Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

var mı artı çıkacak olan acabaaağğğ?
Dürüm döner
Dondurma
Ketcaplar
Sarmalar
Kısırlar havada uçuştu bu hafta gülüm
Döner yenmış bırde dün:)
Yarın artı gelen olsunda seyret sen dananın kuyruğu nasıl kopar

Beril abla çok pişmanım zaten 40 dk leslie yapabildim
Gülüm pişmanlık bır işe yaramıyor sadece senın modunu düşürür
Yedıklerın senın zamanı uzatmandan baska bırsey degıl
Eğer kı kesin karar olmassa beynımıze hayır komutu verememişsek bahaneler hep olacak
Bunların hepsi buradakı bızlere aşina çünkü kıloluyuz bılıyoruz yasadık

neyse artık bitti gitti kaldığımız yerden devam :KK66:

Afiyet olsun. Paket gıdalar sağlıklı değil mesajda verdin kurtardın döndüğünde istemiyoruz bu kitirciklari. Et Beni de bitiriyor ya :KK43:

hos geldin 179 luk arkadaşım ne boy anacım o kilo çok değildir o boya bence. Burda yer çok kap bi koltuk.

Afiyet olsun akşam az olmuş sabah reçel yenmiş peh pehh. Spor güzel ama su niye az :KK66:

Afiyet olsun sen şeker diyetine katılmadın mi bebeğim. O sporlar olmasa vienettana kizardim neyseki iyi spor yapmışsın. :KK66:

poğaça mi sarma mi sabah ac gez akşama doğru poğaça ye olmamış sağlıklı şeyler ye bebeğim inşallah tartı seni Üzmez.

Afiyet olsun sende göbek kalmadığına göre tabak küçüktü :KK66: canım avakado istedi kız siyahlardan iyyyy varmıdır acep pazarda :)))

bugün ki menunu sevmedim ben mısır ketçap mayonez dondurma muslı hepsi karışmış sağlıklı sağlıksız. Biz bu kiloları vermek istiyorsak salata olan bi yere otursaydik yada ızgara bişeyler. Bugün böyle karman çorman olmuş midemiz çöp tenekesi değil yarın tertemiz besleniyoruz anlaştık mi fıstığım.

hey bebek senin o balığa diyetisyenin izin veriyormu bakim :KK66: afiyet olsun usta.

himmm güzel afiyet olsun.

Afiyet olsun. Canım biliyormusun eşim bugün çiğ köfte yaptı herseyi ben hazırladım tadına bile bakmadım çünkü tartıya son 1 kaldı yesem ne olur yemesem ne olur hiç umrumda değil. Menun guzel.

Afiyet olsun beğendim canım.

kız yapma sakin ben 2 kez yaptım mahvoldum squat ta yapamıyorum. Bende de menisküs ve bel fıtığı var hatta ameliyat olmam lazım. Leslie de sıkıntı yok ve yürü. Benim dr um en son ağır sporlar yap dedi bana ama olmuyor sırt bel boyun bacak kaslarıni güçlendir dedi ama dayanamıyorum.

Afiyet olsun çok başarılı herşeyiyle.

Ay bişey olursa eşim asla yenisini almaz :KK43:

Geçmiş olsun canım.
Sagol canim keske devami gelse

:rolleyes:Ben de çok yürüdüm dün gezecez diye rekorumu kırdım :KK70:dışarda dikkat etmeye çalıştım ..burda bir sürü meyveli yoğurt var sade bulana kadar göbeğim çatladı valla :KK70:bugün devam cumartesi akşam döneceğiz
Yarını merakla bekliyorum :rolleyes:
Super iyi gezmeler Yelizim

yanimdaydi da bisikletli 2 azmanla pek yürüyüş olmadı hava alma oldu daha çok :))))

a101 de var 8 lira civarı 300 400 gram vardır heralde. Baharat raflarınin çorbalar in oraya Bak bulamazsan sor bebeğim
Olsun ne guzel hava almissiniz ben de severim gece yuruyusunu. Ama kalabalik yerde.

Menüm. Temizlik çamaşır derken yatağa girer girmez uyudum. Ancak bu saatte su içmeye kalkınca yazabildim :KK70:
Sabah biraz süt 4 kaşık nesfit
kırmızı meyveli 2 kaşık yulaf ezmesi
Öğlen biraz beyaz peynir 6 7 siyah zeytin 5 yeşil zeytin 1 bardak çay 3 dilim kepek ekmek ( çayı şekersiz içemiyorum henüz)
Ara 1 minnak portakal
2 çatal paket kavurma 1 parça çiçek ekmek
Temizlik yaptım bugün akşam eşim geç geldi 23 00 gibi domates biberli kıyma yedim. 2 3 dilim ekmek. Bir bardak ayran
O saattte Yemicektim ama baya açıkmıştım. :KK43:
Canim afiyet olsun. Gece yenilen erimiyor ne yazik ki. Ama istersen bugun hic kh alma ve bol su ic eminim ise yarar

Günaydın kızlar, iyi sabahlar diliyorum.. mesai bitiminden sonra hiç girmemiştim ohh menüler, turşular havada uçuşmuş.. bu saatte insanın canı turşu çeker mi çekiyor işte..

dün ki menüm;
uyanınca;1 çk keten tohumu yağı, 1 bardak su
sabah;1 su bardağı yoğurt, 1 su bardağı yaban mersini,5 bademe biraz su ekleyip smoothie yaptım
ara;1 fincan yeşil çay
öğlen;dürüm et döner,1 küçük ayran
ara;1 fincan yeşil çay
akşam;1 dilim süzme peynir, 5-6 adet küçük boy tavuk kanat(derisiz), salata,1 dilim ekmek
yatmadan;1 bardak limonlu su

spor;30 tane elimde ağırlıkla tam mekik, 20 yarım mekik, 20 squat, 60dk hızlı tempolu yokuş tırmanmalı yürüyüş
su;4lt ye yakın belki de olmuştur.
Afiyet olsun canim. Spor cok iyi

Back
X