Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bana uyar canım ama antrenmanın tam adını ya da ekran görüntüsünü atarsan daha iyi olur

Bu da çay tarifi

Pazar yılbaşı olmaz diye düşünüyorum istersen yarın benimle yapabilirsin destekte oluruz

Evet olur aslinda yarin esim erken gidiyo sutumu azalticak birseyde yok bunda yogurt var bulgur var mercimek var nohut var tamamdir canim yarin birlikte yapalim uyar bana :)

Kolay gelsin canım

Canım zaten iyi kilo verdin. Biraz yediklerini gözden geçir dengeli beslenmeye gayret yavru da küçük zaten o yüzden çok efor sarf ediyorsun kendine dikkat et canım

68'i göreyim inşallah ben de yapacağım çok yakında

Süpersin ya ama gün gelecek ben de göreceğim

Haşlanmış mı Çiğden mi dörder kaşık olacak
Bu konuda hep kafa karışıklığı yaşamışımdır üç defa yaptım bazen öyle bazen böyle

Zaten çok iyi spor yapıyorsun zamanla göbüşün de düzelir canım

Geçmiş olsun canım

Soğuk yiyorsan yoğurtu ondan da olabilir zaten bir kasede fazlasına gerek yok canım

Hoşgeldin canım

Allah kolaylık versin burada her şey elimizin altında istemediğimiz kadar
Allah razı olsun cnm Teşekkürler

O zaman tekrar merhaba :halay:sen sanslı olanlardansın türk marketlerine ulaşabilenlerden. Ben İsle of Wight da yaşıyorum. Bildiğin yokluk. Ana karada international food diye bi market buldum salça falan oradan bulabildim. Ana karaya 3 ayda 1 anca geçebiliyoruz maalesef. Eldeki imkanlarla zayıflamaya çalışacağım artık.
Anaaa cok zor valla biliyorsun birda adim basi turk marketi ve kasabi :) neyse artik yapabildigin kadar canim

Kolay gelsin canım

Canım zaten iyi kilo verdin. Biraz yediklerini gözden geçir dengeli beslenmeye gayret yavru da küçük zaten o yüzden çok efor sarf ediyorsun kendine dikkat et canım

Bu konuda hep kafa karışıklığı yaşamışımdır üç defa yaptım bazen öyle bazen böyle

Geçmiş olsun canım

Soğuk yiyorsan yoğurtu ondan da olabilir zaten bir kasede fazlasına gerek yok canım

Hoşgeldin canım

Haşlamadan 4 er kaşık canım hatta nohut ile mercimeği 1 gece önceden suya koyuyorsun
Evet olur aslinda yarin esim erken gidiyo sutumu azalticak birseyde yok bunda yogurt var bulgur var mercimek var nohut var tamamdir canim yarin birlikte yapalim uyar bana :)
Tamam canım salatalığı unutma ama
Başka yapmak isteyen olursa bekleriz

philosophergirl philosophergirl ama soyle bir sorun var ben kahvaltiyi 9gibi yaparim yarin saatleri yine 2saatte bir olmak usere 11-13diye gitsem olurmu??
Olur canım kahvaltı en geç saat 10 da olacak ona göre ayarlarsin kendini 9 da yaparsan akşam da en son 21 de yersin
Tememdir benim yesil mercimek ve nohut almam gerek bugun :) allahtan 75altiyim:)) ozaman biz bunu her ayin sonunda yapalim
Ben yapmayı düşünüyorum vücudumuz her ayın sonunda temizlenmiş olur ben geçen yaptığım da memnun kalmıştım

C85118D0-4620-4945-A662-7B77583B882D.webp
Bana uyar canım ama antrenmanın tam adını ya da ekran görüntüsünü atarsan daha iyi olur

Bu da çay tarifi

Pazar yılbaşı olmaz diye düşünüyorum istersen yarın benimle yapabilirsin destekte oluruz

Canım Uzay uyudu ben ara öğünümü yemek üzereyim :)) limonlu suyunu hazırla başlıyoruzzz ahahaa

Kontrollü tempo ;)

Kolay gelsin canım

Geçmiş olsun canım

Hoşgeldin canım

Tabi ki de!! El birliği ile vereceğiz :)))

Olur canım kahvaltı en geç saat 10 da olacak ona göre ayarlarsin kendini 9 da yaparsan akşam da en son 21 de yersin

Ben yapmayı düşünüyorum vücudumuz her ayın sonunda temizlenmiş olur ben geçen yaptığım da memnun kalmıştım
Tamam ozaman canim her ayin sonunda yapalim beraber

Canım ben kasım da yapmıştım 1 kilo vermiştim ama spor yok. Sporla yaparsan 1 ile 2 arası veriyorsun tabi yaptıktan sonra dikkat etmezsen geri alırsın. Ben dikkat ettiğim için geri almadım o kiloyu 75 kilo üstü 15 gün 2 gün 75 kilo altı 1 ayda 2 gün yapmalıymış
Canım nasıl bişey anlatılmıştır detayli

Kahvaltı saat 10 da yapılıyor
Haşlanmış yumurta
Kepek ekmegi
Salatalık domates
Peynir
2 saat aralıklarla 12,14,16,18,20,22 de 1 er kase ayran detoksu içiyorsun yüz şeker kahve yasak
Yeşil çay serbest meyve de yiyebiliriz
Tarif
Az yağlı ya da ev yoğurdu ile 1.5 litre ayran yapıyorsun içine 2 salatalık rendele
4 Yk nohut 4 Yk bulgur
4 Yk yeşil mercimek haşlayıp ekliyorsun istersen baharat koyabilirsin ben biraz da taze zencefil rendeliyirum. 1 gün bunu tuketiyorsun aynı şekil de ertesi gün tekrar yapıyorsun ve bol su @Aglamaktankorkma
Saol canım anlatmışsın....yüz şeker kahve yasak kısmındaki yüz ü anlamadım

Bugunku menüm
1 haşlanmıs yumurta
1 kasik kozlenmis biber
Maydanoz
1 kaşik patates salatası
Çay

Ara
Turk kahvesi
1 kayısı

Öğle
Ispanak kavurma