- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #201.141
Canim beni sormussun iyiyim tesekkur ederim sende iyisindir insallah fazla ugrayamiyorum artik buraya ama kalbim sizinlenasılsınız kızlar ben bugün annemdeydim temizlik yaptık ona yardıma gittim yoruldum bayağı yazmaya fırsatım olmadı anca geldim
Günaydın kızlar 71.50 büroya geçince yuzdemi hesaplarım
canııım şükür sesin çıktıCanim beni sormussun iyiyim tesekkur ederim sende iyisindir insallah fazla ugrayamiyorum artik buraya ama kalbim sizinle
yine 500gr dan fazla vermişizz***14. TAKİM 517. ETAP***
nuffiun(72,30///%)
zuzuzuzu1234 (66///%)
elaalemi( ///%)
Alina_ (59.3///%)
keptinn(54.7/54.5/0.2/%0.37)
Aylnaylm1(66.8///%)
poncikbirgelincik(59.3///)
senad(63.3/62.7/0.6/%0.95)
htc71(63.5///%) 512.etapta bildirimli izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5e bölündü
14. Takım Ortalama:%
Canim sesim cikmasada takipteyim sizi 7 ay sonra da burdayim en gec bebegim 11 haftayi gecti ve doktor kiza benzetti71LERE DÜŞMÜŞÜZZZ
canııım şükür sesin çıktı
yine 500gr dan fazla vermişizz
gunaydin sayfada neden aktif degilsin? Bir problemmi varGünaydın kızlar herkese
oo maşallahhh inşallah kızdır zaten bi oğlun varCanim sesim cikmasada takipteyim sizi 7 ay sonra da burdayim en gec bebegim 11 haftayi gecti ve doktor kiza benzetti
Haftasonuna sahlıyom kaçacağımıcoh iyi demişinama alaydıda iyiydi he
Yok ya reglym ya cok sey etmedm 2 3 kalktm en cok disarlarda laklak yaptim kuzenlerlegünaydııınnnnaptın kına da oynadın mı cok
Oynamışsındirrr sennnAyy isleri yaptimmm karnim agriya agriya pek zorrrrr banyoyu yikayp hemen gircemmmmm dusa sonrada yemege girisirm tmmdir
aynenbikerexik evleniyoooo.
cikolatamiymissssss
Keskeeeee onu birak bide kinaaa iyy hic cekilmezZ OYNA OYNA DICEKLER
allah kabul etsin cnm merak ettik daha sk ugramaya calisirsin
afiyet olsunben ne yicem patronum geldi karşımda çay iciyo sevabın artsın diyo
Cok gecmis olsun bebegimmmCanlarrr beni merak etmissijizz cok mutlu oldum.. hastalandim ben grip mi desem kirginlik mi bilmiyorum kac gundur izin aldim yatiyorum hafta sonu disariya xikmistim o carpti herhalde anlamadim. Siz nasilsiniz bakim ne var ne yokk hep aklimdaydinizz vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?