Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yoğurt ve meyveler var meyveleri buzluğa atıyorsun sonra çıkarıp 2-3 dk sonra yoğurtla beraber rondoda çekiyorsun bu kadar cesitlendirilebilir tabii
Bende adanın menüsünü görünce cok yiyiyorum diyorum ama emziriyorum cok şükür sütümde azalma olmadı daha az yersem etkilenebilir diye düşünüyorum

O zaman sen dikkat et, Bebişinin sütü herşeyden önemli. Kaç aylık şimdi?

Sahur için 1 yumurta yedim ve 1 kupa sütlü kahve içtim. Suyumu bitirip yatacağım. Yarın annemi hastaneye götüreceğim. Bütün gün çıkamayız herhalde.
Yürürken ayağı takılıp düşüyor sık sık. Sakarlıktan diye kızıyorduk ama başka sebepleri olabilirmiş. Umarım ciddi birşey çıkmaz.
Geçmiş olsun canım inşallah ciddi birşey yoktur

boyum 1,59- 1,58 canım....
sabah aç karnına yapılan spor yağ yakımını hzılandırıyor canım....sabah kalkıyorum kızımın kahvaltısını hazırlıyorum koyuyorum önüne hemen spora geçiyorum zaten kızım 1,5 saatte anca yiyor gözüm görmüyor hadi ye ye demiyorum sinir kat sayılarım yükselmiyor....:KK70::KK70::KK70:... en azından spor derdin kalmıyor gün içerisinde de ev işi rahat rahat yapıyorum....
Mantıklıymış canım sabah spor yapmak. Benimde aynı durum aslında. Benim oğluş da çok uzuns ürede yemek yiyor. O yemek yerken bende spor yapabilirim. İyi fikir

Yoğurt ve meyveler var meyveleri buzluğa atıyorsun sonra çıkarıp 2-3 dk sonra yoğurtla beraber rondoda çekiyorsun bu kadar cesitlendirilebilir tabii
Bende adanın menüsünü görünce cok yiyiyorum diyorum ama emziriyorum cok şükür sütümde azalma olmadı daha az yersem etkilenebilir diye düşünüyorum
BEn yapıyorum onu meybuz gibi oluyor seviyor benim çocuklar.

Sahur 01:30
6 tane köfte
1 kk peynir
1 tane patates kızartma
Çay

İftar 19:45
6 yk kabak yemeği
2 yk et sote
2 kaşık hoşaf
5 kaşık salata

2 lt su içerim
45 dk Leslie
Afiyet olsun. Bence iyi bir menü olmuş.
Bugunku menum 11.00 2 yaprak sarma 1 kabak dolma 1 saat sonra 1 dilim mozaik pasta

Aksam 1 karnıyarık yarım kase dovme corbası

2 litre su 10 bin adım
Pasta ve sarma çok olmamış.

Bugun menu
Sahur 23.15
4 yk yogurt Semizotlu...

Iftar 19.42
2 yk yulaf ezmeli menemen
1 dilim peynir
5 yesil zeytin
Semizotlu salata
1 kızarmis form ekmek

2 lt su icmeye çalışacam... LAydLiNe LAydLiNe

Spor
45 dk eliptik
60 dk tempolu yürüyüş yapildi...
Güzel bir menü olmuş canım. Ama sanki biraz az mı olmuş
🎀🎀15 Mayıs 🎀🎀

🧀🧀Sabah 10:30🧀🧀
1.5 yumurtalı Kaşarlı omlet
Domates salatalık
1 ceviz 2 fındık
2 dl çavdarlı ekmek
Çay

🍅🍅Aksam 18:00🍅🍅
5 yk kurufasulye
3 yk pirinç pilavı
1 kase Yoğurt
5 cağla

Saat 19:30
Çay+ 1 hurma 3 badem

🍸🍸🍸 Su = 3 lt ,1 büyük kupa yeşilçay.
⛹️‍♀️⛹️‍♀️⛹️‍♀️ Spor =5000 adım (Niyetim Leslie yapmak yaparsam yazarım)

Pirinç pilavı olmasa daha iyi olurdur canım. Ben diyetteyken tercih etmiyorum hiç.

Kızlar menümü vereyim;

Sabah (07:00)
1 sütlü filitre kahve

Ara (16:30 gibi)
1 sütlü filitre kahve
Çokça yarım yağlı peynir

Akşam (19:30 gibi)
2 tabak yumurtalı ıspanak (yağsız)
2 kase yoğurt

Su 1,5 lt’e yaklaştı, ama bütün hava çok sıcaktı. Yatana kadar daha da içerim. Spor tabii ki yok.

Kızlar bana kızacaksınız biliyorum, ama bugün çok yoğundu, işe çok erken gittim, kahvaltı yapamadım. Gün boyu da hiç fırsat olmadı bir şey yemeye, malum Ramazan. Akşam ise aslında bir tabak ıspanak yiyecektim, ama çok olmuş. Ben ıspanağı ikinci güne bırakmıyorum, o yüzden yiyeyim dedim. Değilse canım istemiyordu, doymuştum aslında. Ispanakları annem yapıp buzluğa atıyor. Emeğine kıyamadım, çöpe dökemedim. Kısacası ikinci tabak için çok pişmanım😢
Sende benim gibi filtre kahve seviyorsun sanırım :)

Karnıyarığın patlıcanı kızartma olmasa fena değil menün ama patlıcan çok yağ çekiyor kızarırken

Güzel canım afiyet olsun spor da var daha ne olsun :KK66:

Pirinçli bulgurlu ve cısslı bir gün olmuş

Afiyet olsun :KK9:

Kaşar da kaptanın cıss listesinde :KK66: bence menün güzel

Yine akşama kadar bişey yememişsin olmamış menün canım. Bu ara mı böyle oluyor yoksa normalde de böyle mi besleniyorsun?

Pide cıssssss :KK53:
İki gündür böyle oldu canım, iş yoğunluğundan maalesef😔

Back
X