeliyor zaten.

aaa mesajlar yok bende dün düşünüyodum ki keşke kamera sistemide olsa herkes birbirini görebilse diye kendi kendime sadece yazışmayı kaldıramadı bide kamera sistemini düşünemiyorum :))))

bence bayramdan sonraya kadar bekle belki ramzanda fazla fazla veririz ama bakalım koruyabilecekmiyiz kal sen kal kal :1::1::1::1:

ben mesaj sayımı mesaj atmıştım ama tekrar sayarım 21-22 de bu takımda deildim ama kayda değer mesaj sayım vardır sayim yinede ;):34::34::34: hem burdan yazarım hem mesaj atarım

tunituni :3::3::3: hoşgeldin iadeyi ziyaretmi yaptın :1::1::1: senin adını görünce hep aklıma tantuni geliyo neden bi türlü anlamıyorum :52::52::52::52: daha sık bekleriz :54::54::54::54:

Hadi hadi yeme beni. Dünki mesajları okudum ve yorum yapmıştım. Hiçte öyle attığın bişey yoktu. Olsa zaten paralardım seni.

Seninkisi tokluk kan şekeri değil canım, gizli şeker var mı diye sana glukoz tolerans testi yapmışlar. İğrenç bir test. En son geçen yıl yaptırdım nevrim dönmüştü. Allah kolaylık versin inşallah tahlillerin temiz çıkar.

günaydın canım

günaydın...

geçmiş olsun canım

hoşbulduk teşekkürler

ayyyyyyy bende önceden çok korkardım yaa aslında çok güzel birşey ama çok abartıyorlar çalarken bizim siteden de şikayet oldu sanırım 2 gündür gelmiyor davulcu.

çalmak var çalmak var yani pat pat pat adamın kafasına vurur gibi.makamlı çalsa şöyle hafif hafif tamam diyeceğimde yok yani gelmesin boşver zaten onlar belediyeden alıyor alacaklarını...

hmmmmmmmm saol canum tarif için ayy sarımsaklı yogurtta koyabilirik demüü ben de yogurtsuz yemem yiyemem yaa annem hayretle bakar bana her yemegin içine atarım birde yogurdu karıstırırım yerim yanında da yemem ohh nası severim anlatamam :60: :60:

tabi sarımsakta var içinde onu unuttum ama yoğurtluda güzel oluyor mis gibi sarımsak kokusuyla...burada herşeyin içinde sarımsak var oda az buzdeğil yani ben alışık değildim benide alıştırdılar sarımsak baştacımız millet alışmış kokuya :1:

burda deilki 5. takımdaydı hihihihihihiiii

bugün sahur yaptımda dün yapmamıştım oda davulcunun yüzünden kız uyandı uyutana kadar sahur geçti gitti.ama sahursuz bundan iyiydim ya tabi hava bugun daha sıcak onunda etkisi var sanırım çöl sıcağı ya yemek yemekyen değilde bu sıcaklardan eriyip kalacağım yani şu an saçlarımın dibinde sular salınıyor inanırmısın fena yani günde 3 kez soğuk suya giriyorum başka türlü olmuoyr:5:
allah yardımcınız olsun canım işiniz çok zor allah sevabını verir

bugün çok duygusalsın niye acaba

dünkü menüm
2.5 litre su
2 bardak bitki çayı
2 bardak şekersiz çay.

sahursuz Allah yardımcın olsun.

ebru banlanmak ne demek?

gene kızım uyutmadı.uyumyabilirsem biraz uyuyacağım.sonra görüşürüz.

Back
X