- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.461
- 723
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha harika dur disardayim simdi eve gidimde bende tartilim heves ettim :)?Günaydın kızlar :))
Başlangıç: 63.400
Geçen hafta: 61.000
Bu hafta: 60.300
Kızlar yüzdeyi nasıl hesaplıyorsunuz kilo / 100 x verilen kilo değilmi ama bazılarınızınki oran olarak neden yüksek çıkmış kafam karıştı
berilceee
@nefertityy
Once bir toilete gitmeyi unutma emiHa harika dur disardayim simdi eve gidimde bende tartilim heves ettim :)?
25 x 4 yaparsın100 kere ip atla, 50 kere zıplayarak yerinde koş, 10x 3 şınav çek yada çekme 20sn x 3 şınav pozisyonunda karın kadını sıkarak dur..
Bence menu cok iyi sadece kahv
latidaki salcadan sos sanirim biraz yagli bisi olsa gerek diye tahmin etmekteyim :)
Tamam canim :) berilce bir iki gün önce paylaşmıştı biz aday listesi değil üstteydik de ondan canimMelegim iste bugun gireceksin listeye :))
Insallahhhh en kisa surede hamile kalirsinda o kilolarin basina dert olur :) canim benim allah yardimcin olsun sansin acik olsunKızlar ben aranizda olamiycam artık. Kullandigim hormon ilaclari aşırı kilo yapiyor. Yine basladim. Belki tedavim netlesince yada netice alip hamile kalirsam dogumdan sonra tekrar gelmek isterim.. hakkinizi helal edinn
Hahaha temem o is bende :)Once bir toilete gitmeyi unutma emi![]()
Insallahhhh en kisa surede hamile kalirsinda o kilolarin basina dert olur :) canim benim allah yardimcin olsun sansin acik olsun
Her şey gönlünce olsun canım bence iki minik el uğruna kilo almak dünyanın en güzel şeyi olabilir. Sen sağlıklı bir bebek sahibi ol da buraya gelip verirsin o kilolarıCanim kilo verip o kadar mucadele ettikten sonra ayni kilolari tekrar almak cok sinir bozucu![]()
Teşekkür ederim hepimiz bol eksiler gorururuz inşallahOhh ohh kilolar gidiyo tebrikler canim
Ben sana ozvunenini düzeltecek bi şey anlatayım mı canim...bak bizimde çocuğumuz olmuyordu iki kere tüp bebek denedik yine olmadı. Doktorlar çok olumsuz konuşuyordu. Ama bizdeki sıkıntı eşten kaynaklıydi ve ya tüp bebek o da belki.yada hiç çocuğunuz olmaz dendi...ve sonuç ne biliyormuşun...biz 3.tüp bebek için para biriktiriyorduk çünkü çok maliyetli bişey rapor da çıkaralım dedik o işlemlerle uğraşırken hamile olduğumu öğrendim. Bir mucizeydi bizim için. Doktora gittik bir de ne görelim ikiz çocuklarım olacak..elh.şuan iki buçuk yasindalar. İki tüp bebek denemesi sonuç sıfır...hiç beklenmedik bir anda normal yolla hamilelik hemde ikiz.bu rabbim in en büyük lütfü.birçok örnek var böyle olan.oyuzden kesinlikle moralini bozma.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat sahibi yapsinYa sorma bende pko oldugu için kilo istenmeyen biseymis bu hastalikta. Doktor zaten benim psikolojimi bozdu özgüvenimi yitirdim![]()
Çok saol canım peki bu yüzde ne ise yarıyor yarışma için miVerdigin kiloyu 100 le carpip gecen haftaki kilona boluyosun canim
0.800 × 100 / 70.6 =1.133
Ben sana ozvunenini düzeltecek bi şey anlatayım mı canim...bak bizimde çocuğumuz olmuyordu iki kere tüp bebek denedik yine olmadı. Doktorlar çok olumsuz konuşuyordu. Ama bizdeki sıkıntı eşten kaynaklıydi ve ya tüp bebek o da belki.yada hiç çocuğunuz olmaz dendi...ve sonuç ne biliyormuşun...biz 3.tüp bebek için para biriktiriyorduk çünkü çok maliyetli bişey rapor da çıkaralım dedik o işlemlerle uğraşırken hamile olduğumu öğrendim. Bir mucizeydi bizim için. Doktora gittik bir de ne görelim ikiz çocuklarım olacak..elh.şuan iki buçuk yasindalar. İki tüp bebek denemesi sonuç sıfır...hiç beklenmedik bir anda normal yolla hamilelik hemde ikiz.bu rabbim in en büyük lütfü.birçok örnek var böyle olan.oyuzden kesinlikle moralini bozma.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat sahibi yapsin
Ah ah bu sikintilarin nasil birsey oldugunu cok iyi bilirim canim benim pko hastaso olupta tup bebekten bi kizim var simdi o yuzden hiccc sikinti etme kendine uzme canini :) mutlaka olucaktirAğzından bal damlıyor :) Allah razı olsun, çok teşekkür ederim.
Anaaa kesin olur allahin izniyle bizdede oyleydi esimde hic soprun yoktu bende pko vardi kizim simdi evde babasiyla uyuyo :) ve hemde ilk denemede tuttu hic kendine bisi sikinti etme yaniÇok sanslisiniz.. cok cok teşekkür ederim. Bende ufacik bi umut arıyorum iste kendime. Benim yasim dha 23 bir senelik evliyiz. Esimde sorun yok. Bende pko var. Tüp Bebek denince hemen ister istemez karamsarlığa kapildim. Durumum o kadar mi vahim hapla ilacla olacak sey degil mi diye
Anaaa kesin olur allahin izniyle bizdede oyleydi esimde hic soprun yoktu bende pko vardi kizim simdi evde babasiyla uyuyo :) ve hemde ilk denemede tuttu hic kendine bisi sikinti etme yani