Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bana acil yardım... irade mi kaybetmek istemiyorum :KK43: 7 buçuk kg verdim ve 65 hedefim ama su ve spor yok eskisi gibi napicam :KK43: bana destek olan biri yok muuu orti olalım :KK66: biribirimizn menülerini ve sporların i sorarız etiket yapıp uyarırz :KK66:
Kilolarimiz yakin canim takipteyim seni
Dızımde nefesı sallıyom
Elıfle evcılık oynuyom
Handana laf yetıstırıyom
Lıste yapmak ıcın mesaj sayıyom
Ay kafa gıttı
Ayy kiyamam canim yaa allah kolaylik versin

Hayırlı sabahlar kızlar 1 saatlik uyku ile duruyorum :KK43: yavrumun ateşi cıktı gece acile gittik evdeyiz şimdi boğazı iltihap olmuş :KK43: atesi biraz dustu fıtil verdik uyutuyorum şimdi esimde nöbetçi eczaneye gitti yavrum ya dua edin teyzeleri iyilessin inşallah
Gecmis olsun canim carcabucak iyilessin kuzucugun insallah

Ah kuzum çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.. sıcak tutun, biraz ıhlamur ver hemen toparlar canım :KK43:

Dün gecede Uzay kustu balgam çıkarırken gece gece banyoya girdik Uzayı uyutmaya çalıştık ve ben batan banyoyu temizledim, şuan pertim 3-3:30 gibi anca uyudum sanırım :KK43:
Uzaya da gecmis olsun canim
Tam hastalik donemi dikkat edin yavrulara
Bi kar yagsaydida mikroplar kirilaydi.

Günaydın kızlar....
Berilceee
Nefertityy

9 aralık 71.6
15 Aralık Cuma 70.6
22 aralik cuma 69.8
29 Aralık Cuma 68.1

Geçen haftadan bu haftaya 1kilo 7 gram vermiş gözüküyorum. Valla çok geldi bana umarım tartım da bir yanlışlık yoktur kızlar. 3 kere indim çıktım tartıya aynı gösterdi..haftaya gorcez bakalım inş..

Günaydın kızlar....
berilceee berilceee
nefertityy nefertityy

9 aralık 71.6
15 Aralık Cuma 70.6
22 aralik cuma 69.8
29 Aralık Cuma 68.1

Geçen haftadan bu haftaya 1kilo 7 gramvermiş gözüküyorum. Valla çok geldi banaumarım tartım da bir yanlışlık yokturkızlar. 3 kere indim çıktım tartıya aynıgösterdi..haftaya gorcez bakalım inş..

Kilo bildirimi

Baş:5 aralık 73 kg
Geçen hafta :70 kg
Bu hafta:68.7:KK200:
Giden:1.3 kg
% 1.85
Hedef:60 kg:sampiyon:

berilceee berilceee
nefertityy nefertityy
Harikasin canim masallah
Günaydın kızlar....
Berilceee
Nefertityy

9 aralık 71.6
15 Aralık Cuma 70.6
22 aralik cuma 69.8
29 Aralık Cuma 68.1

Geçen haftadan bu haftaya 1kilo 7 gram vermiş gözüküyorum. Valla çok geldi bana umarım tartım da bir yanlışlık yoktur kızlar. 3 kere indim çıktım tartıya aynı gösterdi..haftaya gorcez bakalım inş..
Cok guzel tebrik ederim canim

Ah kuzum çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.. sıcak tutun, biraz ıhlamur ver hemen toparlar canım :KK43:

Dün gecede Uzay kustu balgam çıkarırken gece gece banyoya girdik Uzayı uyutmaya çalıştık ve ben batan banyoyu temizledim, şuan pertim 3-3:30 gibi anca uyudum sanırım :KK43:
Kuzum ben 2 saatlik uyku ile duruyorum ateşi çıkıyor diye giydirmiyoruz

sen elinden geldiğince erken yapmaya çalış, biz idare ederiz. ama bir gün önceden beni ya da berili bildirirsen ona göre bekleriz.

aynen, bütün arkadaşlar da bence bu tempoda devam edip, tartılmalı.

ahahahah hadi afiyet olsun.. eşler yapar bazen öyle jestler.. 3 tane ile kalman mucize bana göre. ben komple yerdim nasılsa bana gelmiş diye.. sizden öğrenmeye çalışıyorum ben de..

gel ya ben varım en başta..

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.. iyi haberlerini alalım tez zamanda..

Sağol canım inşallah ya

Kilo bildirimi :)

Başlangıç: 63.400
Geçen hafta: 60.300
Bu hafta 59.900
Giden: -400

İki gün baklava yememe rağmen fena değil :)

Bu akşamda yılbaşı yemeğine gidiyoruz ofisle.. ızgara yemeğe gidicez dilerim başıma kötü şeyler gelmez :))

Kilo bildirimi :)

Başlangıç: 63.400
Geçen hafta: 60.300
Bu hafta 59.900
Giden: -400

İki gün baklava yememe rağmen fena değil :)

Bu akşamda yılbaşı yemeğine gidiyoruz ofisle.. ızgara yemeğe gidicez dilerim başıma kötü şeyler gelmez :))
Kuzum etiket yapmamışsın berilceyi

iş yerinde aşırı yoğunduk malum ay sonu hep aklımda yazıcam yazıcam diyorum bakıyorum akşam olmuş. ama diyeti bırakmadım aslaa.

sabahları kahvaltı yapamadığım için ılık limonlu su

öğlen genellikle sebze yemeği

ara öğün ada çayı veya yeşil çay yanına kuruyemiş fındık leblebi

akşam : etli yemekler 7 ye kadar akşam yemeğini halletmeye çalışıyorum. 7 den sonra yoğurt veya meyve .

iş yerinde aşırı yoğunduk malum ay sonu hep aklımda yazıcam yazıcam diyorum bakıyorum akşam olmuş. ama diyeti bırakmadım aslaa.

sabahları kahvaltı yapamadığım için ılık limonlu su

öğlen genellikle sebze yemeği

ara öğün ada çayı veya yeşil çay yanına kuruyemiş fındık leblebi

akşam : etli yemekler 7 ye kadar akşam yemeğini halletmeye çalışıyorum. 7 den sonra yoğurt veya meyve .

bu hafta sadece sporu aksattım . ofis mekiği çekiyorum bazen dizlerimi masaya vura vura :D masam dar da kendimi kaptırınca önümü göremiyorum birden

Back
X