Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahaAyyyy nasıl bir geçmiş olmuş o öyle oku oku bitmedi az yavaş olun ben alışkınım da bilmeyenler korkmasın![]()
Ayyyy nasıl bir geçmiş olmuş o öyle oku oku bitmedi az yavaş olun ben alışkınım da bilmeyenler korkmasın![]()
Benlik sıkıntı yok canım senden sonra gelenler alışkın değilAlış artık cnm bu hıza:)
Iyi geceler kaptanim yarin insallah guzel sonuçlar alirizBen yatıyorum kızlar siz de çok kaynatmayın yarın tartı günü erken yatın. Ben açlıktan ölüyorum
İyi geceler![]()
Ben çok güzel bir sonuç bekliyorum inşallah herkesten güzel sonuçlar alırızIyi geceler kaptanim yarin insallah guzel sonuçlar aliriz![]()
Ben yatıyorum kızlar siz de çok kaynatmayın yarın tartı günü erken yatın. Ben açlıktan ölüyorum
İyi geceler![]()
Benlik sıkıntı yok canım senden sonra gelenler alışkın değil![]()
Bizde uyuyalim leptin çalışsın bacimBiz onlarida alıştırırız:)
Bizde uyuyalim leptin çalışsın bacim)
Iyi geceler yarin sabah tartilmayi unutma emi![]()
6 kasım perşembe
9.00
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir çökelek karışımı
4 zeytin
12.30
salata
2 yk kavurma
16.00
1/2 ayva tatlısı az şekerli
19.00
1 kase yayla çorba
karnabahar ve brokoli haşlama
1/2 elma
1.5 l su
Tebrik ederim harika bir sonuçGünaydın kızlar ilk mesaj benden gelsin madem bu saate kadar kimse gelmemiş. Süper bir sonuç gördüm tartıda
Geçen hafta: 66.8
Bu hafta: 65.3
Fark : 1,5 kg![]()
Günaydin güzellikler hayırlı cumalar. Ben kursa gidiyorum ordan yola çıkacağım ınternetim yok giremeyebilirim. Gitmeden kilomu paylaşayım
Geçen hafta 98 küsürdu tam hatırlamıyorum bugün 97.4 çıktım![]()
Herkese bol eksiler görüşürüzz![]()
Çok haklısın, önümüzdeki hafta yine çabalayacağım inşallah , metabolizmam da 1-2 gündür çalışır gibi oldu istediğim gibi olmasa da, vücut az yemeyeğe alışık olmayınca tepki verdi sanırım, İnternetten araştırmıştım vücut bir süre direnir sonra geçer demişti, inşallah benimki de düzelir, bugün yazmaya başlayacağım yediklerimi inşallahÇabalıyorsunda canım biz senin çabanı göremiyoruz. Belki farkında olmadan bir yerde bir hata yapıyorsundur. O yüzden günlük düzenli gel ve menülerini yaz lütfen. Biz de sana destek olalım sen de bize destek ol. Tek başımıza yapacak olsak zaten hiç birimiz burada olmazdık
Malesef canım. Kişi bi hastalığı, yemesini engelleyecek bi problem olmadığı sürece okadar kilo veremez.boşver sen onları. Ben okadar emek vermişim gurur duyarım soylemeyeAyyy bu insanlari hic anlamiyorum bi bariz kilo verip ayyyy yok ben diyet yapmadim oyle gitti diyenlere sir gibi diyetini saklayanlari anlamam..
Birde dunyanin parasini kazanip hala paramiz yok diye aglayan insanlari hic anlamam...
Gercekten karsisindakileri inandirdim mi saniyorlar![]()