Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1 Aylık Analiz
ekim ayında takımımızın sadece %36'sı sınıfı geçmiştir.

Ad: 1 ay önce 52.9 kiloymuş, şu an 54.1. Geçtiğimiz 1 ay zarfında 1.2 kilo almış
SONUÇ: Sınıfta kaldı
Dosba: 1 ay önce 66.1 kiloymuş, şu an 66.8. Geçtiğimiz 1 ay zarfında 700 gr almış
melis: 1 ay önce 60.5 kiloymuş, şu an 60.2. Geçtiğimiz 1 ay zarfında sadece 300 gr vermiş
fikriye: 1 ay önce 72 kiloymuş, şu an 71 kilo. Geçtiğimiz 1 ay zarfında 1 kilo vermiş
SONUÇ: Sınıfı geçti :nazar:
güzelim: 3 hafta önce 70 kiloymuş, şu an 65. Geçtiğimiz 1 ay zarfında 5 kilo vermiş
SONUÇ: Sınıfı geçti :nazar:a.s.
nachtigall: 3 hafta önce 61.5 kiloymuş, şu an 59.8. Geçtiğimiz 1 ay zarfında 1.7 kilo vermiş
askito: 3 hafta önce 70.7 kiloymuş, şu an 69.9. Geçtiğimiz 1 ay zarfında 800 gr vermiş
genciza: 3 hafta önce 64.6 kiloymuş, şu an 63.1. Geçtiğimiz 1 ay zarfında 1.5 kilo vermiş
SONUÇ: Sınıftı geçti :nazar:
acıbiber: 2 hafta önce 61.6 kiloymuş, şu an 61.3. Geçtiğimiz 2 hafta zarfında 300 gr vermiş
emirel: 2 hafta önce 61.1 kiloymuş, şu an 62.5. Geçtiğimiz 2 hafta zarfında 1.4 kilo almış
bhr: 1 ay önce 83.3 kiloymuş, şu an 82.6. Geçtiğimiz 1 ay zarfında 700 gr. vermiş

kızlar sonucumuz başarısız çoğumuz kilo almışız çoğumuz da 1 ayda 1 kilo bile verememişiz. Yorum ve önerilerinizi bekliyorum. Herkes bir sorumluluk üstlenebilir takımda daha iyi neler yapabiliriz nasıl motivasyon sağlıyabiliriz önerileri bekliyorum.

Güzelim takımın ekim ayı birincisi. Deneyimlerini paylaşırmısın tatlım.

valla tokat gibi oldu resmen canım 1 ay ne kadar çabuk geçiyo oysaki uzun bi süre koskoca bir ayda en az 4 kilo verilirken ben 700 gram vermişim o da alarak vererek dengesiz bi şekilde yani hakkaten toparlanma zamanı gelmiş de geçiyor bile motivasyonu artıracak bir şeyler bulmak lazım cidden kaptanım

Günaydın kızlar,
Kahvaltı menüsünde 2 dilim ekmek, bir parça orta yağlı peynir, zeytin ezmesi ve kahve vardı. Dünyaca ünlü gurmeler bunu tavsiye ediyormuş. Artık böyle kahvaltı edeceğim!!!naniknanik
Bugün çok uyumuşum galiba. Sersem gibiyim. Değneğimle kabağa dokunayım da gonzalez olsun. Tüm işleri yapsın:umursamaz:

günaydın kızlar.analizlere baktım içinizde en kötü benmişim. toparlanmaya çalışacağım. mafoldumben
bu sabah 1 bardak çay,yarım dilim kaymaklı reçelli ekmek, yarım yumurta.
geçmişi okuyamıyorum,siteye zor giriş yapıyorum.işyerindeki pc normalde çok yavaş,sitede arızalı olunca çok zor gelebiliyorum.iş çıkışına kadar buralarda olurum.öpüyorum hepinizi.

valla tokat gibi oldu resmen canım 1 ay ne kadar çabuk geçiyo oysaki uzun bi süre koskoca bir ayda en az 4 kilo verilirken ben 700 gram vermişim o da alarak vererek dengesiz bi şekilde yani hakkaten toparlanma zamanı gelmiş de geçiyor bile motivasyonu artıracak bir şeyler bulmak lazım cidden kaptanım

canım benim de öyle ben sadece ve sadece 300 grmı ne hatırlamıyorum bile vermişim, 1 günde bile verilecek şeyi 1 ayda vermişim yani. Evet motiveasyoınu arttıracak bir şeyler. HADİ KIZLAR FİKİRLER ÜRETİN, BEYİN FIRTINASI YAPALIM

Günaydın kızlar,
Kahvaltı menüsünde 2 dilim ekmek, bir parça orta yağlı peynir, zeytin ezmesi ve kahve vardı. Dünyaca ünlü gurmeler bunu tavsiye ediyormuş. Artık böyle kahvaltı edeceğim!!!naniknanik
Bugün çok uyumuşum galiba. Sersem gibiyim. Değneğimle kabağa dokunayım da gonzalez olsun. Tüm işleri yapsın:umursamaz:

neden gurme olamadığımı şimdi anladım otrişim. Ben de az uyumaktan sersem gibiyim benim cadı uyumuyor artık geceleri delirmiş olmalı, ben de onu kabağa çevirmeyi düşünüyorum.
Ben de yazayım sabah 1 lavaş, bal, peynir, domatesli omlet yedim. Çok mu yemişim ne

kahvaltidan once 1 mandalina
kahvalti 1 dilm ekmek,1 kasik bal,1 bardak yesil cay,1 k.k peynir.

seninkide iyi canım aifyetolsun.

günaydın kızlar.analizlere baktım içinizde en kötü benmişim. toparlanmaya çalışacağım. mafoldumben
bu sabah 1 bardak çay,yarım dilim kaymaklı reçelli ekmek, yarım yumurta.
geçmişi okuyamıyorum,siteye zor giriş yapıyorum.işyerindeki pc normalde çok yavaş,sitede arızalı olunca çok zor gelebiliyorum.iş çıkışına kadar buralarda olurum.öpüyorum hepinizi.

adcım günaydın. Analizler de olmasa ne yapmışız unutuyoruz. Birkaç güne düzelir canım ben sana güncel haberleri söyliyim 2. olduk askito da 3. bireyelde.

günaydın meliscim.evet haklısın analizler olmasa ne durumda olduğumuzu ciddi olarak anlamak zor oluyor. ellerine sağlık hayatım. bende düzeleceğini düşünüyorum.inşallahda düşündüğüm gibi olur. tüm takım arkadaşlarımı,özellikle aşkitomu tebrik ederim. a.s.

1 Aylık Analiz
ekim ayında takımımızın sadece %36'sı sınıfı geçmiştir.

Ad: 1 ay önce 52.9 kiloymuş, şu an 54.1. Geçtiğimiz 1 ay zarfında 1.2 kilo almış
Dosba: 1 ay önce 66.1 kiloymuş, şu an 66.8. Geçtiğimiz 1 ay zarfında 700 gr almış
melis: 1 ay önce 60.5 kiloymuş, şu an 60.2. Geçtiğimiz 1 ay zarfında sadece 300 gr vermiş
fikriye: 1 ay önce 72 kiloymuş, şu an 71 kilo. Geçtiğimiz 1 ay zarfında 1 kilo vermiş
güzelim: 3 hafta önce 70 kiloymuş, şu an 65. Geçtiğimiz 1 ay zarfında 5 kilo vermiş
SONUÇ: Sınıfı geçti :nazar:a.s.
nachtigall: 3 hafta önce 61.5 kiloymuş, şu an 59.8. Geçtiğimiz 1 ay zarfında 1.7 kilo vermiş
askito: 3 hafta önce 70.7 kiloymuş, şu an 69.9. Geçtiğimiz 1 ay zarfında 800 gr vermiş
genciza: 3 hafta önce 64.6 kiloymuş, şu an 63.1. Geçtiğimiz 1 ay zarfında 1.5 kilo vermiş
SONUÇ: Sınıftı geçti :nazar:
acıbiber: 2 hafta önce 61.6 kiloymuş, şu an 61.3. Geçtiğimiz 2 hafta zarfında 300 gr vermiş
emirel: 2 hafta önce 61.1 kiloymuş, şu an 62.5. Geçtiğimiz 2 hafta zarfında 1.4 kilo almış
bhr: 1 ay önce 83.3 kiloymuş, şu an 82.6. Geçtiğimiz 1 ay zarfında 700 gr. vermiş

kızlar sonucumuz başarısız çoğumuz kilo almışız çoğumuz da 1 ayda 1 kilo bile verememişiz. Yorum ve önerilerinizi bekliyorum. Herkes bir sorumluluk üstlenebilir takımda daha iyi neler yapabiliriz nasıl motivasyon sağlıyabiliriz önerileri bekliyorum.

Güzelim takımın ekim ayı birincisi. Deneyimlerini paylaşırmısın tatlım.
ayyy ilk defa sınıfta kaldım.ay çok üzüldm bu kilolarımı nasıl vereceğim ben ya artı 50 li kiloları görmek istiyorum ben yaaaaa
ay bahar bana da tokat gibi geldi yaaaaaaa
Günaydın kızlar,

ay kabaktan bende istiyom akşama yemeğe misafir var oğlum sayesinde daha bir işe elimi sürmedim

kızlar çok kasvetli bir hava var çok yağmur yağıyor eşim yok nöbetçi, cadı kızımla yalnızız. Teyzoşu işten gelsin ona gidip kalacağız bu gece. Alışveriş merkezinde alırdık kızımla ben soluğu bu yağmurda ama onu da yapamıyoruz domuz gribi yüzünden öyle tılıkdık kaldık işte eve.

kızlar ben artık akşamları yemek yememeye çalışıyorum yani hafif geçiştirmeye bakalım işe gidince de uyugulayabilecekmiyim. Ama su içemiyorum yağmıur yağıyor.

burda henüz yağmurdan eser yok.hava açık ama soğuk.meliscim bizde grip korkusu henüz başlamadı.oğlum babaannesiyle gezip duruyor.ben biraz gribim diye evde maskeyle geziyorum. oğlum bana bakıp bakıp böö diyor,beni güldürüyor sürekli.maskeyi takmak çok sıkıcı ama onun sağlığı için olunca çok rahatsız olmuyor insan.

acıbiberim biz yardıma gelelim ne güzel 2 dk biterdi işlerin. hemde yemeğe misafir çok zor.akşamdan biraz bişeyler hazırlayınca kolay oluyor. menünde neler var canımcım.

akşam yemek işlerini bende kesmeye çalışıyorum.belki böyle daha kolay verebilirim kilocukları.

kızlar ben artık akşamları yemek yememeye çalışıyorum yani hafif geçiştirmeye bakalım işe gidince de uyugulayabilecekmiyim. Ama su içemiyorum yağmıur yağıyor.

Öğle yemeğim 1 kase domates çorbası, 2 parça peynir ve 1 dilim ekmek. Akşamları da hafif yemek istiyorsan çorba güzel gidebilir canım. Tabi tek başına yetmeyebilir. Yanında kıymalı ya da kıymasız sebze yapabilirsin. Sonra 9-10 gibi de meyve mesela zemuszemus

Takımım da buradaymış. Seviniverdim. Kızlar, bugün programımıza harfiyen uyalım. En zoru haftasonu. Evde oluyoruz, mutfak işleri vs. Bu haftasonu tuzağına düşmeyelim

burda henüz yağmurdan eser yok.hava açık ama soğuk.meliscim bizde grip korkusu henüz başlamadı.oğlum babaannesiyle gezip duruyor.ben biraz gribim diye evde maskeyle geziyorum. oğlum bana bakıp bakıp böö diyor,beni güldürüyor sürekli.maskeyi takmak çok sıkıcı ama onun sağlığı için olunca çok rahatsız olmuyor insan.

ilginç oralarda yağmur olmaması canım tüm yurt yağmurlu diyordu hava durumunda aman olmasın hiç sevmem tamam barajlar dolsun da off ne bileyim.
Canım ne yapacaksın gribin geçene kadar maskeye talim et tatlım yazık çocujklara bulaşmasın kötü oluyorlar çabuk atlatıyorlar ama 2-3 gün bile perişan ediyor onları

Back
X