Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet tadi biraz eksi ama sert degil ben yemeden once yikiyorum ve uzerine biraz yag cikiyordu demek ondanmis bende ne alaka diyordum...
ya bu gıda sektörü tam bir facia.
yediğiniz hurmaların bazılarında glikoz şurubu var. size daha çok tatlı gelsin daha çok yiyin diye yapıyorlar.
paketli olanların içindekileri okuyarak anlayabilirsiniz.
paketli olamayanların ise ne kadar parlak olduğuna dikkat edin. çok parlak ise almayın ya yağ vardır ya şeker.
yıkayarak geçmez ne yazık ki.

geçen gün konserve mısıra baktım içinde şeker var. ya konserve mısır içinde mısırdan başka bir şey olmaması lazım değil mi?
:110:

az yediğin için veremiyorsun vücudun kendini korumaya alıyor.
ne kadar yediğinden çok ne yediğin önemli karbonhidratı azalt protein ve sağlıklı yağları çoğalt bence..

geçen hafta ne güzeldi kafama göre diyet yemekleri yapıyordum sağlıklı sağlıklı. bu hafta kardeşim geldi bozuldu düzenim ya veremediğim gibi aksine 100 gram da almışım

geçen hafta ne güzeldi kafama göre diyet yemekleri yapıyordum sağlıklı sağlıklı. bu hafta kardeşim geldi bozuldu düzenim ya veremediğim gibi aksine 100 gram da almışım
o zaman az yememişsin cnm. yediklerini not alamanı öneririm geriye dönük neyi yanlış yaptığını görebilirsin.
hem kardeşinde senin yaptığın sağlıklı yemekleri yiyebilir bence..

yediğiniz hurmaların bazılarında glikoz şurubu var. size daha çok tatlı gelsin daha çok yiyin diye yapıyorlar.
paketli olamayanların ise ne kadar parlak olduğuna dikkat edin. çok parlak ise almayın ya yağ vardır ya şeker.

geçen gün konserve mısıra baktım içinde şeker var. ya konserve mısır içinde mısırdan başka bir şey olmaması lazım değil mi?
Ahh canim dogal ne kaldiki her yedigimiz seyin icine mutlaka bisey katiyorlar uzun sure bozulmasin diye malesef hersey dogalliktan uzaklasti. Dogalini yememiz icin koyde yasamamiz lazim oda mumkun degil. Bdn en cok elmanin uzerindeki mum sinir oluyorum yikamakla gecmiyo gercekten kabugunu soysan bile icine islemistir zaten en iyisi hic yememek...

***13.TAKIM 549.ETAP***

nefertityy (74.5/74,3/0,2/%0,27)

masal3487(65.5/) izne ayrılmak istıyor

Bydelikız (67.6/

Bademellaa (57.5/

phılosophergirl (68/66.7/1.3/%1.91) 1aralık tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55

Aglamaktankorkma (55.2/54.2/1/%1.81)1 aralık tarıhınde 59.9 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 52

sananesanane (73.5/) 7 aralıkta 74 kılo ile takıma gelen yenı üye hedef kılo 50

keryneia (61.8/61/0.8/%1.30)1 aralıkta 63.4 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 57

praying Angel (52.7/52.3/0.4/%0.76) 1 aralık tarıhınde 54 kılo ile takıma gelen yeni üye hedef kilo 48

13. Takım Ortalaması :%

Aday liste

Zerra (70/) 5 aralıkta 73 kılo ıle takıma gelen ye. Canım ni üye hedef kılo 60

sevimlimmm (67/) 10 Aralıkta 67 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 60

Bengi_(57.2/)10 aralık tarıhınde 57.4 kılo takıma gelen yeni üye hedef kilo 54.5

umudum2 (70/) 9 aralık tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55

NEHIR34(77/ )12 aralıkta 77.7 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef 65

Canım aday listede ismimi göremedim :)

Malesef arkadasim. Hic guvenilecek yani yok gida sektorunun ama sadece secerek en masumlarini almaktan baska caremiz de yok. Inan koy de yasayanlari ve herseyi kendi uretip tuketenleri kiskaniyorum. Ben sehir bebesiyim basarabilir miyim bilmiyorum ama cok ozeniyorum oyle yasamaya.

Ahh canim dogal ne kaldiki her yedigimiz seyin icine mutlaka bisey katiyorlar uzun sure bozulmasin diye malesef hersey dogalliktan uzaklasti. Dogalini yememiz icin koyde yasamamiz lazim oda mumkun degil. Bdn en cok elmanin uzerindeki mum sinir oluyorum yikamakla gecmiyo gercekten kabugunu soysan bile icine islemistir zaten en iyisi hic yememek...
gerçekten zor oluyor doğalını bulması en azından biraz daha iyisini bulmaya çalışmak lazım. ben tüm kuruyemişleri çiğ alıyorum böylece işlemden geçmemiş oluyor . kuru meyveleri pazarlardan teyzelerden alıyorum. eciş büçüş sert kuru oluyorlar çünkü hiç bir eklenti olmadan direk güneşte kuruyor. yoğurdumu, ekmeğimi, peynirimi, zeytinimi kendim yapıyorum. hatta geçen gün nar ekşisi bile yaptım.
vakit alıyor daha pahalı oluyor ama kendimi mutlu hissediyorum.
köyde değil metropol de yaşıyorum.

o zaman az yememişsin cnm. yediklerini not alamanı öneririm geriye dönük neyi yanlış yaptığını görebilirsin.
hem kardeşinde senin yaptığın sağlıklı yemekleri yiyebilir bence..

yemiyo ki keşke yese hep hamur işi tatlı vs . neyse pazartesiden itibaren eski düzenime girerim diye düşünüyorum

Malesef arkadasim. Hic guvenilecek yani yok gida sektorunun ama sadece secerek en masumlarini almaktan baska caremiz de yok. Inan koy de yasayanlari ve herseyi kendi uretip tuketenleri kiskaniyorum. Ben sehir bebesiyim basarabilir miyim bilmiyorum ama cok ozeniyorum oyle yasamaya.
bence başarısın...şehirde biraz daha zor oluyor ama oluyor..

doğru düzgün bişey de yemiyorum niye kilo veremiyorum yaa sinir oldum kendime. yürüyüş yapıyorum hergün işe gelip giderken min 6000 adım. eve gelince mekiğimi kol bacak hareketimi de yapıyom nedir yani ooff canım sıkılıyı bu duruma
Menulerini gormedim arkadasim ama eger vucudun icin gerekli kaloriyi yada gerekli gidalari almiyorsan vucut savas alarmi veriyor ve ona verdigin her gidayi yaga cevirerek kendini korumaya aliyor. Ye yak mantigini kullanmalisin.

gerçekten zor oluyor doğalını bulması en azından biraz daha iyisini bulmaya çalışmak lazım. ben tüm kuruyemişleri çiğ alıyorum böylece işlemden geçmemiş oluyor . kuru meyveleri pazarlardan teyzelerden alıyorum. eciş büçüş sert kuru oluyorlar çünkü hiç bir eklenti olmadan direk güneşte kuruyor. yoğurdumu, ekmeğimi, peynirimi, zeytinimi kendim yapıyorum. hatta geçen gün nar ekşisi bile yaptım.
vakit alıyor daha pahalı oluyor ama kendimi mutlu hissediyorum.
köyde değil metropol de yaşıyorum.
Onlari bende yapiyorum canim
Yogurdu mu kefirimi salcami kendim yaparim. Onun disinda zeytini bi arkadastan aliyoruz bali marmaristen getiriyoruz. Yumurtayi serbest gezen tavuk yumurtasi aliyorum tavuk mumkun oldugunca yemiyorum. Cevizi kabuklu aliyorum bademi fistigi fimdigi cig alirim aklima gelmeyen bircok sey. Koy hayatini bilirim ama bende Ankara da yasiyorum

Menulerini gormedim arkadasim ama eger vucudun icin gerekli kaloriyi yada gerekli gidalari almiyorsan vucut savas alarmi veriyor ve ona verdigin her gidayi yaga cevirerek kendini korumaya aliyor. Ye yak mantigini kullanmalisin.
Evet yemeyerek kilo verilmiyo malesef ben 2 gun bisey yemedim uzuntuden pazartesi sabah 74.8 ciktim ama yemeye baslayinca kilom artti. Cumaya gore eksidryim ama

Onlari bende yapiyorum canim
Yogurdu mu kefirimi salcami kendim yaparim. Onun disinda zeytini bi arkadastan aliyoruz bali marmaristen getiriyoruz. Yumurtayi serbest gezen tavuk yumurtasi aliyorum tavuk mumkun oldugunca yemiyorum. Cevizi kabuklu aliyorum bademi fistigi fimdigi cig alirim aklima gelmeyen bircok sey. Koy hayatini bilirim ama bende Ankara da yasiyorum
harika......
dün labne yaptım.. :KK5:

hemde nasıl :( bu akşamda teyzeme gidiyoruz yine hamur işi var menü de . başımı alıp nerelere gideeemmm :ruh:

o nasıl oluyor ye yak mantığı bilemedim yedikten sonra spor mu ?

köye taşınmayı demiyorum. şehirde bazı ürünleri kendin yapabilirsin diyorum.
en azından fazla tükettiklerini
ekmek
peynir
zeytin
yoğurt gibi...
Aa onlari elimden geldigince yapiyorum yada yapiyorlar. Gurupta eski olanlar bilir ben bu sene hastayim diye yengem annesine ve komsularina kisliklarini koyde yaptirip getirmisti sagolsun. Ben almak zorunda kaldiklarimizdan bahsediyorum canim.

Back
X