Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkisi farklı karin kaslarını çalıştırıyorKızlar şu halka nasıl olur halka alsak karnımızda çevirsek :)) mekik yerine geçmiyomu acaba![]()
Buldum o egzersiz programını 10 hareket 45 dakika maşallah yarın başlarım artık ben de bu arada sen şu yoga şınavını yapabiliyor musun ben sıkıntı yaşıyorum onunla ilgiliCanım ismi o ‘mükemmel 10 egzersiz’ :))
Saol canım.yorumlarınız benim için çok değerli....dün yediğim tatlılar yarın tartıda karşıma çıkacaklar....Tatlılar olmasa fena değil aslında ama ara öğünlerde biraz daha doyurucu yesen daha az yersin akşam bencehem metebolizma içinde daha iyi, sık aralıklarla az yemek su içmek
![]()
Hatırlatma için çok saol canım...Günaydın
Yarın icin hazırlık günü.
Akşam öğününü çorba ve salata ile geçiştirin ( mercimek, tarhana, ezogelin hariç)
Oglen protein alın.
Şekerli kaçamak yapmayın.
Fazla ekmekten uzak durun
Turşu gibi fazla tuzlu seyler yemeyin.
Bol bol bol su için. Su yağ yakar
Hadi bakalım cumaya az kaldı :)
Yeni arkadaşlara hatırlatma olsun. :)
Hepinizi seviyorum...
canım öğlen ve akşamı yer değiştiremiyor musun?Günaydın kızlar işte olacagim için menümü şimdiden paylaşayım
Sabah uyanınca limonlu su
Saat 10 da kahvaltı
2 haslanmış yumurta
Domates
Salatalık
Dereotu(emzirdigim için)
1 dilim kepek ekmeği
Çay
Saat 12 de komşularla türk kahvesi + kuru kayısı×2
Öğle
Saat 3 de 1 kase yayla corbasi
1 dilim kepek ekmeği
Saat 6 da 1 tane elma ve avuç içi kadar ceviz
Akşam yemeği saat 8 de
6 kasik kuru fasülye
Kepek ekmek 1 dilim
Yoğurt
1 haftadır hergün en az 2lt su içmeye çalışiyorum
BURDAYIZZZZZ.Kılolarla savaşa destek güç aroyom nerdesınız tattlıslar
senin kilonda 10 günde 200 gr gitmesi bile normal. düşük kilolarda kilo verimi zorlaşır çünkü vücut kendini korumaya alıyor.
Aynen canımben eski mesajlara mı yanıt verdim yaaaaaa. uyanamadım galiba..
Bayağı eski kuzum şuan 53.75 kilosenin kilonda 10 günde 200 gr gitmesi bile normal. düşük kilolarda kilo verimi zorlaşır çünkü vücut kendini korumaya alıyor.
boyun kaçtı canım?
NOT:eski mesaja cevap vermişim galiba![]()
Canım yoga şınavını 5 defa yapıp yüksek plank duruyorum biraz sonra devam ediyorum.. bir kere kısa mola veriyorum bir dakika aralıksız yapmak zor.. spor ayakkabısı giyinmek gerekiyo aksi taktirde kayıyor insanGünaydın kızlar güzel bir gün olsun hepimiz için
Buldum o egzersiz programını 10 hareket 45 dakika maşallah yarın başlarım artık ben de bu arada sen şu yoga şınavını yapabiliyor musun ben sıkıntı yaşıyorum onunla ilgili
Ben de bu hafta veremediğimi hissediyorum 1 saatten fazla spor yapıyorum her gün dün geceki baklavası saymazsak dikkatte ediyorum amaKızlar 1 haftadır sizde görüyorsunuz doğru düzgün birşey yemiyorum oğlum çok huysuz ve kilo veremediğimi düşünüyorum yiyemedigim için vücut korumaya aldı sanırım![]()