- 8 Nisan 2014
- 2.665
- 3.633
- 408
Regl dendir canim uzulme haftaya daha cok giderKızlar bu hafta neredeyse hiç yemedim yemek.
-200 gr çok az
Regl olmamdan dolayı mı acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl dendir canim uzulme haftaya daha cok giderKızlar bu hafta neredeyse hiç yemedim yemek.
-200 gr çok az
Nefertityy ve berilceee benim 9 aralık gruba geliş kilom evdeki tartima göre 71.6.....geçen cuma 70.6.....Bugün 69.8 son kilom.
nefertityy
berilceee
benim 9 aralık gruba geliş kilom evdeki tartima göre71.6.....
geçen cuma 70.6.....
Bugün 69.8 sonkilom.
Yuzde hesabının nasıl yapıldığını bilmiyorum.
Kızlar bu hafta neredeyse hiç yemedim yemek.
-200 gr çok az
Ah annesi elif e boyle soru sorulur mu??? En dantellisinsinden en şıkından al da cocugu delirtme lutfenBenım kuzum var bırı 5 yasında sıpa dıyokı benımde kırmızı dona ihtıyacım var
Ne edecen dedım
Allah Allah töybe töybe bu sorumu dıyor
Mevzu ne bilmiyorum ama cok dogru yazmissin arkadasim. Basin sagolsun allah sabirlar versin canim. Nur icinde yatsin babacigin.Canim burada herseyimizi paylasiyoruz yeri geliyo evladimizla ilgili birseyi yeri geliyo yaptigimiz yemekle ilgili bir soru soruyoruz. Ben mesela babami kaybettim onu paylastim insanin psikolojik durumu zayiflamada onemli bizim moralmen iyi olmamiz lazim ki zayiflayabilelim.
Herkesin hayatinda stresli inisli cikisli anlar oluyor...
Canim benim lahanaya da kendine de eziyet etme lutfen. Bu yasanalarda ikinizinde sucu yokDün kokusunu çektım pişerken sabah denedım gıtmıyor yutamıyom
Böyle bır Nimet olamaz kuzum
Kızlar yapamıyom resmen mıdem tırmalanıyor
hiç yemek yemediğin için korumaya alıyor vücut kendini regl olmandan dolayıda ödem yapıyor. bak bana o kadar yedim bütün hafta ama -900 gr.Kızlar bu hafta neredeyse hiç yemedim yemek.
-200 gr çok az
Geliyorum bak ona gore. Kizimi da alirim yanima oh miss. Buyukler kucuklere bakar bizde kendimize bakariz.Ben teklıf etmıstım benım ev müsait
Toparlan gel kuzum
Kurutulmus olanlari canimYaban mersinleri şu kurutulmuş olanlardan mi?
Yoksa taze veya dondurulmus mu?
canım onlara şeker ve yağ ekleyip kurutuyorlar.. bilgin olsun.Kurutulmus olanlari canim
Abartma arkadasim. Bi saten carsaf tan ikimize cikar bence.Kız benım bedene zaten bır çarşaflım kumaş gıder donu dıkmek için
az yediğin için veremiyorsun vücudun kendini korumaya alıyor.doğru düzgün bişey de yemiyorum niye kilo veremiyorum yaa sinir oldum kendime. yürüyüş yapıyorum hergün işe gelip giderken min 6000 adım. eve gelince mekiğimi kol bacak hareketimi de yapıyom nedir yani ooff canım sıkılıyı bu duruma
Evet tadi biraz eksi ama sert degil ben yemeden once yikiyorum ve uzerine biraz yag cikiyordu demek ondanmis bende ne alaka diyordum...canım onlara şeker ve yağ ekleyip kurutuyorlar.. bilgin olsun.
doğal kurutulmuş olandan alıyorsan bilemeyeceğim ama onlarda biraz ekşi ve sert olur.
Tekrar tebrik ederim canim hayirli olsun. Insallah emeklerinin karsiligini alirsin. Evet gayet uyumlu guzel paylasimlar var yeni arkadaslarda beni kabul ederse gecinip gideriz. Izmir deyim canim hatta sanirim carsambaya kadar evdeyim de sonrasi allah kerim.normal şartlarda meyveleri akşam yemeyi alışkanlık halinde bulundurmuyorsan bence menün güzel.. şekeri akşama bırakmamak lazım diyor benim hoca..
o nasıl oluyor ya, ne güzel.. umarım uykunu almışındır..
ahahahah kendimi düşündüm bir an :)
tamam kuzum pardon, haklısın..
ay canım ya dayanamam.. öp benim için..
ben de olucam ya yarın ya yarından yakın..
o kadardan birşey olmaz be..
benim iş oldu, yoğunluktan buralara uğrayamaz oldum işte.. böyle giriyorum ara ara bende.. valla yeni arkadaşlarım müthiş, sen de gelince çok seveceksin.. inşallah işleri yoluna koyabilmişindir.. senin için yapabileceğim birşey var mı? izmir'e döndün mü?
bensiz olmazzzz...
ahahahha sen kokoş değil misin bakiim? bence sen de öylesin..
allah allah.. mucizesi neymiş onun?