Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Uzun bir aradan sonra ilk menümü yazıyorum. Öncelikle bir açıklama yapayım. Diyete başlamadan önce bir sürü abur cubur yiyordum. Akşamları arada bir hamburger menü, arada bir pizza gibi sağlıksız besleniyordum ve genelde akşam yemeklerim 20:30-21:00 gibi oluyordu. Bazen geçiyordu bile. Tatlılar, dondurmalar vs gibi nerde sağlıksız şey var onları yiyordum. Emziriyordum yaaa canım ne çekerse yiyordum. Ona rağmen allaha şükür çok kilo almadım. Metabolizmam şuan çok hızlı maşallah. Şimdilik sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Öğün miktarlarını sınırlamıyorum. Karnım doyana kadar yiyorum ama zamanında ve gerekli şeyleri yiyorum. Şimdiden miktarları azaltırsam eğer hedefe ulaşmakta zorlanırım. Çünkü asıl hedefim 60 değil 55. Onun için menülerime miktar yazmıyorum. Sadece yediklerimi yazacağım. Bi süre sonra miktarları da düzenleyip yazarım.

MENÜM

Sabah (09:00)

Peynir, zeytin, domates, salatalık
Haşlanmış yumurta ve 200 ml süt
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle (14:00)

1 kase şehriye çorbası
Domates, salatalık, yoğurt

Akşam (18:45)

Kızarmış köfte

Suyu 3 litreye tamamlayacağım
35 dk tempolu yürüyüş (saat 20:00 gibi çıkacağım.)

kaptiş menü iyide kızarmış köfte yağlı olmadı mı? :52: senin menünede yorum yapınca bi tuhaf oldum şimdi :D

Son düzenleme:
kaptiş menü iyide kızarmış köfte yağlı olmadı mı? :52: senin menünede yorum yapınca bi tuhaf oldum şimdi :D
Yağlı canım ama ben diyet yaparken yağı çıkartmıyorum menülerimden. Çok yağlı değildi zaten. Tabii ki de yorum yapacaksın menülerime. Onun için burdayım. Açıklama yaptım yaaa gerçekten çok sağlıksız besleniyordum. Bu yediklerime göre şuan 1,3 kilo vermiş görünüyorum. Çünkü o kadar çok abur cubur yiyordum ki sorma. Onun için ilk bir iki hafta sadece gözümü doyuracağım. Kasmadan yapmam lazım. Birden bire tam diyet moduna geçersem son kilolarımda çok zorlanırım. Belki diyorum şimdi onların yerine böyle beslenseydim sütüm kesilmezdi. Ayy bu süt olayı beni çok sarstı. Çok istedim emzirmeyi ama sadece 3 ay emzirebildim. Acaba tekrar sütüm gelir mi?

Yağlı canım ama ben diyet yaparken yağı çıkartmıyorum menülerimden. Çok yağlı değildi zaten. Tabii ki de yorum yapacaksın menülerime. Onun için burdayım. Açıklama yaptım yaaa gerçekten çok sağlıksız besleniyordum. Bu yediklerime göre şuan 1,3 kilo vermiş görünüyorum. Çünkü o kadar çok abur cubur yiyordum ki sorma. Onun için ilk bir iki hafta sadece gözümü doyuracağım. Kasmadan yapmam lazım. Birden bire tam diyet moduna geçersem son kilolarımda çok zorlanırım. Belki diyorum şimdi onların yerine böyle beslenseydim sütüm kesilmezdi. Ayy bu süt olayı beni çok sarstı. Çok istedim emzirmeyi ama sadece 3 ay emzirebildim. Acaba tekrar sütüm gelir mi?

sanmıyorum kaptiş eğer bebiş emerse süt bezlerin uyarılır ama oda bi ihtimal sadece

sanmıyorum kaptiş eğer bebiş emerse süt bezlerin uyarılır ama oda bi ihtimal sadece
Az önce denedim canım. Uyuyordu belki uyku arasında emer diye düşündüm ama almıyor ağlıyor:14:Bu süt olayı beni çok sarstı. Belki de çok taktığım için kesildi.

***13. TAKIM 315. ETAP *** ONUNCU

burcugncy (64/63.8/0.2/%0.31)
highchemist (62/62.3/-0.3/%-0.48)
limonlubrokoli (60.5/60.2/0.3/%0.50)
mavera87 (70.5/70.6/-0.1/%-0.14)
mutedeyyin (80.4/79.4/1/%1.24) izinli
0zlem (71/72/-1/%-1.41)

13.TAKIM ORTALAMASI: %0.02

Bu hafta sonuncu olmuşuz. :47::20:Çok kötü bir durum. Telafi edemezsek sarı kart alacağız. Bu hafta mutlaka daha iyi olması lazım ortalamamızın. Sen varsın. Ben gireceğim listeye. Tuba ve Özlem var. Ama Özlem in bu haftaki durumunu hiç beğenmedim. +1 çok kötü bir rakam. T:47:akımda kilo alanlar olmasaymış ortalama böyle olmazmış. Allahtan Melek 1 kilo vermiş ama oda yok şimdi. Bu hafta kimseden + görmek istemiyorum. Yeni üyelerde çağırmamız lazım. Oooooooo çok işimiz var çokkkkkk
Haklısın kaptancım, bu hafta cok iyi olmalıyız, ben bu hafta 5 gunluk bi şok diyet yapıcam, boylesini hiç tasvip etmesemde buna ihtiyacım var. Soyle bi kilo verip basta onun ustune devam edicem motive olmus olarak.. Bakalım, kararlıyım
Tuba yı gördüm aşağıda ama çıkmış hemen nedense:44:

Kaptancım benim telefonumda surekli acıl duruyor bu site, kapatmıyorum hiç, baska birseyw girdi gimde de baflanıypr buraya da.Oyuzden gorunuyorundur asagıda..

Gecmişi bitirdim simdi, sadwce kaptancımşa burcum basbasa takılmıssınoz yaa, topik bombos ama zaten hafta sonları boyşe olmasına alısıgız

Bende bugun kayonvalidemdeydim, simdi evde biraz dolap duzenlemesine girişeyim diyorum, hadi bana kolay gelsinn:)

Bugünkü menüm

07:00
bol maydonozlu naneli 1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
4 zeytin
yarım domates 1 fincan şekersiz çay

09.30
2 dilim elma

11:30
1 dilim ekmek arasına tepside et
2 salatalık,yarım domates,1 biber,maydonoz ve naneden oluşan yağsız salata
400 ml ayrn

14:30
1 küçük yeşil elma

15:30
2 ceviz,15 tane antep fıstığı

17:00
400ml yaseminli yeşil çay

18:30
1 parça fırınlanmış tavuk pirzola
3 kaşık fırınlanmış sebze
2 kaşık kadar yoğurtlu yağsız makarna
biraz salata

3 litre su

birazdan sade türk kahcvesi içecem

Egzersizler
08:00
1 saat bebek arabasıyla tempolu yürüyüş

19:30
1 saat 45 dakika sahilde hafif tempoda yürüyüş

Son düzenleme:
Bugünkü menüm

07:00
bol maydonozlu naneli 1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
4 zeytin
yarım domates 1 fincan şekersiz çay

09.30
2 dilim elma

11:30
1 dilim ekmek arasına tepside et
2 salatalık,yarım domates,1 biber,maydonoz ve naneden oluşan yağsız salata
400 ml ayrn

14:30
12 küçük yeşil elma

15:30
2 ceviz,15 tane antep fıstığı

17:00
400ml yaseminli yeşil çay

18:30
1 parça fırınlanmış tavuk pirzola
3 kaşık fırınlanmış sebze
2 kaşık kadar yoğurtlu yağsız makarna
biraz salata

3 litre su

birazdan sade türk kahcvesi içecem

Egzersizler
08:00
1 saat bebek arabasıyla tempolu yürüyüş

19:30
1 saat 45 dakika sahilde hafif tempoda yürüyüş

bebegim fınfık fıstık bide elmalar fazla olmş sanki ama sporun güzelllll bide akşam makarna olmamış 2 kaşık yerine hiç yemeseydin keşke afiyet olsun kuzucum :40:

Bebiş demişken? Sende kendinden bahsetsene biraz?

24,5 yaşındayım.evliyim 20 aylık bebişim var bütün gün onunla ilgileniyorum.Kilolarıma sinir oluyorum :52::52:
ay keşke bi hafta olsa 12 gün yok bide düğün filan var izmirde oraya gidecekler filannn amannn şu an düşünmemeye çalışıyorum hem biraz kafamı dinlerim burda 1 aydır zaten olanları az çok biliyosunuz uzaklık iyi gelir belki
evet uzak kalmak iyi gelebilir.İnsan uzaklaşınca sevdiğinin kıymateni daha çok anlıyor.Hem arada bir uzaklaşmak özlemek iyi gelir bence:34: bu açıdan düşün.O gelene kadar daha çok hırslan ve yeni bir sen yarat:16::16:

Uzun bir aradan sonra ilk menümü yazıyorum. Öncelikle bir açıklama yapayım. Diyete başlamadan önce bir sürü abur cubur yiyordum. Akşamları arada bir hamburger menü, arada bir pizza gibi sağlıksız besleniyordum ve genelde akşam yemeklerim 20:30-21:00 gibi oluyordu. Bazen geçiyordu bile. Tatlılar, dondurmalar vs gibi nerde sağlıksız şey var onları yiyordum. Emziriyordum yaaa canım ne çekerse yiyordum. Ona rağmen allaha şükür çok kilo almadım. Metabolizmam şuan çok hızlı maşallah. Şimdilik sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Öğün miktarlarını sınırlamıyorum. Karnım doyana kadar yiyorum ama zamanında ve gerekli şeyleri yiyorum. Şimdiden miktarları azaltırsam eğer hedefe ulaşmakta zorlanırım. Çünkü asıl hedefim 60 değil 55. Onun için menülerime miktar yazmıyorum. Sadece yediklerimi yazacağım. Bi süre sonra miktarları da düzenleyip yazarım.
cnm bende bir süre emziremedim ememezdi çok zorlık çektik alışana kadar.Ama sütüm kesilmesin diye pompayla sağdım.1 ay kadarda mama takviyesi yapmak zorunda kaldık.Sütüm azdı.Kafaya takma taktıkça olmuyor inan sonra bir baktım çok şükür süt yetmeye başladı doktorumuz mamayı kes dedi.inşallah seninde sütün çoğalır:16::16:

MENÜM

Sabah (09:00)

Peynir, zeytin, domates, salatalık
Haşlanmış yumurta ve 200 ml süt

Öğle (14:00)

1 kase şehriye çorbası

Akşam (18:45)

Kızarmış köfte

Suyu 3 litreye tamamlayacağım
35 dk tempolu yürüyüş (saat 20:00 gibi çıkacağım.)

Menün güzel ve sağlıklı görünüyor.Tabiki mezun olmuş biri olarak sen daha iyi bilirsin:34:

sabah(11:30)
2 yumurtadan omlet
biraz peynir
5 zeytin
1 tam bugday roll ekmek
şekersiz çay

öğle(14:00)
1 parça karpuz

akşam(17:45)
1 su bardağı mercimek çorba
5 yk semiz yemeği
semiz üzeri 3 yk sarımsaklı yoğurt
salata

3.5 lt su
300 ml yeşilçay
300 ml kayısılı form çayı
1 saat walk at home
30 dk egzersiz

:42::42:
Afiyet olsun cnm.Öğlen aç kalmadınmı sade karpuz yemişsin:44:
bende önceki gün full meyve yemiştim bütün gün:50:
yeni bir egzersizemi başladın.Bende 2 gündür jillian yapamadım:50::50:

bebegim fınfık fıstık bide elmalar fazla olmş sanki ama sporun güzelllll bide akşam makarna olmamış 2 kaşık yerine hiç yemeseydin keşke afiyet olsun kuzucum :40:
Burcucum o 12 değil 1 elma.Elim değmiş sanırım:52::52:

24,5 yaşındayım.evliyim 20 aylık bebişim var bütün gün onunla ilgileniyorum.Kilolarıma sinir oluyorum :52::52:

evet uzak kalmak iyi gelebilir.İnsan uzaklaşınca sevdiğinin kıymateni daha çok anlıyor.Hem arada bir uzaklaşmak özlemek iyi gelir bence:34: bu açıdan düşün.O gelene kadar daha çok hırslan ve yeni bir sen yarat:16::16:

Menün güzel ve sağlıklı görünüyor.Tabiki mezun olmuş biri olarak sen daha iyi bilirsin:34:

Afiyet olsun cnm.Öğlen aç kalmadınmı sade karpuz yemişsin:44:
bende önceki gün full meyve yemiştim bütün gün:50:
yeni bir egzersizemi başladın.Bende 2 gündür jillian yapamadım:50::50:

Burcucum o 12 değil 1 elma.Elim değmiş sanırım:52::52:

bnde diorum 12 elma nedir yawwww :52: yok canım telefonuma günlük egzersizler diye bi uygulama indirdim ondan yapıyorum egzersiz bacak basen 10 ar dk karın kardio 5 er dk :51:

Back
X