Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam o zaman canım börek yeme ama ekmek ye. Bulgur pilavı sağlıklı 4 kaşığa kadar yiyebilirsin aklında olsun. Sadece tartı gününden önce yeme çünkü tartı fazla gösteriyor
Oruç tutanlar olarak yarın iftar öncesi tartılıyoruz değil mi?

Olsun canım bir lokması da aynı bir dilimide. Zaten onları yiye yiye bu hale geldik. Emin ol yemesek hiç bişey eksik olmaz
Kesinlikle öyle çok haklısın.

Bugunku menum
Sabah 10.00
1yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalik

Ara13.30
1armut

Ogle 15.00
1kase corba
1dilim ekmek

Ara17.00
1fincan sutlu kahve
Yarim pak.bar

Aksam 18.30
5yk. ormn kebabi
1kase yogurt
Salata

Ara22.00
2bardak cay
3hurma

Su 2.5lt

LAydLiNe LAydLiNe

Yaparsın sen ben sana güveniyorum

Geçmiş olsun canım ihmal etme hemen git doktora biz hep buralardayız iyileştiğin zaman dönersin çok sıkma kendini sağlık önemli
Geçmiş yapma canım direkt sohbete dal çıkamazsın işin içinden

Börek ve eğer pilav pirinç pilavıysa olmamış. Onların haricinde güzel. Listeye gireceksin lütfen menülerin daha özenli olsun canım olur mu?

. Menüyü beğenenlere kızacağım şimdi. Sahur gayet güzel ama iftardaki o pide ve sütlaç olmamış.

. Senin menün güzel diye yorumlamadım canım. İnşallah yarın eksi çıkarsın.
okumadan edemiyorum canım hızlı hızlı bakayım. Pide olayına gelince de tam buğday ekmeği aldığımız fırından bugün tb çıkmamış eşim de pide almış

Aslında sizinle konuşmam gereken bir konu var ama nasıl anlatacağımdan tam emin değilim. Sözlerim hiç dinlenmiyor. Yenilmemesi gereken ne varsa yiyorsunuz. Eeee doğal olarak da yaz az kilo veriyorsunuz ya da veremiyorsunuz. Burcu biliyor bu durumu. Kaçamak yapmadığı hafta 1.5 kiloya yakın verdi. Ben deseniz her hafta 1’er kilo verdim mezuniyetime yakın. Nasıl mı? Çok kaba bir tabir olacak ama boğazıma dur dedim. Az önce mutfak masasında sigara böreği duruyor. Aklımda kaldı. Ara ara tam üç kez elimi uzattım ama geri çektim yemedim. Ve biliyorsunuz ki ben mezunum ve listede değilim. Ona rağmen irademe sahip olup kendime dur diyebiliyorum. Siz de iradeli olun artık biraz. Kimsenin menüsünde tek lokma kaçamak görmek istemiyorum. Bundan sonra daha çok kızacağım haberiniz olsun.
Cok haklisin kaptanim bana kiz valla serbest bu beni daha da dizginler adam oluruz belki bir tokat sart bize

Aslında sizinle konuşmam gereken bir konu var ama nasıl anlatacağımdan tam emin değilim. Sözlerim hiç dinlenmiyor. Yenilmemesi gereken ne varsa yiyorsunuz. Eeee doğal olarak da yaz az kilo veriyorsunuz ya da veremiyorsunuz. Burcu biliyor bu durumu. Kaçamak yapmadığı hafta 1.5 kiloya yakın verdi. Ben deseniz her hafta 1’er kilo verdim mezuniyetime yakın. Nasıl mı? Çok kaba bir tabir olacak ama boğazıma dur dedim. Az önce mutfak masasında sigara böreği duruyor. Aklımda kaldı. Ara ara tam üç kez elimi uzattım ama geri çektim yemedim. Ve biliyorsunuz ki ben mezunum ve listede değilim. Ona rağmen irademe sahip olup kendime dur diyebiliyorum. Siz de iradeli olun artık biraz. Kimsenin menüsünde tek lokma kaçamak görmek istemiyorum. Bundan sonra daha çok kızacağım haberiniz olsun.
kaptan kızmış bize eyvahhh :KK61:

Yaşaaaaasınnnnnnnnnnnnnnn artık benim de kepimmmmmmm var oleyyyyyyyyy :rolleyes::KK9::KK71::KK71::halay::halay::KK73::KK73:

@chentiq senden önce aldım kepi :KK48::KK48:
kaptanım kep çok yakışmış darısı bize inşaallah :)

Günaydın hanımlar,
Kendimden bahsedeyim 37 yaşımdayım 3 yaşımda bir oğlum var.
Zayıflamaya karar verdiğimde 83 kg idim şu anda 75.9 um ama daha aşağıya inemedim. İlk hedefim 69 olabilmek.. Sonra 64 en sonda 58, ile buradan mezun olabilmek.
Ve olacağım
hoşgeldin canım aramıza
Kullanıcı Adı : kuzenimyazmis

Mesleginiz:öğrenci-psikoloji

Yaşınız :23

Medeni Durumunuz :bekar

Çocuk Sayısı :0

Yaşadığınız şehir:istanbul

Boyunuz :174

Kilonuz:70.2

Hedef kilonuz :58

Kilo alma hikayeniz :1 yıldır erkek arkadaşımla gezelim, tozalım, çeşitli tatlar tadalım derken dozunu kaçırdık ve 9kilo aldım

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Hem daha sağlıklı olmak için hem eski görüntüme kavuşup benlik değerimi arttırmak için hem de yazın nişanım var, haziran ayının sonunda temmuzun başında elbisemin bedenini daralttıracağım, istediğim görüntüde olması için kilo vermek istiyorum.

Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır katılmadım.

Neden 13. Takım? : şimdiye kadar bireysel kilo vermeye çalıştım ama ekip çalışmasının kişiyi daha iyi motive ettiğine inanıyorum. Kendim kilo vermeyi başarırken,birlikte paylaşımlar yaptığım insanların da başarması beni mutlu edecek. Sokakta 1 çocuk birisine Gülümser, o kişi de diğer kişiye gülümser .. ilerler gider. Bu yüzden burada olmak istedim.

İsveç diyetinin 7. Günündeyim. 70.2 ile başladım bu sabah 66.5 kg çıktım.
hoşgeldin canım

Gerçekten çok haklısın kaptan.bende hiç kaçamak yapmadığım da çok dikkat ettiğim haftalarda hep güzel kilo verdim hamdolsun ama sona yaklaşınca biraz rahatlama oldu galiba.kardeşime gittiğim hafta bikere den bişey olmaz dedim bi kaçamak yaptım sonra devamı geldi ve sınav haftası hiç spor yapamadım malesef kötü sonuçla karşılaştım halbuki kardeşime gittiğim hafta 57.800 u görmüştüm tartı da şuan 58.300 ..en son ki cuma kilo bildirimim 58.100 du bakalım inş. En azından şu 300 gr gitse bildirimde. Yarına pek umudum yok cuma sabahı olsaydı yine bir gün daha vardı ama nasip artik bakalım. Şuan okadar üzgünüm ki anlatamam.bu da bana ders olsun...

Oruç tutanlar olarak yarın iftar öncesi tartılıyoruz değil mi?

Kesinlikle öyle çok haklısın.
Evet canım oruç tutanlar yarın iftardan önce tartılıyoruz.

Bugunku menum
Sabah 10.00
1yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalik

Ara13.30
1armut

Ogle 15.00
1kase corba
1dilim ekmek

Ara17.00
1fincan sutlu kahve
Yarim pak.bar

Aksam 18.30
5yk. ormn kebabi
1kase yogurt
Salata

Ara22.00
2bardak cay
3hurma

Su 2.5lt

LAydLiNe LAydLiNe
Yarım paket bar demişsin o ve saat 22:00 deki hurmalar dışında güzel bir menü. Bir de kahvaltının saati geç olmuş.
Cok haklisin kaptanim bana kiz valla serbest bu beni daha da dizginler adam oluruz belki bir tokat sart bize
Kızmayınca olmayacak anladım bunu
kaptan kızmış bize eyvahhh :KK61:
Daha kızacağım bu başlangıç
kaptanım kep çok yakışmış darısı bize inşaallah :)

hoşgeldin canım aramıza
hoşgeldin canım
inşallah canım biraz irade gösterirseniz sizin de olacak kepiniz

Gerçekten çok haklısın kaptan.bende hiç kaçamak yapmadığım da çok dikkat ettiğim haftalarda hep güzel kilo verdim hamdolsun ama sona yaklaşınca biraz rahatlama oldu galiba.kardeşime gittiğim hafta bikere den bişey olmaz dedim bi kaçamak yaptım sonra devamı geldi ve sınav haftası hiç spor yapamadım malesef kötü sonuçla karşılaştım halbuki kardeşime gittiğim hafta 57.800 u görmüştüm tartı da şuan 58.300 ..en son ki cuma kilo bildirimim 58.100 du bakalım inş. En azından şu 300 gr gitse bildirimde. Yarına pek umudum yok cuma sabahı olsaydı yine bir gün daha vardı ama nasip artik bakalım. Şuan okadar üzgünüm ki anlatamam.bu da bana ders olsun...
Hataların farkına varmak güzel. Hedefine az kalmışken bırakma kendini asıl şimdi daha iradeli daha kararlı olmalısın

Bakıyorum çıkıyorum kaptan gerçekten diyete adapte olamıyorum bu şekilde moralim de bozuluyor..
Regl bitince tam anlamıyla başlıcam sanırım
Ama böyle de adapte olamazsın ki. Bu senin kendi elinde. İradene söz geçir biraz. Yoksa bütün verdiklerini fazlasıyla alırsın. Vakit geçmeden gel artık.

Günaydın canım maşallah ne güzel erkencisin :KK200:

Ama böyle de adapte olamazsın ki. Bu senin kendi elinde. İradene söz geçir biraz. Yoksa bütün verdiklerini fazlasıyla alırsın. Vakit geçmeden gel artık.

Günaydın canım maşallah ne güzel erkencisin :KK200:
Mecburen canim oglum 7 de kalkti tabi bende kalktim zorlada olsa :KK57:

Back
X