Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün kendimi hatırlatayım dedim unutmayın beni 💝 bugün tatile gidiyorum bir hafta sonra sizlerleyim inşallah Amasya'da zor oldu diyet🙈 ama evde yine toparladım kendimi tatil dönüşü ne olur acep 🙈😂
İyi tatiller canım iyi yaptın hatırlatmakla. Tatilin tadını çıkar bu sene gidemeyenler olarak çok kıskanıyoruz bilgine:):)

İyi tatiller canım iyi yaptın hatırlatmakla. Tatilin tadını çıkar bu sene gidemeyenler olarak çok kıskanıyoruz bilgine:):)
Biliyorsun çok düşündüm gidip gitmemek arasında kaldım ama çok zor dönem atlattım ve çok uzun zamandır tatil yapamıyorum keşke pandemi olmasaydı da rahat rahat tatil yapsaydik 😂 inşallah bişey olmadan gelirim canım ♥️

Biliyorsun çok düşündüm gidip gitmemek arasında kaldım ama çok zor dönem atlattım ve çok uzun zamandır tatil yapamıyorum keşke pandemi olmasaydı da rahat rahat tatil yapsaydik 😂 inşallah bişey olmadan gelirim canım ♥
İnşallah canım biliyorum arada kaldığın durumu ama dikkat ederseniz bir şey olmaz inş. Bolca tadını çıkar enerji depola:)

Olay bunu bu şekilde algılayabilmekte canım. Diyet deyince pek de iyi sinyaller göndermiyoruz zihnimize hemen bir kıtlık algısı oluşuyor kısıtlanıyormuş gibi düşünüyor ve her şeyden fazladan yemeye çalışabiliyoruz. Bunu sağlıklı yaşam için yapıyoruz. Aslında yediğin şeyler sağlıklı günlük alman gereken şeyler sütün azalmamıştır herhalde
Azalmadı canım hatta tam tersi arttı.Ama ben diyetisyene başvurmasaydım bu mantığı oturtamayıp aç kalarak zayıflamaya çalışırdım.

Azalmadı canım hatta tam tersi arttı.Ama ben diyetisyene başvurmasaydım bu mantığı oturtamayıp aç kalarak zayıflamaya çalışırdım.
Aç kalarak zayıflayınca bir süre sonra duruyor kilo verme sonra pes ediyor insan. En güzelini yapmışsın devam böyle:)

İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım
10.00
1 omlet,10 gr kadar sucuk,2 wasa,domates,salatalık,1 tatlı kaşığı kadar kaymak,10 gr kadar bal
14.45
3 kaşık yulaf,orta boy muz,2 ceviz,1 bardak laktozsuz sütle yulaf ezmesi
19.00
1 kase tavuk çorbası,5 kaşık zeytinyağlı bamya yemeği,2 kaşık manda yoğurdu,salata,1.5 dilim tam buğday ekmeği
Su 2'5 lt,spor 30 dk leslie ve 1.5 saat kadar çocuklarla parkta vakit geçirmece.

Bugün menü
Sabah 11.00
1.5 yumurta haşlanmış
7 yeşil zeytin
1dilim beyaz peynir
Salatalık
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Ara
1 çikolata
1 avuç kuru yemiş

Akşam 16.30
2 lahmacun
Bol salata
1 bardak ayran

2.5 lt su içildi
Spor
45 dk tempolu yürüyüş yapıldı dışarda
Dip köşe ev temizliği yapıldı.

Dün regli oldum canım çok tatlı istedi o yüzden o çikolatayı yedim 😔😔
Yarından itibaren 21 gün şekersiz günlere başlıyorum 😊😊

Pazar menü 🙈🙈🙈
Sabah 10.00
1 dilim su böreği
1 kk peynir
Domates- salatalık
2 köz biber
Yarım haşlanmış yumurta

Ara 13.00
1 şeftali

Akşam 18.30
2 kepçe işkembe çorbası
Bol salata

2 litre su

Selam kızlar. Bugün berbat bir gündü. Diyet miyet kalmadı bugün. Sabah kahvaltı yapamdan spor yaptım resmen. Kahvaltı saat 12 de yaptım ilk defa ve hemen üstüne yürümek zorunda kaldım. Öğlen misafirliğe gittim pasta börek sarma Allah ne verdiyse yedim. Akşam sadece 1 parça koyun eti yedim. Bugün tam menü yazmak istemiyorum beni affedin çok aştım bugün kalori hesabımı. Spor olarak toplamda 8 km yürüdüm ama sanmıyorum yediklerimi yaktığını. Su da az içtim bugün 🙁 yarın kaldığım yerden devam edebilirim inşallah ve inşallah artı gelmez

Günaydın takımın güzel hatunları 😊 benim izin bitti bugün iş başı, bugün itibariyle spor ve beslenme düzenine geri dönüyorum tatilde yedikleri içtiklerimi ne siz sorun nede ben söyleyeyim 😁 karın kısmım felaket şişti umarımki ödemdir 😁

Günaydın takımın güzel hatunları 😊 benim izin bitti bugün iş başı, bugün itibariyle spor ve beslenme düzenine geri dönüyorum tatilde yedikleri içtiklerimi ne siz sorun nede ben söyleyeyim 😁 karın kısmım felaket şişti umarımki ödemdir 😁
Kolay gelsin canım.
Çabuk gelen kilolar çabuk gider.
Biraz dikkat edersen hemencecik gidiverirler.

Selam kızlar. Bugün berbat bir gündü. Diyet miyet kalmadı bugün. Sabah kahvaltı yapamdan spor yaptım resmen. Kahvaltı saat 12 de yaptım ilk defa ve hemen üstüne yürümek zorunda kaldım. Öğlen misafirliğe gittim pasta börek sarma Allah ne verdiyse yedim. Akşam sadece 1 parça koyun eti yedim. Bugün tam menü yazmak istemiyorum beni affedin çok aştım bugün kalori hesabımı. Spor olarak toplamda 8 km yürüdüm ama sanmıyorum yediklerimi yaktığını. Su da az içtim bugün 🙁 yarın kaldığım yerden devam edebilirim inşallah ve inşallah artı gelmez
Canım dün dünde kaldı. Bugün yeni bir gün.
Devam edersen tekrar başa döneceksin
Bu gün hemen bir dengeleme menüsü yap ve dün gelenler bu gün gitsin
Biraz da spor yapabilirsen birleycik kalmaz.

Günaydın kızlar :KK200:
Çok değil de minicik kaçırdım biraz :eek::eek:
Hadi bakalım koskocaman 4 gün daha var önümüzde toparlanma zamanı:) ben hala cumanın biraz üstündeyim. Şu elime geçeni ağzıma atma alışkanlığını bir bırakabilsem muhtemelen daha çabuk gidecek

Back
X