14.haftadayım bulantım ne zaman biter?eridimmm artık

6. Haftadan beri sürekli kusma bulanti halsizlik 13.hafta oldu devam ediyor su içip kusuyorum yemek yiyemiyorum direncim düştü ne yapacağımı şaşırdım aglamaktan helak oldum sabredemiyorum bazen Allahım yardım etsin ya ne zormuş anne olmak ilk gebeligim 30 yaşındayım bünyem çöktü resmen 5.5 kilo verdim :(( ne zaman geçecek diye bekleyip duruyorum

15 buçuk haftada benim geçmişti geçmiş olsun sık dişini az daha gececek emin ol. bende senin gibiydim. artık cok bunalmıştım cok şükür kurtuldum .

6. Haftadan beri sürekli kusma bulanti halsizlik 13.hafta oldu devam ediyor su içip kusuyorum yemek yiyemiyorum direncim düştü ne yapacağımı şaşırdım aglamaktan helak oldum sabredemiyorum bazen Allahım yardım etsin ya ne zormuş anne olmak ilk gebeligim 30 yaşındayım bünyem çöktü resmen 5.5 kilo verdim :KK43:( ne zaman geçecek diye bekleyip duruyorum

6 haftadir evden cikamadim ise gidemedim, simdi 12. haftadayim, 12 de gecicek diye kandirdilar, hicbir degisiklik yok, uyandigimda basliyor, yatana kadar devam, gunde 11-12 kez kustugumu biliyorum.. surekli yiyip surekli cikariyorum, 2 gunde bir seruma gidiyorum.. cok sukur kilo kaybim yok ama hayattan sogudum.
bu kadar eziyete degicek mi acaba gercekten? mubarek gunlerde abuk subuk konusmak istemiyorum ama gucum kalmadi artik.. sabir..

Kızlar 6 haftalıkken başlamıştı bende. 5 aylık olana kadar geçmedi. Hergün serum yiyordum resmen. Su içsem çıkıyordu. 5 kilo vermiştim. 20. Haftadan sonra bi süre sadece bulantım oldu, yemek yiyince geçiyordu kusmuyordum. Şimdi 33 haftalık olduk ve sabah bulantıları başladı ve hergün 1 kere kusuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok zor bi dönem çok iyi anlıyorum sizleri. Ama biraz sabredin en azından 20.haftadan sonra daha rahatlıcaksınız.

Genelde 3bucuk aydan sonra hafifliyo canim cok zor sabret gecicek ins

16. Haftadan sonra şükür sadece sabah bulantilarim olmaya başladı ama o şiddeti azaldı..ise başladım kendimi biraz daha iyi hissediyorum ve su an 18. Haftadayim..Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar kolay süreç değilmiş şimdi annemin kıymetini çok daha iyi anlıyorum ki anlayacagim daha çok şey de olacak dogunca kısmet olursa :))

16. Haftadan sonra şükür sadece sabah bulantilarim olmaya başladı ama o şiddeti azaldı..ise başladım kendimi biraz daha iyi hissediyorum ve su an 18. Haftadayim..Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar kolay süreç değilmiş şimdi annemin kıymetini çok daha iyi anlıyorum ki anlayacagim daha çok şey de olacak dogunca kısmet olursa :))

darısı başıma, 15+4 teyim, hala geçmedi.. 10 haftadir sadece çorbayla besleniyorum.. az kalmıştır insallah :)

Benim 2 gebeliğim 9 haftadayım 5 haftadan başladı bulantı kusma ve koku hassasiyeti ilkinde de olmuştu o kadar kötüyüm ki hiç bişey kalmıyor zofer diye bir ilaç kullanıyorum kar etmiyor bile Rabbim yardım etsin

Benim 2 gebeliğim 9 haftadayım 5 haftadan başladı bulantı kusma ve koku hassasiyeti ilkinde de olmuştu o kadar kötüyüm ki hiç bişey kalmıyor zofer diye bir ilaç kullanıyorum kar etmiyor bile Rabbim yardım etsin
Canım geçtim bulantı kusman bende çok zor durumdayim

kızlar üç haftadır bitmek bilmeyen bulantılarım var her hafta kilo kaybediyorum su bile içemiyorum yemeği zaten boşverdim...ne zaman geçer çok rahatsızımm

Bu forumda en çok çekenlerden biri benimdir sanırım. 6. hafta başladı 18de hafifledi 20de bitti. Ama ne bulantı... Buraya konu açmıştım zaten. Serum, ilaç hiçbirşey fayda etmemişti. 5-6 kilo verdim şu an başlangıç kiloma daha yeni geldim.

Su bile içemiyordum valla, bulantı bitince hayata yeniden başladım sanki.

İnşallah bir an evvel geçer, çekmeyen bunu bilemez ve anlayamaz. 4 ay hiç kalkmadan yattım inan.

Back
X