Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bakıııın ne buldum. Dans etmeyi seven enerjik hatunlara :)

"Zumba çok yeni değil iki yıl önce izlemiştim sabah haberlerinde zumba yapan atletik bir beyi çıtır hanımları, ama sadece izlemiştim.. Dukan diyeti yaptıktan sonra beslenme ve zayıflama ile ilgili çok şey öğreniyor insan, dukan diyetini tam olarak devam ettiremeseniz bile belli hayatınıza bir disiplinle devam ediyorsunuz, fakat bayramlarda özel günlerde hayat tarzı değişikliklerinde gelen bir kaç kilo için tekrar ağır diyetlere girmek istemedim, zumba bu açıdan benim için deneme fırsatı bulduğum bir dans oldu :)
Zumba güney amerikadan çıkmış aslında bir çeşit spor ve dans karışımı bir şey bana kalırsa çok seksi bir dans bile denebilir. Oryantale benzeyen bel ve kalça hareketleri sambadaki adımlar ve müzikle kilo vermemek mümkün değil.
Söylenenlere göre günde 20 dakika bile kilo vermeye yetiyormuş. Elde dambıllarla yapılırsa daha etkili ben hiç bir zaman 20 dakikayı göremedim çok aktif yaptığınızda 16 dakika ancak yapabiliyorum sonra nefes nefese ter içinde bitiriyorum zumbayı. Taşınma masa başında çalışma, bayram derken aldığım 3 – 4 :P kiloyu vermek için eğlenceli gibi geldi.
Biraz da hareket istiyordum günlük spor hareketlerini ara ara yapmaya devam ediyordum ama Zumba günlük belli sayıda yapılan hareketlerin yerini aldı diyebilirim :)en azından eğlenceli..
Zumba ile ilgili pek çok video bulabilirsiniz genelde çok kısalar ama aşağıdaki video benim gibi amatör zumbacılar için çok uygun üstelik tam bir zumba seansını izleyebilirsiniz..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g0JTXnmjAQU"

ben de birara zumba ve leslie yapmıştım evden çıkamıyorsan süper aslında simdi tembelim biraz...

bazen böyle oluyor evde olunca iyi de dısarda olunca maalesef,bu arada çok sekersin canım masallah...

sizin şekerliğiniz oo :16:

Bence bu menüde bir sey yok canım gayet güzel benim menüyü sorarsan basta dukan benzeri bişi yapıyordum meyve yok sebze az falan derken şimdi yemeğe korkar oldum protein zayıflatıyor diye genelde et balık tavuk türü besleniyorum ama yarın su lahana çorbasını yapıcam galiba...

Kilosundan kurtulmak isteyen bayanlar olarak her yolu deniyoruz, denemek istiyoruz. Bazen o beslenme şekli oldukça işe yarıyor, bazen de kısa vadede işe yaradığını sonra tekrar eski halimize döndüğümüzü görüyoruz. İnşallah her ne uygularsak uygulayalım sağlıklı bi şekilde zayıflarız ama ben başka bişey dicem. Bugün, özellikle saat 8'de geç kaldığım için aceleyle ve doğru düzgün çiğneyemeden yediğim yemeğimin ardından, sporun ne kadar etkili olduğunu anladım. (sağlığımızı bozmayacak şekilde) hangi diyeti uygularsak uygulayalım, sporla desteklediğimizde ne şişkinlik ne hazımsızlık ne hantallık ne de kilolar kaılcak.. Bu tatil dönemini çok iyi değerlendirmeyi düşünüyorum sporla inşallah. Okullar açılınca malesef yine düzenim bozulucak çünkü :(

Kızlaaar ben daha yeni geldim. Çok gezdim dolaştım yorgunluktan ölmekteyim ama uyumicam yoksa gece uyanırım uyku düzenim bozulur mahvolurum. yine bi 11'e kadar falan ayakta durmaya çalışıcam. bi bakym neler konuşmuşsunuz ben yokken. sıkı durun alıntıların alıntısını yapıcam birazdan :DD

Merak etme canım bugün okumak kolay oldu. Kimse uğramamış.:6:

alttaki incelen dis kokunde sorun olmadikca
dis kirilmadikca yenilenebiliyormus
bazen alttaki dis te iltihaplanma koku oluyormus yine degisim yapiliyormus
yaslanildiginda dis eti uzamasi ve dis eti cekilmesi olabiliyor o zamanda caresi var
sadece bazi hastalarda dis ete gomulebiliyormus
o zamanda disi (gerekirse ameliyatla bile)cekiyorlarmis ama guzel yas almada bunlar olmuyormus
haaaaaaaa para olduktan sonra dissizlik diye birsey kalmadi diyor

Sana ve Haso'na bilgilendirme için teşekkürler canım. :16:Çok aydınlattın beni.

muhallebi yaptim acim yeyim diye
tabagi aldim masaya geldim yiyemedim iyimi aklima tarti geldi
ben en iyisi yogurt yeyim
gelirim yine cancazlarim

Afiyet olsun canım. Sen bu dişlerle bu haftada iyi bir kilo verirsin.

russel crowe yanlış yazmadıysam onun filminin türk versiyonu sonunu bildiğimden hevesim kaçtı ama çok güzel kocası neler yapacak neler, izleyin ben de bakıcam arasıra...

Ebru'cum haılısın ilk hafta çok az yedim ama artık temkinli verip ömür boyu bunu devam ettirmek istiyorum mesela kızlar çok az ve eksik yiyorlar gibi geliyor ben böyle yapsam iki gün sonra tamamen bırakacağımdan korkuyorum insallah böyle devam eder bazen birden vereyim kurtulayım diyorum ama sonra yavas ama kalıcı olsun diyorum bakalım ne olacak...o bir avuç fındık canım...

Berilcim haklısın en iyisi açık havada spor yürüyüs ya da ev ortamı ama burası evime çok yakın ve sıcak güzel bir ortam o yüzden sıkılmadan gidiyorum evde yürüyüs bantım olsa da fena olmazdı dizi izlerken yürürdüm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
oğlum basımda bekliyor gülen yüz yapacakmış bana ait değil...

Haklısın canım önemli olan sadece zayıflamak değil, doğru beslenmeyi öğrenmek. Yoksa zaten diyet bittikten sonra kilolar yine geliyor.

Canım ben hamilelik süreciyle ilgili (yani neleri yemen ya da yememen gerektiği, neyin yararlı neyin zararlı olabileceğini vs) çok fazla bilgim olmadığı için, senin menülerine yorum yapamıyorum. 2 can taşıyor yesin diyesim geliyor hep :16: hamilelik tecrübesi olanlar daha bilinçli bi şekilde uyarılarda bulunurlar belki..

Aslında çok dikkat etmesemde olur canım ama sağlıksız bir şekilde gitmek istemiyorum doğuma. Normal bir hamilelikte ortgalama 13 kilo almak gerekiyor. Ben 8. ayın başındayım ve şuanda 13 kilo almış bulunmaktayım. İpin ucunu biraz daha kaçırırsam fazla kiloyla doğıum yapacağım. Bebek her şekilde benden besleniyor zaten. Allah öyle güzel yaratmışki bebiş beni sömürüyor yani o kendine gerekli olan herşeyi alıyor zaten:16:

ben de birara zumba ve leslie yapmıştım evden çıkamıyorsan süper aslında simdi tembelim biraz...

Ben bu dansı çok sevdim, sabahları kahvaltıdan önce bi yarım 20 dk\yarım saatimi ayırarak yapmayı düşünüyorum çok eğlenceli görünüyor :))

ewet şahsen ben beklentilere karşılk verebilirim nermin:1:

hayırlı olsun üniversite değil galiba ygsye başvuru yapmışsın bende başvurdum tuğba ne mezunusun sen hangi bölüm düşünüyorsun

anlatırsın bir ara tuğba canını sıkma büyük alttan almak lazım işte ama insanın damarına damarına basıyorlar sonrada olan oluyo aslında onların istediğide huzursuzluk mu ne anlamıyorum:26:

bolca yürüyüş olmuş tuğba

afiyet olsun suyu epey artırdına ama dahada içmelisin sana bir tavsiye evde benim bütün su bardaklarım 400 ml alıyo çok işime yarıyo 2 bardak içince 1 lt yakın oluyo sende böyle büyük bardak kullanabilirsin

afiyet olsun ecem hafif ve güzel olmuş

onunla atlatmışsın ebru ben de anahtarı kapının üzerinde unuturdum taki birgün başıma birsey gelene kadar buraya ilk taşındiğimızda anahtarı kapının üzerinde unutmuşum bakkala gitmiştim eve bi geldim anahtar kapını üzerinde dışardaki ayakkkabı terlikleri bütün apartmanın toplamışlar anahtarda dışardaydı iyiki içeri girmemişler özel eşyalar içerdeydi eşim ya alsalar bişey yapsalar başımı nasıl kurtarırım deyip söylenmişti çok korkmuştum içeri bile girmedim içerlerdir diye eşimi aradım geldi içeri girdi
şimdi 10 kere kontrol ediyorum Allah korusun dikkat et

Tesekkkurlerrr canimmm :))

Diyetteyken her gün yarım simit yiyordum hatırlarsan. Aslında yarımla doyuyorum ama kalmasın istiyorum. Önceden eve gelince kızım yiyordu simidin yarısını. Aslında kahvaltımı evden götürmeyi düşünüyorum o daha sağlıklı olacak benim için. Sen böyle metabolizma hızlandıramazsın Gülçin çünki daha öncede aynısını yaşadık. Sonu hüsran oluyor biliyorsun. Lütfen sadece sağlıklı beslen ve yeterli miktarda spor yap. Abartma olur mu? Çorbanın yanına bir dilim ekmek olmuş. Ama ben akşam öğününde ekmeği tavsiye etmiyorum. Belki çok kilolu olanlarda olabilir ama senin kilonda akşam ekmek yenmemeli bence.

Güzel bir menü olmuş Gül'cüm sanırım misafirin geldiği için böyle kısa yazdın. Bidahakine kahvaltıyıda açık açık yazarsan her zamanki gibi daha iyi olur. Spor çok iyi.

Afiyet olsun canım. Bakalım kabak mı işe yarayacak lahana mı :9:

Böyle tek düze diyetler hoşuma gitmiyor Ecem'cim. Dikkatli ol bence canım. Sonra metabolizman bozulmasın.

Hele bi daha kaçamak yap bakalım ben neler yapıyorum sana :47:Artık ben bile dikkat ediyorum yediklerime göz açtırmam kimseye :27:

Sizin hastane sadece diş hastanesi değilse (eşinin hastanesi) bence muayene ol derim. Çok uzun geldi bana bu süre. Belki normaldir ama ilginç. İhmal etme derim. Kalori sepeti diye bir site canım. Yediklerini seçiyorsun o sana kalori hesaplıyor.

Mercimek çorbası gerçekten çok kalorili bir çorba. Dikkat et canım. Çok fazla tüketme. Geçmiş olsun çok kötü bir olay kaplama olayı. Tam 10 tane dişimi yaptırdım. 3 tanesi köprü neler çektim bir ben bir allah bilir.

İnşallah canım yoksa bu hafta Ecem'le sen elimden kurtulamayacaksınız :47:

İnşallah sende kaçırmamışsındır Kadriye :9: İyi eğlenceler.

Hem sana hem eşine geçmiş olsun canım. Umarım düzelirsiniz biran önce.

Harika bir bilgi Ecem'cim. Çok teşekkürler :16:

Menün gayet güzel Gülçin'cim afiyet olsun. :46:

Yokkk ama kacamak falan yok artik su ustumdeki sisligi atmam gerek bir an once bugunde gitti kaldi 2 gun :(

çok geçmiş olsun kuzuya onlar iyi olsun da gerisi mühim değil...

gecmiş olsun nermin insallah...

su lahana diyuetini ben de denesem bir gün bari iyi olacak yavasladı vermem iyice...

oooo süper yine masallah...

sevindim tugba senin adına okumanın yası yok bir arkadasım annemle yasıt bu sene fatih ün.burslu türk lehçelerini kazandı uzaktan okuyor...

güzel de sabah sadece yumurta akşam yemek yok bu işi nasıl beceriyorsunuz anlamadım :))

bu da eksik bir menü bence ama işe yarıyorsa ne güzel :))

bende de var bu unutkanlık maalesef....

Beril bu arada yeniden geçmiş olsun alıntılamaların o kadar uzun ki o yüzden alıntılayamıyorum çogu yazdığını...böyle yazayım dedim :)

Cok degil bana yeterli geliyor hatta tavugumu bile bitiremedim

Evet kızlar yaaa bugün çok boş kalmış burası. Gelemedim de gün içinde. Lütfen boş bırakmayalım takımımızı. :20:

Geçmiş olsun Tuğba'cım düzelir inşallah biran önce. Çocuk hasta olmasında ne olursa olsun. Çok zor oluyor.

Bakma canım sen onu kim söylüyorsa. Spor herr zaman şart. Bu kiloların büyük sebeplerinde bir taneside hareketsizlik. Spor hareket demek. Ağzı olan konuşuyor artık. İnanmayın siz bunlara. Ne tek başına spor bir işe yarar, ne tek başına diyet. Terazi gibi düşün vücudunu yediklerin ağır basarsa kilo alarak kalır. Yersin ama karşılığında daha çok hareket eder enerji harcarsan terazi dengelenmiş olur. Ben aynen bunu yapmaya çalışıyorum şuan. Yiyorum ama yediklerimi yakmaya çalışıyorum. Cumartesi sabah 76 kiloydum. Bu sabah tartıldım hala 76 kiloyum. Umarım hep böyle dengede gitmeyi başarırım.

Ben bundan 4 yıl önce 2 milyar dı o zaman 2000 lira verdim eşimle kendi dişlerime. Benim 3 tane köprü toplam 9 diş , bir taneside kökü sağlamdı. Kökün üzerine vida geçirip kaplama yaptı. Allaha şükür çok memnunum. Beril'cim eşine bir sorsana bu kaplamaların ömrü ne kadar? Umarım uzun bir süre daha dişle uğraşmam. Çünkü çok ama çok çektim. Artık devlet hastaneleride diş konusunda çok iyi durumda Nermin'cim. Mesela bizim sadece personele bakan bir diş hekimimiz var. Çok memnunuz. Özelden hiç bir farkı yok.

Eeeeee yazsaydın yaaa kilonu merak ettim şimdi. :9:

Hadi bakalım hayırlı olsun. Umarım gönlünce olur herşey.

Takma canım sen sıkma güzel canını. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran.

Menün güzel olmuş ayrıcıa su için kocaman alkışlıyorum seni. Ha gayret olacak inşallah sonunda. :46:

Ecem'cim çok iyi bir menü olmuş. Afiyet olsun. Su ve spor?

Sanada geçmiş olsun canım. Allaha şükür şimdiye kadar hiç bişey olmadı canım yaaaa. Kaç defa unuttum hemde. Adana'da apartmanda. Kim kime kim duma. Allaha şükür hiç bişey olmadı. Geçen gün kaşkolümü ve şapkamı unutmuşum. Ayakkabımı giyerken üzerine koyuyorum dışardaki ayakkabılığın üzerine. Sonra unutuyorum nedense :60::60:

Senin menüler eskiye oranla çoğalmaya başladı Gül'cüm. Sanırım kilo vermenin yavaşlaması o nedenle. Aslında böyle daha sağlıklı bir süre böyle devam et. Sonra yavaş yavaş düşürürsün zaten. Dolma neliydi? Bide arada bir avuç yazmışın öyle kalmış :9:Spor çok iyi olmuş. :46:

Su icmemistim :( simdi 1 lt ictim
Yesilcayimi unuttum bugun 4 bardak ictim

Balım sağol, sınavım yine iyi geçti çok şükür :)

Sınavım güzel geçtiii,kendime de bi cici aldım yoruldum değdi :)

İşte bu yaa işte bu sağol paylaştığın için :16: ben havucu çoooook severimmm

Yeşil çay tüketimini ben de 1 bardak arttırıcam artık. Zaten çok severek içiyorum.

ouwww maşallah :nazar: ben çok beğendm benm tarzım da aynen bu canım işte :9:

Bi yerde okumuştum balım içine elma kabuğu koymayı denemiş bi arkadaş. Çok da yakışmış.. Bak denicektim unuttum iyi oldu hatırladığım. Beğenirsem güzel olursa söylerim

Çok geçmiş olsun kuzucuğuma.

Bi an önce atlatırsın canım inşallah.

Harikasın bu da yeter canm ya :))

Vay be helal olsun.. Başarılar dileyelim o zaman :)

Ah şu kaynanalar :\ Benim annem çok çekti babaannemden.. Keşke hiç bi kaynana ile gelini arasında ufak tefek şeyler dışında anlaşmazlık yaşanmasa..

Menü harika, su için de bravo gerçekten :nazar:

Oooo ecem? bayıldım bu menüye. Haksız mıyım pul biberli yoğurt tok tutuyor gerçekten de dmi

Ya ben? Ya ben? Geçenlerde eve girerken arabanın anahtarıyla açtım kapıyı, ve anahtarı kapıda unuttum :) Yani biri gelse görse, hem ev hem araba elden gidicek :D

Tatlım sanırım ilk hafta bi öyle baya veriliyor. Belki de bende de öyle oldu :( Bi de bence biraz sebzeye ve meyveye ağırlık vermelisin. Hiç sebze yok menünde.

Ben günde 2 dilim yiyorum 1 sabah 1 öğlen. Ama öğlen yiyemediğim dışarda olduğum zamanlarda akşam yemeğinde yine ekmek yemiyorum.

Supeer cok sevindim sinavin iyi gecmesine benimkideee cok iyi gecti :))
Havucun bu faydalarini okuyuncaa iyi ki seviyorum dedim :)
Yaa toparlanmaa vakti gelmisti :)
Bilmem ki tadini cok seviyorum ama tok tutuyor haklisin :))

Kizlar kusura bakmayin cok yorgunum telefondan giriyorum yaaa alintilarin benle ilgili olmayan kismini silemedim bu araaa bugun itibariyleeee bi elektrik supurgemde oldu :))

Aslında çok dikkat etmesemde olur canım ama sağlıksız bir şekilde gitmek istemiyorum doğuma. Normal bir hamilelikte ortgalama 13 kilo almak gerekiyor. Ben 8. ayın başındayım ve şuanda 13 kilo almış bulunmaktayım. İpin ucunu biraz daha kaçırırsam fazla kiloyla doğıum yapacağım. Bebek her şekilde benden besleniyor zaten. Allah öyle güzel yaratmışki bebiş beni sömürüyor yani o kendine gerekli olan herşeyi alıyor zaten:16:

Hm anladım canım.. Evet belki de birazcık daha dikkatli olman gerekebilir ama sen zaten ölçüyü bilirsin. ben var ya ben o bebişi severiiiimmm :16: Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğduğu günleri de görücez inşallah :nazar: Sanki öz ablam doğum yapıcakmış gibi heyecanlandım düşününce..

BUGÜN NELER YEDİM?

Kahvaltı öncesi : Elmasirkesi-bal karışımı, nane limonlu yeşil çay

Kahvaltı : 1 dilim tam buğday ekmek
1 kib. kutusu kadar beyaz penir
4 zeytin
1 cherry domates

Öğle (Okulda yemekhanede) : 1 kepçe ezogelin çorbası

4 küçük izmir köfte (tabi ki kızartma değil)

Ara: yarım bardak tek içimlik hazır çorba (aslında akşam yemeği niyetine bunu yapmıştım eve geç geleceğimi bildiğim için ama akşama karnım çok acıktı yine yedm biraz :[ )

Akşam: 1 kase pul biberli yoğurt
1 kaşık yağsız kuşbaşı tavuk

+ 2Lt su
+ 1 bardak yeşilçay (yatana kadar 3 olcak)

Bugün benim hiç ama hiç içime sinmedi bi daha asla böyle olmicak gerçekten çok üzgünüm :(

Menün gayet güzel kendini kötü hissetmene gerek yok. Arada böyle gecikmeler olabilir. Sıkma canını. Sonuçta dışarda gözün dönmemiş açlıktan. Ama hazır çorba içmemelisin canım. Çok sağlıksız.

Bakıııın ne buldum. Dans etmeyi seven enerjik hatunlara :)

"Zumba çok yeni değil iki yıl önce izlemiştim sabah haberlerinde zumba yapan atletik bir beyi çıtır hanımları, ama sadece izlemiştim.. Dukan diyeti yaptıktan sonra beslenme ve zayıflama ile ilgili çok şey öğreniyor insan, dukan diyetini tam olarak devam ettiremeseniz bile belli hayatınıza bir disiplinle devam ediyorsunuz, fakat bayramlarda özel günlerde hayat tarzı değişikliklerinde gelen bir kaç kilo için tekrar ağır diyetlere girmek istemedim, zumba bu açıdan benim için deneme fırsatı bulduğum bir dans oldu :)
Zumba güney amerikadan çıkmış aslında bir çeşit spor ve dans karışımı bir şey bana kalırsa çok seksi bir dans bile denebilir. Oryantale benzeyen bel ve kalça hareketleri sambadaki adımlar ve müzikle kilo vermemek mümkün değil.
Söylenenlere göre günde 20 dakika bile kilo vermeye yetiyormuş. Elde dambıllarla yapılırsa daha etkili ben hiç bir zaman 20 dakikayı göremedim çok aktif yaptığınızda 16 dakika ancak yapabiliyorum sonra nefes nefese ter içinde bitiriyorum zumbayı. Taşınma masa başında çalışma, bayram derken aldığım 3 – 4 :P kiloyu vermek için eğlenceli gibi geldi.
Biraz da hareket istiyordum günlük spor hareketlerini ara ara yapmaya devam ediyordum ama Zumba günlük belli sayıda yapılan hareketlerin yerini aldı diyebilirim :)en azından eğlenceli..
Zumba ile ilgili pek çok video bulabilirsiniz genelde çok kısalar ama aşağıdaki video benim gibi amatör zumbacılar için çok uygun üstelik tam bir zumba seansını izleyebilirsiniz..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g0JTXnmjAQU"

Zumba çok zevkli bir dans. Bende yapmıştım bir ara ama ben toplu dansları daha çok seviyoorum. Yani evde tek başlıma yapmak hoşuma gitmiyor:9: Salonda kalabalıkken yaılanları daha zevkli bence.

Kizlar kusura bakmayin cok yorgunum telefondan giriyorum yaaa alintilarin benle ilgili olmayan kismini silemedim bu araaa bugun itibariyleeee bi elektrik supurgemde oldu :))

Hayırlı olsun canım güle güle kullan. Ne marka aldın? Özellikleri ne? Benimde makinamı yenilemem lazım.

Supeer cok sevindim sinavin iyi gecmesine benimkideee cok iyi gecti :))
Havucun bu faydalarini okuyuncaa iyi ki seviyorum dedim :)
Yaa toparlanmaa vakti gelmisti :)
Bilmem ki tadini cok seviyorum ama tok tutuyor haklisin :))

Sınavın çok iyi geçti, menün güzel, toparlanma vakti geldi diyosun ve pul biberli yoğurdun tok tuttuğunu da tasdikledin, daha nolsun ya muck :16:

Hm anladım canım.. Evet belki de birazcık daha dikkatli olman gerekebilir ama sen zaten ölçüyü bilirsin. ben var ya ben o bebişi severiiiimmm :16: Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğduğu günleri de görücez inşallah :nazar: Sanki öz ablam doğum yapıcakmış gibi heyecanlandım düşününce..

Amin canım çok teşekkürler. İnşallah birlikte göreceğiz o günleri. :16:

Menün gayet güzel kendini kötü hissetmene gerek yok. Arada böyle gecikmeler olabilir. Sıkma canını. Sonuçta dışarda gözün dönmemiş açlıktan. Ama hazır çorba içmemelisin canım. Çok sağlıksız.

Hadi ya? Ben de çok pratik bulmuştum ara sıra yemek yoksa böyle alternatif bişy olarak hazır çorba hazırlarım 2 dk da kendime diyordum. Söylediğin iyi oldu çok sağol

Zumba çok zevkli bir dans. Bende yapmıştım bir ara ama ben toplu dansları daha çok seviyoorum. Yani evde tek başlıma yapmak hoşuma gitmiyor:9: Salonda kalabalıkken yaılanları daha zevkli bence.

Kesinlikle topluca yapılanın daha eğlenceli olduğuna katılıyorum. Öyle bi imkan bulunsa keşke.

Kızlar benden bugünlük bu kadar. Bugün erken uyumayı düşünüyorum inşallah. Biraz kitap okuyup uyuyacağım hemen. Öpüyorum hepini. İyi geceler tatlı rüyalar:16:

hayırlı olsun ecemcim güle güle güzel günlerde kullan :)

Canımmm darısı basına insallah cok tesekkürler :))

Hayırlı olsun canım güle güle kullan. Ne marka aldın? Özellikleri ne? Benimde makinamı yenilemem lazım.

Tesekkürlerrrrrr ay cok heyecanlı :) Bosch aldım prosilence modeli sessiz calısıyor toz hazneli torbasız filtresini kendisi otomatik temizliyor 2200 watt kol kumandalı böyle :)

Bugünlük de kendime ayırdığım sürenin sonuna geldim :9: hepinize hayırlı geceler Allah'a emanet olun, seviyorum sizleri :16:

Aaaaa finansbanktan mülakata cagrıldımmmm kızlarr daha öncede denizbanktan cagrılmıstım ama gitmemistim bu mülakata gidicem :)) insallahh olurrr ya

Back
X