Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sagol canim:KK66: Bende yapamam saniyordum ama cok iyi geldi.... bir kac diyetisyende iftara 1 saat kala spor öneriyor...

iftara 1 saat kala mı :KK57: :KK57: o bazı dyetisyenlerin kafası iyi galiba :KK48: iftara bir saat kala spor yapmam için alnıma silah dayamaları lazım :KK70:

Günaydınlar..
spor yapman lazım mutlaka. Ne yeleği?
saat şeklinde olandan almıştım ben? Onu kullanıyorum.
Geçen sene yelek almıştım bayramda çok gelen olur bize ya da biz gideriz onu giyecektim denedim olmadı :(
canım seni makul olmaya davet ediyorum... 2 beden küçülmek bence 10 kilo vermeni gerektirir... acaba yeni bi yelek mi alsan 🤔 :KK70:
:( alamam onu giymeye programlamıştım ben kendimi:(

Kızlar ya acil durum planı yapmam lazım. 20 günde 2 beden küçülmem lazım:KK70: mümkün müdür sizce. Çok mu ütopik:KK70:
Sanıyorum 65 civarında almış olmam lazım yeleği 69 la doğuma gittim zaten. 5 kilo verirsem olur diye düşünüyorum 🤔

20 günde etkin kilo kaybı isveç diyeti ile olur.. ama çok zor ve düşük kalorili bi diyet yapabileceğini sanmıyorum ben en fazla 5 gün yapabildim onu bugüne kadar normalde 13 gün.. ama çok sağlıklı bi diyet olduğunu söyleyemem :KK51:

20 günde etkin kilo kaybı isveç diyeti ile olur.. ama çok zor ve düşük kalorili bi diyet yapabileceğini sanmıyorum ben en fazla 5 gün yapabildim onu bugüne kadar normalde 13 gün.. ama çok sağlıklı bi diyet olduğunu söyleyemem :KK51:
Emziriyorum zaten yoksa oruçla çok güzel verirdim. 5,5 aylık kuzu var.

Günaydın kızlar dün gece girip menümü yazamadım.. dağ gibi çamaşır vardı tam 1 saat 20 dk çamaşır katladım saat 1 buçukta yattım :KK57:

dünkü menüm

sahur
muhtemelen 60-70 gr süzme peynir
iki dilim ekmek ayarında pide
1 hurma
1 lt su

iftar
2 karnıyarık (fırında patlıcanı z.yağı ile fırçalayıp yarım saat 220 derecede pişiriyorum harika oluyor)
4 kaşık pirinç pilavı
5-6 kaşık yoğurtlu karnabahar
iki yudum ekmek

ara
sade türk kahvesi
1 minik şeftali :KK72:
5000 adım olmuş asgari şekilde hareket ettiğim için :KK48:

Emziriyorum zaten yoksa oruçla çok güzel verirdim. 5,5 aylık kuzu var.

kız o zaman sakın yapmaaaaa :KK70:ben bilmiyordum onu daha yeniyim :oops:

spordan başka yolu yok gibi :KK64:ama proteini arttırabilirsin öğünlerinde karbonhidratı en aza indir bence verirsin :KK5:

İp atlayayım ben en iyisi. Günde 1000 atlasam olur belki 🤔
Neden olmasın ama şöyle hiç kaçamak yapmıcaksın canım tatlı istedi çöpe gitmesin diye yedim vs yok Tatlı kes hurma olur ayarında kuru meyve olur ip heryeri çalıştırır ip atla ekmek minimum azzz çok az olsun bence olur benim arkadaşım 25 günde 42den 38 civarına düştü

Günaydın kızlar dün gece girip menümü yazamadım.. dağ gibi çamaşır vardı tam 1 saat 20 dk çamaşır katladım saat 1 buçukta yattım :KK57:

dünkü menüm

sahur
1 hurma
1 lt su

iftar
2 karnıyarık (fırında patlıcanı z.yağı ile fırçalayıp yarım saat 220 derecede pişiriyorum harika oluyor)
4 kaşık pirinç pilavı
iki yudum ekmek

ara
sade türk kahvesi
Bence güzel menü ama sahura 1 yumurta ekleyebilirdin sanki, ben de Karnıyarığı o şekilde yapıyorum hafif oluyor

Kızlar ya acil durum planı yapmam lazım. 20 günde 2 beden küçülmem lazım:KK70: mümkün müdür sizce. Çok mu ütopik:KK70:
Sanıyorum 65 civarında almış olmam lazım yeleği 69 la doğuma gittim zaten. 5 kilo verirsem olur diye düşünüyorum 🤔
20 gün var aşağı yukarı.her güne bi 45 dk Leslie koyarsan bi de muhallebiden uzaklaşırsan bence yaparsın canım .
Sahur
Peynirli yumurta
1 bardak süt
1,5 dilim kepekli ekmek

İftar
1 tabak kuşbaşılı bezelye
1 kase kadar yoğurt

ara
tarçınlı süt (tatlı isteğini birebir kesiyor bende)

su az 3 4 bardak :KK43:

arkadaşlar ben bugün iftardan önce tartılcam dimi?
suyu arttırman lazım canım
Bezelye diyette önerilmiyor ama ayda bir yapılsa -banA göre-sorun yok .afiyet olsun

dünkü menüm

sahur
1 hurma
1 lt su

iftar
4 kaşık pirinç pilavı
iki yudum ekmek

ara
sade türk kahvesi
Pirinç pilavı ve pide -beyaz ekmek işine son vermen lazım canım ,bi de adımlarını çoğaltırsan senin için daha iyi olur

🐞🐞Günaydınlarr 🐞🐞

Sahur için 1 yumurta yedim ve 1 kupa sütlü kahve içtim. Suyumu bitirip yatacağım. Yarın annemi hastaneye götüreceğim. Bütün gün çıkamayız herhalde.
Yürürken ayağı takılıp düşüyor sık sık. Sakarlıktan diye kızıyorduk ama başka sebepleri olabilirmiş. Umarım ciddi birşey çıkmaz.
Insallah çıkmaz canım Geçmiş olsun atlamamak lazım tabi..

İyi geceler canım
💖💖💖💖💖

10 aylık canım
:anne::anne::anne:
Oyy minnoş küçükmüş daha Allah bağışlasın

Güzel bir menü olmuş canım. Ama sanki biraz az mı olmuş
Pirinç pilavı olmasa daha iyi olurdur canım. Ben diyetteyken tercih etmiyorum hiç.
Edilmemesi gerekıyormuş öğreniyorum canım :cry::cry::cry:
Canım görmemişim menünü, kusura bakma, şimdi baktım pilav yemişsin ama :sinirli:
:KK69::KK34::KK34::KK69::KK34::KK69::KK34::KK69:
Yedim ama cok azdı 30 dk Leslie yaptım :KK6::KK6::KK6:
Yemeyıp yspsam eksim olacak ben anca yediğimi erıtıyorum:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

öğlen yemeği olmadığı için evden birşeyler ayarladım
Bende evden götürüyorum alıştım güzel oluyor böyle ;)
regli oldum dün
bu kilolar nasıl gidecek Ağustos 15 e kadar bilmiyorum
Gider gider gruba aktif katılım sağla az ye spor yap gıtmezse namerdim :KK53::KK53::KK53::KK53:
Ben akşam bezelye yedim cıss olduğunu hiç bilmiyordum bana göre rengi yeşil olan herşey faydalı, biilnç altımıza bu kodlandı :KK70:
Ben de bilmiyordum patatesın pirincin mısırın cız olduğunu hele pişmiş havucu duyunca şok olmuştum :skandal::skandal::skandal:
Neden olmasın ama şöyle hiç kaçamak yapmıcaksın canım tatlı istedi çöpe gitmesin diye yedim vs yok Tatlı kes hurma olur ayarında kuru meyve olur ip heryeri çalıştırır ip atla ekmek minimum azzz çok az olsun bence olur benim arkadaşım 25 günde 42den 38 civarına düştü

O nasıl bir arkadas :oha::oha::oha:38 kilo nedir boyu kaçtı

🐞🐞Günaydınlarr 🐞🐞

💖💖💖💖💖

Yemeyıp yspsam eksim olacak ben anca yediğimi erıtıyorum:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Bende evden götürüyorum alıştım güzel oluyor böyle :KK66:

Gider gider gruba aktif katılım sağla az ye spor yap gıtmezse namerdim :KK53::KK53::KK53::KK53:

Ben de bilmiyordum patatesın pirincin mısırın cız olduğunu hele pişmiş havucu duyunca şok olmuştum :skandal::skandal::skandal:

bizim yemek çıkıyor
tek çeşit bile yetiyor bana ama şimdi ramazandan dolayı çıkmıyor

🐞🐞Günaydınlarr 🐞🐞

💖💖💖💖💖

Bende evden götürüyorum alıştım güzel oluyor böyle :KK66:

bende beden olarak 38 olmuştur UstaM UstaM

Back
X