Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

banduma yı soranlar olmuş yufka tavuk tere yağından yapılan bir yemek Kastamonuya özgü yöresel yemeğimiz :) hamur işi yani bundan beş dilim yedim zararlı biliyorum ama dayanamadım. resmini paylaşıyorum
rJlLaN.jpg

Haklısın yumurta konusunda ben sevmeyerek yiyorum vejeteryan olduğum icin protein alabilmek adına yiyorum. Fındığı diyete baslayinca alıskanlik ettim yanıma getiriyorum her gun ama mutlaka arkadaslarimla paylasiyorum:)
Findigi bende yiyorum ama 5-6tane :) bilmiyorum sadece fikirdir belkide seninki dogrudur canim

normal şartlarda meyveleri akşam yemeyi alışkanlık halinde bulundurmuyorsan bence menün güzel.. şekeri akşama bırakmamak lazım diyor benim hoca..

o nasıl oluyor ya, ne güzel.. umarım uykunu almışındır..

ahahahah kendimi düşündüm bir an :)

tamam kuzum pardon, haklısın..

ay canım ya dayanamam.. öp benim için..

ben de olucam ya yarın ya yarından yakın..

o kadardan birşey olmaz be..

benim iş oldu, yoğunluktan buralara uğrayamaz oldum işte.. böyle giriyorum ara ara bende.. valla yeni arkadaşlarım müthiş, sen de gelince çok seveceksin.. inşallah işleri yoluna koyabilmişindir.. senin için yapabileceğim birşey var mı? izmir'e döndün mü?

bensiz olmazzzz...

ahahahha sen kokoş değil misin bakiim? bence sen de öylesin..

allah allah.. mucizesi neymiş onun?
Cancagazim sabah 7de kalkip tum gun uyuyamayinca birde gece 3te uyuyunca bi baktim esim ustumu ortuyo :)))

Kızlar moralim çok bozuk. Doktordan geldim simdi. Bende pko vardi. Bi ilacverdi femara diye bu ay onla denicek. Eger ilacla yumurtam hic olusmassa bi sonraki ay direk tup bebek diyor :KK43:
Ama kuzummmm hic uzulme kafana takma bak burda 3defa hapla denemis vicudu hic tepki vermemis 3defa igneyle denemis 1kere embrio olussada rahme dusmemis bir embrio gecmisi vsrken asilama yaptirmadan tup bebek yaptirmis ve rabbimin yuzune guldugu ilk denemede cok guzel bir kiz cocugu sahibi olan bir pko var bi kere sana birsey diyimmi :) tum bebek sansi hic bir sikintisi olmayan kadinlara gore pko lularin hamile kalma sanai daha yuksek hic sikinti etme kendine bosu bosuna bence mutlu ol egerki kendin hamile kalamiyorsan tup bebege gecmek daha mantikli :)

Dün kokusunu çektım pişerken sabah denedım gıtmıyor yutamıyom
Böyle bır Nimet olamaz kuzum
Kızlar yapamıyom resmen mıdem tırmalanıyor
Onemli olan lahanayi yememiz kaptanim yaa bosver corbasini. yemegini yap daha lezzetli oluyo yerken uzerine kimyonda serp birazcik gaz yapmasin diye

Bende tartımdan süphelenmeye basladım bugün eczanede tartılıp öyle eve gidecem bakalım nasıl fark var mi diye
canım tarını kabullen. hep aynı tartıda ve aynı yerde aynı şartlarda yani aç karna mümkün oldukça kıyafetsiz ve tuvaletten sonra. başka şekillerde gün için başka tartılarda tartılmak seni yanıltır ve mutsuzluğa sürükler. tartın fazla tartsa bişle bugün 1 hafta sonra aradaki farkı zaten göreceksin.

banduma yı soranlar olmuş yufka tavuk tere yağından yapılan bir yemek Kastamonuya özgü yöresel yemeğimiz :) hamur işi yani bundan beş dilim yedim zararlı biliyorum ama dayanamadım. resmini paylaşıyorum
rJlLaN.jpg
yemiş yemiş birde paylaşıyor yaaaaaa.
çok güzel görünüyor o ayrı...

rJlLaN.jpg

güzel görünüyor bence, bi ağzım sulandı yani..

Ben evdekinde 58. 8 cikmistim diyetisyende 55.8 ciktim. Ama ben evdekine gore hesapliyorum hala.

yok artık.. senin tartı kesin bozuk. 3 kilo az tartmış bir kere.. kızım sen resmen zayıfsın ya 55 nedir öyle?

aramızda 20 kilo varr.. 20!!!! kaç yaşında çocuk kilosu o :)

Ben 70 kiloyum dedim ya ilk geldiğim de diyetisyen de öyle çıktım öğleden sonra hemde.gitmeden öncede 72.8 falandım. Yani arada 2.5 kilo falan fark var tartımin onu anlatmaya çalıştım canım sanırım karışık oldu biraz.
Benim 2 tartim var ikiside farkli tartiyo ben fazla olani kabul ediyorum

Back
X