Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gitti mi annenlerNe cabuh giz
Hayr beee cay icicez ben masada yigildm kaldmm
Babamda dioo kizim cok guzl olms pacangaa sonra esim sonra annemle kardesm tmm dedmm anladim guzel devaam yiyin hadi gadi hepsini bitirin bana kalmasin diye
Farkindamisinz ben yemedim dedim

Diyetisyen oncesi parti olmus ossun
Ayy hadi insallah bu liste cok iyi gelir sana

Hayr beee cay icicez ben masada yigildm kaldmm
Babamda dioo kizim cok guzl olms pacangaa sonra esim sonra annemle kardesm tmm dedmm anladim guzel devaam yiyin hadi gadi hepsini bitirin bana kalmasin diye
Farkindamisinz ben yemedim dedim
Guzel pacanga pacanga cok guzel super olmus pacanga harika olmus pacanga seni sınıyolar zaar tamam guzel yimiyooommmmm diyeydin minicigim de yidi mi pacanga

Merve yedim oglen zaten erik yedim 7 tane falan 1 dilimde karpuz alirim belki
Benimde çay dan midem sişti hiç yiyemicem belki azıcık dondurma

Gündüzleri uyuyorum canısı ondan hep
Ohh valla ne guzelll

Heee benim gibi olardiniz bu biraz fazla bi övgü oldu zaaroruca ver acliktannn
O ney öyle gızzzz şaşırdım bi an ramazan girdiginden beri duymuyodum senden böyle siile

Kendini bizim için feda ediyorsun kaptan çok yaşa
Bende menüleri uzaktan mı izliyor dedim
Yok gitti haklı olaraktan yani gelinleri damatlari varmis uymadik biz ona

Burda hala iftata bisaat varrrrr... ay tüm gün uyudum resmen sonra kakip spor yaptim simdide saat gelsinde yemek yiyim diye bekliom

Saat 11

5 badem - 55

Ara toplam: 55

Kahvaltı 12.30

1 omlet - 101
1 küp kaşar peyniri - 35
3 hindi füme salam - 51
1 Türk kahvesi fincanı karışık meyve suyu - 40
Ballı yoğurt - 170

Kahvaltı toplam: 397

Saat 5

1 paket limon lifli bisküvi - 196

Ara toplam: 196

Akşam 7

Nohut - 277
1 bardak ayran - 57

Akşam toplam: 334

Saat 10

Elmalı-tarçınlı yoğurt - 99

Ara toplam: 99

Gün toplam: 1083

Bi anda şok ederim ben adami simdi sporumu yapacimmagirliklara gectim geri omzumun agrisi gecti ama zorlamiyom yine de benim hemen geri çikar omzum biliyom ben

Bi anda şok ederim ben adami simdi sporumu yapacimmagirliklara gectim geri omzumun agrisi gecti ama zorlamiyom yine de benim hemen geri çikar omzum biliyom ben
Çok ağır kullanma sen yine de riske atma bayram üstü
Bayramda ne giycen ben daha kadar vermedim ya haftaya alisverise cikcaz nisanlimcim bana bayramlik alcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…