Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

baharcım bir hastalık geldimi zor bırakır diyette yapıyorsun vitamin takviyesi falan yapsan belki çabuk toparlarsın önümüz de kış.

güzelim iş için inşallah hayırlısı olsun, bir işte mutlu olmak ve kalıcı olması çok önemli şeyler.

öyle oldu canım kış gelmeden çarptı beni inşallah toparlanırım bir kaç güne :kedi:

sohbet etmek çok istiyorum ama çıkmam lazım uyukusuz kalmayayım yarın 10dan 4e kadar dersim var. Arada yemek fırsatı bulurum inşallah.

geçmişi okudum ama beynim yorgun aklımda birşey kalmadı.

patborim aazıcık dikkat vereceksin dosba liste de vermiş sana, çabuk aldın yereşmeden çabucak verirsin. Hadi tatlım sana güveniyoruz.

yorulmuşsun canım daha sonra sohbet ederiz nasılsa ben de fazla kalamıycam zaten..

iyi geceler baharım dosbam.opuyorumnanaktan

iyi geceler tatlım..

merhaba canım a.s.
bende yeni katıldım sayılır.
banada ne kadar kilo almışsın diyolar :( ama bu bana baya gaz verdi açıkcası gayet güzel kilo vermeye başladım hihoyyyt
ayy bu anneler hep aynı ya banada bak sakın zayıflama böyle çok güzelsin diyor.eskiler daha bi etli butlu seviyor sırnaşık şey
evet canım tanışmamıştın seninle hoş geldin aramıza.kesinlikle öle seviyorlar birde ben hiç zayıf olamadım bugüne kadar.gözleri alışık değilkafamçokkarıştı ama artık bu sefer dananın kuyruğunu kparacağım..
acıbiberim hoşgeldin. Oğluş nasıl kocaman adam olmuştur artık.
Ben de kaldığınız yerden devam edeyim ahhh bu anneler.
Annemlerdeyim yemeğimi yiyip geldim annem bir şeyler tepiştirmesin diye ve sıkı diyetteyim dedim telefonda. Mutfakta masanın üzerinde un helvası vardı hayatta dayanamadığım şeylerden bir parça aldım mecburen neden anlamazlar anlamıyorum sıkı diyetteyim diyorum kaldır yani değilmi özellikle koymuş anneannen sana yolladı diyor :((
genel olarak iyiydim bugün sadece suyumu tamamlayamadım 2 ltye, hep dersteydim çünkü.

Genciza ve emirel online nasılsınız kızlar nasıl gitti bugün?
hoşbuldum canım oğluş büyüdü kocaman oldu :nazar: ama salsun yaramzlığa devam...ahh bu anneler ahh.acaba bende mi böle olacağım diyorum da bazen çünkü oğluş yeyince ben doyuyorumkaydirigubbakcemile3
bende dün biraz toparlandım sanıyodum canım daha iyiydim ama bu sabah kalktım ses gitmiş yutkunamıyorum halsizlik derken düştüm yine yataklara :( inşallah en kısa zamanda toparlanırım da beraber spora kaldığımız (daha doğrusu başlayamadığımız) yerden devam edelim kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canım dikkaet et kendienm
iyi geceler baharım dosbam.opuyorumnanaktan

iyi gecelerrrr.......

ferdacım hoşgeldin canım ve iyigeceler a.s.
bugün sabah

1 yumurta,1 kk.peynir,bi domates,bi dilim uno
ara yarım muz
öğlen 6 kepekli bisküvi bi fincan şekersiz nescafe
ara 5 erik
akşam balık salata bi dilim uno bi danino
birazdanda meyve yicem

bu sabahta daha az çıktım:) tartıda eksileri görünce iyice gaza geliyorum:sm_cool:

klasik kahvaltımı yaptım ama biraz fazla çıkıyorum şimdi tartı sorunsalı var :(( diyetisyene gidiyorum umarım moralim bozulmadan gelirim görüşürüz kızlar

günaydın herkese.Hele şükür İstanbula vardık.Yolculuk güzel geçti fazla yürücü degildi.Gecmişi okuyamadım ilk fırsatta okurum.Şimdilik bi merhabalar demek istadim.

gunaydın kızlar kahvaltımı yaptım bugun mısafırım gelecek pastalar borekler ama kendımı tutacagım daha hıc tartılmadım ınsallah kılo vermısımdır gercı su kaybı olmustur bu kadar cabuk kılo veremem heralde sımdı evı toparlıycam sonra gene gorusuruz

günaydın arkadaşlar hafta sonu ankaradaydım dünde çok yorgundum biraz kaçamağım oldu dün ama bugün topladım kendimi

Bu arada kardeşin ve arkadaşların iş bulabildiler mi?

Buldular canım. Umuyorum en kısa zamanda nişanlın da sen de güzel birer iş bulursunuz ve evlenirsiniz. Moralini bozma. Gün doğmadan neler doğanr.

yeni arkadaşlarımı gelmiş onlarla da en yakın zamanda tanışmak isterim geçmişi okumam imkansız bundan sonrası için sıkı takipteyim.. haftaya evimde aerobiğe başlıyorum sıkılaşmam lazım bu arada gezdiğim her yerde ne kadar zayıfladığımdan bahsettiler çok sevindim sadece annem biraz üzüntüde manken ahdtalığına kapıldığımı düşünüyormuşkaydirigubbakcemile3

Merhaba canım, hoşbulduk. Ben de yeniyim. Geçen yıldan beri diyetteyim. 9 kilo gitti, 6 kaldı. Kilo verdiğinin farkedilmesi ne kadar mutlu etmiştir 

]patates diyeti yapiyorum. 3 sadece patates yicem. 3ncü günden sonra tavuk eti ve sebzede yicem.[/B]

Ben de 2 hafta daha diyetisyenin dediklerine uyduktan sonra senin patetes diyetini denemek istiyorum. Günde kaç patetes yiyorsun?

Annemlerdeyim yemeğimi yiyip geldim annem bir şeyler tepiştirmesin diye ve sıkı diyetteyim dedim telefonda. Mutfakta masanın üzerinde un helvası vardı hayatta dayanamadığım şeylerden bir parça aldım mecburen neden anlamazlar anlamıyorum sıkı diyetteyim diyorum kaldır yani değilmi özellikle koymuş anneannen sana yolladı diyor :(( genel olarak iyiydim bugün sadece suyumu tamamlayamadım 2 ltye, hep dersteydim çünkü. QUOTE]

Bi de diyetteyim diyince sanki daha da fazla çeşit yemek yapıyor anneler.

Kızlar, dün akşam yediklerimi yazmaya elim varmıyor. Sonra çok vicdan azabı çektim. Akşam 9 da bisiklete bindim. Sabah, standart kahvaltı ( 2 dilim ekmek, 2 parça peynir, kahve), 10.30 gibi 1 bardak light süt, 1 pk eti form yedim. Şu ana kadar yarım lt su içtim. Öğlen tavuk ve salata yiyeceğim. Sonrası bakalım...

topic bugün yine sessiz
diyetisyenden geldim biraz moralim bozuk:((100 gr vermiş görünüyorum ama o da söyledi ödem oluşmuş :((
cumaya 400 gr daha verirsin sonra korumaya geçeceğiz :((
aslında korumya geçmek istemiyorum ama hep aynı şeyleri yemekten motivasyonum bozuldu o da bunu farkında...
cumaya memleketime gidiyorum bu yüzdn koruma programı belki daha ii olur
akşama görüşürüz

Sevgili dosba, bozma moralini. Benim de dün moralim çok bozuldu. O ödemlerden hiç hoşlanmıyorum. Tartılırken üstünde ağır bir şey var mıydı? Bir kere test ettim, kolye bile 250 gr fark yaptırmıştı. Yağ olarak ne kadar gitmiş?

Sevgili dosba, bozma moralini. Benim de dün moralim çok bozuldu. O ödemlerden hiç hoşlanmıyorum. Tartılırken üstünde ağır bir şey var mıydı? Bir kere test ettim, kolye bile 250 gr fark yaptırmıştı. Yağ olarak ne kadar gitmiş?

canım hiç üşenmem sadece iç çamaşırlarım ile tartılırım... yağdan ne kadar gittiğini bilmiyorum ama protein gurubunu aksattığım zaman hemen uyarıyor kas kaybedersin dikkat et diye... yani diyette en çok protein gurubuna önem veriyor.... et ve süt eksik yememek lazımmış canım... ben çok dengeli besleniyorum ama haftasonu bi pizza kaçamağım var sanırım ondan ve turşu yemiştim ödem yaptı :((
senin nasıl gidiyor??

gözucuyla yazlanları okudum çok yoğunum bir merhaba deyip kaçıyorum öptüm sizi dosbacığım turşu yememelisin daha önceki dönemlerdede turşu yediğinde ödem yaşadın:(

canım hiç üşenmem sadece iç çamaşırlarım ile tartılırım... yağdan ne kadar gittiğini bilmiyorum ama protein gurubunu aksattığım zaman hemen uyarıyor kas kaybedersin dikkat et diye... yani diyette en çok protein gurubuna önem veriyor.... et ve süt eksik yememek lazımmış canım... ben çok dengeli besleniyorum ama haftasonu bi pizza kaçamağım var sanırım ondan ve turşu yemiştim ödem yaptı :((
senin nasıl gidiyor??

Dün, bayağı üzüldüm. Bi de azarı işittim, geldim eve.
Bana verilen diyette sabah kahvaltısı standart, 2 dilim ekmek ( ama dilimler 25 gr olacak), 2 parça peynir, öğlen 4 tane köfte ya da 2 baget ya da 2 parça tavuk kalça, göğüs vs.
Akşam bazen kıymalı sebze bazen de sade sebze oluyor. ( bu iki hafta sade sebze)
Aralarda 2 şey porsiyondan 2 defa meyve, 1 bardak light süt ve etiform var.
Benimki de saati saatine beslenmeye önem veriyor! Verdiğini dün öğrendim.Bu yıl okula gidiş saatim değişince öğün saatlerim şaştı. İki haftada 600 gr vermişim. Şimdi de yeşil çay içiyorum. Birazdan ikinci bardağı da alacağım.
İstersen bir dahaki gidişinde verdiğin yağı sor. Onların tartısında belli oluyor.
Canını sıkma. Reglin yaklaştı mı? Günde 2 bardak fazladan yeşil çay içersin, hemen toparlarsın. Tabi memlekette kolay gelsin. Rahat bırakmıyorlar kaydirigubbakcemile3

gözucuyla yazlanları okudum çok yoğunum bir merhaba deyip kaçıyorum öptüm sizi dosbacığım turşu yememelisin daha önceki dönemlerdede turşu yediğinde ödem yaşadın:(
canım çok haklısın benim hatam cumaya kadar telafi edeceğim inş.

Dün, bayağı üzüldüm. Bi de azarı işittim, geldim eve.
Bana verilen diyette sabah kahvaltısı standart, 2 dilim ekmek ( ama dilimler 25 gr olacak), 2 parça peynir, öğlen 4 tane köfte ya da 2 baget ya da 2 parça tavuk kalça, göğüs vs.
Akşam bazen kıymalı sebze bazen de sade sebze oluyor. ( bu iki hafta sade sebze)
Aralarda 2 şey porsiyondan 2 defa meyve, 1 bardak light süt ve etiform var.
Benimki de saati saatine beslenmeye önem veriyor! Verdiğini dün öğrendim.Bu yıl okula gidiş saatim değişince öğün saatlerim şaştı. İki haftada 600 gr vermişim. Şimdi de yeşil çay içiyorum. Birazdan ikinci bardağı da alacağım.
İstersen bir dahaki gidişinde verdiğin yağı sor. Onların tartısında belli oluyor.
Canını sıkma. Reglin yaklaştı mı? Günde 2 bardak fazladan yeşil çay içersin, hemen toparlarsın. Tabi memlekette kolay gelsin. Rahat bırakmıyorlar kaydirigubbakcemile3

canım benimki istediğin saatte kahvaltıya başla diyo ama sonrasında en erken 2 saat en geç 3 saat aralarla beslen diyor bi de en az yatmadan 1 saat önce yemeyi kes diyor...
yeşil çay içiyorum canım... evet memlekette zorlanacağım

slm kızlar geçmişi okudum..birbirimizi çok motive ediyoruz...
dosbacım diet listeni hemen kaydttim.umarı uyabilirim..artık gerçekten bıktım kilolardan...senin maşallahın var canım gr gr da olsa çok düzenli veriyorsun...yeni resimlerini kysana bakalım nasıl olmuşsun
melisim umarım artık düzenli veririm..ya iştah mütiş yaaa.durduramıyorum kendimi..sen bu gün çok güzel beslenmişsin..keşke sürekli öyle yapabilsek
acıbiber sen de hoşgeldin..kilo almamana sevindim..tam gaz devamm.

Back
X