Evet evetOlur canım yapalım listemizi ✌ benim bildiğim
ucukgenclik
B Baharyagmuru35
orkide1453
blonde ambition
Biz listede olan ve spor yapanlar olarak zaten direk listeye 4ümüzü yazarızmelisa- ? Spor listesine girmek istiyormusun canım? Senin son zamanlarki spor durumunu gözden kaçırmışım ama bence gir arkadaşım beraber bisiklet sürelim baseni kalçayı müthiş topluyor biliyorsun üzerine de yapabildiğim sporları da yaparız arttırırız grupça olunca motive yükseliyor Yedeklerden ve yeni gelen arkadaşlarımızdan
Silent Scream yapıyormuş şimdi gördüm onuda yazarız diğer yedeklere ben yokken spor yapan hatta yeni gelen arkadaşların çoğu için bilgim yok canim sen spor yapan ve listede olmak istediğinden emin olduğun başka isim varsa onları da direk ekle canım benim ❤ kesin belli olmayanlara da soralım
kızlar burda ismi geçmeyen tüm arkadaşlarım spor listesinde dahil olmak istiyorsanız bildiriniz ekleyelim ❤
Harika canım ❤ zaten maksat spora teşvik ve grupça yarış için de motiveni arttırmak ✌ çok da güzel sporlar bunlar zaten ❤❤❤ ekliyorum senideEvet evet
yürüme , pilates ve arada yüzme olur benimki ancak.
| Yeni spor listemiz |
cnm antiaging çakılınannesi verenaporteno dugi berkas hep yaptı spor tubiyi de ekle iki takım yapalımOlur canım yapalım listemizi ✌ benim bildiğim
ucukgenclik
B Baharyagmuru35
orkide1453
blonde ambition
Biz listede olan ve spor yapanlar olarak zaten direk listeye 4ümüzü yazarızmelisa- ? Spor listesine girmek istiyormusun canım? Senin son zamanlarki spor durumunu gözden kaçırmışım ama bence gir arkadaşım beraber bisiklet sürelim baseni kalçayı müthiş topluyor biliyorsun üzerine de yapabildiğim sporları da yaparız arttırırız grupça olunca motive yükseliyor Yedeklerden ve yeni gelen arkadaşlarımızdan
Silent Scream yapıyormuş şimdi gördüm onuda yazarız diğer yedeklere ben yokken spor yapan hatta yeni gelen arkadaşların çoğu için bilgim yok canim sen spor yapan ve listede olmak istediğinden emin olduğun başka isim varsa onları da direk ekle canım benim ❤ kesin belli olmayanlara da soralım
kızlar burda ismi geçmeyen tüm arkadaşlarım spor listesinde dahil olmak istiyorsanız bildiriniz ekleyelim ❤
bi hafta yaptık daha bgn sıfırdan başlayalım pazartesiden pazartesiye yenileyelimorkide1453 listeyi hangi gün yeniliyordunuz ?
Tamam canım haftanız dolmak üzere ise bekleyelim diyecektim bende ok. Pazartesileri yenileriz ozaman bu gün listeyi oluşturalım madem oluşturduktan sonra arkadaşlar dün ve boğun ki sporlarını eklesin haksızlık olmasın madembi hafta yaptık daha bgn sıfırdan başlayalım pazartesiden pazartesiye yenileyelim
| SPOR LiSTEMiZ |
Ahahahah yok leğenle yapmıştık afedersin ahahhahaha ondan ha babam içtim4 dilim ekmek yetmemiştir canım tüm ekmek yeseydin
sende tüm şişeyi içiyim dedin heralde
İsterim canım ara sıra kardiyo yapıyorum ve yürüyüş o kadar ama arttırabilirim liste varken acaip yapıyoduk ya aynı olalımOlur canım yapalım listemizi ✌ benim bildiğim
ucukgenclik
B Baharyagmuru35
orkide1453
blonde ambition
Evt canım kesinlikleAhahahah yok leğenle yapmıştık afedersin ahahhahaha ondan ha babam içtim
İsterim canım ara sıra kardiyo yapıyorum ve yürüyüş o kadar ama arttırabilirim liste varken acaip yapıyoduk ya aynı olalım
Ayy birazdan bende katılıyorum o zamanEvt canım kesinlikle❤❤❤❤ gene aynı çok güzel yapıcaz veeee ben şuan size yine kondisyon bisikletinin üzerinden yazıyorum ✌ hadi hep beraber spora
Dün spor yaptn mı canım? Kaç puan dı ?orkide1453 yarim saat yuzme 120 puan
SPOR LiSTEMiZ ucukgenclik
B Baharyagmuru35
melisa-
blonde ambition
Silent Scream
A antiaging
Kizilbodur
D dugi
Verano_porteno
Liste de adı olmayan ve eklenmek isteyen arkadaşlarım bildiriniz
Olur canım yapalım listemizi ✌ benim bildiğim
ucukgenclik
B Baharyagmuru35
orkide1453
blonde ambition
Birşey diil bebeğim ❤ siz fitleşin ben seve seve yaparım
Haber vercem canımKızlar biliyorsunuzki benim pump it up ve aerobik puanlamada yoktu. Diğer takıma göre mi puanlama yapacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?