Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar bende bi aydir diyet yapiyorum 5 kilo verdim 62 den 57 ye dustum..tabi arada cok kacamakta yaptim..bu hafta regli olcam canim nasil tatli cekiyo anlatamam koca bir yas pasta hayal edip duruyorum;)sonrada zayif kizlarin fotolarina bakip gaza geliyorum;))
tarçınlı süt iç..:7:
Gecmisi okuyup alıntılıyıcam ama su anda krizim tuttuuu tatlı diye ölüyorum kalbim bile carpıyo aklıma gelincee deliriceemm dayanamıyorummmm
send etarçınlı ılık sür iç..:52::9:
Bunlar gelişme çağında olan çocuklar için hazırlanmış dimi Betül'cüm :9: Yememen gerekenleri biliyorsun onları aradan ayıklayıp güzel bir menü oluşrurabilirsin kendine.
:1::9:
Okulda yarinki menu

27 ARALIK PERŞEMBE
Sabah
Yumurta,haşlanmış patates, ceviz maydanoz,limon,taze meyve suyu

Ogle
Tarhana çorbası,sebzeli börek,ayran,salata
*
Meyve
Portakal

İkindi kahvaltisi
Pogaca, ayran
börek pohaça ne iş..diyettemisniz canım..:51:
Evettt :))

Buna da eveeett :))
Canimi sıkiyor bu durum ama arkadasla yemek saatinde konusuyoruz zayiflamam lazim fln ekmek sepetinin onundeydim o sirada, o esnada bile ekmek almisim elime onu yiyorumm fark etmeden..
:37::20:
Kızlar yaaa bugün resmen abarttım. Saçma sapan gereksiz bir sürü şey yedim. Neden böyle oldu anlamadım ama biran önce düzeltmem gerekiyor. Zaten bir sürü vitamin alıyorum soon aylarda kilo alımı artıyor zaaten. Ayrıca sporda yapamıyorum. :14:
bugünlük olmuş artıkın güzel hamişim..bebişe yarasın..:emir_bebek::nazar:
Yine yoldann bildiriyorumm
Metrobuste gecmisi okudum simdi tramvay beklerken cvap yazayim dedimm
Heh geldi , bineyim de oyle devam ederim :D

1 kisilik yervardi ilk ben bindim oturabildimm cok mutluyumm:))

Su giyim konusunda kesinlikle haklisiniz sadece zayiflamakla olmaz:)) yapamiyorum diyenler icin, zor bir sey degil kii.. Evde assolist gibi gezmiycez zaten azicik daha ozen hepsi o.

Ecem biz 3 kardestik abim evlendi sonra is nedeniyle Samsuna gitti, ablam evlenmeden ankaraya gitmisti is icin, orda evlendi bu sene de Kazakistana gittiler yine is nedeniyle. Annem cok duygusaldir ve gozlerinden rahatsiz %25 gorebiliyor sadece tek disari cikamiyr fln. Babam var ama cocuk gibi olmuyor..
Biz de anadolu yakasina tasincaz bir de.. Annem baya once basladi duygulanip agliyo surekli

Ay bu takimda kimse birbirine abla fln demesin yahuu hic gerek yokk, :)))
Hele deryaya hic kimse demesin hepimizden genc duruyo o:))

Ebru senin de 'nazla demis aglat dememis' yorumuna cok guldumm:)))
teşekkür ederim betülüm..beni çok onere ettin..:54::17:
Oyyy kuzum ne 30 u yaaaa sorsalar en fazla 25 derim senin için maşallah :16: Ayrıca az kalmış doğumgününe iyi hatırlatma :9:
:17:gerçektenmi ya :9::16:kendim için hep 25 yaşındayım derim..kızıda böyle biliyor .gerçek yaşımı söyledim oda inanmadı ya..:1:
Menüm
Sabah
Domates salatalık biber
1 dlim ekmek

Ögle
1 domates

Ara 1 mandalina

Aksam
Hamsi
2 dilim ekmek

Suyu ne kadar ictim bilmiyorum ımm sey sanırm bugün hicc :17::17:
su iç çok önemli..unutma yoksa sarkık buruşuk bir derin olur ..şaka ama su gerçekten önemli..:7:
Önceeee masallaahhhh:nazar::nazar:

Sonrada su abla konusunda bende bazen ne diyecegimi bilmiyorum su anda 22 yim bir bucuk ay sonra 23 benden büyüklere ne diyecegimi bende sasrdım bazen abla demedim diye kızdılar diger baslıklarda
Bazende dedim diyee ay bilemiyorum hahah :))
ciddimisn abla demedin diye kızyorlarmı ..çok şaşırdım..:44:adımla hitap et canım no problem..:34:

tarçınlı süt iç..:7:

send etarçınlı ılık sür iç..:52::9:

:1::9:

börek pohaça ne iş..diyettemisniz canım..:51:

:37::20:

bugünlük olmuş artıkın güzel hamişim..bebişe yarasın..:emir_bebek::nazar:

teşekkür ederim betülüm..beni çok onere ettin..:54::17:

:17:gerçektenmi ya :9::16:kendim için hep 25 yaşındayım derim..kızıda böyle biliyor .gerçek yaşımı söyledim oda inanmadı ya..:1:

su iç çok önemli..unutma yoksa sarkık buruşuk bir derin olur ..şaka ama su gerçekten önemli..:7:

ciddimisn abla demedin diye kızyorlarmı ..çok şaşırdım..:44:adımla hitap et canım no problem..:34:

Gerçekten Derya'cım maşallahın var yaşını göstermiyorsun. :16:

Kizlar ben yatiyorum iyi geceler hepinizeee

Nasıl yani yaaaa Betül bu saatte ciddi ciddi uyuyacak mısın? Senin normal bir zamanda bu saatte dışarıda olman gerekiyordu :9:

Bende gidip biraz kahve ve kitap keyfi yapıp yatayım.

Gece mandalina yeMek kilo yapar mi cok

Evet canım eğer meyve yiyeceksen en geç öğleden sonra 15:00 sularında yemen gerekiyormuş. Meyvenin içindeki şeker oranından dolayı emilimi ve sindirilmesiyle ilgili bişey sanırım. Meyve şekerleri çok güçlü şekerlermiş. Ben yemeni tavsiye etmem.

Evet canım eğer meyve yiyeceksen en geç öğleden sonra 15:00 sularında yemen gerekiyormuş. Meyvenin içindeki şeker oranından dolayı emilimi ve sindirilmesiyle ilgili bişey sanırım. Meyve şekerleri çok güçlü şekerlermiş. Ben yemeni tavsiye etmem.

Canim sen hamilesin ve diyet mi yapiyosun yoksa;)

etimesgut..ne ablası..adım derya :34:

Bakımı olmak fit bir vücud sağlıklı bir cilt ve parlak saçlarla başlar ve bunları hepimiz rahatlıkla yapabilirz..:34:
Sonrasında bir ruj ve güzel bir kıyafetle bile harika görünebilriz..:9::12:
Teşekkür ederim eprum 1972 yılbaşı bebeği :42::54::16:görüntü 30 ama değilmi..:nazar::nazar:

aaa bende yenı geldım etımesgutdan alsancakdaydım deryam...

Selam kızlar ..
cuma bildirimde bulunmayacm .
Diskalifye edilmek istiyorum
Burası sayesinde bayagı kilo verdim.. ama artık yeterli motivasyon vs burda olamaz..
buraya devam etmeme kararı aldım .
zaman ayıramıyorum zaten .
herkese başarılar .. :34:

Son düzenleme:
Selam kızlar ..
Burası sayesinde bayagı kilo verdim.. ama artık yeterli motivasyon vs burda olamaz..

sen de mi kübraaa:14:

Selam kızlar ..

Yeterli motivasyonun artik burada olmamasi bir hafta onceki grubun durumuyla mmi alakali?
Neden biz takimcak gayet iyi gidiyorduk sanki? Duzelmeye basladi yavas yavs her sey?

GUnaydin bu arada herkesee.

Ben gec kaldim okula ya, ne zaman erken ytsam bunye afalliyor sanirim kalkamiyorum sabahinda..

Ebru oyle erken yatayim dedim eve erken gelmistim bi yorgunluk halsizlik hep benimle bu aralar

kızlar günaydın geldim ve hemen çıkmam lazım haber veriyim dedim kızımın bugün doğum günü var okulda, dün gece1 e kadar pasta börek yaptım 1 pasta daha yapıcam şimdi ve mutfağıma girmek bile istemiyorum bulaşık ve dağınık gece yapamadım çok soğuktu işlerim bitince uğrayacağım herkese kolay gelsin diyetede bir türlü adepte olamıyorum toplanmaya çalışıyorum sizin sayenizde yeme düzenim normale girecek inşallah

günaydınnnnnn,bişi soracaktım imza çizelgesi yapıyorum ama yapıstıracağım yer kabul etmiyor,nereye yapıştırıcam canım
kullanıcı panelinde profili düzenleye gireceksin orda imza çizelgesi var oraya yapıştır , sonra en altta değişiklikleri kaydet var oraya basmazsan kaydetmez.. Umarım yardımcı olmuşumdur.
kızlar günaydın geldim ve hemen çıkmam lazım haber veriyim dedim kızımın bugün doğum günü var okulda, dün gece1 e kadar pasta börek yaptım 1 pasta daha yapıcam şimdi ve mutfağıma girmek bile istemiyorum bulaşık ve dağınık gece yapamadım çok soğuktu işlerim bitince uğrayacağım herkese kolay gelsin diyetede bir türlü adepte olamıyorum toplanmaya çalışıyorum sizin sayenizde yeme düzenim normale girecek inşallah

nice yıllara canımmm

Kızlar internetimde sorun var bağlantım çok yavaş yaptığım alıntılara cevap veremiyorum. Buradan yazayım.

Dilek'cim sanada günaydın canım. :16:

Gül'cüm bir ara ben sana mesaj olayını anlatırım. Şimdi zor olacak ama anlatmak isteyen gönüllü bir arkadaş varsa o anlatabilir. Yoksa ben en kısa zamanda anlatırım.

Çizelge içinde aynı durum geçerli.

Gülçin'cim kuzucuğunun doğum günü kutlu olsun, nice mutlu yıllara :16:

Nesrin hanım ne mesajı atmam gerekiyor betül anıma anlayamadım

Sanırım Nesrin diye bana hitap ettin:9: Ben ismimi bir daha tekrarlayayım. İsmim Ebru canım. Dün yine yazmıştım sanırım. Mesajlara cevap verirken alıntı yaparak cevaplarsak daha iyi olur.Anlaşılması kolaylaşır.

Kurallarımızı okuyup kabul ettin diyhatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam eğer. Orda da günlük en az 5 mesaj yazma zorunluluğumuzdan bahsediyor. Bu nedenle hergün gece 12:00 - 00:00 arasını bigün kabul edip yazdığımız mesajları sayıyoruz. Bu olarak günlük olarak listeyi yapan arkadaşa mesaj olarak yolluyoruz. Birde biliyorsun sanırım takıma alınabilmen için iki haftalık deneme süremiz var. Bu sürede paylaşımlarına daha çok dikkat edersen iyi olur canım.

Sanırım Nesrin diye bana hitap ettin:9: Ben ismimi bir daha tekrarlayayım. İsmim Ebru canım. Dün yine yazmıştım sanırım. Mesajlara cevap verirken alıntı yaparak cevaplarsak daha iyi olur.Anlaşılması kolaylaşır.

Kurallarımızı okuyup kabul ettin diyhatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam eğer. Orda da günlük en az 5 mesaj yazma zorunluluğumuzdan bahsediyor. Bu nedenle hergün gece 12:00 - 00:00 arasını bigün kabul edip yazdığımız mesajları sayıyoruz. Bu olarak günlük olarak listeyi yapan arkadaşa mesaj olarak yolluyoruz. Birde biliyorsun sanırım takıma alınabilmen için iki haftalık deneme süremiz var. Bu sürede paylaşımlarına daha çok dikkat edersen iyi olur canım.

Ebru hanım biraz isim özürlüyüm pardon mesajları sayıp mesaj atacağım elimden geldiğince paylaşım yapıyorum ama bir kaç arkadas dışında yazan olmuyor(tabi ben yine yazmaya devam edicem) bir de sizin gibi çok alıntılama yani birden fazla alıntılama yapamadım denedim ama...

Back
X