Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ooo Derya sende de iyi kas varmış ya, aranızdaki tek löp benim demek herkes jillian yapabildiğine göre

Selam canımcııım ben Döne.

İyi yapmışsın zaten sporun çok iyi hiçbir şey olmaz en azından artı çıkacağını sanmıyorum. Turşun kötü sadece bence, o da ödemden dolayı.
Canının çok çektiği bir şeyden 3 ısırık alma hakkın var her zaman canım. Sakın çok kasıp iradenle oynama yorulursun. Diyet yarı yolda kalır, verdiğini de daha fazla geri alırsın, örnekleri çok biliyorsun sen de.

Canım kırmızı et bana yaramıyor, kilo aldırıyor, ızgara, fırın vs bile olsa. O yüzden az yerim hep. Her bünyede farklı tepki oluyor demek ki.
Yumurta peynir yoğurt balık esirgemem ama kendimden kesmem hiçbir zaman. Diyetten önceki kadar yiyorum hatta. Sadece meyveyi biraz azalttım son 1 aydır o kadar.

1 haftada 2 kilo vermişsin, çok çok iyi bence. Boyun da çok uzun maşallahın var çok kıskandım vallaha. Birlikte yola devam edicez canım inşallah aradığın motivasyonu burada bulursun. Diyet zorlu bir süreç oluyor bazen yani motive olabilmek şart. Biz akşam tüm menüleri spor ve içtiğimiz suyu buraya yazıyoruz ve canımızın istediği menülere yorum yapıyoruz, zamanla alışacaksındır kurallar çok basit. Hoşgeldin tekrar.

Fish finger nedir canım? Fırında yapmışsın ama benim aklıma marketten hazır alınan paket şeklindeki şeylerden geldi, etrafı çıtır gibi veya una bulanmış gibi, ondan mı oluyor o yemedim hiç de güzel mi

Aylin, menün iyi canım ama kahvaltı ile öğleni birleştirme bence hepsini zamanın varsa düzgün düzgün ayrı öğün olarak yemen metabolizman için çok iyi olur. Hızlanır. Az yiyince yavaşlar. Öğün atlayınca az yiyince hızlı zayıflanıyor ama hızlı da alınıyor, bir ileri bir geri gider gider gelirsin buraya canım. Kahvaltı güzel bir öğün kız hem...

Aynen bence de hergün olmadıktan sonra strese gerek yok

1 çiğ köfteyle kalmak tebrik edilesi olmuş ya
Ben olsam 10 tane gömerdim :KK70:
Memnun oldum Döne :) Hoş bulduk
Normalde kahvaltıyı ayrı yapıyorum da dün sabah uykuyu biraz fazla kaçırınca anca 12'de kalktım o yüzden birleştirdim
Umarım hedefe doğru eğlenceli bir şekilde ilerleriz

Yarın kımseyı artı görmek istemıyorum kızlar
Merak etme kaptan bugün güzel bi spor iyi bi menü dengelemeye caliscaz ben zaten arti degilim su anda

Sagol canim ah bir de uzun sure boyle devam etsem. Anca bir iki gun haftada boyle.
Ama bebekte var yoruluyosundur zaten gün icinde haftada 1 2 ama hic yoktan iyi tabi biraz daha arttirsan hic fena olmazdi :)

dürüm döner bencede sıkıntılıydı ama işte bahane, babamı ziyarete gittim, illa ikram edeceğim dedi.. kendine yarım ekmek söyleyip, aklı sıra ben diyetteyim diye dürüm söylemiş.. minnoşumu kıramadım.. :KK43: kendimi kırdım.. zaten böyle yapa yapa aldım o kiloları ben..

ben eşli squat yapıyorum.. iş arkadaşım var, onunla el ele tutuşup yapıyoruz.. normalde 20x2 set oluyor ama bu hafta o fenalardaydı ben de uzatmadım.. ama 70 bence önünde saygıyla eğilecek bir sayı.. üst bacak kasların ne alemde? benimkiler futbolcu bacağı gibi.. kocaman.. squat yaptıkça şişiyorlar.. popomda hala bi yuvarlaklaşma yok.. bakalım ne zaman yuvarlayacağım.. sanırım daha çok ve sık yapmam lazım..
Babalar da kırılmaz ya ama benimki de ağzıma ağzıma onu bunu tıkar gerçi sonra da şişko diye dalga geçer ama olsun kaç sene ömrü kaldı kırmak istemem hiç
Artık iyi kilo verdin diyor ama şaşırtıyor beni vallaha :D
Beril abla çok pişmanım zaten 40 dk leslie yapabildim
Pişmanlık iyidir kuzum bir daha yemezsin, yavaştan öğreneceksin bu diyet işlerini merak etme
Haftaya daha da asıl pazartesiden cumaya kadar yarışalım seninle olmazsa ben tatilden dönücem pazar akşamı Ankaraya
Maşallah çenelere :nazar::KK70:
Nasıl gidiyor tatiliniz kankacım güzel mi hava
Memnun oldum Döne :) Hoş bulduk
Normalde kahvaltıyı ayrı yapıyorum da dün sabah uykuyu biraz fazla kaçırınca anca 12'de kalktım o yüzden birleştirdim
Umarım hedefe doğru eğlenceli bir şekilde ilerleriz
Anladım canım. Önceki menülerini bilmeyince tabi hep kahvaltıyı atlıyorsun sandım sori.
Eğlenerek zayıflayalım tabi stres her yerde var sonuçta.
arkadaşlarım, merhaba,

bugün kuzenin kına gecesi var, öğlen işten çıkıp, memlekete gideceğim. yarın sabah döneceğim.. bilginiz olsun.. menümü ve kilomu yarın sabahtan paylaşırım..
İyi eğlenceleeeeer ooh ohhh yandaaan
Göööbek atmadan gelme kardeş
Kışt kışt yağlar kışt yağlar de içinden göbek atarken
Vallaha bak
:D

arkadaşlarım, merhaba,

bugün kuzenin kına gecesi var, öğlen işten çıkıp, memlekete gideceğim. yarın sabah döneceğim.. bilginiz olsun.. menümü ve kilomu yarın sabahtan paylaşırım..
ohh hayırlısıyla git gel canim.iyi eğlenceler sana..

Benim baba 70 kilo, kilo da sevmez kiloluda :( birden imrendim babana nedense :(

Babalar da kırılmaz ya ama benimki de ağzıma ağzıma onu bunu tıkar gerçi sonra da şişko diye dalga geçer ama olsun kaç sene ömrü kaldı kırmak istemem hiç
Artık iyi kilo verdin diyor ama şaşırtıyor beni vallaha :KK70:

Pişmanlık iyidir kuzum bir daha yemezsin, yavaştan öğreneceksin bu diyet işlerini merak etme
Haftaya daha da asıl pazartesiden cumaya kadar yarışalım seninle olmazsa ben tatilden dönücem pazar akşamı Ankaraya

Nasıl gidiyor tatiliniz kankacım güzel mi hava

Anladım canım. Önceki menülerini bilmeyince tabi hep kahvaltıyı atlıyorsun sandım sori.
Eğlenerek zayıflayalım tabi stres her yerde var sonuçta.

İyi eğlenceleeeeer ooh ohhh yandaaan
Göööbek atmadan gelme kardeş
Kışt kışt yağlar kışt yağlar de içinden göbek atarken
Vallaha bak
:KK70:
ayy güldürdün yahu :)) spor yaparken deniycem kışt kışt yağları, belki daha hızlı yakarım göbeğimdeki kütleyi

ohh hayırlısıyla git gel canim.iyi eğlenceler sana..

Benim baba 70 kilo, kilo da sevmez kiloluda :KK43: birden imrendim babana nedense :KK43:

ayy güldürdün yahu :)) spor yaparken deniycem kışt kışt yağları, belki daha hızlı yakarım göbeğimdeki kütleyi
Hmmm
Göbek için zor
Göbeğe denedim olmadı
Ona başka cingıl yapmak lazım
Daha hızlı bişi olsun

Dün gece 11 de 5 dilim kavun yedim.
Üstelik de değmedi çünkü kavun kötü çıkmıştı.
Bazen insan susuyor ve susadığını anlamayıp bir şeyler yiyor, acıktım sanıyor.
Acıktım sandığınızda önce su için, size tavsiye, kendime de tavsiye tabiki
:bicak:
11 de yediğin kavun sana şeker olarak döndü bebegim bilesin..

Hadiii bekliyorum eğlenceli kadın
Önce şööyle bi denize uzaklara uzun uzun bakıp entel olayım duur :D
Sağ elimizle sola doğru göbek yağlarını mıncırmak suretiyle ovalıyoruz
Ve bence en iyisi o yağlara küfür etmek:sinirli::sopa::KK62:
22 kilo verdim hala göbek duruyo nası iş yaaa:KK61:

Önce şööyle bi denize uzaklara uzun uzun bakıp entel olayım duur :KK70:
Sağ elimizle sola doğru göbek yağlarını mıncırmak suretiyle ovalıyoruz
Ve bence en iyisi o yağlara küfür etmek:sinirli::sopa::KK62:
22 kilo verdim hala göbek duruyo nası iş yaaa:KK61:
Üzdü :( benim tek ümidim kilom gidince göbegim de gider diye düşünuyordum.demek ne yaparsan yap gitmiyor hee :( boşuna mı mekik çekiyorum ben şimdi..

Ahahahhh hem eğlenceli hem de çılgın..
Yalaaaaan
Üzdü :KK43: benim tek ümidim kilom gidince göbegim de gider diye düşünuyordum.demek ne yaparsan yap gitmiyor hee :KK43: boşuna mı mekik çekiyorum ben şimdi..
Yok kız mekik halleder göbeği
Ben mekik filan çekmeden cingıl yaramaz dedim
tezbitsin tezbitsin sen tatilden dönünce bende yarış istiyooom :))
Olur bebiş pazartesi perşembe arası yapalım bajalım hadi hadi

Back
X