14.haftadayım bulantım ne zaman biter?eridimmm artık

minnasu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
572
35
118
Diğer
kızlar üç haftadır bitmek bilmeyen bulantılarım var her hafta kilo kaybediyorum su bile içemiyorum yemeği zaten boşverdim...ne zaman geçer çok rahatsızımm

canim herkeste farkli!
ben 11. haftadayim
7. bide 8. hafta senin kadar kotuydum simdi iyim
miden bulandiginda limon ye
ben tursuyuda cok yedim ama herkesin midesi bu durumda tursuyu kaldirmaz
bebegin cinsiyeti belli oldumu

sağlıkla kucağına alırsın inşallah...gün sayıyorum resmen herkes 3 aya kadar biter deyince biter sandım şuan dilim damağım kupkuru ama su bile içemiyorum hemen çıkarıyorum moralim bozuluyor...cinsiyet yüzde 70 kız diyor doktor..geçen hafta baktırmıştık çok belli değildi

benim arkadasta hastanelik oldu 3 aylik hamileyken,
3 gun serum yedi iyilesti
onunda kizi olucak

gunde 3 den fazla kusuyorsan kesinlikle hastaneye git,
birsey yemiyosanda git,
doktora danistinmi canim!

ben midemi boş tutmayaya öğrendim azcık acıkınca kopuyo çünkü insan..bu yuzden de çok şişiorum ama yapabileceğim başka bişey yok..çalışmak zorunda olduğum için tıkıorum midemi oda bunaltıoda aç kalınca daha kötü bulanıoo...çantamda ilaa çubuk kraker beyaz nohut bulunduruorum meselaa..

benim arkadasta hastanelik oldu 3 aylik hamileyken,
3 gun serum yedi iyilesti
onunda kizi olucak

gunde 3 den fazla kusuyorsan kesinlikle hastaneye git,
birsey yemiyosanda git,
doktora danistinmi canim!

günde ik defa kusuyorum canım..geçen hafta iki gün serum aldım biraz iyi geldi..evet geçen hafta doktordaydık konuştuk bu durumu geçeceğini söyledi geçmedi

uzulme canim ayni problem bendede vardi. Tam 4 ay sabah aksam cikardim durdum ama sonra biranda kesildi. Bazen daha erkende bitiyormus 3 ayda falan. Yapcak bisey yok gecene kadar bekliycen artik. bu arada hamilelikde asiri bulanti kiz cocugu habercisi derler ki, bendede oyle oldu bebisim kiz.
Umarim cabuk atlatirsin sende.

Genelde 3 ay da geçer diyorlar ama bu durum kişiye özel.
Kiminin 9 ay bile sürebiliyor, umarım sizin ki uzun sürmez.
Ben 6. aya kadar ciddi mide problemi yaşadım, son 3 ay da kusmalarım bitti ama mide rahatsızğım devam etti doğuma kadar.
Doğumda kustum hatta.
Allah yardımcınız olsun, en kısa zamanda rahatlarsınız inş.
Morel çok önemli, psikolojide etkiliyor. Çok aç kalmakta tetikliyor mide bulantısını.
Çıkarsanız da yemeye çalışın, günlük hayattan mümkün olduğunca kopmayın inş.
Bu arada cinsiyetle pek alakalı olduğunu sanmıyorum, benim bebeğim erkek.
Hatta acaba çok saçlı da ondan mı bu kadar midem de sıkıntı oldu diye düşündük, hatta doktor söyledi çok saçlı olabilir diiye,
ama benim bebişim keltoş :)

Son düzenleme:

sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım..bende şu iki haftanın bitmesini bekleyip 16.haftayı bitirmeyi bekliyorum...valla doktoumda büyük ihtimal kız dedi bakalım hayırlısı olsun..inşallah normale dönerim biran önce

ahh ahhh seni o kadar iyi anlıyorum ki kabus gibi bir 4 ay geçirdim yeni yeni karnım doymaya başladı hiç bişey bulantımı kesmiyodu günlerce aç kalıyodum su içsem çıkıyodu vücut direncim düştühatırlamak istemiyorum bende gün sayıyodum 3. aydan sonra geçer dediler geçmedi hep öyle kalıcam sanıyodum ama şimdi 21 haftalık oldum ara sıra sabahları hala kusuyorum ama bulantılarım geçti çok şükür seninde 4 aydan sonra geçer sanıyorum Allah yardımcın olsun çok zor bi durum bu arada benimde çok bulantım oldu ve kızım olacak kısmetse

ayyyy profildeki keltoş oğlun mu maşallah maşallh çok tatlııııııııyemem daha mı iyi yani?diğer arkadaşlarda yazmışta zorda olsa yemeye çalışacağım...

cok saol canim benim, insallah sende ve biran once normale donersin.Valla bende hic bitmiycek saniyordum ama biranda, kesildi ve hersey degisti. Hatta esime tuvalete bi tv alalim tum gunum burda geciyor diyordum ama biranda Bulanti halsizlik hicbisey kalmadi. Bazen kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum, karnima bakinca hamile oldugumu anliyorum

Bende 12. Haftadayım vallahi gün sayıyorum bulantı bitecek diye. Ne zor şeymiş Allahım. Sabır diyorum devamlı. İnşallah geçicek. Bu işin hiç bir formülü yok aslında .Herkese iyi gelen şey başka. Bende hem bulantı hem yanma var. Doktor köfte, et ye dedi ama yemek ne mümkün? Bir köfteyi ancak yiyebiliyorum. Az ve öz yiyin yemeğin hemen ardından soda içmek bana iyi geldi mesela. Onun dışında bir de sadece canınızın istediğini yiyin.zorlamayın. Gerisi Allaha kalmış... ♥

kızlar üç haftadır bitmek bilmeyen bulantılarım var her hafta kilo kaybediyorum su bile içemiyorum yemeği zaten boşverdim...ne zaman geçer çok rahatsızımm
Canim onu allah bilir ilk bebegimde 6 ay gunde 3 4 5 kere kustugum oluyordu serum yiye yiye bi hal olmustum alti aydan sonra gecmisti smdiki bebegimdede okuyor kusmalarim ama iki gunde bir falan bazen gunde bir belli olmuyo yani herkeste her gebelikte farkli oluyo ins biran once gecer hepimizin bulantilari kusmalari

Inan ayni durumdayiz ben artik dayanamaz oldum Allah sonumuzu hayir etsin

Benim de 6. hafta başladı 17 de bitti sonra ara ara devam etti geçmeyecek gibiydi ama geçiyor allah dayanma gücü versin

benim durumum da aynı ama ben 9 haftasındayım şu an ve 4 haftadır midde bulantılarım var,12 haftasında genel biter diyorlar ama herkesin bünyesi faklı olduğu için değişiyor.

Artik midemi dogurucam sanki. Dinlenemeyince daha cok bulaniyo ve kusma oluyo. Ben su da icemiyorum en cok ondan korkuyorum en fazla gunde 2 bardak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…