- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #204.061
Yani 1.5 yildir burdayim hic alkol sohbeti olmadi bilemiceemsaka yapmistir belki.
Ben en son 2014 de kullandim bidaha agzima surmedim. Hamilelik emzirme derken gecen senede icmeyerek artik tamamen agzima surmemeye karar verdim. :)
Yani zararli ama tabi herkesin kendi yasami.
Günaydın tatlım erken uyanmak iyidir ben 5 5.30 civarı uyanıyorum 7den önce kahvaltı yapıyorum güzel oluyor zaman uyuyarak geçmemiş oluyorGünaydın kızlar
En zoru gece yememek oldu
Son birkaç yıldır hep kalkar uyanınca, acıktıkça ama az ama çok bir şeyler atardım ağzıma
Öyle reflex olmuştu ki hatırlamıyordum bile bazen
Bugün yapmadım
Ama işte erken kalktım o yüzden
Açken nasıl uyunur bilmiyorum
Günaydın tatlım erken uyanmak iyidir ben 5 5.30 civarı uyanıyorum 7den önce kahvaltı yapıyorum güzel oluyor zaman uyuyarak geçmemiş oluyor
tatlım düzen oturtana kadar aday listesinde kalırsın sonra aktifliğine göre bakarızHerkese teşekkürler ilgisi için. Herşey çok güzel ama ben bu sohbet trafiğine yetişebilir miyim bilemiyorum. 173 boyda 70 kiloyum. Hedefim 62-63kilo olmak. Yoğun çalışıyorum ve spor yapamıyorum. Yediklerime oldukç dikkat ediyorum. Şeker yok karbonhidrat az. Alkol kaçamaklarım ayda bir ya da iki kez olmak üzere bir kadeh vs. Gruba kaydolma isteğim planlı olmaya zorlayacak bir sebep olması ve diskalifiye olmamak için sarfedilecek çabayla alışkanlık kazanmak. Güzel muhabbetler dönmüş. Ama ne yazıkki hepsini okuyamıyorum. Şayet birgün diskalifiye olursam özel mesaj atar mısınız?(utanarak soruyorum kusura bakmayın. )
ay hadi inşallahhhh
Peki neden alkol yasak grupta?
işe yararsa hemen bende almalıyımKendimi simcik inceltici krem aldim
Basen ic b bolgesi icin cok ise yariyo diyolaaaaaa umarim yarar
kaptinn @SekerPancarii
günaydın canıııımmGünaydın kızlar
En zoru gece yememek oldu
Son birkaç yıldır hep kalkar uyanınca, acıktıkça ama az ama çok bir şeyler atardım ağzıma
Öyle reflex olmuştu ki hatırlamıyordum bile bazen
Bugün yapmadım
Ama işte erken kalktım o yüzden
Açken nasıl uyunur bilmiyorum
Afiyet olsun 1 bardak süt ile kahvaltı yaptım bugün... iyiyim sen nasılsınGünaydın nuffiun
Nasılsın bugün?
Bende de alışkanlık oldu
5.30da açılıyor gözlerim
Saat 8.00
Kahvaltıya başlıyorum sonunda oh be
Günaydın bebek nasılsıngünaydın kızlaarrrrr
günaydın kuzuum iyiyim işe geldimm çay içiyorum keyif yapıyorumm sen napıyosunnGünaydın bebek nasılsın
tatlım düzen oturtana kadar aday listesinde kalırsın sonra aktifliğine göre bakarız
ay hadi inşallahhhhlistedeyken cok iyi kilo veriyosun cıkınca seyini çıkartıyosun
çinkilim ramazan geldi isteyen içebilir tabiki herkesin kendi hayatı sonucta ama bi bekleyin ramazan geçsin ondn sonra sabahlara kadar konuşun
işe yararsa hemen bende almalıyımbacaklarım için
günaydın canıııımmgece kalkıp yemek mi yiyosun
Afiyet olsun 1 bardak süt ile kahvaltı yaptım bugün... iyiyim sen nasılsın
kötü başladı baş ağrısından ölüyorum bugün 8e doğru kalktım yataktan sersem gibiyim ben çayı demlemedim daha yerime de iç bacımgünaydın kuzuum iyiyim işe geldimm çay içiyorum keyif yapıyorumm sen napıyosunn
midem almıyor bu aralar düzgün bir kahvaltıyı yoksa yapıyordum ..spor hiç yapmıyorum desem yeri arada yürürüm o kdarHerkesin hassasiyetine saygım var canım tabii ki sizinle yapmayız muhabbetini
Ama farklı görüşten insanlar da olabilir
Kendi aramızda konuştuk
Sonuçta özgür bir ülkedeyiz, çeşitlilik renklilik iyidir hem
Şaka bir yana da ben de bu 3 ay içmeyeceğim
Jillian içmeyin diyor vücuttaki suyu tüketiyormuş ve fitness başarısı sekteye uğruyormuş
Ya hiç sorma en sevdiğim şey yiyip yiyip yatmak
Ama bir süre sonra alışılır herhalde aç uyumaya da
Buraya yazacağım diye bir şeyi yerken iki kere düşünmeye başladım sonra yazarken utanırım kalkıp da çikolata pasta börek yersem
Sadece süt az değil mi canım
Gerçi ben de kahvaltıyı sevmiyorum ve sen spor yapmıyorsun bu dönem galiba
Ama kahvaltıyı sağlam tutmak lazımmış
günaydın ttlımGünaydın kızlar
Günaydın kızlar
midem almıyor bu aralar düzgün bir kahvaltıyı yoksa yapıyordum ..spor hiç yapmıyorum desem yeri arada yürürüm o kdar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?