Sürekli uyuyor muyumAfiyet olsun canım. İftarı az yapmışsın yoğurtu güzel yemişsin. Gerçi sen sürekli uyuduğun için hangi arada harcayacaksın kalorileri merak ediyorum. Artık erken kalk biraz olmaz mı?

Hoşgeldin Ayşe.Ebru durumu kısaca özetlemiş.Kendine çok iyi bak.Görüşürüz.günaydın kızlar uzun bir aradan sonra. doğu görevi bitti şükürler olsun 3-4 sene yok Allah yeni giddenlerin ve kalanların yardımcısı olsun.10 güne kadar da edirneye gececeğiz.hilacim ne yaptı evlendi mi.ebrucum süper kg vermişsin inş. hayırlısıyla bebişte gelir.son halinin resimlerini görmek isterim
Selam canım.Aynen berbat birgün.Sıcaktan uyuyamadım..Piştim ya.herkeseeeeeeeeeee helloooooooooooo igrenc sıcak nemli bir günden dahaaaaaa
ayşecim hoşgeldin hadi hayırlı olsun kurtulmussunuz ebrucumcum dünkü mesajları nasıl saycazki gerçi benim en son 11 mesaj mı neydi yani toplamda 16 msjım falan vardır canumm
NERMİN KIIIIIIIIIIZ KAHVENİ İÇTİN Mİİİİİİİ NERDESİN BAK BU SAAT OLDU DÜKKANIN BETİ BEREKETİ KAÇAR BU KADAR GEÇ GELİNMEZKİ DÜKKANA AAAAAAAA
Afiyet olsun Nermin.Sahursuz zor olmuştur.dünkü menüm
sahur:yok
iftar: taze fasulye,tavuk suyu çorba,patlıcan salatası,1 tane acur,3-4 dilim karpuz,1 bardak limonata
2.5 litre su
2 bardak bitki çayı
2 bardak şekersiz çay.
Bu ne kızben unutmadan yediklerimi sayayım
sahurda yarım tabak pilav
bir kase cacık
iftarda bir kase çorba,
5-6 dilim karpuz
5 kaşık patlıcan közlemesi
yarım kırmızı biber kızartması
bir dilim baklava
spor yok 1,5 lt su

Ne dubası kız.Sen duba falan değilsin.Çok tatlı güzel bir kızsın.İnşallah fazla olan kilolarınıda bizimle beraber verip çıtır ve güzel bir kız olacaksın.Bu sözleri birdaha duymayayım tamam mı
Yok yok canım sennn zaten zayıfsın benim gibi duba değil![]()