Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dün 3 gibi evden çıktım. Akşam 12 de geldim.
Telefonumu da evde unutmuşum.
Gelir gelmez de uyudum. Yoruldum.
Dünün menğsünü yazayım.
Sabah 9.00
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates
2 dilim tam buğday ekmeği

Öğle 13.30
2 kepçe tarhana çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 14.00
1 şeftali

Akşam 19 . 00
1 tabak bamya yemeği
1 servis kaşığı ciğer
1 dilim ekmek

2.5 litre su
Spor yok dün

Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 salatalık
1 kızarmış form ekmek

Ara
1 minik magnum dondurma ( sonuncuydu yedim kurtuldum )

Akşam 17.00
8 yk tavuk sote
3 yk bulgur pilavı
1 kase cacık

3 lt su içildi...
Spor
60 dk eliptik
20 dk lesli
60 dk dışarda tempolu yürüyüş yapıldı..
LAydLiNe LAydLiNe
Ada ve sporları sahnelerde.
Harikasın adacım o spora Magnum kalmaz

Iyi akşamlar herkese 😘😍 LAydLiNe LAydLiNe kaptanım beni izne ayırabilir misin çok yoğun oldugum için giremiyorum 🙄
hedefe de zaten 1.5 kilo kaldı

Menum
Sabah 11.00
Kabakli havuclu yagsiz omlet
4siyahzeytin
1 dilim tb ekmegi

Ara 15.00
3 yk yogurt icinde 1 murdum erigi ve tarcin karisimi

Aksam 19.00
6 yk zeytinyagli fasulye
3 yk yogurt

Su 2.5 lt 1.5 lt detoks suyu

İyi akşamlar hanımlar😊
Sabah 9:30
Haşlanmış yumurta
1 kapya kırmızı biber
1 domates
1 dilim peynir
4 çatal peynir eritmesi
1 dilim ekmek

Öğle 14:00
çeyrek balık ekmek (sardalya)
1 bardak ayran

Akşam 20:30
Mangalda 2 dilim et
1 adet kaburga
Çeyrek lavaş içi kuru soğan

2 litre su ve 8 km yürüyüş

İyi akşamlar kızlar
10.30
1 haşlanmış yumurta,kaşarlı domates,2 zeytin,2 dilim tam buğday ekmeği
17.30
1 kase mercimek çorbası,2 ev yapımı lahmacun,salata
Akşama arkadaşa gittik 2 dilim kıbrıs tatlısı yedim midem fenalarda(not:kıbrıs tatlısını da ben yaptım:) :))
Su şimdilik 2.5 lt. Spor da çocukları uyutunca 30 dk leslie planlıyorum. Pek hoş bir menü değil ama hafta sonları biraz karışık oluyor. LAydLiNe LAydLiNe rakibem sende durumlar nasıl. Beni bu hafta sonları bitiriyor hafta boyu bunları eritmeye çalışıyorum

İyi geceler 😍

Sabah 8.30 : Peynir domates salatalık 5 zeytin 2 dilim etimek
Ara 11.30: 1 bardak yeşil çay + 3 erik
Öğlen 13.00: 6 tane çiğ köfte marulla lavaşsız + bir bardak kefir
Ara 16.00: 1 maden suyu
Akşam 19.00: 6-7 yk türlü + 2 yk yoğurt - Dünden kalan haşlanmış hindi eti vardı 3 - 5 tane attım ağzıma

Su 3 lt + 45 dk yürüyüş.

@Elifff80 senin menünü bekliyorum rakibem🥰

İyi akşamlar kızlar
10.30
17.30
Akşama arkadaşa gittik 2 dilim kıbrıs tatlısı yedim midem fenalarda(not:kıbrıs tatlısını da ben yaptım:) :))
Su şimdilik 2.5 lt. Spor da çocukları uyutunca 30 dk leslie planlıyorum. Pek hoş bir menü değil ama hafta sonları biraz karışık oluyor. LAydLiNe LAydLiNe rakibem sende durumlar nasıl. Beni bu hafta sonları bitiriyor hafta boyu bunları eritmeye çalışıyorum

Tatlının dışında bi sıkıntı yok gibi.
Lahmacunları erken yemişsin.Sporla bugün gider onlar.Hafta içi diger eksilere gecersin inşallah.

Tatlının dışında bi sıkıntı yok gibi.
Lahmacunları erken yemişsin.Sporla bugün gider onlar.Hafta içi diger eksilere gecersin inşallah.
Tatlıları 20.30 gibi yedim sporumu da yaptım ama erimediler gibi. Sağlık olsun yarın yakarım inşallah eşim evde yok çocuklarla daha düzgün besleniyorum. Umarım geçerim eksilere. Maşallah sen de çok güzel gidiyorsun. Menülerini hep diyetisyen mi düzenliyor

Tatlıları 20.30 gibi yedim sporumu da yaptım ama erimediler gibi. Sağlık olsun yarın yakarım inşallah eşim evde yok çocuklarla daha düzgün besleniyorum. Umarım geçerim eksilere. Maşallah sen de çok güzel gidiyorsun. Menülerini hep diyetisyen mi düzenliyor
Haftalık olarak o değiştirerek veriyor ama ben zaman zaman değişiklik yapıyorum.Bugünkü çiğ köfte gibi.Yemekleri sebze yemeği olarak belirtiyor ne pişirecegime ben karar veriyorum.Bu düzeni oturtup buraya da alışırsam 1 ay daha gidip kendim yolumu çizmek istiyorum.Emzirmeye devam ettiğim için sütüm azalır korkusuyla böyle başladım.Ama artık mantığı anladım diyet yapmıyor sağlıklı besleniyorum.

Haftalık olarak o değiştirerek veriyor ama ben zaman zaman değişiklik yapıyorum.Bugünkü çiğ köfte gibi.Yemekleri sebze yemeği olarak belirtiyor ne pişirecegime ben karar veriyorum.Bu düzeni oturtup buraya da alışırsam 1 ay daha gidip kendim yolumu çizmek istiyorum.Emzirmeye devam ettiğim için sütüm azalır korkusuyla böyle başladım.Ama artık mantığı anladım diyet yapmıyor sağlıklı besleniyorum.
Olay bunu bu şekilde algılayabilmekte canım. Diyet deyince pek de iyi sinyaller göndermiyoruz zihnimize hemen bir kıtlık algısı oluşuyor kısıtlanıyormuş gibi düşünüyor ve her şeyden fazladan yemeye çalışabiliyoruz. Bunu sağlıklı yaşam için yapıyoruz. Aslında yediğin şeyler sağlıklı günlük alman gereken şeyler sütün azalmamıştır herhalde

İşin mantığı zaten sağlıklı beslenmek. Sağlıklı beslendiğimiz zaman zaten fazla kilomuz kalmıyor :KK39:

Menümü yazayım.

Saçmaladım bugün yine ama sporumu da yaptım.

09:00
7-8 tane yeşil zeytin ( Bu aralar zeytine taktım yaaa. Çok severim zaten de bildiğin canım zeytin çekiyor. Normalde ödemden dolayı yememem gerekiyor aslında. )

Kahvaltı (11:30)
1 tane haşlanmış yumurta
2-3 çatal kavurma
3 dilim çavdar ekmeği
3 çatal çilek reçeli
2 çay kaşığı acuka
7-8 tane yeşil zeytin
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir

16:00 civarı 2-3 çatal çilek reçeli (ev yapımı)

Akşam (19:00)
1 tabak yaprak sarması (Pirinçli)
1 kase yoğurt

Yaprağı sararken de çiğden yedim birkaç tane. Suyu saymadım.

35 dk tempolu yürüyüş

İyi akşamlar kızlar
10.30
17.30

Tatlı olmamış canım farkındasın zaten. Bende de hafta sonları durum kötü oluyor. Eşimin izin günü olunca ister istemez etkiliyor. Ama artık kendimizi buna da alıştırmamız lazım. Öğreneceğiz birlikte :KK39:

Bugün kendimi hatırlatayım dedim unutmayın beni 💝 bugün tatile gidiyorum bir hafta sonra sizlerleyim inşallah Amasya'da zor oldu diyet🙈 ama evde yine toparladım kendimi tatil dönüşü ne olur acep 🙈😂

Back
X