- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
Hep ben hep beeeenBak içimden geçiyordu ama geline ayıp olmasın şimdi azcık gölgede kal ne bu hep ben önde olmalıyım hırsı , görümce ve elti diyorsun burda biraz düşüneyim .....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep ben hep beeeenBak içimden geçiyordu ama geline ayıp olmasın şimdi azcık gölgede kal ne bu hep ben önde olmalıyım hırsı , görümce ve elti diyorsun burda biraz düşüneyim .....
Vallaha gelinden daha zayıf ol ceren benceZamanımız çok yok ki canım bazen son 1 saat inip yürüyüş bandında yürüyorum işyerim o açıdan güzel her istediğimiz var kuaför cami kurutemizleme spor salonu ayrıca bahçeside sosyal tesislere ait hiç sıkılmıyoruz o açıdan ama zaman olursa tabi
5 Ağustos'ta da bizim düğün var yani eşimin abisinin tek elti benim tabi biraz daha kilo vermem lazım![]()
Düğünümde benden güzel olmaya çalıştılar yok beyaz giydiler diye konu görürsek kesin sensin desene ..ee görümce elti topuzu yap tabiiama önceden neysem oyum vallaha evlendikleri zaman bir sürprizle karşılaşmayacaklar ki.
Açarlarmış dimi görümcem manyak eltim benim ayağıma bastıdiye
Vallaha gelinden daha zayıf ol ceren bence
Biz nasıl biraraya geldik ya pasif jimnastik de dahil para verip gitmediğim hatta dolabında bırakıp almaya gitmediğim spor ayakkabılarım yazsam roman olurdu peşin vereyim mecbur kalayım derim sonra aman der bırakırımBen de kırk sefer yazıldım 6 aylık para verdiğim bile oldu, para verdim giderim diye. Ama olmayınca olmuyor ya. Spor bilincim yok benim anca zorlamayla. Bebeyle ne kadar olursa.
Ya benimkinde samimi bir arkadaşım beyaz bir elbise giymişti, elbise de elbiseydi hani, dekolteli, üstüne yapışan, mini. O zaman anlamamıştım. Sonra aynı kız başka şeyşer de yapınca anladım kıskançlığını ama yaptık işte kaç sene arkadaşlık. Yazık üzülüyorum salaklığıma da neyse.Düğünümde benden güzel olmaya çalıştılar yok beyaz giydiler diye konu görürsek kesin sensin desene ..ee görümce elti topuzu yap tabii![]()
Aynen. Bir hışımla spor ayakkabı, eşofman filab alıyorum sonra fos. Ama artık ucuzundan alıyorum, kendimi bilince tabiiBiz nasıl biraraya geldik ya pasif jimnastik de dahil para verip gitmediğim hatta dolabında bırakıp almaya gitmediğim spor ayakkabılarım yazsam roman olurdu peşin vereyim mecbur kalayım derim sonra aman der bırakırım
Ya benimkinde samimi bir arkadaşım beyaz bir elbise giymişti, elbise de elbiseydi hani, dekolteli, üstüne yapışan, mini. O zaman anlamamıştım. Sonra aynı kız başka şeyşer de yapınca anladım kıskançlığını ama yaptık işte kaç sene arkadaşlık. Yazık üzülüyorum salaklığıma da neyse.
Evine döndün mü bebeğim? Bu hafta biraz abanalım mı seninle ipe filan?Kahvaltı
1.5 az tereyağında yumurta
1 domates
1 salata
2 dilim ekmek
Öğle
1 tabak bezelye
1 ince boydan boya karpuz
1 kaşe yoğurt
Ara 5 hurma
Aksam çorba
Salata
2 lt su 3 olacak
Spor henüz yok ip atlama olacak
Salaklık olur mu canım kötü niyet anlamayabilirsin o seni kıskandığı için kendi acizliğini çıkarmış kendine kaka laflar etme![]()
EvetAynen. Bir hışımla spor ayakkabı, eşofman filab alıyorum sonra fos. Ama artık ucuzundan alıyorum, kendimi bilince tabii
En son hamilelik öncesi yazıldım, hamile kalınca bıraktım ama korkup. Onda benim suçum yoktu dimi. Evet de Nalan noolur![]()
Evet bade bu hafta bastırıyoruz spora diyeteKahvaltı
1.5 az tereyağında yumurta
1 domates
1 salata
2 dilim ekmek
Öğle
1 tabak bezelye
1 ince boydan boya karpuz
1 kaşe yoğurt
Ara 5 hurma
Aksam çorba
Salata
2 lt su 3 olacak
Spor henüz yok ip atlama olacak
@ceren06_35 bu iş yeri siz eve gitmeyin diye uğraşmış resmentezbitsin Döne ile iş için oraya mı müracat etsek masabaşı , isteyince geleceğimiz , mola verip bol spor yapacağımız , kahve içip şarj olacağımız iyi para veren bir iş olur mu ki acep
Çok zayıf da iyi değil Ceren etek pantolon yakışmıyor azıcık içini doldurmak lazım bacaklar çöp gibi yok kıvrımı olan bir hatun her şeyi yakıştırır kendine
Niçin@ceren06_35 bu iş yeri siz eve gitmeyin diye uğraşmış resmentezbitsin Döne ile iş için oraya mı müracat etsek masabaşı , isteyince geleceğimiz , mola verip bol spor yapacağımız , kahve içip şarj olacağımız iyi para veren bir iş olur mu ki acep
Çok zayıf da iyi değil Ceren etek pantolon yakışmıyor azıcık içini doldurmak lazım bacaklar çöp gibi yok kıvrımı olan bir hatun her şeyi yakıştırır kendine
Ayyy kadın mı çocuk mu belli değil 34 nedir ya öyle beden mi olur 38 ben 40 fit olurumNiçin
34 olmak istemez mi bu deli yürek
![]()
fransız kaldım kız olaya anlatın banaBade yı ıstedıydım tırtttt oldum
Döndüm canım dedim ya bugün de evi kirkladim azcık uyudum diye tamam canım bana uyar günde 300 ip atlayalım ama ben öyle motora bağlamış gibi atlayamiyorum diyet konusunda akşamları yememem lazım çok acıkıyorum o zaman da yoğurt yiycemEvine döndün mü bebeğim? Bu hafta biraz abanalım mı seninle ipe filan?
tamamdır canım :)Evet bade bu hafta bastırıyoruz spora diyete![]()
yok kız geçmişi okudum geldim heemenceccikk şimdi gidiyim salata yapıyım beyim gelecek bincorba bi salata yiyip geri geleceğimzukkum kıız kaçtın mı hemen