Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar moralim çok bozuk. Doktordan geldim simdi. Bende pko vardi. Bi ilacverdi femara diye bu ay onla denicek. Eger ilacla yumurtam hic olusmassa bi sonraki ay direk tup bebek diyor :KK43:
Üzülme canım her şey yoluna girer Tüp bebek biraz stresli bir süreç ama rahat olmaya çalış
banduma yı soranlar olmuş yufka tavuk tere yağından yapılan bir yemek Kastamonuya özgü yöresel yemeğimiz :) hamur işi yani bundan beş dilim yedim zararlı biliyorum ama dayanamadım. resmini paylaşıyorum
rJlLaN.jpg
Açım kız bu ne oy oy oy
Ben evdekinde 58. 8 cikmistim diyetisyende 55.8 ciktim. Ama ben evdekine gore hesapliyorum hala.
3 kg baya bir farklı ama aynı tartıda fark görmek lazım
güzel görünüyor bence, bi ağzım sulandı yani..

yok artık.. senin tartı kesin bozuk. 3 kilo az tartmış bir kere.. kızım sen resmen zayıfsın ya 55 nedir öyle?

aramızda 20 kilo varr.. 20!!!! kaç yaşında çocuk kilosu o :)

55 kg'ı ilk çocuğuma hamileyken görmüştüm bir daha göremedim yok zaten o kadar da istemiyorum 59 olsam yeter:KK200:

banduma yı soranlar olmuş yufka tavuk tere yağından yapılan bir yemek Kastamonuya özgü yöresel yemeğimiz :) hamur işi yani bundan beş dilim yedim zararlı biliyorum ama dayanamadım. resmini paylaşıyorum
rJlLaN.jpg
Offf harika gozukuyor
Tadi bilmiyorum ama tadida guzeldir hamurisi neticede...
Diyet de banduma mi yedin kizz.

Bugunku menum

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 salatalik
3 ad zeytin
1 dilim ekmek

Ara
Sade turk kahvesi
15 ad. Yaban mersini

Oglen
2 kepce tarnaha corbasi
Yarim tabak pirasa yemegi
3 kasik yogurt

Ara
10 ad badem
10 ad. Cekirdekli kuru uzum
Biberiyeli yesil cay

Aksam
Bir tabak pirasa yemegi
1 bardak ev yapimi kefir

Tartılarla kavga etmeyelim kızlar. Bir tartınız olsun diyetisyene gitseniz bile kendi tartınız baz alın. Çünkü o tartı hep sizinle. Cuma yarışmasında Tartı değişimi kuralı var. berilceee berilceee aciklar bize.
Hep yanı tartıda ayni saatte haftada en fazla 2 gün (bence haftada 1 gün ama grup kuralı pazartesi ve cuma)
En iyisi sabah kalkıp tuvalete gittikten sonra
Su içmeden ve mümkün oldukça az kıyafetle tartımın. Başka şartlarda tartılmayın bu sizi yanıltır mutsuz olmanıza neden olur.
3 kilo bile fazla gelse o sizin tartınız. 1 hafta sonra 55 ken 54,50 olur 500 gr zayifladiginizi anlarsınız. Sonuçta kilo sabit bir değer degil. Mars’ta tartılırsanız farklı bir kilo çıkar :D

Bugunku menum

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 salatalik
3 ad zeytin
1 dilim ekmek

Ara
Sade turk kahvesi
15 ad. Yaban mersini

Oglen
2 kepce tarnaha corbasi
Yarim tabak pirasa yemegi
3 kasik yogurt

Ara
10 ad badem
10 ad. Cekirdekli kuru uzum
Biberiyeli yesil cay

Aksam
Bir tabak pirasa yemegi
1 bardak ev yapimi kefir
Yaban mersinleri şu kurutulmuş olanlardan mi?
Yoksa taze veya dondurulmus mu?

Ne yesem akşam için karar veremedim kızlar hazırda bir yemek yok makarna var haşlanmış yemek istemiyorum biraz daha düşüneyim bakayım
Canım yarın tartı var tarti öncesi makarna ödem yapar. Söyle bi tavuk çorbası yapsan yanına bol salata ne dersin?

Aslında güzel olurdu tembel tarafıma denk geldim iki yumurta ile melemen yiyecem.Ay mis gibi tavuk çorbası aklıma düşürdün yarın yapsamda yesem

Tartılarla kavga etmeyelim kızlar. Bir tartınız olsun diyetisyene gitseniz bile kendi tartınız baz alın. Çünkü o tartı hep sizinle. Cuma yarışmasında Tartı değişimi kuralı var. berilceee berilceee aciklar bize.
Hep yanı tartıda ayni saatte haftada en fazla 2 gün (bence haftada 1 gün ama grup kuralı pazartesi ve cuma)
En iyisi sabah kalkıp tuvalete gittikten sonra
Su içmeden ve mümkün oldukça az kıyafetle tartımın. Başka şartlarda tartılmayın bu sizi yanıltır mutsuz olmanıza neden olur.
3 kilo bile fazla gelse o sizin tartınız. 1 hafta sonra 55 ken 54,50 olur 500 gr zayifladiginizi anlarsınız. Sonuçta kilo sabit bir değer degil. Mars’ta tartılırsanız farklı bir kilo çıkar :KK70:
Kuzum bu ara çakıldım veremiyorum sanki bi günlük menü önerir misin bana ya hani vücudunu sasirt diyodun ya :) şok olsun :D

Sabah kahvaltıda iki dilim tam buğday ekmeği üç dilim köy peyniri ile tost üç zeytin domates salatalık

Öğlen Bir dilim beyaz ekmek yedi yemek kaşıı etli patlıcan yemeği yanında ayran olacaktı Ama işe getirmeyi unutmuşum

Ara saat 17:00 de bir küçük ayva mandalina

İki kibrit kutusu büyüklüğünde eski kaşar iki yumurta ile melemen ,iki yemek kaşıı yoğurt ,6 dilim muz karışımı(muzlu yoğurt)

Gün içinde 1,5 litre su biraz şekerli kahve bir kupa yeşilçay

Spor olarak 30 dakika tempolu yürüyüş 10 dakika parkdaki Aletlerle çalışma

fazla tartiyorsa daha ii ya az tartsaydi arkadaslar ya az tartsaydi ha :)))

:halay:
Ben yumurta canavarıyım canım iki gün kahvaltıda yemedim ya canım çekti.. bıraksalar 3-4 yerim lüp lüp:kk77:
ahaha ben aksam yersem kasinti yapiyor agir geliyor bana nedense.. ama benimde canim cekti suan acim ve sunnet kinasina gidicem benim sonum fena :)))

Back
X