Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

HoppaHoppaHoppaHoppaHoppa
Bu dıkkat etmiş halim düşün :KK14::KK14::KK14:
yolum uzun ama elımden gelenı yapacağım :KK66:

HoppaHoppaHoppaHoppaHoppaHoppa

Dene dene çok memnun kalırsın ama normal yaptığın zaman 1 tane yap seversen devam edersın :KK66:

:deli::deli::deli::deli::deli:
yok kız tencere koyunca gördüm ama çok geçti artık..
cümlem yanlış olmuş:olamaz::olamaz::olamaz:

Yazdım ama seni etiketlemedim sevıyorsan arar bulursun :KK53::KK53::KK53::KK53:küsüm ben sana:63::63::63:

Sen benden beter yemişsin arkadaşım :KK45::KK45::KK45:
Öğreneceğiz beraber :KK66:

:dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:

Ahh be canım streste etkentır :KK43: geçmiş olsun çok.

Son donemlerde keşfettiğim bır yontem harıka oluyor bencede :KK66:
közlemeside guzel oluyor.

Aynen bende böyle yapıyorum :KK66:
Canım görmemişim menünü, kusura bakma, şimdi baktım pilav yemişsin ama :sinirli:

Günaydınlar..
Kızlar ya acil durum planı yapmam lazım. 20 günde 2 beden küçülmem lazım:D mümkün müdür sizce. Çok mu ütopik:D
Sanıyorum 65 civarında almış olmam lazım yeleği 69 la doğuma gittim zaten. 5 kilo verirsem olur diye düşünüyorum 🤔
spor yapman lazım mutlaka. Ne yeleği?
günaydın mutlu günler kızlar bugünden itibaren güzel menüler ile buradayım

adım sayar indirmem lazım
siz hangisini kullaiyorsunuz
saat şeklinde olandan almıştım ben? Onu kullanıyorum.

Bana gorede patates, pirinc , bezelye ve makarna cissss bunlar diyette olmamali.... ayrica yine soyluyorum menuleri degerlendiriken spora gore yapilmali...

Ben akşam bezelye yedim cıss olduğunu hiç bilmiyordum bana göre rengi yeşil olan herşey faydalı, biilnç altımıza bu kodlandı :D

Kızlar ya acil durum planı yapmam lazım. 20 günde 2 beden küçülmem lazım:KK70: mümkün müdür sizce. Çok mu ütopik:KK70:
Sanıyorum 65 civarında almış olmam lazım yeleği 69 la doğuma gittim zaten. 5 kilo verirsem olur diye düşünüyorum 🤔

ben 20 günde 2 kilo verebilir miyim diye düşünürken sen 2 bedenden bahsediyorsun o_O

Kızlar ya acil durum planı yapmam lazım. 20 günde 2 beden küçülmem lazım:D mümkün müdür sizce. Çok mu ütopik:D

canım seni makul olmaya davet ediyorum... 2 beden küçülmek bence 10 kilo vermeni gerektirir... acaba yeni bi yelek mi alsan 🤔 :D

tam içine ne konduğunu anlamadım ama güzel birşeye benziyor. Daha kalitelidir diye çocuklara magnum alıyordum ama içindekileri okuyunca elimle çocuklarımı zehirlediğimi fark ettim. Evde dondurma yapma arayışı içine girdim, deneyeceğim bunu.
bazı diyetisyenlere de güvenmiyorum ben. Mesela bir arkadaşıma 2 dilim ekmek vermiş bir diyetisyen, beyaz da olur esmer de ne olduğu önemli değil, ölçü önemli demiş.
Ezbere 6 öğün veriyor çoğu ama beni 6 öğün çok acıktırıyor.
güzel canım. Senin menüne göre kıyaslandığımda ben çok yiyorum galiba. Süt sevmiyor musun sen? Kahve de pek içmiyorsun galiba
Süt sevmiyorum canim....yogurt severim...
Kahve cok severim ama kabizlik yapiyor bende tercih etmiyorum..

Kızlar menümü vereyim;

Sabah (07:00)
1 sütlü filitre kahve

Ara (16:30 gibi)
1 sütlü filitre kahve
Çokça yarım yağlı peynir

Akşam (19:30 gibi)
2 tabak yumurtalı ıspanak (yağsız)
2 kase yoğurt

Su 1,5 lt’e yaklaştı, ama bütün hava çok sıcaktı. Yatana kadar daha da içerim. Spor tabii ki yok.

Kızlar bana kızacaksınız biliyorum, ama bugün çok yoğundu, işe çok erken gittim, kahvaltı yapamadım. Gün boyu da hiç fırsat olmadı bir şey yemeye, malum Ramazan. Akşam ise aslında bir tabak ıspanak yiyecektim, ama çok olmuş. Ben ıspanağı ikinci güne bırakmıyorum, o yüzden yiyeyim dedim. Değilse canım istemiyordu, doymuştum aslında. Ispanakları annem yapıp buzluğa atıyor. Emeğine kıyamadım, çöpe dökemedim. Kısacası ikinci tabak için çok pişmanım😢

canım bence boşuna üzmüşsün kendini nolcak yağsız ıspanaktan :KK48:

15.5
01:30
2 dilim parmesan
1 dilim ekşi maya tam buğday ekmeği
1 kupa sütlü kahve

20:20
3 avuç içi kadar hamsi mücver(fırında)
3 kaşık yumurtalı sucuk
2 dilim kara kılçık ekmeği
Salata

2 lt su
6500 adım

Hala +Dayım, bakalım yarına ne değişecek.
Kaptan bugün o kadar çok acıkmıştım ki, yemeğim bitikten sonra foto çekeceğimi hatırladım. Yarın inşallah foto göndermeye başlayacağım.
&laydline
Sucuk susatmaz mi ? Onun disinda guzel menu canim...

Evet canım yulaf kepeği kullanıyorum. Aslında her gün yemem lazım da işte bazı günler kalıyor😔
canım yulaf kepeğini atlamamaya çalış kitabında mutlaka her gün söylenilen miktarda yenmesi gerekiyor diyor. birde protein sebze günlerinde sebze ile protein aynı miktarda ya da protein fazla olmalı bu da önemli.. hiç kaçamak yapmadığın takdirde çok güzel bi diyet dukan ama sürdürmek zor özellikle yazın bu kadar meyvenin içinde :KK43:

Back
X