Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben unutmadan yediklerimi sayayım
sahurda yarım tabak pilav
bir kase cacık

iftarda bir kase çorba,
5-6 dilim karpuz
5 kaşık patlıcan közlemesi
yarım kırmızı biber kızartması
bir dilim baklava

spor yok 1,5 lt su

bir kase cacık

iftarda bir kase çorba,
5-6 dilim karpuz
bir dilim baklava

spor yok 1,5 lt su

afiyet olsun canım suyu az içmişsin 3 lt olmalı,piriç pilavı yediysen keşke yemeseydin,baklava yerine bir dilim ekmek yeseydin tok tutabilirdi seni belki tatlı ihtiyacın az olurdu.

hmmmmmmmm saol canum tarif için ayy sarımsaklı yogurtta koyabilirik demüü ben de yogurtsuz yemem yiyemem yaa annem hayretle bakar bana her yemegin içine atarım birde yogurdu karıstırırım yerim yanında da yemem ohh nası severim anlatamam :60: :60:

bir kase cacık

iftarda bir kase çorba,
5-6 dilim karpuz
bir dilim baklava

spor yok 1,5 lt su

afiyet olsun canım.sahurda pirinç pilavı ağır gelir ya.iftarın güzel baklava harcinde.ben normalde sevmem ama şimdi canım istedi bol fıstıklısından antep usulü:52:

Kübra bozdun iyice sen dengeyi. Geç kalkıyorsun az yiyorsun böyle olmaz canım biran önce düzelt lütfen menülerini. Enerjinde böyle beslenmeye devam edersen olmaz zaten.

Zeynep menünü hiç beğenmedim. Uzmanlar ne diyor biliyormusun azıcık bişey olmaz diye yediklerimiz kilo yapıyor. Toplam kalori hesabı yapmaya kalksan çok yüksek çıkacak. Pilav, pide, patates ve ara olarak yazdığın meyveler olmamış. Kızlar biliyorum oruçken insanın canı istiyor herşeyi ama lütfen meyvelerden uzak durun. Şimdi size saçma geliyor ama kilo veremediğiniz zaman anlayacaksınız beni. Ramazan boyunca meyve yok oruç tutanlara. Umarım anlaşılmıştır.

Teşekkürler canım. Anlatmaya çalıştım dilim döndüğünce. Şimdiki gibi çok aktif olamam gibi ama duruma bağlı. Sorumluluk sahibi olmak zorluyor insanı. Ben bu ay düşünüyordum bebeği ama şu kist olayı bozdu gibi. Zaten regl olduktan sonra aldırmayı düşünüyorum çünki şuan bile hamile olabilirim :9:

Afiyet olsun canım. İftarı az yapmışsın yoğurtu güzel yemişsin. Gerçi sen sürekli uyuduğun için hangi arada harcayacaksın kalorileri merak ediyorum. Artık erken kalk biraz olmaz mı?

Kızlarda söylemiş canım bol yeşil çay içmeye çalış. Ödemide kilodan sayma sakın. İnşallah cuma sabahlarına denk gelmez nöbet çıkışların yoksa tartı kötü sonuç verir. Zamanla oda düzelecektir sıkma sen canını. Önemli olan nöbette bişeyler atıştırmaman :34:

Tamam kaptan kızma farkındayım düzeltecem :17::17:

Ayy inanmıyorum yaaaaa gece ben kapatmışım burayı sabahta ben açıyorum. Uyanın bakim uykucular sizi, Günaydınnnnnnn herkeseeee:16:

Biz uykucu takımız :37::37: hava çok sıcak uyunmuyor artık :27:

dünkü menüm
sahur:yok
iftar: taze fasulye,tavuk suyu çorba,patlıcan salatası,1 tane acur,3-4 dilim karpuz,1 bardak limonata
2.5 litre su
2 bardak bitki çayı
2 bardak şekersiz çay.
Sahursuz kötü olmuştr.. Afiyet olsn cnm..

sahursuz Allah yardımcın olsun.

ebru banlanmak ne demek?

gene kızım uyutmadı.uyumyabilirsem biraz uyuyacağım.sonra görüşürüz.

iyi uykular ortiiii :16:

bir kase cacık

iftarda bir kase çorba,
5-6 dilim karpuz
bir dilim baklava

spor yok 1,5 lt su
Afiyet olsn canım pilav ve baklavayı begenmedim :45:

Son düzenleme:
afiyet olsun canım.sahurda pirinç pilavı ağır gelir ya.iftarın güzel baklava harcinde.ben normalde sevmem ama şimdi canım istedi bol fıstıklısından antep usulü:52:

anaammm kıyamam saa bileydim demezdimm

Ben tatlı bağımlısıyım ...Yani özellikle şerbetli tatlılar .. çok canım çekiyor yapmayınnnnn :43::43::43::43:

hani beğenmemiştin :9::9::9::9::9::9::9:

afiyet olsun canım suyu az içmişsin 3 lt olmalı,piriç pilavı yediysen keşke yemeseydin,baklava yerine bir dilim ekmek yeseydin tok tutabilirdi seni belki tatlı ihtiyacın az olurdu.

:53::53::53::53: 3 lt çok deilmi ya iftarı 8,40 da açıyorum en fazla 3 bardak içebiliyorum yoksa tıkıyo yemekte yiyemiyorum sonra sofrayı topla namaza git 10,30 oluyo 11,30 da geliyorum 12 de yatıyorum yani iftardan yatana kadar su içebilmek için 2 saat sahurda da kalkıyorum yine 2 bardak içebiliyorum yemekte en fazla yoksa yine oda tıkıyo sora yatıyorum zaten :((( ne zaman iççem yaaa :43::43::43::43::43::43:

:53::53::53::53: 3 lt çok deilmi ya iftarı 8,40 da açıyorum en fazla 3 bardak içebiliyorum yoksa tıkıyo yemekte yiyemiyorum sonra sofrayı topla namaza git 10,30 oluyo 11,30 da geliyorum 12 de yatıyorum yani iftardan yatana kadar su içebilmek için 2 saat sahurda da kalkıyorum yine 2 bardak içebiliyorum yemekte en fazla yoksa yine oda tıkıyo sora yatıyorum zaten :((( ne zaman iççem yaaa :43::43::43::43::43::43:

sahura kadar tamamlayacaksın işte canım ya.ölç bir sürahiye 2.5 litre su iç dur. içilyor valla ben çok içiyorum bu sıcaktta olmazsa olmaz yani:52:

ah canım kıyamam şerbetli tatlılar kötü ya ne o öyle yapış yapış :45:

Hiç numara yapma inanmammmm .. :) ııımmmm :)
Benim bildiğim kadarıyla kilo almak için iştahın çekmesiii bile yeterliymiş :37::37:

Begenmedimmm işte begenmedimmmmmmmmmmmmmmmm :37::37::37::37:

Benim bildiğim kadarıyla kilo almak için iştahın çekmesiii bile yeterliymiş :37::37:

olduu oda neymiş öyle nefis var yani ne yapalım istiyor ama yiyemiyor:43:o zmn biz hiç kilo veremyizki hele oruçkuyken herşeyi istiyoruz ya:37:

anlıyorum canım anlıyoum :1::1::1::1: bak hayatta hep iyi örnekler olmuyo insanın karşısında benim gibi kötü örneklerde olabiliyo. ben yaptım sen yapma bundan bi kaç ay sonra ben kilo veremiyorum diye ağlarken hatırlatırsın bunları bana :52::52::52::52:

selam kızlar geçmişe göz atıp geliyorum :)

Hoşgeldin Canımm ..

olduu oda neymiş öyle nefis var yani ne yapalım istiyor ama yiyemiyor:43:o zmn biz hiç kilo veremyizki hele oruçkuyken herşeyi istiyoruz ya:37:

Düşünmeyeceksiniz işte ..
Yağlarınızın eridiğini düşünürseniz Erirler.. Beyinde biter herşey midede değil cidden ben inanıyorum buna... Kilo vermeyi beyne yerleştirdiğimizdee herşey mükemmel olur..
O yüzden baklava ıykkk :35::35:

anlıyorum canım anlıyoum :1::1::1::1: bak hayatta hep iyi örnekler olmuyo insanın karşısında benim gibi kötü örneklerde olabiliyo. ben yaptım sen yapma bundan bi kaç ay sonra ben kilo veremiyorum diye ağlarken hatırlatırsın bunları bana :52::52::52::52:

demekki ramazanda o yüzden kilo alınıyo :9::9::9::9:

Yok yok canım sennn zaten zayıfsın benim gibi duba değil :19::19::19:

Back
X