benim arkadasta hastanelik oldu 3 aylik hamileyken,
3 gun serum yedi iyilesti
onunda kizi olucak
gunde 3 den fazla kusuyorsan kesinlikle hastaneye git,
birsey yemiyosanda git,
doktora danistinmi canim!
uzulme canim ayni problem bendede vardi. Tam 4 ay sabah aksam cikardim durdum ama sonra biranda kesildi. Bazen daha erkende bitiyormus 3 ayda falan. Yapcak bisey yok gecene kadar bekliycen artik. bu arada hamilelikde asiri bulanti kiz cocugu habercisi derler ki, bendede oyle oldu bebisim kiz.
Umarim cabuk atlatirsin sende.
Genelde 3 ay da geçer diyorlar ama bu durum kişiye özel.
Kiminin 9 ay bile sürebiliyor, umarım sizin ki uzun sürmez.
Ben 6. aya kadar ciddi mide problemi yaşadım, son 3 ay da kusmalarım bitti ama mide rahatsızğım devam etti doğuma kadar.
Doğumda kustum hatta.
Allah yardımcınız olsun, en kısa zamanda rahatlarsınız inş.
Morel çok önemli, psikolojide etkiliyor. Çok aç kalmakta tetikliyor mide bulantısını.
Çıkarsanız da yemeye çalışın, günlük hayattan mümkün olduğunca kopmayın inş.
Bu arada cinsiyetle pek alakalı olduğunu sanmıyorum, benim bebeğim erkek.
Hatta acaba çok saçlı da ondan mı bu kadar midem de sıkıntı oldu diye düşündük, hatta doktor söyledi çok saçlı olabilir diiye,
ama benim bebişim keltoş :)
sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım..bende şu iki haftanın bitmesini bekleyip 16.haftayı bitirmeyi bekliyorum...valla doktoumda büyük ihtimal kız dedi bakalım hayırlısı olsun..inşallah normale dönerim biran önce
Canim onu allah bilir ilk bebegimde 6 ay gunde 3 4 5 kere kustugum oluyordu serum yiye yiye bi hal olmustum alti aydan sonra gecmisti smdiki bebegimdede okuyor kusmalarim ama iki gunde bir falan bazen gunde bir belli olmuyo yani herkeste her gebelikte farkli oluyo ins biran once gecer hepimizin bulantilari kusmalarikızlar üç haftadır bitmek bilmeyen bulantılarım var her hafta kilo kaybediyorum su bile içemiyorum yemeği zaten boşverdim...ne zaman geçer çok rahatsızımm
benim durumum da aynı ama ben 9 haftasındayım şu an ve 4 haftadır midde bulantılarım var,12 haftasında genel biter diyorlar ama herkesin bünyesi faklı olduğu için değişiyor.kızlar üç haftadır bitmek bilmeyen bulantılarım var her hafta kilo kaybediyorum su bile içemiyorum yemeği zaten boşverdim...ne zaman geçer çok rahatsızımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?