Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Estağfurullah canim hepimiz biseyler öğreniyoruz birbirimizden..😍😍.
Ben diyetim boyunca barbunyayi her hafta cuma yedim hemen hemen ...hem demir düşüklugumede iyi geldi... barbunyada demir fazlaymis....
YAzdan mı koydun ada kuru mu? Benim koyduklarım bitti erkenden. 30 kilo koymuştum halbuki :D kaç aydır yemiyoruz. Kurusı güzel oluyorsa ben de deneyeyim

YAzdan mı koydun ada kuru mu? Benim koyduklarım bitti erkenden. 30 kilo koymuştum halbuki :KK70: kaç aydır yemiyoruz. Kurusı güzel oluyorsa ben de deneyeyim
Kuru canim bi paketi alip hasliyorum sonra.kucuk kucuk posetleyip buzluga attim... kendime gore cikarip pisiriyorum daha once haslandigi icin pismeside uzun sürmüyor... tavsiye ederim...

Çoook özür dilerim. Menüm gecikti 🥰🥰

Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
Yarım domates 1 salatalık maydanoz roka 2 marul

Öğlen denizdeydim. Kahve ve bolca su tüketeniydim. Yanıma elma aldım ama canım istemedi. Haliyle öğünlerimin saati kaydı.

16:15
2 kepçe tarhana çorbası içine 2 dilim peynir

Akşam 19:40

2 kepçe tavuklu şehriye çorba
Fırında bir tavuk but yanında biraz domates biber soğan(fırında yine)
2 kaşık erişte
4-5 yk mevsim salata

21:30
2 hurma( tatlı isteğimi bastıramadım)

3 lt su içmişimdir Eminim.belki daha da fazla olabilir bugün. Sürekli su içesim geliyor. Akşam yemeğinden sonra daha da arttı bu isteğim.

40 dkk aktif yüzme. 5000 adım görünüyor sayacım, 4000 i aktif yürüme.

Çoook özür dilerim. Menüm gecikti 🥰🥰

Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
Yarım domates 1 salatalık maydanoz roka 2 marul

Öğlen denizdeydim. Kahve ve bolca su tüketeniydim. Yanıma elma aldım ama canım istemedi. Haliyle öğünlerimin saati kaydı.

16:15
2 kepçe tarhana çorbası içine 2 dilim peynir

Akşam 19:40

2 kepçe tavuklu şehriye çorba
Fırında bir tavuk but yanında biraz domates biber soğan(fırında yine)
2 kaşık erişte
4-5 yk mevsim salata

21:30
2 hurma( tatlı isteğimi bastıramadım)

3 lt su içmişimdir Eminim.belki daha da fazla olabilir bugün. Sürekli su içesim geliyor. Akşam yemeğinden sonra daha da arttı bu isteğim.

40 dkk aktif yüzme. 5000 adım görünüyor sayacım, 4000 i aktif yürüme.
Menun güzel yavaş yavaş oturuyor

Bakın size güzel bir dondurma tarifi
Magnum cornetto yemeyin bu yaz bu tarifle yapalım 🤗
tam içine ne konduğunu anlamadım ama güzel birşeye benziyor. Daha kalitelidir diye çocuklara magnum alıyordum ama içindekileri okuyunca elimle çocuklarımı zehirlediğimi fark ettim. Evde dondurma yapma arayışı içine girdim, deneyeceğim bunu.
Haklısın o zaman kafamıza göre takılalım. Menülere yorum yapmanında çok mantığı yok gibi o zaman. Dediğim gibi diyetisyen menülerine ses çıkarmam çünkü onlar bilişim eğitimini almış insanlar.
bazı diyetisyenlere de güvenmiyorum ben. Mesela bir arkadaşıma 2 dilim ekmek vermiş bir diyetisyen, beyaz da olur esmer de ne olduğu önemli değil, ölçü önemli demiş.
Ezbere 6 öğün veriyor çoğu ama beni 6 öğün çok acıktırıyor.
Bugun menu
Sahur 23.15
4 yk yogurt Semizotlu...

Iftar 19.42
2 yk yulaf ezmeli menemen
1 dilim peynir
5 yesil zeytin
Semizotlu salata
1 kızarmis form ekmek

2 lt su icmeye çalışacam... LAydLiNe LAydLiNe

Spor
45 dk eliptik
60 dk tempolu yürüyüş yapildi...
güzel canım. Senin menüne göre kıyaslandığımda ben çok yiyorum galiba. Süt sevmiyor musun sen? Kahve de pek içmiyorsun galiba

Ay hadi inşallah, sabırsızlıkla Cuma sabahını bekliyorum 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Umarım etkisini görmeye başlamışımdır. Uzun zamandır böyle düzenli ve sağlıklı beslenmedim 😍😍
Insan dengeli yedikce daha dinc oluyor eli ayağı aciliyor benim oyle oldu

15.5
01:30
2 dilim parmesan
1 dilim ekşi maya tam buğday ekmeği
1 kupa sütlü kahve

20:20
3 avuç içi kadar hamsi mücver(fırında)
3 kaşık yumurtalı sucuk
2 dilim kara kılçık ekmeği
Salata

2 lt su
6500 adım

Hala +Dayım, bakalım yarına ne değişecek.
Kaptan bugün o kadar çok acıkmıştım ki, yemeğim bitikten sonra foto çekeceğimi hatırladım. Yarın inşallah foto göndermeye başlayacağım.
&laydline

Canim kilona gore hem 2 dilim ekmek , hem ceviz hem findik fazla... ekmekleri cikarsan 3 ceviz findik eklesen olur....hepsi bi arada olmamis...
Aksam pirinc hic olmamis ...
HoppaHoppaHoppaHoppaHoppa
Bu dıkkat etmiş halim düşün :KK14::KK14::KK14:
yolum uzun ama elımden gelenı yapacağım ;)

Çok güzel ama hafif olmuş ara yap mutlaka 😊😊

Ekmek 1 dilime düşse, pilav olmasa 10 numara
HoppaHoppaHoppaHoppaHoppaHoppa
Ya bir arkadaşta soylemişti bana bende deniycem kozlenmiş olarak
Dene dene çok memnun kalırsın ama normal yaptığın zaman 1 tane yap seversen devam edersın ;)
Kız pişirdikten sonra mı anladın barbunya olduğunu :KK70: :KK70:
:deli::deli::deli::deli::deli:
yok kız tencere koyunca gördüm ama çok geçti artık..
cümlem yanlış olmuş:olamaz::olamaz::olamaz:

UstaM UstaM menünü bekliyorum canım :işsiz: :işsiz:
Yazdım ama seni etiketlemedim sevıyorsan arar bulursun :KK53::KK53::KK53::KK53:küsüm ben sana:63::63::63:
kahvaltı
1 dlm kek
filtre kahve

öğlen
semizotu salatası
2 lokma peynir
5 zeytin 2 dlm denge ekmek

ara 2 adet kurabiye

akşam
pirinç pilavı( yarım tabak )
bamya
yoğurt

iş yerinde yemek çıkıyor normalde
ama şimdi ramazan çok oruç tutan olduğu için yemek iptal yemek filan isitmiyoruz salata kahvaltılık gecistiriyoruz

denge ekmek arkadaşların di ilk kez yedim güzel bi ekmekmis
Sen benden beter yemişsin arkadaşım :KK45::KK45::KK45:
Öğreneceğiz beraber ;)

Yani pazartesi ve sali artiydim bugun eksiye gectim şükür :KK66: 59.700 den eksiğim ip ucu verdim 😂😂😂😂
:dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:
Kızlar mide spazmi geçiriyorum akşam bayıldım yeni geldim hastaneden. Dünkü zerdecal dan mı acaba tatlı kaşığı yarısı kadar attım yogurda cokmu
Ahh be canım streste etkentır :( geçmiş olsun çok.
Ben karniyarigi yaparken patlıcanı fırında kizartiyorum güzel oluyor
Son donemlerde keşfettiğim bır yontem harıka oluyor bencede ;)
közlemeside guzel oluyor.

Kuru canim bi paketi alip hasliyorum sonra.kucuk kucuk posetleyip buzluga attim... kendime gore cikarip pisiriyorum daha once haslandigi icin pismeside uzun sürmüyor... tavsiye ederim...
Aynen bende böyle yapıyorum ;)

tam içine ne konduğunu anlamadım ama güzel birşeye benziyor. Daha kalitelidir diye çocuklara magnum alıyordum ama içindekileri okuyunca elimle çocuklarımı zehirlediğimi fark ettim. Evde dondurma yapma arayışı içine girdim, deneyeceğim bunu.
bazı diyetisyenlere de güvenmiyorum ben. Mesela bir arkadaşıma 2 dilim ekmek vermiş bir diyetisyen, beyaz da olur esmer de ne olduğu önemli değil, ölçü önemli demiş.
Ezbere 6 öğün veriyor çoğu ama beni 6 öğün çok acıktırıyor.
güzel canım. Senin menüne göre kıyaslandığımda ben çok yiyorum galiba. Süt sevmiyor musun sen? Kahve de pek içmiyorsun galiba
Yoğurt ve meyveler var meyveleri buzluğa atıyorsun sonra çıkarıp 2-3 dk sonra yoğurtla beraber rondoda çekiyorsun bu kadar cesitlendirilebilir tabii
Bende adanın menüsünü görünce cok yiyiyorum diyorum ama emziriyorum cok şükür sütümde azalma olmadı daha az yersem etkilenebilir diye düşünüyorum

Sahur için 1 yumurta yedim ve 1 kupa sütlü kahve içtim. Suyumu bitirip yatacağım. Yarın annemi hastaneye götüreceğim. Bütün gün çıkamayız herhalde.
Yürürken ayağı takılıp düşüyor sık sık. Sakarlıktan diye kızıyorduk ama başka sebepleri olabilirmiş. Umarım ciddi birşey çıkmaz.

Back
X