Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nefertityy ve berilceee benim 9 aralık gruba geliş kilom evdeki tartima göre 71.6.....geçen cuma 70.6.....Bugün 69.8 son kilom.

darısı başıma hayal ettiğim kilodasın

nefertityy nefertityy
berilceee berilceee
benim 9 aralık gruba geliş kilom evdeki tartima göre71.6.....
geçen cuma 70.6.....
Bugün 69.8 sonkilom.
Yuzde hesabının nasıl yapıldığını bilmiyorum.

ben hesaplarım şimdilik merak etme

Kızlar bu hafta neredeyse hiç yemedim yemek.
-200 gr çok az :KK43:
Regl olmamdan dolayı mı acaba ?

muhtemelen ondandır canımm

***13.TAKIM 549.ETAP***

nefertityy (74.5/74,3/0,2/%0,27)

masal3487(65.5/) izne ayrılmak istıyor

Bydelikız (67.6/

Bademellaa (57.5/

phılosophergirl (68/66.7/1.3/%1.91) 1aralık tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55

Aglamaktankorkma (55.2/54.2/1/%1.81)1 aralık tarıhınde 59.9 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 52

sananesanane (73.5/) 7 aralıkta 74 kılo ile takıma gelen yenı üye hedef kılo 50

keryneia (61.8/61/0.8/%1.30)1 aralıkta 63.4 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 57

praying Angel (52.7/52.3/0.4/%0.76) 1 aralık tarıhınde 54 kılo ile takıma gelen yeni üye hedef kilo 48

13. Takım Ortalaması :%

Aday liste

Zerra (70/) 5 aralıkta 73 kılo ıle takıma gelen ye. Canım ni üye hedef kılo 60

sevimlimmm (67/) 10 Aralıkta 67 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 60

Bengi_(57.2/)10 aralık tarıhınde 57.4 kılo takıma gelen yeni üye hedef kilo 54.5

umudum2 (70/) 9 aralık tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55

NEHIR34(77/ )12 aralıkta 77.7 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef 65

günaydııınnnnn

sabah: ılık su elma

öğlen : yarım porsiyon çiğer + salata

ara öğün: yeşil çay bitter çikolata 25 kuruşluk olanlar varya onlardan

akşam: misafir geldi onlarla yedim 4 tane ıspanaklı börek patates salatası

sporumu yaptım : 20 mekik + 5 dk kol bacak hareketleri

Benım kuzum var bırı 5 yasında sıpa dıyokı benımde kırmızı dona ihtıyacım var
Ne edecen dedım
Allah Allah töybe töybe bu sorumu dıyor
Ah annesi elif e boyle soru sorulur mu??? En dantellisinsinden en şıkından al da cocugu delirtme lutfen

Canim burada herseyimizi paylasiyoruz yeri geliyo evladimizla ilgili birseyi yeri geliyo yaptigimiz yemekle ilgili bir soru soruyoruz. Ben mesela babami kaybettim onu paylastim insanin psikolojik durumu zayiflamada onemli bizim moralmen iyi olmamiz lazim ki zayiflayabilelim.
Herkesin hayatinda stresli inisli cikisli anlar oluyor...
Mevzu ne bilmiyorum ama cok dogru yazmissin arkadasim. Basin sagolsun allah sabirlar versin canim. Nur icinde yatsin babacigin.

Kızlar bu hafta neredeyse hiç yemedim yemek.
-200 gr çok az :KK43:
Regl olmamdan dolayı mı acaba ?
hiç yemek yemediğin için korumaya alıyor vücut kendini regl olmandan dolayıda ödem yapıyor. bak bana o kadar yedim bütün hafta ama -900 gr.
bir bak bakalım neyi yanlış yapıyorsun. evde kendinin yediklerini not alıyor musun?

doğru düzgün bişey de yemiyorum niye kilo veremiyorum yaa sinir oldum kendime. yürüyüş yapıyorum hergün işe gelip giderken min 6000 adım. eve gelince mekiğimi kol bacak hareketimi de yapıyom nedir yani ooff canım sıkılıyı bu duruma

doğru düzgün bişey de yemiyorum niye kilo veremiyorum yaa sinir oldum kendime. yürüyüş yapıyorum hergün işe gelip giderken min 6000 adım. eve gelince mekiğimi kol bacak hareketimi de yapıyom nedir yani ooff canım sıkılıyı bu duruma
az yediğin için veremiyorsun vücudun kendini korumaya alıyor.
ne kadar yediğinden çok ne yediğin önemli karbonhidratı azalt protein ve sağlıklı yağları çoğalt bence..

canım onlara şeker ve yağ ekleyip kurutuyorlar.. bilgin olsun.
doğal kurutulmuş olandan alıyorsan bilemeyeceğim ama onlarda biraz ekşi ve sert olur.
Evet tadi biraz eksi ama sert degil ben yemeden once yikiyorum ve uzerine biraz yag cikiyordu demek ondanmis bende ne alaka diyordum...

normal şartlarda meyveleri akşam yemeyi alışkanlık halinde bulundurmuyorsan bence menün güzel.. şekeri akşama bırakmamak lazım diyor benim hoca..

o nasıl oluyor ya, ne güzel.. umarım uykunu almışındır..

ahahahah kendimi düşündüm bir an :)

tamam kuzum pardon, haklısın..

ay canım ya dayanamam.. öp benim için..

ben de olucam ya yarın ya yarından yakın..

o kadardan birşey olmaz be..

benim iş oldu, yoğunluktan buralara uğrayamaz oldum işte.. böyle giriyorum ara ara bende.. valla yeni arkadaşlarım müthiş, sen de gelince çok seveceksin.. inşallah işleri yoluna koyabilmişindir.. senin için yapabileceğim birşey var mı? izmir'e döndün mü?

bensiz olmazzzz...

ahahahha sen kokoş değil misin bakiim? bence sen de öylesin..

allah allah.. mucizesi neymiş onun?
Tekrar tebrik ederim canim hayirli olsun. Insallah emeklerinin karsiligini alirsin. Evet gayet uyumlu guzel paylasimlar var yeni arkadaslarda beni kabul ederse gecinip gideriz. Izmir deyim canim hatta sanirim carsambaya kadar evdeyim de sonrasi allah kerim.

Aa gel tabi. Ben kabul ettirdim yerlestim de seni de davet ediyorum ama olsun. Beril evim musait diyor. Zaten gonulun sigdigi her mekana bence bedende sigar. Bizlere dar gelen mekan degil.

Back
X