- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.221
Heee benim gibi olardinizAy ne güzel olurdu ya taş gibi olurduk
Kendini bizim için feda ediyorsun kaptan çok yaşaSpor çok iyi kuzu menüler de bazi kacamaklar var sanki gibi geldi banaa
Ben çok yerim deney için herşey
He o gitti yaş ortalamasi pek uymadı ona da
Idare eder tatlım istediğim gibi bir sonuc alamiyorum cok canim sikkin gercektenzuzuzuzu1234 denk gelemiyoruz nasılsın nasıl gidiyor
Hayr beee cay icicezGitti mi annenlerNe cabuh giz
Diyetisyen oncesi parti olmus ossunHiç sorma zararlı yicekler ile doluydu kızartma lahmacun kumpir içli köfte
2 tane yedim avuç içinden küçüktü zaten
Dün başladım çok acıktım ama akşam da çok geldi yarın nasıl olacak merak ediyorum
Guzel pacanga pacanga cok guzel super olmus pacanga harika olmus pacangaHayr beee cay icicezben masada yigildm kaldmm
Babamda dioo kizim cok guzl olms pacangaasonra esim sonra annemle kardesm tmm dedmm anladim guzel devaam yiyin hadi gadi hepsini bitirin bana kalmasin diye
Farkindamisinz ben yemedim dedim
Benimde çay dan midem sişti hiç yiyemicemMerve yedim oglen zaten erik yedim 7 tane falan 1 dilimde karpuz alirim belki
Ohh valla ne guzelllGündüzleri uyuyorum canısı ondan hep
O ney öyle gızzzz şaşırdım bi anHeee benim gibi olardinizbu biraz fazla bi övgü oldu zaar oruca ver acliktannn
Yok gittiKendini bizim için feda ediyorsun kaptan çok yaşa
Bende menüleri uzaktan mı izliyor dedim
Oy biz yedikte doyduk Rabbim kabul etsin oruclarimiz inşallahBurda hala iftata bisaat varrrrr... ay tüm gün uyudum resmen sonra kakip spor yaptim simdide saat gelsinde yemek yiyim diye bekliom
sagol canimcimValla büyük başarı tebrik ederim seni
hahahahah yok kimse bisey demedi israr etmediGuzel pacanga pacanga cok guzel super olmus pacanga harika olmus pacangaseni sınıyolar zaar tamam guzel yimiyooommmmm diyeydin minicigim de yidi mi pacanga
Sırf sizin için diyetisyenlik bölümü okuyasm varyada fitness hocası mi olsam
Aslında istesek olabilirizzBen de fitness hocası olmak isterdim ya
Hep fit güzel ficudum olurdu ne güzel
Aslında istesek olabilirizz
Kendinizin hocası olabiliriz illa karşılığında para mı almamız gerekiyo
Karşılığında çok güzel bi vücut alcaz az miii
Amin canim insallahOy biz yedikte doyduk Rabbim kabul etsin oruclarimiz inşallah
Bi anda şok ederim ben adamiBenimde çay dan midem sişti hiç yiyemicembelki azıcık dondurma
Ohh valla ne guzelll
O ney öyle gızzzz şaşırdım bi anramazan girdiginden beri duymuyodum senden böyle siile
Yok gittihaklı olaraktan yani gelinleri damatlari varmis uymadik biz ona
Ahahahhaha biliyilar huyunusagol canimcim
hahahahah yok kimse bisey demedi israr etmedicunkusu biliyolar ben yemem diyosam yemem yersem onlara kalmaz
Ayy bennn bennnnde cok isterdimBen de fitness hocası olmak isterdim ya
Hep fit güzel ficudum olurdu ne güzel
Bayramdan sonra şahane sporlarla geliyorumNe bileyim güzel olurdu yani iş olarak yaptın mı mecbur spor yapacaksın
Çok ağır kullanma sen yine de riske atma bayram üstüBi anda şok ederim ben adamisimdi sporumu yapacimm agirliklara gectim geri omzumun agrisi gecti ama zorlamiyom yine de benim hemen geri çikar omzum biliyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?