- 1 Nisan 2014
- 364
- 84
- 38
- Konu Sahibi Cilekcetiner
Cf
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgilisi de olabilir ki varsa zaten oyle adamdan hayır gelmez.
Ama annesi de özleyebilir elbette, anneler sadece küçük çocuklarını mı özler. Hem 14 Şubat'a bu kadar anlam yüklemeye ne gerek var. O da benim gibi tüketim çağının uydurduğu gereksiz bir gün olarak görüyor olabilir ve bu haftasonunu uygun olduğu için(diğer haftalar uymadığı için, uzun zamandır gidemedigi için) annesine ayırmış olabilir. Böyle bir durumda da senden ona hayır gelmez.
Bu arada annesi çocuğunu kızlara kaptırmamak için özellikle de çağırmış olabilir. Bu da bir ihtimal.
Ama en büyük sıkıntı aranızda güven oluşmamış. Bu yüzden sağlıklı ilişkiniz olamaz, üzülmeyin ve yolunuza bakın.
Col yargisiz infaz yapmissin
Konuyu bilmiyorum tabi ben bilmedigm icin de boyle bi yorum yaptim..vaktiniz olursa bi onceki konumu okursaniz kisa öz neden yargisiz infaz yaptigimi anlarsiniz. cunku bastanda guven vermeyen biriydi. guvenebilsem gercekten onla olmak isterdim ama bukadarmi olur diyor insan..((
Konuyu bilmiyorum tabi ben bilmedigm icin de boyle bi yorum yaptim..
Siz birlikte olmak istiyor musunuz bu adamla
Bi gelecek goruyor musunuz?
Bir şeyler hissediyor musunuz?
Bence gereksiz bir tepki olmuş. Zaten sevgili degilsiniz bu ne trip?
Bu yüzden diyorum zaten vakit ayırıp düşünüp üzülmeyin diye. Güven sonradan kazanılır mı bilemiyorum.14subatla ilgili tuketim bahanesi hemfikirim. ama sevgilisi olupta birlikte gecirmeyen pek gormedim.heleki haftasonu olunca..evet guvensizlik basli basina sorun zaten. ama istese guvenimi kazanabilirdi. ve suan guvensizliktende direk inanmadim bu dedigine. sevgili degiliz olsak zaten gunmu kalmadi annesinle gorusmeye 14subati benimle gecirsin derdim ama simdi biseyde diyemiorum. zaten annesinle olmasinda sorun yok. sorun suki o bahane biriyle geciricek sanirim oyle dusunuykrum(( tskler cvbicin
Siz bu adamı hem sevmiyor,hem ona güvenmiyorsunuz. Yazdıklarına cevap verip moralinizi hiç bozmayin bencezaten onceden kizgin ve tripli olmamdan devam eden bi trip bu.onun sayesinde bende boyle oldum. ama eminim sevgilide olsak bu annene gidiorum derdi ve bence gunmu yok anneyi gormelik altinda bisey arardim. dedigin gibi daha oncede basima gelmis bisey gercekten erkekler sehirdisina bahane uydurarak 14subati hayatlarinda kac kisi warsa kendi gozunde agir basanla geciriyorlarr
Sizce o kapasitede bi insan miSieTE="nanevelimon, post: 39428415, member: 577387"]guvenebilsem tabiki istiyorum ama guven sifir onun sayesinde.. tanistik bikere gorustuk cok olumluydu ama isim koyma sevgiliyiz olmadi ilk gorustufunde bida ne zmn gorucem seni fln dedi ama bibucuk aydir hic gorusmedik teklif etmedi dayanamayip 4cu haftasinda dememe ramen. ama hergun duzenli yazistik konustuk. ensonunda boyle olmas dedim birimi var alaymi ediosun benle dedim. is yogjnlugundan gorusme denk gelmedi dedi. halbuki kac tatili oldu nys. ben bunu engellemisdim telden. facedende silmistim. arada hep yazdi faceden enson dun cevap verdim ve bu konusmalar oldu iste. haliyle sevgilisi var sanirim diye dusunuyorum pfff
Siz bu adamı hem sevmiyor,hem ona güvenmiyorsunuz. Yazdıklarına cevap verip moralinizi hiç bozmayin bence
Bu yüzden diyorum zaten vakit ayırıp düşünüp üzülmeyin diye. Güven sonradan kazanılır mı bilemiyorum.
Bu arada yaşadığınız bir olayı tüm ilişkilerinizde yasayacaksınız diye bir durum yok, böyle düşünerek hem ilişkilerinizi çıkmaza sokarsanız, hem de ruh sağlığınızı bozarsınız.
yok öyle bir ihtimal.ailemle geçirecem demesi normal olabilir.ama sunduğu bahane biraz abartı geldi bana.yalan söylüyor.netSelam kizlar. 3yil onceki sevgilim beni aldatmisti. ve 14subatta sehirdisina is icin gidicegim klasik yalani atmisti. tabi arastirmalarim sonucunda aldattigini ogrenmistim sevgilisiyle istanbulda kutlamis. bueski konu simdi guluyorum ama ozaman cok aglamistim.neyse gelelim yeni mevzuya, biriyle tanismistim ve oda pek guven vermediginden gorusmeyi kesmistim. 1bucuk ay konusmustuk bikere gorusmustuk ama iliski ismi koyamadik bende guvenemedim gorusmeyi kesmistim. neyse simdide nezamandir yaziyo. bende dun cvbladim, yine biyere baglanmayan konusmalar(guvenmedigimden yine hayatinda birimi vara geldi ve kimse yok anlamiyorsun dedi.Bibucuk ay gorusmedik aynisehirde olmamiza ramen sozde isleri yogun zamani denk gelmemis) neyse dedimki 14subatta napiyorsun. ailemleyim dedi senlik cevap dedim.annesi baska sehirde yasiyor. annem aglamakli konustu ozlemis gidicem dedi. bnd hic inanmadim tabiki bahaneye bak bide 36yasinda bukisi:). ve ona komik dedim. 40yasinda adamsin annen aglamakli ozlemisde gidicekmissin. sonrada bana edepsizlik ettigimi soyledi. annesinin duygularinla alay etmisim nebicim konusuyormusum. netice sucu bana atarak siyriliyor. sevgili degiliz ama istese bulusurduk ve herseyi yoluna koyardik. bekledigimi bildiginden annesine srhirdisina gidicrgini dedi ve ben zaten ilgisizliginden inanmiyordum bence sevgilisi var ve onla bulusucak. haksizmiyim sizce ? gercekten onun hakli olma gercrk olma ihtimali varmi dediginin kizlarr