Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet canım aynen öyle gerçi ben tuvalete çok gidemiorum çünkü suyu terle atıyor vücudum.neyse lafa daldık kalkayım öğleni kılayım.sonra görüşürz kızlar:16:

allah kabul etsin. bizim içinde dua et görüşürüz

Yok yok canım sennn zaten zayıfsın benim gibi duba değil :19::19::19:

bugünün yarılarıda var kübracım sen 55 lerde seyrederken ben hala 58 olabilirim sonuçta inanmışsın bişeye başlamışsın kararlı devam ettiğin sürece göreceksin o günleri

Kızlar yine çok yoğunum oruç oruç bu yoğunluk hiç çekilmiyor. Takipteyim ama yazamıyorum. Çok yoruldum yyyaaaaaaa eve gidince uyumak istiyorum ama iftara yemek hazırlamam lazım. :14:

allah kabul etsin. bizim içinde dua et görüşürüz

bugünün yarılarıda var kübracım sen 55 lerde seyrederken ben hala 58 olabilirim sonuçta inanmışsın bişeye başlamışsın kararlı devam ettiğin sürece göreceksin o günleri
İnş canımm Tabii Ben 55 olmşken sende hedefine ulaşmış olursun öyle deme... :34:

Kızlar yine çok yoğunum oruç oruç bu yoğunluk hiç çekilmiyor. Takipteyim ama yazamıyorum. Çok yoruldum yyyaaaaaaa eve gidince uyumak istiyorum ama iftara yemek hazırlamam lazım. :14:

misafirin yoksa bi çorba bi cacık salata tmm işte bi şekilde geçiştir uyuyup dinlenmen daha önemli olmadı çorbanı içtikten sonra hem dinlenmiş olduğun için canının istediğini yapar yersin yemek dediğin yarım saatlik en fazla 1 saatlik iş

Hoşgeldin Canımm ..

hoşbulduk canım inşallah hepimiz kilo veririz ramazanda ama zor insan nefsine pek hakim olamıyor:56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56:
Doğru ama olmamız lazım :)

Kıyamam sana .. Ramazanda çalışmak zor gerçekten birde gidip yemek hazırlayacaksınn :53::43:

Hoşgeldin Canımm ..

saol canım ama mesajlarım gitmiyo:(
geliyor canım ama sorun var heralde

Dün gece oturdum yaa sahura kadar felaket uykum var. Tam iki saat var mesainin bitmesine eve gider gitmez hemen uyuyorum:10:

tabi sarımsakta var içinde onu unuttum ama yoğurtluda güzel oluyor mis gibi sarımsak kokusuyla...burada herşeyin içinde sarımsak var oda az buzdeğil yani ben alışık değildim benide alıştırdılar sarımsak baştacımız millet alışmış kokuya :1:

evet ya bir keresinde ben hem sarımsaklı yogurt yedim hem de evde kaslarıma sürdüm daha cabuk cıksınlar diye ama kokusunu sen düşün tabi neyseki evdeydim de sorun olmadı :60: :60:

ayy birgünde dışardan söyleyiverin kızım yaa git uyu :1: :1:

Sayamadık zaten canım. Sende ne görünüyorsa kendi sayfanda onu söyle. Tahmin edecek olursak yanılırız.

Teşekkürler canım. İnşallah sende en kısa zamanda görürsün. Dediğin gibi sadece irade yetiyor. Boğazımızı tuttuğumuz zaman herşey kendiliğinden düzeliyor zaten.

Hadi hadi yeme beni. Dünki mesajları okudum ve yorum yapmıştım. Hiçte öyle attığın bişey yoktu. Olsa zaten paralardım seni.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

Seninkisi tokluk kan şekeri değil canım, gizli şeker var mı diye sana glukoz tolerans testi yapmışlar. İğrenç bir test. En son geçen yıl yaptırdım nevrim dönmüştü. Allah kolaylık versin inşallah tahlillerin temiz çıkar.

Turtininde söylediği gibi site sapıttı iyice belki banlanmıştır.

evet işte tokluk kan şekerim yüksek çıkıyordu ama son ikisinde normaldi ama onlarda ogtt değil kahvaltı yap 2 saat sonra gel dmeişlerdi e ama kahvaltıda zaten şekerli bişeyler yenmiyrki sonuc çok güvenilir değildi yani onun için 75 grla tolerans testi yaptıla rşimdi:(
gecen sene hamileyken 100 grla yaptırmıştım saat başı dört defa kan vermiştim korkunçtu:((
peki bu sonuçlarda insülin direnci belli olurmu yoksa ona ayrı bir testmi yapıyorlar??
anladığım kadarıyla sağlık sektöründesin??

günaydın kızlar uzun bir aradan sonra. doğu görevi bitti şükürler olsun 3-4 sene yok Allah yeni giddenlerin ve kalanların yardımcısı olsun.10 güne kadar da edirneye gececeğiz.hilacim ne yaptı evlendi mi.ebrucum süper kg vermişsin inş. hayırlısıyla bebişte gelir.son halinin resimlerini görmek isterim
hoş geldin ayşegül abla :16:
dünkü menüm
sahur:yok
iftar: taze fasulye,tavuk suyu çorba,patlıcan salatası,1 tane acur,3-4 dilim karpuz,1 bardak limonata
2.5 litre su
2 bardak bitki çayı
2 bardak şekersiz çay.
afiyet olsun ablacım sahursuz tuutmak zor olmalı
ramazan davulcusundan rahatsız olanlarınız varmı acaba.benim kızım çok korkuyor davulun sesinden her gece uyanmaya ağlamaya başlamıştı.eşim şikayet etti belediyeye 2 defa red cevaebı gelmiş neymiş kültürümüzü yeni nesillere aktarıyormuşlar dedim ne kültürü bu kafa patlatma kültürümü milletin kafasını şişirmekten başka işe yaramıyor bizim çocuklarda davulsuz büyüsünler başka aktaracak kültürmü yok sanki..tabi belediyenin işine geliyor çünkü ihaleyle veriyorlar para kazanıyorlar.senmisin öyle diyen eşimde savcılığa gitmiş şikayette bulunmuş savcı tamam demiş ve bu gece davulcu gelmedi siteye girişi yasaklanmış.sevindim yani bence çok gereksiz artık ya.
haklısın aslında bizdede öyle çalıyolar ama allahtan burda çocuk yok :emir_bebek:

Ben tatlı bağımlısıyım ...Yani özellikle şerbetli tatlılar .. çok canım çekiyor yapmayınnnnn :43::43::43::43:
bende öyleyim yaa bazen krize giriyorum canım çok istiyo zor tutuyorum kendimiii :19:

Yok yok canım sennn zaten zayıfsın benim gibi duba değil :19::19::19:
ya canım kendine duba deme böyle bence sen olduğundan zayıf görünüyorsun ve çok güzel bi kızsın kendine haksızlık etme :19:
ayy ablacım kolay gelsin üzüldüm çalışmak çok zor ramazanda allah yardımcın olsun
şaka yaptığını söyle kamera nerde el sallıycam hhhihihihiiii
ciddiyim 4de kadar uyumadım da :17:

Back
X