Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kizlar:KK15: dün hiç giremedim kusura bakmayın bebeğim hasta usutmus Dr a falan götürdük. Çok şükür bişeyi yok ama öksürük be burun tıkanıklığı var. Bu gece tıkanıklık yüzünden uyuyamadi ememedi.. çok zordu ya dua edin iyi olsun daha küçük çünkü 5 buçuk aylık öyle ilaç falan veremiyorum :KK43::anne:
Kuzum geçmiş olsun burnunu uyutmadan önce bebekler için burun suyu varya deniz suyu olarak da geçiyor ondan yarısını iki deliğe damlat burun aspiratör u ile de çektir açılıyor ve rahat uyuyorlar öksürük için de ıhlamur ile papatya çayı kaynat 15 cc ver içsin biberon kullanıyorsan kullanmıyorsan çay kaşığı ile içir papatya rahatlatır ıhlamurda oksurugune ıyi geliyor oğluma doktoru asla ilaç vermez küçük diye biz hep boyle atlatıyoruz

Bende geldim kızlaar. Ama kuralları okurken dikkatimi çeken bişey oldu. Cuma 11.30 a kadar bildirim yapacakmışız ben İngiltere de yaşadığım için 3 saat sizden geriyim bunu göz önünde bulundurursak ben saat 15 gibi bildirim yapsam olur mu? Bir de şu 2 hafta benim çocuk ve eşim crismas tatilinde evdeler bildirimlerimde bu aralar aksama olursa kusura bakmayın. Malum evde oldularmı işler tepetaklak oluyor :kızgın:

1,5 litre su
Bas parmak kadar taze zencefil
2 cubuk tarcin
1 elma
1 salatalik
1 limon
5 6 yaprak taze nane
1 yemek kasigi ile demlenmis 1 bardak yesil cay

Bunlari aksamdan suya koyuyoruz ertesi gun bitene kadar iciyoruz
Toz zencefil olmazmı acaba bir tek o yok :(

Son bır kac gün çok yoğun gecıyor bızde
Kar yagıyor ama garıp bır huzur var evde hıc alışık degılım bu duruma
Henüz hedıyenişlerımi bıtırmedım hoş benımkı hedıyeden çok ıhtıyacları yılbaşını bahane edıp hedıye akmak gıbı olduda
Bu ılk babasız yılbaşımız eksıklık hıssedılmesın duzenınız bozulmamış gıbı eskısı gıbı olsun dıye ugrasıyom
Allah bereket versın hemen hemen 3-4 tanede şiparıs alıyom gercı yorucu oluyor ama bu fırsat kaçmaz dıye hepsını alıyorum yapmaya ugrasıyom işte
Spora gıdıyorum buraya yazmasanda
Sporcu kuzularımın lustesıyke yarısacam 3.4 güne
Sımdı cıkmam lazım pasta teslım edecem ogleden sonra gelırım kuzlar
Helal sana :)

Canim bana da zorlamamam gerekiyor daha da soğuyacak gibi geliyor fatih han 'in doktoru çok çok iyi ve güvendiğim bir doktor oda pes etme alışması gerek diyor fatih en fazla 7 mama kaşığı yiyor sonrası agizini kitliyor verince tadı hoşuna gidiyo ama sırf kaşık olduğu için istemiyor sanki geçenlerde bilerek saydım ısteyince tam 45 mama kaşığı ile yedi ama çoğunluk 5 ten fazlası yok :KK43: kafam çok karışık
Alışma süreci biraz zorlayıcı, çok iştahlı bebeklerde sorun olmuyo ama genellikle tüm bebekler böyle tepki veriyo, memeden biberona biberondan kaşığa hep tepkiler aynı :(

Bende geldim kızlaar. Ama kuralları okurken dikkatimi çeken bişey oldu. Cuma 11.30 a kadar bildirim yapacakmışız ben İngiltere de yaşadığım için 3 saat sizden geriyim bunu göz önünde bulundurursak ben saat 15 gibi bildirim yapsam olur mu? Bir de şu 2 hafta benim çocuk ve eşim crismas tatilinde evdeler bildirimlerimde bu aralar aksama olursa kusura bakmayın. Malum evde oldularmı işler tepetaklak oluyor :kızgın:
Selam canim bende londradayim :) evet saat farkindan solayi zor oluyor ama idare etmeye calisiyorum

Kahvaltı saat 10 da yapılıyor
Haşlanmış yumurta
Kepek ekmegi
Salatalık domates
Peynir
2 saat aralıklarla 12,14,16,18,20,22 de 1 er kase ayran detoksu içiyorsun yüz şeker kahve yasak
Yeşil çay serbest meyve de yiyebiliriz
Tarif
Az yağlı ya da ev yoğurdu ile 1.5 litre ayran yapıyorsun içine 2 salatalık rendele
4 Yk nohut 4 Yk bulgur
4 Yk yeşil mercimek haşlayıp ekliyorsun istersen baharat koyabilirsin ben biraz da taze zencefil rendeliyirum. 1 gün bunu tuketiyorsun aynı şekil de ertesi gün tekrar yapıyorsun ve bol su DELIveCesur DELIveCesur
Bende yapayim bunu hafta sonuna

Afiyet olsun aslında güzel olmuş ama detaylı bakarsak, akşam kendi yemeğin yandığı icin patates yemişsin ya hemen durumu dengeleyip o 2 dilim ekmek yerine en azından 1 dilim yiyeceksin. Çünkü zaten 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek , 1 orta boy patates 1 dikim ekmege eşit. Akşam akşam fazla karbonhidrat olmuş. Yanan yemek neydi?
Birde çorba nasıl bir çorba
Ekmek beyaz ekmek degil dimi?

Teşekkür ederim canım :) yanan yemek fırında kabaktı yoğurt ile birlikte yiyecektim.ekmek tam buğday beyaz ekmek tüketmiyorum çorba da domatesli şehriye şehriyesiz yedim ;) ekmeği bir dilim yemiştim sonradan bi tane daha yedim aslında tutamadım kendimi:oops:

Canim bana da zorlamamam gerekiyor daha da soğuyacak gibi geliyor fatih han 'in doktoru çok çok iyi ve güvendiğim bir doktor oda pes etme alışması gerek diyor fatih en fazla 7 mama kaşığı yiyor sonrası agizini kitliyor verince tadı hoşuna gidiyo ama sırf kaşık olduğu için istemiyor sanki geçenlerde bilerek saydım ısteyince tam 45 mama kaşığı ile yedi ama çoğunluk 5 ten fazlası yok :KK43: kafam çok karışık
Canim mamayi toklen verme biraz aciksin benim kizda oyle karni biraz tok oldumu agzini kitliyo yemiyo ama ac oldumu tum mamayi bitiriyo

Bende dün akşam lesli yaptım 2 milde tıkandım :cry: inşallah bugün 3 yapacağım

Selam canim bende londradayim :) evet saat farkindan solayi zor oluyor ama idare etmeye calisiyorum

O zaman tekrar merhaba :halay:sen sanslı olanlardansın türk marketlerine ulaşabilenlerden. Ben İsle of Wight da yaşıyorum. Bildiğin yokluk. Ana karada international food diye bi market buldum salça falan oradan bulabildim. Ana karaya 3 ayda 1 anca geçebiliyoruz maalesef. Eldeki imkanlarla zayıflamaya çalışacağım artık.

Son bır kac gün çok yoğun gecıyor bızde
Kar yagıyor ama garıp bır huzur var evde hıc alışık degılım bu duruma
Henüz hedıyenişlerımi bıtırmedım hoş benımkı hedıyeden çok ıhtıyacları yılbaşını bahane edıp hedıye akmak gıbı olduda
Bu ılk babasız yılbaşımız eksıklık hıssedılmesın duzenınız bozulmamış gıbı eskısı gıbı olsun dıye ugrasıyom
Allah bereket versın hemen hemen 3-4 tanede şiparıs alıyom gercı yorucu oluyor ama bu fırsat kaçmaz dıye hepsını alıyorum yapmaya ugrasıyom işte
Spora gıdıyorum buraya yazmasanda
Sporcu kuzularımın lustesıyke yarısacam 3.4 güne
Sımdı cıkmam lazım pasta teslım edecem ogleden sonra gelırım kuzlar
Kolay gelsin canım
Kızlar 1 haftadır sizde görüyorsunuz doğru düzgün birşey yemiyorum oğlum çok huysuz ve kilo veremediğimi düşünüyorum yiyemedigim için vücut korumaya aldı sanırım :KK43:
Canım zaten iyi kilo verdin. Biraz yediklerini gözden geçir dengeli beslenmeye gayret yavru da küçük zaten o yüzden çok efor sarf ediyorsun kendine dikkat et canım
Ben de bu hafta veremediğimi hissediyorum 1 saatten fazla spor yapıyorum her gün dün geceki baklavası saymazsak dikkatte ediyorum ama
Eğer bir şey çıkmazsa cuma-cumartesi ayran detoksu yapacağım

68'i göreyim inşallah ben de yapacağım çok yakında

Kızlarrrrr ben 59u gördümmmmmm :)))))) yaaa nerden nereye :)))
Süpersin ya ama gün gelecek ben de göreceğim
Kahvaltı saat 10 da yapılıyor
Haşlanmış yumurta
Kepek ekmegi
Salatalık domates
Peynir
2 saat aralıklarla 12,14,16,18,20,22 de 1 er kase ayran detoksu içiyorsun yüz şeker kahve yasak
Yeşil çay serbest meyve de yiyebiliriz
Tarif
Az yağlı ya da ev yoğurdu ile 1.5 litre ayran yapıyorsun içine 2 salatalık rendele
4 Yk nohut 4 Yk bulgur
4 Yk yeşil mercimek haşlayıp ekliyorsun istersen baharat koyabilirsin ben biraz da taze zencefil rendeliyirum. 1 gün bunu tuketiyorsun aynı şekil de ertesi gün tekrar yapıyorsun ve bol su DELIveCesur DELIveCesur
Haşlanmış mı Çiğden mi dörder kaşık olacak
Bu konuda hep kafa karışıklığı yaşamışımdır üç defa yaptım bazen öyle bazen böyle
Bugün evdeyim oğluşla, kreşte tadilat varmış.. bol spor yapıcam dün o kadar ter atmasaydım 59’a inermiydim bilemiyorum :KK66:

Ama karnım küçülmesine rağmen göbeğimdeki yağ duruyo :KK43: yumuşamış vıcık vıcık bir şey olmuş nasıl sertleşicek düzleşicek o kadar mekik çekiyorum spor yapıyorum bir ayda geldiğim nokta bu :KK43: eşimin dediği gibi üç ay sürecek galiba.. neyse kaldı iki ay. İstediğim kiloya gelsemde istediğim fiziğe erişmeden ayrılmayacağım burdan kızlar :)
Zaten çok iyi spor yapıyorsun zamanla göbüşün de düzelir canım
Günaydın kizlar:KK15: dün hiç giremedim kusura bakmayın bebeğim hasta usutmus Dr a falan götürdük. Çok şükür bişeyi yok ama öksürük be burun tıkanıklığı var. Bu gece tıkanıklık yüzünden uyuyamadi ememedi.. çok zordu ya dua edin iyi olsun daha küçük çünkü 5 buçuk aylık öyle ilaç falan veremiyorum :KK43::anne:
Geçmiş olsun canım
Selam kizlar dun ogleden sonra karin agrisi tuttu beni. Yogurt bir kaseden fazla yersem dokunuyo sanirim birde ayaklarimi usuttum heralde butun gece kivrandim 2 kat corap giydim cok sukur bugun iyiyim.
Yarin yilin son cumasi
2018 girmemize cok az kaldi.
Soğuk yiyorsan yoğurtu ondan da olabilir zaten bir kasede fazlasına gerek yok canım
Hoşgeldin canım

O zaman tekrar merhaba :halay:sen sanslı olanlardansın türk marketlerine ulaşabilenlerden. Ben İsle of Wight da yaşıyorum. Bildiğin yokluk. Ana karada international food diye bi market buldum salça falan oradan bulabildim. Ana karaya 3 ayda 1 anca geçebiliyoruz maalesef. Eldeki imkanlarla zayıflamaya çalışacağım artık.

Allah kolaylık versin burada her şey elimizin altında istemediğimiz kadar

Canım çok geçmiş olsun banyodan sonra üşütmemeye dikkat et, o aydaki bebekler kolay kolay hastalanmazlar merak etme soğuk algınlığıdır mikrobik değildir.. :KK66: 30cc ihlamur verebilirsin boğazını yumuşatır
Veriyorum cnm ıhlamur çok teşekkürler ;)

Kuzum geçmiş olsun burnunu uyutmadan önce bebekler için burun suyu varya deniz suyu olarak da geçiyor ondan yarısını iki deliğe damlat burun aspiratör u ile de çektir açılıyor ve rahat uyuyorlar öksürük için de ıhlamur ile papatya çayı kaynat 15 cc ver içsin biberon kullanıyorsan kullanmıyorsan çay kaşığı ile içir papatya rahatlatır ıhlamurda oksurugune ıyi geliyor oğluma doktoru asla ilaç vermez küçük diye biz hep boyle atlatıyoruz
Tamam canım çok teşekkürler ıhlamur veriyorum ve damla da var ama Aspiratör yok almam gerek

Back
X