Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar ya yuzum kuculdu resmen :) gobegim artik kocaman degil sisligimde gecti nerdeyse, ve kaslarim sanki beliriyor heyecanliyim, ne kadar surer daha kaslarimin iyice belirmesi hic bilmiyorum, ama gidisattan memnunum :))

Günaydın kızlar :))

Başlangıç: 63.400
Geçen hafta: 61.000
Bu hafta: 60.300 :KK71:

Kızlar yüzdeyi nasıl hesaplıyorsunuz kilo / 100 x verilen kilo değilmi ama bazılarınızınki oran olarak neden yüksek çıkmış kafam karıştı

berilceee berilceee
@nefertityy
Ha harika dur disardayim simdi eve gidimde bende tartilim heves ettim :)?

25 x 4 yaparsın :KK66: 100 kere ip atla, 50 kere zıplayarak yerinde koş, 10x 3 şınav çek yada çekme 20sn x 3 şınav pozisyonunda karın kadını sıkarak dur..

oh oh programa bak :) bu akşam iftardan sonra kesin spor yapcam kararlıyım. ama biraz yediğim sinince yaparım :)

Bence menu cok iyi sadece kahv
latidaki salcadan sos sanirim biraz yagli bisi olsa gerek diye tahmin etmekteyim :)

kendim hazırlıyorum sahurda canım. üzrine limon sıkıp biraz zeytinyağı döküyorum kişniş kimyon nane. böyle bir sos

Kızlar ben aranizda olamiycam artık. Kullandigim hormon ilaclari aşırı kilo yapiyor. Yine basladim. Belki tedavim netlesince yada netice alip hamile kalirsam dogumdan sonra tekrar gelmek isterim.. hakkinizi helal edinn
Insallahhhh en kisa surede hamile kalirsinda o kilolarin basina dert olur :) canim benim allah yardimcin olsun sansin acik olsun

Canim kilo verip o kadar mucadele ettikten sonra ayni kilolari tekrar almak cok sinir bozucu :KK43:
Her şey gönlünce olsun canım bence iki minik el uğruna kilo almak dünyanın en güzel şeyi olabilir. Sen sağlıklı bir bebek sahibi ol da buraya gelip verirsin o kiloları
Ohh ohh kilolar gidiyo tebrikler canim
Teşekkür ederim hepimiz bol eksiler gorururuz inşallah

Ya sorma bende pko oldugu için kilo istenmeyen biseymis bu hastalikta. Doktor zaten benim psikolojimi bozdu özgüvenimi yitirdim :KK70:
Ben sana ozvunenini düzeltecek bi şey anlatayım mı canim...bak bizimde çocuğumuz olmuyordu iki kere tüp bebek denedik yine olmadı. Doktorlar çok olumsuz konuşuyordu. Ama bizdeki sıkıntı eşten kaynaklıydi ve ya tüp bebek o da belki.yada hiç çocuğunuz olmaz dendi...ve sonuç ne biliyormuşun...biz 3.tüp bebek için para biriktiriyorduk çünkü çok maliyetli bişey rapor da çıkaralım dedik o işlemlerle uğraşırken hamile olduğumu öğrendim. Bir mucizeydi bizim için. Doktora gittik bir de ne görelim ikiz çocuklarım olacak..elh.şuan iki buçuk yasindalar. İki tüp bebek denemesi sonuç sıfır...hiç beklenmedik bir anda normal yolla hamilelik hemde ikiz.bu rabbim in en büyük lütfü.birçok örnek var böyle olan.oyuzden kesinlikle moralini bozma.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat sahibi yapsin

Ben sana ozvunenini düzeltecek bi şey anlatayım mı canim...bak bizimde çocuğumuz olmuyordu iki kere tüp bebek denedik yine olmadı. Doktorlar çok olumsuz konuşuyordu. Ama bizdeki sıkıntı eşten kaynaklıydi ve ya tüp bebek o da belki.yada hiç çocuğunuz olmaz dendi...ve sonuç ne biliyormuşun...biz 3.tüp bebek için para biriktiriyorduk çünkü çok maliyetli bişey rapor da çıkaralım dedik o işlemlerle uğraşırken hamile olduğumu öğrendim. Bir mucizeydi bizim için. Doktora gittik bir de ne görelim ikiz çocuklarım olacak..elh.şuan iki buçuk yasindalar. İki tüp bebek denemesi sonuç sıfır...hiç beklenmedik bir anda normal yolla hamilelik hemde ikiz.bu rabbim in en büyük lütfü.birçok örnek var böyle olan.oyuzden kesinlikle moralini bozma.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat sahibi yapsin

Çok sanslisiniz.. cok cok teşekkür ederim. Bende ufacik bi umut arıyorum iste kendime. Benim yasim dha 23 bir senelik evliyiz. Esimde sorun yok. Bende pko var. Tüp Bebek denince hemen ister istemez karamsarlığa kapildim. Durumum o kadar mi vahim hapla ilacla olacak sey degil mi diye

Çok sanslisiniz.. cok cok teşekkür ederim. Bende ufacik bi umut arıyorum iste kendime. Benim yasim dha 23 bir senelik evliyiz. Esimde sorun yok. Bende pko var. Tüp Bebek denince hemen ister istemez karamsarlığa kapildim. Durumum o kadar mi vahim hapla ilacla olacak sey degil mi diye
Anaaa kesin olur allahin izniyle bizdede oyleydi esimde hic soprun yoktu bende pko vardi kizim simdi evde babasiyla uyuyo :) ve hemde ilk denemede tuttu hic kendine bisi sikinti etme yani

***13.TAKIM 549.ETAP***

nefertityy (74.5/74,3/0,2/%0,27)

masal3487(65.5/65.3/0.2/%0.31) izne ayrılmak istıyor

Bydelikız (67.6/67.3/0.3/%0.44

Bademellaa (57.5/56.7/0.6/%1.04)

phılosophergirl (66.7/66/0.7/%1.05) 1aralık tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55

Aglamaktankorkma (54.2/53.8/0.4/%0.74) 1 aralık tarıhınde 59.9 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 52

sananesanane (73.5/) 7 aralıkta 74 kılo ile takıma gelen yenı üye hedef kılo 50

keryneia (61/60.3/0.7/%1.15) 1 aralıkta 63.4 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 57

praying Angel (52.3/52.41 aralık tarıhınde 54 kılo ile takıma gelen yeni üye hedef kilo 48??????????

13. Takım Ortalaması :%

Aday liste

Zerra (70/70/) kılosu sabit 5 aralıkta 73 kılo ıle takıma gelen ye. Canım ni üye hedef kılo 60

sevimlimmm (65/64.4/0.6/%0.92) 10 Aralıkta 67 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 60

Bengi_(56.3/55.4/0.9/%1.60) 10 aralık tarıhınde 57.4 kılo takıma gelen yeni üye hedef kilo 54.5

umudum2 (70.6/69.8/0.8/%1.13) 9 aralık tarıhınde 71.6 takıma gelen yeni üye hedef kılo 55

NEHIR34(77/75.7/1.3/%1.69) 12 aralıkta 77.7 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef 65

Kızlar dün hangınız bana lısteye haftaya gıreyım demiştınız unuttum yine

gulsum462 gulsum462 canım senı pek goremeyınce sanırım vazgectın dıye düşündüm ve eklemedım
Gülsüm

21 -1

20-2

19-1

18-2

17-1

16–4

15-9

Bu son haftakı mesaj sayıların son hafta nerdeyse ugramamısın hıc
Eğer düzenli katılım yaparsan eklerım yıne

EABE86D0-4224-4CE3-A81E-57D2FA46FBA8.webp

Canım bak buldum geçen haftayıda