Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım. İftarı az yapmışsın yoğurtu güzel yemişsin. Gerçi sen sürekli uyuduğun için hangi arada harcayacaksın kalorileri merak ediyorum. Artık erken kalk biraz olmaz mı?
Sürekli uyuyor muyum:53:Adım çıkmış adım :1: Canım dünde yazdım ama mesajlar silindi.Ben hergün sahurdan sonra 5-6 arası yatıyorum.Günde toplam 5-7 saat arası uyuyorum.Bu kadar süre bence uzun değil.Sadece uyandığım saatten dolayı çok görünüyor.

günaydın kızlar uzun bir aradan sonra. doğu görevi bitti şükürler olsun 3-4 sene yok Allah yeni giddenlerin ve kalanların yardımcısı olsun.10 güne kadar da edirneye gececeğiz.hilacim ne yaptı evlendi mi.ebrucum süper kg vermişsin inş. hayırlısıyla bebişte gelir.son halinin resimlerini görmek isterim
Hoşgeldin Ayşe.Ebru durumu kısaca özetlemiş.Kendine çok iyi bak.Görüşürüz.

herkeseeeeeeeeeee helloooooooooooo igrenc sıcak nemli bir günden dahaaaaaa

ayşecim hoşgeldin hadi hayırlı olsun kurtulmussunuz ebrucumcum dünkü mesajları nasıl saycazki gerçi benim en son 11 mesaj mı neydi yani toplamda 16 msjım falan vardır canumm

NERMİN KIIIIIIIIIIZ KAHVENİ İÇTİN Mİİİİİİİ NERDESİN BAK BU SAAT OLDU DÜKKANIN BETİ BEREKETİ KAÇAR BU KADAR GEÇ GELİNMEZKİ DÜKKANA AAAAAAAA
Selam canım.Aynen berbat birgün.Sıcaktan uyuyamadım..Piştim ya.

dünkü menüm
sahur:yok
iftar: taze fasulye,tavuk suyu çorba,patlıcan salatası,1 tane acur,3-4 dilim karpuz,1 bardak limonata
2.5 litre su
2 bardak bitki çayı
2 bardak şekersiz çay.
Afiyet olsun Nermin.Sahursuz zor olmuştur.

ben unutmadan yediklerimi sayayım
sahurda yarım tabak pilav
bir kase cacık

iftarda bir kase çorba,
5-6 dilim karpuz
5 kaşık patlıcan közlemesi
yarım kırmızı biber kızartması
bir dilim baklava

spor yok 1,5 lt su
Bu ne kız:53:pilav,kızartma,baklava:53:3ü bir arada :1:

Yok yok canım sennn zaten zayıfsın benim gibi duba değil :19::19::19:
Ne dubası kız.Sen duba falan değilsin.Çok tatlı güzel bir kızsın.İnşallah fazla olan kilolarınıda bizimle beraber verip çıtır ve güzel bir kız olacaksın.Bu sözleri birdaha duymayayım tamam mı:50:

Sürekli uyuyor muyum:53:Adım çıkmış adım :1: Canım dünde yazdım ama mesajlar silindi.Ben hergün sahurdan sonra 5-6 arası yatıyorum.Günde toplam 5-7 saat arası uyuyorum.Bu kadar süre bence uzun değil.Sadece uyandığım saatten dolayı çok görünüyor.

Ne dubası kız.Sen duba falan değilsin.Çok tatlı güzel bir kızsın.İnşallah fazla olan kilolarınıda bizimle beraber verip çıtır ve güzel bir kız olacaksın.Bu sözleri birdaha duymayayım tamam mı:50:

daha patates kabak kızartması falan vardı ama yemedim çok iradeliyim çoookkk :1::1::1::1::1:

slm arkadaşlar... ben daha önce bu takımdaydım ama tanıdığım pek kimse kalmamışım bi turtam kalmış... bir de laydlıne ama onunlada çok birlikte olamamıştık... son 1-2 hafta belki... ben temmuzda kpss ye girdim takımdanda kpss ye hazırlanırken çıkmıştım vakit ayıramadığım için... şimdi sınav geçti.. bu arada bayada kilo aldım... takım müsaitse dönmek istiyorum...

ben unutmadan yediklerimi sayayım
sahurda yarım tabak pilav
bir kase cacık

iftarda bir kase çorba,
5-6 dilim karpuz
5 kaşık patlıcan közlemesi
yarım kırmızı biber kızartması
bir dilim baklava

spor yok 1,5 lt su
oh maşallah ,ben patates yemeği yedim diye neler dediler,bu ne bu:25::53:

Dün gece oturdum yaa sahura kadar felaket uykum var. Tam iki saat var mesainin bitmesine eve gider gitmez hemen uyuyorum:10:

çalışanlara Allah yardım etsin.evde saat başı kafamı buz gibi suyla yıkamışken zor dayanıyorum.sizi düşünemiyorum.

bu arada demin uyumadım.komşum geldi,kız uyandı.uyku yalan oldu.

slm arkadaşlar... ben daha önce bu takımdaydım ama tanıdığım pek kimse kalmamışım bi turtam kalmış... bir de laydlıne ama onunlada çok birlikte olamamıştık... son 1-2 hafta belki... ben temmuzda kpss ye girdim takımdanda kpss ye hazırlanırken çıkmıştım vakit ayıramadığım için... şimdi sınav geçti.. bu arada bayada kilo aldım... takım müsaitse dönmek istiyorum...

holgeldin balkaymak.kaptanımız ebru,karar onun ama gruba dönmen sanırım zor.baya bir kalabalık şuanda grup.

Son düzenleme:
günaydın ben daha yeni uyandım :17:

Uyumak yasak bu takımda:37:

hoş geldin ayşegül abla :16:

afiyet olsun ablacım sahursuz tuutmak zor olmalı

haklısın aslında bizdede öyle çalıyolar ama allahtan burda çocuk yok :emir_bebek:

bende öyleyim yaa bazen krize giriyorum canım çok istiyo zor tutuyorum kendimiii :19:

ya canım kendine duba deme böyle bence sen olduğundan zayıf görünüyorsun ve çok güzel bi kızsın kendine haksızlık etme :19:

ayy ablacım kolay gelsin üzüldüm çalışmak çok zor ramazanda allah yardımcın olsun

ciddiyim 4de kadar uyumadım da :17:
ah ah tutmak zorundayzz.. Ben duba diyip morelimi bozup irademi korumaya çalışıyorm ama demem artık :)

tamam tamam artık demem .. :17: İns öyle olacam :21:

daha patates kabak kızartması falan vardı ama yemedim çok iradeliyim çoookkk :1::1::1::1::1:

İradene hayran kaldımmm :47::47::47::47::47::47::47::33::33::33:

Merhaba hoşgeldin.Ebru gelince durumu söyler.
Teyzemlere gidiyorum iftara .. umarım doğru düzgün şeyler vardır yoksa bana kızıyorsunuz :43::43::43::43::44::44::44:
Canım illa çorba,salata vardır.Sen yiyebileceklerini seçer yersen.Şimdiden afiyet olsun.

Kızlar ben geldim ama hemen yatıyorum inşallah uyuyakalmam yoksa iftara aç kalırız. Uyanınca görüşürüz yine. :16:

Teyzemlere gidiyorum iftara .. umarım doğru düzgün şeyler vardır yoksa bana kızıyorsunuz :43::43::43::43::44::44::44:

iyi eğlenceler canım eminim uygun bi şeyler vardır afiyet olsun :16:
Kızlar ben geldim ama hemen yatıyorum inşallah uyuyakalmam yoksa iftara aç kalırız. Uyanınca görüşürüz yine. :16:
iyi uykular ablacım dinlen olmazsa iftar yemeğini hazırlamaya ben gelirim size :9:

by by orti Az ye sende tmmmı kaçamak yapma cuma yaklaştı :33::33::33:

ya bendeki talih değil kör salih.ezana 2.5 saat kala regli oldum.:53:gözünün yaşına bakmadım içtim 3 bardak buzzzzzzz gibi suyu:1:cumayı cidden merak ediyorum.bakalım ne olacak.

iyi uykular ebru.ben uyuyamadım sen uyu.:51:

Back
X