ahahahaha.. seni düşünen bir hocan olduğu için şanslısın bence.. senin uzun vadede sağlığını korumaya çalışıyor ne güzel.. türkiyedeki gibi aldığı paraya bakmıyor..
yaa ben de hala yapamadım.. :)
iyice gözüm korkuyor dostum naaptın ya..
deli olma, biz grubun motivasyonu için buradayız.. benim 1. takımdan whatsapp grubum var, kendileri ile çok tatlı bir ilişkimiz var, her telden konuşuyoruz.. hatta en az diyet konuşuyoruz o derece..
ne kadar çok insan tanırsak o kadar renk hayatımıza..
anaaaamm.. kız, neler dönmüş ben yokken.. sen bi sakin ol otur oturduğun yerde.. kaçmak en kolayı.. ya alınganlık etmeyin ne olur.. burada kötü amaçlı kin güden insanlar değiliz hiçbirimiz. siz berilcenin tarzına henüz alışmadınız. onun terliklerini oklavalarını görmediniz.. o bizim iyiliğimiz için yapıyor. bak onun yoklupunda gruba başkanlık etmeye çalıştım da beceremedim kimse kalmadı. onu tekrar çağırdım nolur gel diye, kadının ellerinden dikişler alındı yine de bizi bırakmıyor..
herkes sadece kendini düşünüyor haklı olarak, ama ortak bir disiplinde buluşmazsak grup dağılıyor, ben 1. takımdan bu yüzden buraya geldim..
ama bu disiplini kaldıramayacak arkadaşların tabi ki kendi tercihi, sonuçta hepimiz özgürüz.. zamanla alışırsın. bak benim 1 yılı geçti, artık neler neler aştım.. hala hergün inatla buradayım.. ve şuna inanıyorum, kilo veremesem bile kormayı öğreniyorum. her gün sizlerden yeni tecrübeler okuyorum, bunlar çok önemli benim için.. kendi mevcut sosyal çevremde bunları başaramıyordum.. sen de farkındasın buranın motivasyon sağladığını..
küsüp gitmek, ya da kalp kırmak çok kolay.. önemli olan biz kendi adımıza ne yapabiliriz. biz seni bu konuda eksik yönlendirdiysek özür dilerim öncelikle kendi adıma..
daha çok katılım istiyoruz, buna ben de dahilim.. yapmıyorsam eliştirin, yerin dibine sokun.. buranın sorumluluğunu alıyorum, hem de beş kuruş menfaatim olmadan.. ama karşığında büyük kazançlar elde ediyorum, güzel insanlar tanıyorum.. benim harcadığım vakte değiyor..
çok geçmiş olsun canım.. haklısın ne diyeyim.. Şifanızı bulursunuz inşallah, sen de huzura kavuşursun.. ama sen de bebek de sakin misiniz normalde.. huzuru sakinliği hissettirmeye çalış, azıcık tecrübemle bunu söylüyorum.. konuş onunla huzurlu ses tonunla.. anlayacaktır..
ah anne olmak zor olmalı.. benim yakın arkadaşımın bebeği uzunca bir süre küvezde kaldı. şimdi bebeğimiz 5 aylık, ama normal bebeklere göre 2,5 aylık. çoğu gece ağlaya ağlaya o küvezde tek başına uyumaya alıştığından şimdi pek huzurlu bir bebek.. kendi kendine oynamasını biliyor, annesi küvezdeki beslenme saatlerini hiç değiştirmediğinden, saatini biliyor bebek.. 5 dakika kala ağlamaya başlıyor hafiften.. maşallah..
bebekte düzen önemli.. mümkün olduğunca herşeyi hep aynı saatte yapmaya çalış.. sakın söylediklerimi bilmişlik gibi algılama benim çocuğum yok, sadece arkadaşımdan dolayı biliyorum, aklım erdiğince tavsiye niteliğinde söylüyorum, benden daha tecrübeli arkadaşlarım var burada..
ahahahha :) kızcağızım misafirlikte ayıp olmasın diye mi yedin? yemesen sana ne yaparlardı mesela? o saatte yediğin şekerli ve kh lı şeyler ömründen ne kadar çaldı acaba, seni ne kadar sağlıksız yaptı..
ben olsaydım, o yoğurtlu şeyden yerdim sadece, üstüne de çayımı içer bırakırdım. ben mesela misafirliğe gitmeden söylüyorum. canım diyorum ben dikkat ediyorum, akşam birşey yemiyorum, lütfen hazırlama, sonra yemediğimde gücenme bana diyorum.. çoğu yakınım olduğumdan sıkıntı olmuyor genelde..
noodle çorba nedir? hazır birşey mi acep?senin ofis mekiğini severim. maşallah sana..
ay hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlı olsun..
panik atak ile ilgili bir yakınımız geçirdi, kendi psikoloğumla bu konu hakkında konuştum. seni bu çaresizliğe iten şeyin ne olduğunu çözmen gerekiyormuş.ki sen çözmüş gibi görünüyorsun yazdıklarından.
ayrıca panik atak geçirirken kimse ölmez korkmayın demişti. panik atak geçiren kişi bir imdat çağrısı yapıyordur, dikkate ilgiye ihtiyacı vardır, herşey çok üstüne gelmiştir dedi. ama krizlerin sıklığı aldığı sakinleştirici bağımlılık yapar, o nedenle genel olarak acillerde hemen sakinleştirici vermezler, sakinleşmesini beklerler dedi.
benim bildiklerim böyle canım..
açık konuşman süper olmuş. bu seni biraz daha rahatlatmıştır.. hayat çok güzel, bakmayı bilene.. sen içinden bunu kendine tekrarla.. olumsuz düşünceleri kafandan hep kov.. iyiye odaklan.. hep olumlu düşün.. değiştiğini göreceksin..
gece mi yendi onlar? neden ki?
canım benim biraz kendinden haber versene, nasılsın? arada uğraman ne hoş..
ay çokça günaydın ben bu saate kaldım..