Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cepten giriyorum alintilayamadim hepsini

Lahana kuru fln hayatta yapamam ben hic sevmiyorum:)
Sevsem de ugrasamiyorum oyle seylerle ya:)

Ebru cok gec geliyo bana ya nir de beni biliyirsun gidecegim yerlere 5:30tan sonra gidince saat kac oluyo kotu oldu rejim acisindan
Cok alisitim okul cikisinda bir seyler yemeye durduramiyirum

Ecem waffle i birlikte yiyelim ama bebege gidelim Abbas ta yiyelim:))

Gulcin not ettim sali mesj sayini.
Pazartesi icin gondermedin?

Katrina ve cubukkraker siz de gondermediniz 2 gunu de?

cetvelım nasıl olmus bunada sukur zor yaptım ya......

Baslangıc kilonla hedef kilonu yazıp bide su anki kilonu yazmalıydın çizelgene sen yazkilonu hedefini diyete basladıgın kilonu ben hazırliyim sana bi tane sonra öyle yapmaya devam edersin

Son düzenleme:
bende cok memnun oldum canım evet tugba adım... 2 cocuk annesı 29 yasındayım ankarada oturuyorum yarısmcı arkadaslara basarılar dılıyorum.... :49:

Ayyy gencecikksin ve 2 cocuk annesisin masalllaaahhhh :) Bende söyledigim gibi Ecem :) ögrenciyim, nisanlıyım kısmetse haziran geliniyim Betül gibi :)) İstanbulda yasıyorum 2 aya yakın süredir burdayım söylemek istediklerim bu kadar hahaah :)) :1::1:

Eyy ahali söylemek istedigim sudur ki ;
Regl dönemindeyim cok kilo vermeyi beklemiyordum fakattt dün sabah tartıda 62.0 cıkarken bugün 62.5 cıkmamda neyin nesiii

Kızlar şuan alıntı yapamadım ama yazdıklarınızın hepsini okudum. Akşam yine bir değerlendirme yaparım yazılanlar hakkında. Ecem ve Tuğba ne kadar sık tartılırsanız o kadar çok moraliniz bozulur. Çünki her tartıda farklı çıkacaksınız. Ben kilo verirken tartıyı kaldırıyordum ve sadece cuma sabahları aç karnına lavobaya gittikten sonra üzerimdekileri çıkartıp öyle tartılıyordum. Halada öyle yapıyorum her hafta cuma günü tartılıyorum. Ne kadar sık tartılırsanız o kadar çok moraliniz bozulur. Bence şuandan itibaren tartılarınızı kaldırın. Cuma sabahı güzel bir sürprizle karşılaşırsınız tartıda.

Bu arada Ecem'cim ticker yaparken Tuğba'ya yardım ettiğin için bende teşekkür ederim sana :16:

Kızlar şuan alıntı yapamadım ama yazdıklarınızın hepsini okudum. Akşam yine bir değerlendirme yaparım yazılanlar hakkında. Ecem ve Tuğba ne kadar sık tartılırsanız o kadar çok moraliniz bozulur. Çünki her tartıda farklı çıkacaksınız. Ben kilo verirken tartıyı kaldırıyordum ve sadece cuma sabahları aç karnına lavobaya gittikten sonra üzerimdekileri çıkartıp öyle tartılıyordum. Halada öyle yapıyorum her hafta cuma günü tartılıyorum. Ne kadar sık tartılırsanız o kadar çok moraliniz bozulur. Bence şuandan itibaren tartılarınızı kaldırın. Cuma sabahı güzel bir sürprizle karşılaşırsınız tartıda.

Bu arada Ecem'cim ticker yaparken Tuğba'ya yardım ettiğin için bende teşekkür ederim sana :16:

tarttımı komsuya verdım geldım cuma sabahları alır gerı veırım dedım bakalım cumaya kadar degısır ınsallah..... :18:

Back
X