Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

pazartesi sendromu yaşıyorum. yine başladık koşturmacaya. bankalardan nefret ettiğimi söylemişmiydim :47:

patron ekstra gergin bugün. inşallah günü en az hasarla atlatırız.
Kolay gelsin cnm.hem Îslerin yoğunlugu hem kafa yoğunluğu zor oluyordur.sonucla aklında bebiştedir:-/

benim öğle yemeğim geldi kızlar. herkez nerdeeee yanlız kaldım burda
Afiyet olsun canım sana. Bende bebişi uyuttum yemeğimi hazırlayayım. İyi hatırlattın. Geçmişini içinde kaybolup gittim. Amma da alıntı yapmışım. :52:

mesajlarda son durum;

Özlem:
5 temmuz 13
6 temmuz 21

Burcugncy:
5 temmuz 10
6 temmuz 26

mid_night_sun:
5 temmuz 8
6 temmuz 22

seyyah2806:
5 temmuz 13
6 temmuz 8

mavera87:
5 temmuz 2
6 temmuz 1

merhaba arkadaşlar. hafta sonu malesef diyete uygun geçmedi. rezil menülerimi utanarak paylaşıyorum
cumartesi

sabah(7.30)
yarım simit
1 bardak şekeris çay
peynir,domates,salatalık

öğle(13.30)
dışarda yürürken 1 simit

akşam(18.00)
1 tabak bezelye.

gün içinde 15 km yürümüş olmalıyım. 12 de tapuyu takipçiden almak için çıktım. çok uzakmış yeri.eskişehir de genel olarak yayaların şehri. merkezde her yere otobüs minibüs yok. biraz da ben uzattım yolumu. eve geldiğimde saat 3tü. tabi yolda acıkınca yıne kan şekerim düştü. önüme gelen ilk simitçiden simit aldım. hem sabah hem öğlen simit yemiş oldum. :14:

pazar

sabah(9.30)
patatesli yumurta
peynir,domates,salatalık
2 dilim beyaz ekmek (eşim buğday ekmeği bulamamış)

ara(12.00)
oğluma muhallebi yedirken 2 tatlı kaşığı kalanı yedim.

öğlen(14.00)
1 kase mantar sote
1 dilim beyaz ekmek

akşam(18.00) mangala gittik
2 parça tavuk
1 dilim beyaz ekmek
2 bardak kola
1 bardak çay

pazar günü yürümedim sadece 1,5 saat temizlik yaptım.

su miktarlarımı sayamadım ama 2,5 lt yi geçtiğimi düşünüyorum.

hafta içi telafi ederim umarm. simitlerle,beyaz ekmeklerle,kolalarla tüm haftanın emeği gitti :14:

pazar nispeten daha az kötü ama olmamış cnm :50::50::50::50: farkındasın zaten..
bu arada önceki alıntın çok uzundu, buradan cvp vereyim, bence sahurda tost olmaz, tutmaz yani onca saat... yumurta falan yemek lazım...

Günaydın canlarım. Dün gelemedim çok yoğun bir gündü. Pazarları eşimin tatil günü. Bugünde masaüstü pc çöktü. Netbooktan yazıyorum şuan ama bugün yine çok sık gelemem sanırım. Ufaklığı yeni uyuttum. Geçmişe bakıp dönüyorum hemen. :16:
hoşgeldin kaptiiişşş, olsun müsait olduğunda bekleriz.. bu arada ben de akşam kuzenime gidicm, canı çok sıkkın, ben de akşam giremicem kızlar haberiniz olsun :43::43::43::43:

Günaydın herkese.Bugün hiçte erkenci değilim:52: minnoşum uyuyor diye bende uyudum bugün, genelde sabahin köründe ayakta oluruz aslında ama ikimizde dün geç uyuduk:9::9:

olsun, arada sizlere de tembellik lazım :34:

Dünkü menüm

07:30
nesfit -süt

12:30
biraz peynir
sürk
4 zeytin
bir parça ekmek

14:00
sade türk kahvesi

18:00
yarım kibrit kutusu büyüklüğünde tavuk

18:30
1 fincan kayısılı form çayı

19:30
minik 1 parça pasta
1 küçük bardak kola

3 litre su

Egzersizler

21:00
1,5 saat sahilde yürüyüş​

cnm ben bundan bi şey anlamadım, hiç bi şey yememişsin ki sağlıklı.. olmaz bbööle :50::50::50:

Ne kadar kötü oluyormuş dimi biriktirmek. Ben bide geçmişi okumadan yapamıyorum öyle bir alışkanlık olmuş ki. Bide illaki cevap yazcam yazmasam olmuyor:9:

Burcu yaa maşallahın var canım, pek bir hamaratsın. Arada bana da uğrasan ne güzel olur öyle:16:Şu aralar hiç temizlik yapamıyorum. TV ünitesinin üzerine beni temizle diye not düşebilirsiniz mesela :30:

Hayır canım böyle listelemen yeteri. Ben not aldım. Son durumu.

Bu pazarın en iyi menüsü senin menün. Tebrik ederim. :nazar::46:

Tartıdaki rakam ok iyi. Cumaya yine güzel bir sonuç geliyor desene. Bu arada bende bugün pediküre gideceğim o zaman bende çekeyim ayaklarımı :9:Yoksa şuan berbat görünüyorlar. :52:

Herşeye şükretmek lazım çünkü beterin beteri var. Geçmiş olsun canım. :16:

Bence güzel olmamış, Kızlar yaa menümü yorumlarken çekiniyor musunuz? Yoksa takım olarak eksikliklerimiz mi var. Bir defa menümde öğle yemeği yok. Mecburiyetten yiyemedim oda akşam kaçamak yapmama sebep oldu. Kolayı hiç ağzıma sürmemem gerekirken kola içtim. Lütfen çekinmeyin menü yorumlarında. :34:

Patates, kek ve akşam ki karpuzun vakti olmamış canım. Menülerine saat eklersen daha güzel yorumlayacağız. Birde zayıflamak istiyorsan mutlaka ve mutlaka çok su içmen lazım unutma bunu.

Olmaz canım kafamıza takmamız lazım ki sağlıklı yaşamayı ve beslenmeyi öğrenelim.

Sabahın rezalet:47: Öğle güzel olmuş ama akşam patatesle bozmuşsun. Menün çok kötü Tuba'cım. :47:Takım olarak dün çok berbat bir gün olmuş.

Hadi bakalım gözün aydın. İyi eğlenceler. Kaçamak yapma sakın. :16:

Adımsayar günlük ettiğin hareket miktarını hesaplıyor. Normal bir insanın günde en az 7000 adım atması gerekiyor. Çok pahalı bişey değil. Benim yok ama almak istiyorum. Araştır bakalım internetten. Ben Burcu'ya sordum ama sanırım görmedi mesajı. Telefonuma indirebilirsem indireyim bende.

Burcu'cum senin menülerde rezalet. Lütfen kızlar bundan sonra çok ama çok dikkat edelim. Çünkü bu diyet işi ne kadar uzarsa o kadar zorlanıyor insan. Biran önce hedeflere ulaşalım. Bunun içinde artık kimseden kaçamak istemiyorum. Bugünden itibaren her kaçamağa acımasız cezalar vereceğim haberiniz olsun. Ben bir bardak kola içtim diye kendime kızıyorum, sizler ooooooo dilim varmıyor isimlerini yazmaya. :47:

Özlem sana hiç bişey söylemiyorum. Çok ama çok sağlıksız bir menü. :47:
Kolay gelsin sana canım. Bende hiç sevmiyorum banka işini ama şükret ki gün içinde hareket imkanı buluyorsun. Benim işimde hep masa başı. Kötü oluyor gün boyu oturarak çalışmak.

kaptişş aslında farketmemişim demek ki, yoksa yanlışları yazıyorum ama, bilemedim walla.. :44::44::44::44:
daha dikkatli bakayım artık menüne yaa :52:
evet toparlanmamız lazım, ben hala 70,0ım yaa... çarş-perş hastalanıcam, ondan mı inmiyorum acaba??

Ne kadar kötü oluyormuş dimi biriktirmek. Ben bide geçmişi okumadan yapamıyorum öyle bir alışkanlık olmuş ki. Bide illaki cevap yazcam yazmasam olmuyor:9:

Burcu yaa maşallahın var canım, pek bir hamaratsın. Arada bana da uğrasan ne güzel olur öyle:16:Şu aralar hiç temizlik yapamıyorum. TV ünitesinin üzerine beni temizle diye not düşebilirsiniz mesela :30:

Hayır canım böyle listelemen yeteri. Ben not aldım. Son durumu.

Bu pazarın en iyi menüsü senin menün. Tebrik ederim. :nazar::46:

Tartıdaki rakam ok iyi. Cumaya yine güzel bir sonuç geliyor desene. Bu arada bende bugün pediküre gideceğim o zaman bende çekeyim ayaklarımı :9:Yoksa şuan berbat görünüyorlar. :52:

Herşeye şükretmek lazım çünkü beterin beteri var. Geçmiş olsun canım. :16:

Bence güzel olmamış, Kızlar yaa menümü yorumlarken çekiniyor musunuz? Yoksa takım olarak eksikliklerimiz mi var. Bir defa menümde öğle yemeği yok. Mecburiyetten yiyemedim oda akşam kaçamak yapmama sebep oldu. Kolayı hiç ağzıma sürmemem gerekirken kola içtim. Lütfen çekinmeyin menü yorumlarında. :34:

Patates, kek ve akşam ki karpuzun vakti olmamış canım. Menülerine saat eklersen daha güzel yorumlayacağız. Birde zayıflamak istiyorsan mutlaka ve mutlaka çok su içmen lazım unutma bunu.

Olmaz canım kafamıza takmamız lazım ki sağlıklı yaşamayı ve beslenmeyi öğrenelim.

Sabahın rezalet:47: Öğle güzel olmuş ama akşam patatesle bozmuşsun. Menün çok kötü Tuba'cım. :47:Takım olarak dün çok berbat bir gün olmuş.

Hadi bakalım gözün aydın. İyi eğlenceler. Kaçamak yapma sakın. :16:

Adımsayar günlük ettiğin hareket miktarını hesaplıyor. Normal bir insanın günde en az 7000 adım atması gerekiyor. Çok pahalı bişey değil. Benim yok ama almak istiyorum. Araştır bakalım internetten. Ben Burcu'ya sordum ama sanırım görmedi mesajı. Telefonuma indirebilirsem indireyim bende.

Burcu'cum senin menülerde rezalet. Lütfen kızlar bundan sonra çok ama çok dikkat edelim. Çünkü bu diyet işi ne kadar uzarsa o kadar zorlanıyor insan. Biran önce hedeflere ulaşalım. Bunun içinde artık kimseden kaçamak istemiyorum. Bugünden itibaren her kaçamağa acımasız cezalar vereceğim haberiniz olsun. Ben bir bardak kola içtim diye kendime kızıyorum, sizler ooooooo dilim varmıyor isimlerini yazmaya. :47:

Özlem sana hiç bişey söylemiyorum. Çok ama çok sağlıksız bir menü. :47:
Kolay gelsin sana canım. Bende hiç sevmiyorum banka işini ama şükret ki gün içinde hareket imkanı buluyorsun. Benim işimde hep masa başı. Kötü oluyor gün boyu oturarak çalışmak.
haklısın valla kaptan rezalet bir hafta sonuydu.
adımsayarı araştıracağım şimdi.
evet dışardaki işler bir tek hareket etme konusunda işe yarıyor.
Afiyet olsun canım sana. Bende bebişi uyuttum yemeğimi hazırlayayım. İyi hatırlattın. Geçmişini içinde kaybolup gittim. Amma da alıntı yapmışım. :52:
evet zamanlaman harika :D bu arada başarı hikayenı okudum. sadece resimler bile ne çok şey anlatıyor. tekrar tebrikler. darısı başıma

pazar nispeten daha az kötü ama olmamış cnm :50::50::50::50: farkındasın zaten..
bu arada önceki alıntın çok uzundu, buradan cvp vereyim, bence sahurda tost olmaz, tutmaz yani onca saat... yumurta falan yemek lazım...

hoşgeldin kaptiiişşş, olsun müsait olduğunda bekleriz.. bu arada ben de akşam kuzenime gidicm, canı çok sıkkın, ben de akşam giremicem kızlar haberiniz olsun :43::43::43::43:

cnm ben bundan bi şey anlamadım, hiç bi şey yememişsin ki sağlıklı.. olmaz bbööle :50::50::50:

kaptişş aslında farketmemişim demek ki, yoksa yanlışları yazıyorum ama, bilemedim walla.. :44::44::44::44:
evet toparlanmamız lazım, ben hala 70,0ım yaa... çarş-perş hastalanıcam, ondan mı inmiyorum acaba??

evet menümün çok kötü olduğunun farkındayım. bence de topalayalım kendimizi. bir hafta yemeğip hafta sonu tüm emeklerimizi boşa çıkartıyoruz. tost cevabın için de teşekkürler

Hayırdır inşallah kötü bir durumu yoktur kuzeninin? Her gün tartılırsan olmaz bu iş zaten Ceren. Tartını kaldır bi yere cumadan cumaya tartıl. O zaman sonuç sana da sürpriz olur. Menüleri de lütfen daha dikkatli okuyalım:9:

haklısın valla kaptan rezalet bir hafta sonuydu.
adımsayarı araştıracağım şimdi.
evet dışardaki işler bir tek hareket etme konusunda işe yarıyor.

evet zamanlaman harika :D bu arada başarı hikayenı okudum. sadece resimler bile ne çok şey anlatıyor. tekrar tebrikler. darısı başıma
Çok teşekkürler canım. İnşallah sizde bir gün bu duyguyu yaşarsınız. :16:

Kizlar ben dun regl oldum, bu hafta tartida nasil etkilicek bakalim kilomu..
Etkileyecek diye düşünme. Beyin gücü denilen bir olay var. Regl zamanı metabolizma daha iyi çalışıyor. Bol yeşil çay iç içebiliyorsan ödemin kalmaz. Bu dönemi kaçamaksız geçirirsen eğer daha iyi bir sonuç alırsın haftaya. Ben bu hafta regl olduğum halde gitti 2,8 kilo:34:

Kaptancim bu arada basari oykunu okudum , cok guzell:)
Çok teşekkürler canım:16:

Kaptan bu hafta nasıl görünüyor tartıdaki rakamların;-)

Kaptan bu hafta nasıl görünüyor tartıdaki rakamların;-)
Her gün tartılmamak gerekiyor biliyorsun dimi Özlem' cim? Tartılmadım henüz. Cumayı bekliyorum ama Allah'ın izniyle inşallah 69 u görmeyi planlıyorum. :34: Senin nasıl tartıldın mı?

Kızlar bu arada size bişey danışmak istiyorum. Ben bir iki saate kalmaz dışarı çıkacağım. Akşam yemeği vaktinde dışarda olacağım. Yanımda yemek götürmeyi düşündüm ama bişey bulamadım. Dışarda çok bir seçeneğim yok. Ekmek arası köfte, tavuk döner, çiğköfte dürüm gibi kaçamak tarzı yiyecekler var. Öğle yemeğini henüz yemedim. Biraz daha geç yiyip akşamı sadece ayranla geçiştirsem mi diye düşünüyorum. Çünkü diğerlerinden yiyecek olsam yine kaçamak yapmış olacağım. Takım kaptanı olarak size kötü örnek olmak istemiyorum. Kaçamak yaptığım zaman da size yeterince kızamıyorum kaçamaklarınızda. Hadi bakalım bana bir fikir verin. Akşam yemeğini ne yapayım?

kızlar büronun bilgisayar i çöktü format atmaya götürdüler kaldım bilgisayarsiz. tüm işler de kaldı inşallah masa üstünü kurtarır .
o yüzden giremedim yarın a yetistirecek inşallah. Tlf dan girmek de işkence ya yarım saattir grubu arıyorum. hala geriye dönük mesajlar nerden okunuyor bulamadın. ancak iletı yazabiliyorum

Kızlar bu arada size bişey danışmak istiyorum. Ben bir iki saate kalmaz dışarı çıkacağım. Akşam yemeği vaktinde dışarda olacağım. Yanımda yemek götürmeyi düşündüm ama bişey bulamadım. Dışarda çok bir seçeneğim yok. Ekmek arası köfte, tavuk döner, çiğköfte dürüm gibi kaçamak tarzı yiyecekler var. Öğle yemeğini henüz yemedim. Biraz daha geç yiyip akşamı sadece ayranla geçiştirsem mi diye düşünüyorum. Çünkü diğerlerinden yiyecek olsam yine kaçamak yapmış olacağım. Takım kaptanı olarak size kötü örnek olmak istemiyorum. Kaçamak yaptığım zaman da size yeterince kızamıyorum kaçamaklarınızda. Hadi bakalım bana bir fikir verin. Akşam yemeğini ne yapayım?

Bence 1 tek ayran olmaz akşamın ilerleyen saatlerinde acıkabilirsin.Salata vardır muhtemelen gideceğiniz yerde.Salata+ayran:56: Servis şeklinde yeme imkanın olursa ekmeklerini yemeyebilirsin. Olmadı dürümlerin bütün ekmeklerini çıkartırsın sadece az bişey bırakırsın oda içindekiler dökülmesin diye:34:

kaptan öğle yemeğini geç yer akşam ayranla geçiştirirsen gece acıkırsin. bence ogun atlama saatleri degistirme. disarda ekmek arası yerine ızgara ye. kebapçıya gidersen de tavuk şiş ye Lavaş isteme yanına da ayran.

Kaptancim bence kofte ya da tavuk doneri ekmeksiz tabakta isteyebilirsin, aksam yenegini tek ayranla gecistirmwn de pek iyi gelmedi gozume..:)

yarın iftarda ne var hatunlar? benim bu akşamdan yarının yemeğini yapmam lazım yarın eve nasıl dönerim bilmiyorum. eşime bırakırsam da kalorili şeyler yapar o. sonra ton balıklı makarna işine döner benim iftar :-)

Her gün tartılmamak gerekiyor biliyorsun dimi Özlem' cim? Tartılmadım henüz. Cumayı bekliyorum ama Allah'ın izniyle inşallah 69 u görmeyi planlıyorum. :34: Senin nasıl tartıldın mı?

Kabızlığım var bu ara o yüzden bildirimdeki kilomun altına inemedim henüz hatta çok az üstündeyim..:17::17:

Back
X