Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Artık sporunu düzenli yapman lazım. Son kilolar yaklaştıkça yavaşlıyor kilo verme. Ama istikrarlı olur sporunu da aksatmazsan gider. Bol bol su iç bugün belki ödem vardır. Bu gece de sahuru hafif yap lütfen. Hiç olmazsa artıdan kurtulursun.
Dolap içleri falan dip köşe temizliğe başladım geçen hafta sınavdan dolayı hiç eve bakamadım spor da bakamadım.artık hafta sonu temizliği bitirsem tamamen çünkü işten geldikçe yapıyorum. Haftaya düzenli sporuma başlarım ins.ama bu akşam leslie falan yapmam lazım bide sahuru erken yapacağım hafif biseylerle yarına bakalım inş. İyi çıkar ama saat 1de yemek yedim şimdi wc den sonra tok karına tartildım yine 58.3 çıktım yarın aç karına değişir belki.bende wc biraz sıkıntı değişiyor kilom bi anda.2 günde falan ancak çıkıyorum afedersiniz.

selamm bende aranıza katılabilir myim?

Kullanıcı Adı :solmez
İsim (İsteğe Bağlı ):sinem
Mesleginiz:sosyolog/aile danışmanı
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.62
Kilonuz:100.900
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :kendimi bildim bileli kiloluyum. hiç zayıf olmadım. son kiloları doğum sonrası aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :öncelikle sağlık için ve ikinci çocuk düşünüyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :katılmadım
Neden 13. Takım? :şuan sadece bu grupta boşluk olduğu için. ama zaten diğer gruplar hakkında da bir bilgim yok.
Hosgeldin canım. Tabiki katılabilirsiniz.hele aile danışmanı olarak size soracağımız şeyler olur belki süper olur aramızda olmaz.hemsiremiz sağlıkçımiz muhendisimiz öğretmenimiz marifetli ev hanımlarımiz var bide aile danışmanımiz olsun.unuttuğum meslek varsa hatırlatın kızlar.

Bende ikinci unv.olarak sosyoloji okumayı düşünmüştüm Ata aof den ama sonradan çocuk gelişimini seçtim. Sosyoloji hem zor hem 4 yıllık.zaten 4 yıllık mezunum diye 2 yıllık seçtim bende çabuk bitsin hem bilgi sahibi olayım çocuklar var hemde diplomam elimde olsun dedim bakalim 1.yılı atlattık sıra 2.yil da..iyiki secmemisim ama sosyoloji yi çocuklar la okuması çok zor oluyor bunaldım bu sene.

@ada81 bizim evede bir el atsana bebisim ya ben senin kadar temizlesem herhalde benimkiler yere bisi dokmeye kiyamaz :KK53:
Öyle bi kıyiyolar kı canım. Ben temiz dursun diye gece mece demiyorum temizlik yapıyorum geç yatıyorum uykusuz kalıyorum. Sabah onları bırakıp ise gidiyorum bi geliyorum her yer aynı. Sil baştan söylene söylene tekrar yap.kadın alsam temizliğe ayda bir 15 günde bir o bile yetmez bana günlük kadın lazım.ben zaten kadını sokamam eve dağınıklıktan.önce kendim yine temizlik yapmam lazım ki ne anlamı kaldı. Yine mecbur kendimiz iş başı...

Hosgeldin canım. Tabiki katılabilirsiniz.hele aile danışmanı olarak size soracağımız şeyler olur belki süper olur aramızda olmaz.hemsiremiz sağlıkçımiz muhendisimiz öğretmenimiz marifetli ev hanımlarımiz var bide aile danışmanımiz olsun.unuttuğum meslek varsa hatırlatın kızlar.

hoşbulduk. tabii ki elimden geldiğince yardımcı olurum :)

Bende ikinci unv.olarak sosyoloji okumayı düşünmüştüm Ata aof den ama sonradan çocuk gelişimini seçtim. Sosyoloji hem zor hem 4 yıllık.zaten 4 yıllık mezunum diye 2 yıllık seçtim bende çabuk bitsin hem bilgi sahibi olayım çocuklar var hemde diplomam elimde olsun dedim bakalim 1.yılı atlattık sıra 2.yil da..iyiki secmemisim ama sosyoloji yi çocuklar la okuması çok zor oluyor bunaldım bu sene.

benim de ikinci üniversitem. önce ki 2 yıllıktı. çok severek isteyerek okudum. ama çocukla bi de evde olunca zor. örgün okudum ben. Allah kolaylık versin

selamm bende aranıza katılabilir myim?

Kullanıcı Adı :solmez
İsim (İsteğe Bağlı ):sinem
Mesleginiz:sosyolog/aile danışmanı
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.62
Kilonuz:100.900
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :kendimi bildim bileli kiloluyum. hiç zayıf olmadım. son kiloları doğum sonrası aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :öncelikle sağlık için ve ikinci çocuk düşünüyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :katılmadım
Neden 13. Takım? :şuan sadece bu grupta boşluk olduğu için. ama zaten diğer gruplar hakkında da bir bilgim yok.
Aramıza hoş geldin Sinem' cim. Ben Ebru. Kararlı ve istekli olursan eğer elimizden gelen desteği ve motivasyonun veririz sana. İnşallah sen de bizimle birlikte ideal kilona ulaşırsın :KK36:

Aramıza hoş geldin Sinem' cim. Ben Ebru. Kararlı ve istekli olursan eğer elimizden gelen desteği ve motivasyonun veririz sana. İnşallah sen de bizimle birlikte ideal kilona ulaşırsın :KK36:

hoşbulduk sevgili kaptanım :) inşallah ulaşacağım ideal kiloma. motive olmak önemli.

pazartesi diyetisyene gittim 100.900 orda çıkan evde daha yüksek çıkıyordu. cuma bildirimleri için evde tartılırım artık.
bu hafta oruç tutmuyorum regl oldum haftaya başlıcam inşallah
Yarın sabah tartılırsın o zaman canım yarın ki kilonu başlangıç kilosu olarak alırız. Sen yine ayrı not tutarsın diyetisyendeki sonuçları. Bizimle birlikte de hafta da bir tartılırsın. Aslında bir yönden çok şanslısınız çünkü verilecek kilo çok olunca daha rahat kilo verilebiliyor. Tabii ki biraz istekli ve iradeli olmak da lazım.

Dolap içleri falan dip köşe temizliğe başladım geçen hafta sınavdan dolayı hiç eve bakamadım spor da bakamadım.artık hafta sonu temizliği bitirsem tamamen çünkü işten geldikçe yapıyorum. Haftaya düzenli sporuma başlarım ins.ama bu akşam leslie falan yapmam lazım bide sahuru erken yapacağım hafif biseylerle yarına bakalım inş. İyi çıkar ama saat 1de yemek yedim şimdi wc den sonra tok karına tartildım yine 58.3 çıktım yarın aç karına değişir belki.bende wc biraz sıkıntı değişiyor kilom bi anda.2 günde falan ancak çıkıyorum afedersiniz.
Aynen canım benim de arada bir o sıkıntıdan oluyor normaldir. Yeteri kadar lifli beslenmiyoruz. Ama çok fark ediyor geçen gün resmen 800 gr fark etti. İnşallah yarına eksi kiloda çıkarsın tartı sürpriz yapar sana.

Öyle bi kıyiyolar kı canım. Ben temiz dursun diye gece mece demiyorum temizlik yapıyorum geç yatıyorum uykusuz kalıyorum. Sabah onları bırakıp ise gidiyorum bi geliyorum her yer aynı. Sil baştan söylene söylene tekrar yap.kadın alsam temizliğe ayda bir 15 günde bir o bile yetmez bana günlük kadın lazım.ben zaten kadını sokamam eve dağınıklıktan.önce kendim yine temizlik yapmam lazım ki ne anlamı kaldı. Yine mecbur kendimiz iş başı...
Ben de senin gibiyim :KK70::KK70::KK70: Ama ben artık yetişemiyorum güvenilir birini bulur bulmaz hemen alacağım.

2saat sonra kızımın okul toplantısı var
Bakalım neler neler söylicek öğretmeni
Ayy hiç sevmiyorum ya toplantıya gitmeyi
Git canım git iyi olur önemli çocukları sürekli takipte olmak. :KK39:

Anlatsana sizin orada sistem nasıl? Bizim burada eğitim sistemini canları ne zaman isterse değiştiriyorlar. Resmen alt üst oldu bütün sistem. Kaçıncı sınıf kızın?

Git canım git iyi olur önemli çocukları sürekli takipte olmak. :KK39:

Anlatsana sizin orada sistem nasıl? Bizim burada eğitim sistemini canları ne zaman isterse değiştiriyorlar. Resmen alt üst oldu bütün sistem. Kaçıncı sınıf kızın?

1ci sınıfa gidiyor ama sanki 4cu sınıfa gidiyor gibi ödev veriyorlar
Türkler için daha zor oluyor almanca ve ingilizce öğrenmek

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : Birprensess Birprensess
İsim (İsteğe Bağlı ): :KK49:
Mesleginiz: Ev Hanımı
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : Yok
Yaşadığınız şehir: Bursa
Boyunuz : 168 cm
Kilonuz: 102.2
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Sağlıksız beslenme, hareketsizlik, umursamazlık
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Istediğim kıyafetleri giymek, ileride sağlıklı gebelik geçirmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Neden 13. Takım? : @LAydLiNe nin bu takımda yer olduğunu söylemesi üzerine gelmiştim iyiki gelmişim Ilgi alaka süper ve motivasyon verici öncesi-sonrasi resimleri var maşallah :nazar:

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Istediğim kıyafetleri giymek, ileride sağlıklı gebelik geçirmek için
Neden 13. Takım? : @LAydLiNe nin bu takımda yer olduğunu söylemesi üzerine gelmiştim iyiki gelmişim Ilgi alaka süper ve motivasyon verici öncesi-sonrasi resimleri var maşallah :nazar:

Hoşgeldin cnm

13. TAKIM KATILIM FORMU

Hosgeldin canim. umarim en kisa zamanda hedefine ulasirsin

Back
X