Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok ağır kullanma sen yine de riske atma bayram üstü
Bayramda ne giycen ben daha kadar vermedim ya haftaya alisverise cikcaz nisanlimcim bana bayramlik alcak
Hee az yapiyom 2 kilo ve 5 kiloyla yapiyom az az onu da
Ayy ben almicam bayrama bisey midi boy siyah gomlek elbisem var onu giycem dolgu topukla kizima alcam sadece ben spor ayakkabi aldim gecen kotam doldu

Selam kizlar iyi geceler herkese..
Aman bir yoğunumki sormayin..hafta sonu iftara misafirlerim vardi onlarla gecti zaman..temizlik yemek çocuklar gün yetmedi

Idare eder tatlım istediğim gibi bir sonuc alamiyorum cok canim sikkin gercekten sen nasilsin senin nadil gidoyor
Fena değil benimde diyetisyene başladım kabızlık için de akşam 9da bir çay bardağı kefir verdi cumartesiden bu yana çok rahatladım yanında da 1 meyve yiyorum istersen sende dene iftar saatine geliyor 1 hafta boyunca yap

Diyetisyen oncesi parti olmus ossun
Ayy hadi insallah bu liste cok iyi gelir sana
Kendiside dün ne yedin diye sordu lahmacun içli köfte dedim oo yaptı diyete nasilsa başlıcam deyip yemissin diyo gözümü doyurdum aslında ben

birde önceden yarışmıştı dimi iyi oldu yorumunu beğenmemiştim hanım ablanın

Evt daha onceden almistim tisikkur ederim
insanın karşılık veresi geliyo böyle
Hee az yapiyom 2 kilo ve 5 kiloyla yapiyom az az onu da
Ayy ben almicam bayrama bisey midi boy siyah gomlek elbisem var onu giycem dolgu topukla kizima alcam sadece ben spor ayakkabi aldim gecen kotam doldu
hee deeğmii senin spor ayakkabın var cocugum oldugu ilk sene bayramın hergünü için bi kıyafet alcam ona

evet başka bi takımda yarışmış kaptanmış hatta neyse dedikodu yapmıyak bayramdan sonra şeederiz

günaydın kızlaaarrr
inşallah cook güzel bi hfta olur hepimiz için
günaydın hiç iyi başlamadım ben ya sabah bütoya grdim 5 dk geçmedi bir çocuk geldi lise öğrencisi ... iş için gelmiş
müşavir birinden bahsediyordu oğlunun işyerinden birinin yeğeniymiş köye gitmesin diye burya gelecekti gelnmeyince ohh demişti şimdi 2 stajer oldu çocukta fırlama birşeye benziyor

lise zamanı en deli çağlar onlar içinde bi bilgisayar alınsa oraya daha iyi olmaz mı en azından sana yardımcı olurlar ufak işleri yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…