Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar 1 haftadır sizde görüyorsunuz doğru düzgün birşey yemiyorum oğlum çok huysuz ve kilo veremediğimi düşünüyorum yiyemedigim için vücut korumaya aldı sanırım :KK43:
Olabilir, yakması için iki saatte bir yemek şart metabolizman yavaşlamıştır.. ama bazı dönemler ödem topluyo insan hastalandığında, regl olmaya yakın oda olabilir..

Olabilir, yakması için iki saatte bir yemek şart metabolizman yavaşlamıştır.. ama bazı dönemler ödem topluyo insan hastalandığında, regl olmaya yakın oda olabilir..
Ona var daha 1 hafta falan kuzum yiyemiyorum ki ya ben yiyerek veryodum kilo kuzum senin oğlun kaşık ile mama yemeği reddetti mi nasıl yaptın ya

O nasıl oluyo kuzum ise yarıyor mu
Canım ben kasım da yapmıştım 1 kilo vermiştim ama spor yok. Sporla yaparsan 1 ile 2 arası veriyorsun tabi yaptıktan sonra dikkat etmezsen geri alırsın. Ben dikkat ettiğim için geri almadım o kiloyu 75 kilo üstü 15 gün 2 gün 75 kilo altı 1 ayda 2 gün yapmalıymış

Ona var daha 1 hafta falan kuzum yiyemiyorum ki ya ben yiyerek veryodum kilo kuzum senin oğlun kaşık ile mama yemeği reddetti mi nasıl yaptın ya
Aslında benim oğlum iştahlıydı dişler sıkıştırınca reddettiği çok oldu.. maalesef üstelememek gerek istemedğinde hiç zorlama.

Ben elime yiyecek birşeyler aldım karşısında iştahla yedim.. bu çok işe yarıyor şuan zaten kreşte çocukları göre göre yiyor.. unutma çocuklar taklit ederler yemekte buna giriyor.. yemek yaparken başında durun iştahlansın kendi istesin..

Kahvaltı saat 10 da yapılıyor
Haşlanmış yumurta
Kepek ekmegi
Salatalık domates
Peynir
2 saat aralıklarla 12,14,16,18,20,22 de 1 er kase ayran detoksu içiyorsun yüz şeker kahve yasak
Yeşil çay serbest meyve de yiyebiliriz
Tarif
Az yağlı ya da ev yoğurdu ile 1.5 litre ayran yapıyorsun içine 2 salatalık rendele
4 Yk nohut 4 Yk bulgur
4 Yk yeşil mercimek haşlayıp ekliyorsun istersen baharat koyabilirsin ben biraz da taze zencefil rendeliyirum. 1 gün bunu tuketiyorsun aynı şekil de ertesi gün tekrar yapıyorsun ve bol su DELIveCesur DELIveCesur

Bugün evdeyim oğluşla, kreşte tadilat varmış.. bol spor yapıcam dün o kadar ter atmasaydım 59’a inermiydim bilemiyorum :KK66:

Ama karnım küçülmesine rağmen göbeğimdeki yağ duruyo :KK43: yumuşamış vıcık vıcık bir şey olmuş nasıl sertleşicek düzleşicek o kadar mekik çekiyorum spor yapıyorum bir ayda geldiğim nokta bu :KK43: eşimin dediği gibi üç ay sürecek galiba.. neyse kaldı iki ay. İstediğim kiloya gelsemde istediğim fiziğe erişmeden ayrılmayacağım burdan kızlar :)

Günaydın kizlar:KK15: dün hiç giremedim kusura bakmayın bebeğim hasta usutmus Dr a falan götürdük. Çok şükür bişeyi yok ama öksürük be burun tıkanıklığı var. Bu gece tıkanıklık yüzünden uyuyamadi ememedi.. çok zordu ya dua edin iyi olsun daha küçük çünkü 5 buçuk aylık öyle ilaç falan veremiyorum :KK43::anne:

Bugün evdeyim oğluşla, kreşte tadilat varmış.. bol spor yapıcam dün o kadar ter atmasaydım 59’a inermiydim bilemiyorum :KK66:

Ama karnım küçülmesine rağmen göbeğimdeki yağ duruyo :KK43: yumuşamış vıcık vıcık bir şey olmuş nasıl sertleşicek düzleşicek o kadar mekik çekiyorum spor yapıyorum bir ayda geldiğim nokta bu :KK43: eşimin dediği gibi üç ay sürecek galiba.. neyse kaldı iki ay. İstediğim kiloya gelsemde istediğim fiziğe erişmeden ayrılmayacağım burdan kızlar :)
Canim spor Azmine bayılıyorum Süpersin :KK9:

Günaydın kizlar:KK15: dün hiç giremedim kusura bakmayın bebeğim hasta usutmus Dr a falan götürdük. Çok şükür bişeyi yok ama öksürük be burun tıkanıklığı var. Bu gece tıkanıklık yüzünden uyuyamadi ememedi.. çok zordu ya dua edin iyi olsun daha küçük çünkü 5 buçuk aylık öyle ilaç falan veremiyorum :KK43::anne:
Canım çok geçmiş olsun banyodan sonra üşütmemeye dikkat et, o aydaki bebekler kolay kolay hastalanmazlar merak etme soğuk algınlığıdır mikrobik değildir.. ;) 30cc ihlamur verebilirsin boğazını yumuşatır

Selam kizlar dun ogleden sonra karin agrisi tuttu beni. Yogurt bir kaseden fazla yersem dokunuyo sanirim birde ayaklarimi usuttum heralde butun gece kivrandim 2 kat corap giydim cok sukur bugun iyiyim.
Yarin yilin son cumasi
2018 girmemize cok az kaldi.

philosophergirl philosophergirl birazdan ‘kuvvet’ egzersizini yapalımmı onda şınav yok :))) geçen haftanın onu yapmayı unutmuşum yaparım dersen beraber başlarız ;)

Gecmis olsun canim

Canım ben kasım da yapmıştım 1 kilo vermiştim ama spor yok. Sporla yaparsan 1 ile 2 arası veriyorsun tabi yaptıktan sonra dikkat etmezsen geri alırsın. Ben dikkat ettiğim için geri almadım o kiloyu 75 kilo üstü 15 gün 2 gün 75 kilo altı 1 ayda 2 gün yapmalıymış
Nasıl tarifi canim

Kızlar bende nane limonlu bir detoks istiyorum varmı iyi bir tarif bağışıklığada iyi gelsin malum kış ayındayız
1,5 litre su
Bas parmak kadar taze zencefil
2 cubuk tarcin
1 elma
1 salatalik
1 limon
5 6 yaprak taze nane
1 yemek kasigi ile demlenmis 1 bardak yesil cay

Bunlari aksamdan suya koyuyoruz ertesi gun bitene kadar iciyoruz

Aslında benim oğlum iştahlıydı dişler sıkıştırınca reddettiği çok oldu.. maalesef üstelememek gerek istemedğinde hiç zorlama.

Ben elime yiyecek birşeyler aldım karşısında iştahla yedim.. bu çok işe yarıyor şuan zaten kreşte çocukları göre göre yiyor.. unutma çocuklar taklit ederler yemekte buna giriyor.. yemek yaparken başında durun iştahlansın kendi istesin..
Canim bana da zorlamamam gerekiyor daha da soğuyacak gibi geliyor fatih han 'in doktoru çok çok iyi ve güvendiğim bir doktor oda pes etme alışması gerek diyor fatih en fazla 7 mama kaşığı yiyor sonrası agizini kitliyor verince tadı hoşuna gidiyo ama sırf kaşık olduğu için istemiyor sanki geçenlerde bilerek saydım ısteyince tam 45 mama kaşığı ile yedi ama çoğunluk 5 ten fazlası yok :( kafam çok karışık

Back
X