Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kuzu ben bir kılo yulaf
200 gr kadar badem
50 gr üzüm
Az kuru kayısı 100 gr
Muz kurusu 50 gr
Sevıyorsan az cevız yada fındık

Bu koca bır kavanoz cıkıyor malum bende çocuk çok ya

Bır kere karıstırıyom 10-15 gün gıdıyor bıze
Pisiriyormusun sende bunları beril sütle yoksa direk karıştırıp yoğurda mi katiyirsun

Yemediğin icin seni tebrik ederim.

Bu kadının çok videosu var İnstagramda çok popüler.. kendi Uygulaması bile var.

Canım öğlen biraz zayıf olmuş. Bir yogurt koysaydın yanına biraz yeşillik yeseydin.

İş bulmana çok sevindim. İşde diyete alışmak biraz zor oluyor benim kilo almamın nedeni işe başlamak :KK70:

Benim yulaf lapami denesene evdeki yulaf ezmesi boşa gitmesin.

Hep ayni kahvaltıyı yapmak aslında iyi degil.
Birazda yumurta peynir ile kahvaltı yapsan.
Bir de yedigin muslinin icindekileri kontrol ettin mi? Eklenti şeker, yağ yok degil mi?

sağol canım..ama ilerleyen saatlerde bi açlık sorma..yatıyorum eşimin karnı gurulduyor..bi git ya dedim yedin pzzayı wafılı benim karnın guruldaması gerekmiyor mu:KK62:
Yılın en uzun gecesı
Yarın artık günler uzamaya başlayacak
Belkıde göz açıp kapatıp Bahar geldı dıyecez
Zaman akıyor kuzular
evet biz de henüz kışı görmeden baharı yaşıyoruz..eskiden ne kış olurdu burada
ahahahaha.. seni düşünen bir hocan olduğu için şanslısın bence.. senin uzun vadede sağlığını korumaya çalışıyor ne güzel.. türkiyedeki gibi aldığı paraya bakmıyor..

yaa ben de hala yapamadım.. :)

iyice gözüm korkuyor dostum naaptın ya..

deli olma, biz grubun motivasyonu için buradayız.. benim 1. takımdan whatsapp grubum var, kendileri ile çok tatlı bir ilişkimiz var, her telden konuşuyoruz.. hatta en az diyet konuşuyoruz o derece..

ne kadar çok insan tanırsak o kadar renk hayatımıza..

anaaaamm.. kız, neler dönmüş ben yokken.. sen bi sakin ol otur oturduğun yerde.. kaçmak en kolayı.. ya alınganlık etmeyin ne olur.. burada kötü amaçlı kin güden insanlar değiliz hiçbirimiz. siz berilcenin tarzına henüz alışmadınız. onun terliklerini oklavalarını görmediniz.. o bizim iyiliğimiz için yapıyor. bak onun yoklupunda gruba başkanlık etmeye çalıştım da beceremedim kimse kalmadı. onu tekrar çağırdım nolur gel diye, kadının ellerinden dikişler alındı yine de bizi bırakmıyor..
herkes sadece kendini düşünüyor haklı olarak, ama ortak bir disiplinde buluşmazsak grup dağılıyor, ben 1. takımdan bu yüzden buraya geldim..
ama bu disiplini kaldıramayacak arkadaşların tabi ki kendi tercihi, sonuçta hepimiz özgürüz.. zamanla alışırsın. bak benim 1 yılı geçti, artık neler neler aştım.. hala hergün inatla buradayım.. ve şuna inanıyorum, kilo veremesem bile kormayı öğreniyorum. her gün sizlerden yeni tecrübeler okuyorum, bunlar çok önemli benim için.. kendi mevcut sosyal çevremde bunları başaramıyordum.. sen de farkındasın buranın motivasyon sağladığını..

küsüp gitmek, ya da kalp kırmak çok kolay.. önemli olan biz kendi adımıza ne yapabiliriz. biz seni bu konuda eksik yönlendirdiysek özür dilerim öncelikle kendi adıma..

daha çok katılım istiyoruz, buna ben de dahilim.. yapmıyorsam eliştirin, yerin dibine sokun.. buranın sorumluluğunu alıyorum, hem de beş kuruş menfaatim olmadan.. ama karşığında büyük kazançlar elde ediyorum, güzel insanlar tanıyorum.. benim harcadığım vakte değiyor..

çok geçmiş olsun canım.. haklısın ne diyeyim.. Şifanızı bulursunuz inşallah, sen de huzura kavuşursun.. ama sen de bebek de sakin misiniz normalde.. huzuru sakinliği hissettirmeye çalış, azıcık tecrübemle bunu söylüyorum.. konuş onunla huzurlu ses tonunla.. anlayacaktır..

ah anne olmak zor olmalı.. benim yakın arkadaşımın bebeği uzunca bir süre küvezde kaldı. şimdi bebeğimiz 5 aylık, ama normal bebeklere göre 2,5 aylık. çoğu gece ağlaya ağlaya o küvezde tek başına uyumaya alıştığından şimdi pek huzurlu bir bebek.. kendi kendine oynamasını biliyor, annesi küvezdeki beslenme saatlerini hiç değiştirmediğinden, saatini biliyor bebek.. 5 dakika kala ağlamaya başlıyor hafiften.. maşallah..

bebekte düzen önemli.. mümkün olduğunca herşeyi hep aynı saatte yapmaya çalış.. sakın söylediklerimi bilmişlik gibi algılama benim çocuğum yok, sadece arkadaşımdan dolayı biliyorum, aklım erdiğince tavsiye niteliğinde söylüyorum, benden daha tecrübeli arkadaşlarım var burada..

ahahahha :) kızcağızım misafirlikte ayıp olmasın diye mi yedin? yemesen sana ne yaparlardı mesela? o saatte yediğin şekerli ve kh lı şeyler ömründen ne kadar çaldı acaba, seni ne kadar sağlıksız yaptı..

ben olsaydım, o yoğurtlu şeyden yerdim sadece, üstüne de çayımı içer bırakırdım. ben mesela misafirliğe gitmeden söylüyorum. canım diyorum ben dikkat ediyorum, akşam birşey yemiyorum, lütfen hazırlama, sonra yemediğimde gücenme bana diyorum.. çoğu yakınım olduğumdan sıkıntı olmuyor genelde..

noodle çorba nedir? hazır birşey mi acep?senin ofis mekiğini severim. maşallah sana..

ay hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlı olsun..

panik atak ile ilgili bir yakınımız geçirdi, kendi psikoloğumla bu konu hakkında konuştum. seni bu çaresizliğe iten şeyin ne olduğunu çözmen gerekiyormuş.ki sen çözmüş gibi görünüyorsun yazdıklarından.
ayrıca panik atak geçirirken kimse ölmez korkmayın demişti. panik atak geçiren kişi bir imdat çağrısı yapıyordur, dikkate ilgiye ihtiyacı vardır, herşey çok üstüne gelmiştir dedi. ama krizlerin sıklığı aldığı sakinleştirici bağımlılık yapar, o nedenle genel olarak acillerde hemen sakinleştirici vermezler, sakinleşmesini beklerler dedi.
benim bildiklerim böyle canım..

açık konuşman süper olmuş. bu seni biraz daha rahatlatmıştır.. hayat çok güzel, bakmayı bilene.. sen içinden bunu kendine tekrarla.. olumsuz düşünceleri kafandan hep kov.. iyiye odaklan.. hep olumlu düşün.. değiştiğini göreceksin..

gece mi yendi onlar? neden ki?

canım benim biraz kendinden haber versene, nasılsın? arada uğraman ne hoş..

ay çokça günaydın ben bu saate kaldım..
kullanacağım kelimeleri yanlış seçti sanırım..bitti gitti
merhaba günaydın arkadaşlar, ben çok geç kaldım buraya uğramaya ama normalde saat 6 da kalktım. sabah sporumu yaptım. işe geldim, işlerle boğuşmaktan bu saat oldu. dün akşam da iş çıkışı annemlere yemeğe gittik, sonra da el işlerine dalınca buraya uğramadım. 10:30 gibi uyudum biraz başm ağrıyor diye.. muhtemelen ben de yarına regl olacağım. onun sıkıntısı var üzerimde..

işlerim çok yoğun, o nedenle buraya girerken bazen vicdan yapıyorum. diğer arkadaşlara haksızlık ediyormuşm gibi oluyor.. ama idare edeceğim, öğreneceğim inşallah..

gelelim dün ki menüme;

sabah; yarım kase kakaolu muzlu yulaf lapası, 1 bardak kefir
öğlen; yarım kase domates çorbası üzeri kaşarlı, birazck kruton koydum, yanına tavuk şiş, 1 bardak acılı şalgam. ama ekmek fln yok.
ara; yarım kalan yulaflı lapa, 10 adet çiğ fındık
akşam; 9-10 adet sardalya ızgara, ( hamsiden biraz büyüktüler), yanına bolca salata ve haşlama brokoli

su:2lt
spor: maalesef yok :KK43: ( sabah geç uyanınca spora gidemedim.)
afiyet olsun güzel canı
günaydın kızlar dün ki menüm

sahur : 1 haşlanmış yumurta 1 bardak ılık süt peynir uyku semesine başka ne yediğimi hatırlamıyorum :)

iftar : 5 tane banduma +ham domates yemeği + bolca salata

alabildiğince su ne kadar içtim onu da bilmiyorum :)

akşamda meyve kokteyli yaptım içine de bir kaşık yulaf kattım içtim.

kahve ve sonrasında biraz spor kol bacak hareketi mekik çekmedim
banduma ne ola(cevap verilmiş olabiili alıntılarım 11:30 dan yoğunluktan giremedim..)
Bugünkü menüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı
2 haslanmıs yumurta
5 zeytin
Salatalik
Maydanoz
Dereotu
1 dilim kepek ekmek
Çay

Ara türk kahvesi
2 kuru kayısı
2 ceviz

Öğle

Mercimek corba 1 kase
3 kepekli galeta

Ara
1 kuru incir
13 tane fındık

Aksam
Patlıcan yemeği 7 yk
1 kase yoğurt
Salata

En az 2 lt su
çok güzel
Bugunki menum :)
09.00:peynir
1domates
1salatalik
1yumurta
12.00:2mandalina
6findik
2ceviz
15.00:haslanmis tuzsuz tavuk eti
1bardak ayran
Salata
18.00:10adet siyah uzum
1bardak ayran
21.00:dugune gidicem dugun yemekli gitmeden salata yerim ordada bakalim yemek bana uygunsa yerim degilse meze olarak cacik getiriyolar onu yerim :)
00.00: muhtemelen duggnde yicek birsey bulamam cok acikmis olurum vee
2mandlina
1bardak sut (cok iyi gelicek:)) )
3lt su icilucek
Dugunde halay cekilicek(spordan sayak:halay:)
halay hemi de nasıl spor ...gitmeden birşeyler ye de canım çok acıkma yine de
Ayy en sevdigim nedir bu saat 3.40dedimi hava karariyo icin daraliyo ben yaz insaniyim gunesi aydinligi cok seviyorum bahar gelsin yaz gelsin :)
ben de kışın sabah kısmını sevmiyorum..işe giderken bile ortalık tam anlamıyla ağarmıyor..güneşi görmeyince zor uyanıyorum
Yemediğin icin seni tebrik ederim.

Bu kadının çok videosu var İnstagramda çok popüler.. kendi Uygulaması bile var.

Canım öğlen biraz zayıf olmuş. Bir yogurt koysaydın yanına biraz yeşillik yeseydin.

İş bulmana çok sevindim. İşde diyete alışmak biraz zor oluyor benim kilo almamın nedeni işe başlamak :KK70:

Benim yulaf lapami denesene evdeki yulaf ezmesi boşa gitmesin.

Hep ayni kahvaltıyı yapmak aslında iyi degil.
Birazda yumurta peynir ile kahvaltı yapsan.
Bir de yedigin muslinin icindekileri kontrol ettin mi? Eklenti şeker, yağ yok degil mi?
teşekkür ederim canım ben de kendimi tebrik ettim..
Yılın en uzun gecesı
Yarın artık günler uzamaya başlayacak
Belkıde göz açıp kapatıp Bahar geldı dıyecez
Zaman akıyor kuzular

hem de çok hızlı geçiyor

merhaba günaydın arkadaşlar, ben çok geç kaldım buraya uğramaya ama normalde saat 6 da kalktım. sabah sporumu yaptım. işe geldim, işlerle boğuşmaktan bu saat oldu. dün akşam da iş çıkışı annemlere yemeğe gittik, sonra da el işlerine dalınca buraya uğramadım. 10:30 gibi uyudum biraz başm ağrıyor diye.. muhtemelen ben de yarına regl olacağım. onun sıkıntısı var üzerimde..

işlerim çok yoğun, o nedenle buraya girerken bazen vicdan yapıyorum. diğer arkadaşlara haksızlık ediyormuşm gibi oluyor.. ama idare edeceğim, öğreneceğim inşallah..

gelelim dün ki menüme;

sabah; yarım kase kakaolu muzlu yulaf lapası, 1 bardak kefir
öğlen; yarım kase domates çorbası üzeri kaşarlı, birazck kruton koydum, yanına tavuk şiş, 1 bardak acılı şalgam. ama ekmek fln yok.
ara; yarım kalan yulaflı lapa, 10 adet çiğ fındık
akşam; 9-10 adet sardalya ızgara, ( hamsiden biraz büyüktüler), yanına bolca salata ve haşlama brokoli

su:2lt
spor: maalesef yok :KK43: ( sabah geç uyanınca spora gidemedim.)
menün güzel tatlım

sahur : 1 haşlanmış yumurta 1 bardak ılık süt peynir uyku semesine başka ne yediğimi hatırlamıyorum :)

banduma iyi bişeyse menün güzel
Bugünkü menüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı
2 haslanmıs yumurta
5 zeytin
Salatalik
Maydanoz
Dereotu
1 dilim kepek ekmek
Çay

Ara türk kahvesi
2 kuru kayısı
2 ceviz

Öğle

Mercimek corba 1 kase
3 kepekli galeta

Ara
1 kuru incir
13 tane fındık

Aksam
Patlıcan yemeği 7 yk
1 kase yoğurt
Salata

En az 2 lt su
afiyet olsun güzelmiş

sinir oldum bilgisayardan siteye girince belli zaman bakmazsan beni kk dan atıyor dellenecem ya..
ne zamandır sabah ki alıntlarla uğraşıyom iki kez olmuş bişeyler..sonunda hallttim sanırım

sağol canım..ama ilerleyen saatlerde bi açlık sorma..yatıyorum eşimin karnı gurulduyor..bi git ya dedim yedin pzzayı wafılı benim karnın guruldaması gerekmiyor mu:KK62:

evet biz de henüz kışı görmeden baharı yaşıyoruz..eskiden ne kış olurdu burada

kullanacağım kelimeleri yanlış seçti sanırım..bitti gitti

afiyet olsun güzel canı

banduma ne ola(cevap verilmiş olabiili alıntılarım 11:30 dan yoğunluktan giremedim..)

çok güzel

halay hemi de nasıl spor ...gitmeden birşeyler ye de canım çok acıkma yine de

ben de kışın sabah kısmını sevmiyorum..işe giderken bile ortalık tam anlamıyla ağarmıyor..güneşi görmeyince zor uyanıyorum

teşekkür ederim canım ben de kendimi tebrik ettim..

hem de çok hızlı geçiyor

menün güzel tatlım

banduma iyi bişeyse menün güzel

afiyet olsun güzelmiş

sinir oldum bilgisayardan siteye girince belli zaman bakmazsan beni kk dan atıyor dellenecem ya..
ne zamandır sabah ki alıntlarla uğraşıyom iki kez olmuş bişeyler..sonunda hallttim sanırım
Bende oyle dusunuyorum canim sikmadan sebze yemegimi yersem orda rahat ederim :)

Oncelikle tabiki bence :) 2yumurta cok ben haftada 4gunde gunde 1tane yiyorum birde snaki findik saisi cokmu her nekadar taze findik fidtigin yag yakma ozelligi varsada findik yagli bir yiyecek ters tepmesin
Haklısın yumurta konusunda ben sevmeyerek yiyorum vejeteryan olduğum icin protein alabilmek adına yiyorum. Fındığı diyete baslayinca alıskanlik ettim yanıma getiriyorum her gun ama mutlaka arkadaslarimla paylasiyorum:)

normal şartlarda meyveleri akşam yemeyi alışkanlık halinde bulundurmuyorsan bence menün güzel.. şekeri akşama bırakmamak lazım diyor benim hoca..

Gunaydinlsr herkese haha dun sizlere yorum yaparken uyuya kalmisim kizlar :)

o nasıl oluyor ya, ne güzel.. umarım uykunu almışındır..

Bugunki menum :)
09.00:peynir
1domates
1salatalik
1yumurta
12.00:2mandalina
6findik
2ceviz
15.00:haslanmis tuzsuz tavuk eti
1bardak ayran
Salata
18.00:10adet siyah uzum
1bardak ayran
21.00:dugune gidicem dugun yemekli gitmeden salata yerim ordada bakalim yemek bana uygunsa yerim degilse meze olarak cacik getiriyolar onu yerim :)
00.00: muhtemelen duggnde yicek birsey bulamam cok acikmis olurum vee
2mandlina
1bardak sut (cok iyi gelicek:)) )
3lt su icilucek
Dugunde halay cekilicek(spordan sayak:halay:)

ahahahah kendimi düşündüm bir an :)

Can ici gece yedigim mecburi sut veriyorum ve benim essek dun gece 3te uydu felaket acikiyorum ve ben yemezsem daha once denedim sutum azaliyo o yuzden dnegelemek acisindan gece 12de yemek zorunda kaliyorum

tamam kuzum pardon, haklısın..

Tavsiyeler için sağol canım estağfurullah neden yanlış anlayim uyku saati hasta olduğunda düzen bir kaç gün bozuldu ama tekrar toparladık canım mama saatleri de hep hastanedeki gibi devam ettik ama reflüsü olduğu için büyüdükçe de arttı sanki mama dengesi bozuldu az içiyor ve sık içiyor saatleri uzatamıyorum doktorla da konuştum midesi hassas olduğu için istese de fazla içemez az içmek zorunda olduğu içinde sık acıkıyor dedi önümüzdeki ay ilaç yazacak midesine tedavi edecek inşallah o zaman eski mama düzenine dönebiliriz

ay canım ya dayanamam.. öp benim için..

Gecmis olsun canim dikkat et ayaklarini sicak tut isyerinde elektrikli soba varsa masanin yanina koy ben calisirken oyle yapardim.benimde bugun bitti regl im.
Birkac kisi de gordum grupca regl olduk heralde:KK70:

ben de olucam ya yarın ya yarından yakın..

Kızlar yaaa benim tartı fazla çıkarıyormuş bende niye veremiyorum diyorum alalı 2 hafta oldu daha suyla denedim 1440ml 1500 çıkardı ne yapmam lazım zemin düz aslinda

o kadardan birşey olmaz be..

Keyifsizim yorgunum uzgunum ve bunlara inat iyi olmaya calisiyorum sevil im. Sadece ben hastayken hersey daha kolaymis meger ben kolumda serumla bile burada laf yetistiriyordum. o gunlere daha kolay diyecegim aklimin ucundan gecmezdi rabbim bu gunlerime de ayni sozleri soyleyecek hale getirmesin.
Sen nasilsin canim. Terfi isin ne oldu.
Takim arkadaslarimiz da degismis. Sanki yil olmus gibi geliyordu bir de arkadaslar degisince tam oldu.

benim iş oldu, yoğunluktan buralara uğrayamaz oldum işte.. böyle giriyorum ara ara bende.. valla yeni arkadaşlarım müthiş, sen de gelince çok seveceksin.. inşallah işleri yoluna koyabilmişindir.. senin için yapabileceğim birşey var mı? izmir'e döndün mü?

Beril ayni evde yasasak mi. Ne guzel delileri oynariz birlikte.

bensiz olmazzzz...

Hiç bana çekmemiş bu pek kokos
Pek bılmış

ahahahha sen kokoş değil misin bakiim? bence sen de öylesin..

7 zeytin 1 incir mucuzesi :)))

allah allah.. mucizesi neymiş onun?

Kızlar yaaa benim tartı fazla çıkarıyormuş bende niye veremiyorum diyorum alalı 2 hafta oldu daha suyla denedim 1440ml 1500 çıkardı ne yapmam lazım zemin düz aslinda
Bende tartımdan süphelenmeye basladım bugün eczanede tartılıp öyle eve gidecem bakalım nasıl fark var mi diye

zerra zerra haftasonlari normal yapiyorum ya :)) aslinda zamanim cok olmuyo masamda yiyorum iste calisirken :)
iyi bari sürekli müsli biyere kadar
Benım kuzum var bırı 5 yasında sıpa dıyokı benımde kırmızı dona ihtıyacım var
Ne edecen dedım
Allah Allah töybe töybe bu sorumu dıyor
zamane çocukları biz onlarla boy ölçüşemeyiz canım
Ama hazır yoğurt degıl ev yapımı ye her öğünde
yıılardır yoğurdumu kendim kavanozlara yaparım..hazır yoğurdun kalori dışında başka özelliği yok ki

Kötü bıle az kalır
Genırdıkce ıcım kalkıyor hala
lahana çorbası sanırım..yıllar önce yapma gafletine düşüp bi kaşık yiyememiştim ve işin kötüsü lahanayı severken daha yeni yemeye başladım
Haftaya yumurtali bir kahvalti menusuyle karsinizda olucam.. bayagi bildigin aseriyorum :)))
yumurta kahvaltının kıralı
@berilceee tartı öncesi önerilerde bulunur musun

Bakliyat
turşu
fazla tuzlu
soda
fazla karbonhidrat vs. vs..
ben de buün nohut yicektim yemedim yarın ki menüye kaldı
Abla fazla tartıyor sanki benim oğlanı tarttım 6,95 cıktı doktor tarttı 6,55 cıktı
dijital tartılar gıcık yaa..eşimden sonra tartılınca farklı oğlumdan sonra çıkınca farklı tek ayak tartılıp çıkınca farlı tartıyor benim ki hem de baya farklıo_O

Kuzu ben bir kılo yulaf
200 gr kadar badem
50 gr üzüm
Az kuru kayısı 100 gr
Muz kurusu 50 gr
Sevıyorsan az cevız yada fındık

Bu koca bır kavanoz cıkıyor malum bende çocuk çok ya

Bır kere karıstırıyom 10-15 gün gıdıyor bıze

ohhh yarasin :)) iyiymis ahaha benim tontis buyusun beraber yeriz bizde boyle

iyi bari sürekli müsli biyere kadar

zamane çocukları biz onlarla boy ölçüşemeyiz canım

yıılardır yoğurdumu kendim kavanozlara yaparım..hazır yoğurdun kalori dışında başka özelliği yok ki

lahana çorbası sanırım..yıllar önce yapma gafletine düşüp bi kaşık yiyememiştim ve işin kötüsü lahanayı severken daha yeni yemeye başladım

yumurta kahvaltının kıralı

ben de buün nohut yicektim yemedim yarın ki menüye kaldı

dijital tartılar gıcık yaa..eşimden sonra tartılınca farklı oğlumdan sonra çıkınca farklı tek ayak tartılıp çıkınca farlı tartıyor benim ki hem de baya farklıo_O
Bende hangisine inancam şaşırdım ama hep fazla tartiyo sanırım akşam denicem 5 kilo su ile nerde doğru çıkarsa orda tartilcam canim

normal şartlarda meyveleri akşam yemeyi alışkanlık halinde bulundurmuyorsan bence menün güzel.. şekeri akşama bırakmamak lazım diyor benim hoca..

o nasıl oluyor ya, ne güzel.. umarım uykunu almışındır..

ahahahah kendimi düşündüm bir an :)

tamam kuzum pardon, haklısın..

ay canım ya dayanamam.. öp benim için..

ben de olucam ya yarın ya yarından yakın..

o kadardan birşey olmaz be..

benim iş oldu, yoğunluktan buralara uğrayamaz oldum işte.. böyle giriyorum ara ara bende.. valla yeni arkadaşlarım müthiş, sen de gelince çok seveceksin.. inşallah işleri yoluna koyabilmişindir.. senin için yapabileceğim birşey var mı? izmir'e döndün mü?

bensiz olmazzzz...

ahahahha sen kokoş değil misin bakiim? bence sen de öylesin..

allah allah.. mucizesi neymiş onun?
Öperim teyzesi :)

Nasıl bise olmaz benim için 1 gr bile önemli:D

Aynen benim de tartım öyle. Tartildım 72.8 ciktim diyetisyene gittim 70.1 çıktım. Ama zor oluyor hesaplaması. En iyisi tartıya göre kilo hesabımızı mi yapalım yoksa net nekadar fazla çıkıyorsa ona göre mi hesaplayalım. Buraya bildirim göndermeseK sorun değil bi kilo iki kilo ama bildirimde karışıyor. Ben ne dicem yarın bilmiyorum mesela.bide regl günüm.
Diyetisyeninkini söyle bence kuzum
Dijital tartilar böyle sanırım yalan yanlış:D

Yani şuan normalde ya 68 im ya 69 çok komik bi durum.önceki Manuel tartiydi gayet güzeldi bozuldu.gittim dijital tartı aldım o da böyle. Şimdi Bidaha tartı alamam ve gidip sabah sabahta nerde tartılayim. Seninki yine çok fark yok arkadaşım bişey olmaz 60 gr dan sanırım ben artık yarın sabah tartışırım 2.5 kilo fazla sanırım benimki çıkarırim artık onu diyetisyene tekrar gittiğimde netleşir bakalım. Olur mu beril
Manuel tartı daha doğruymuş aslında ama pahalı oluyor onlar

Back
X