- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.241
o sesin superligin bebegimAhahahhaha biliyilar huyunuama yemedin supersin
Bunların karsiligini alicaksin biliyorsun dimiHerkese gullac koydumtamam siz yiyin bben doydum cok guzel olmussss ellerine saglik sagolun efendimm ne demek afiyet olsun ben sevmem tatli tisikkurler efendim
Evt daha onceden almistimBunların karsiligini alicaksin biliyorsun dimi
Hee az yapiyom 2 kilo ve 5 kiloyla yapiyom az az onu daÇok ağır kullanma sen yine de riske atma bayram üstü
Bayramda ne giycen ben daha kadar vermedim ya haftaya alisverise cikcaz nisanlimcim bana bayramlik alcak
Aaa olur mu canim o senin guzelligino sesin superligin bebegim
Facede biri yorum yapinca o senin fistikliginsenin gozlerinin guzelligi derler ya
Saolun efendimHerkese gullac koydumtamam siz yiyin bben doydum cok guzel olmussss ellerine saglik sagolun efendimm ne demek afiyet olsun ben sevmem tatli tisikkurler efendim
Babamda beni ove ove bi gazladi fihiuuu hahahahahahahaahSaolun efendimsevmerik biz yimezik tatli neyim
Hahahahahaahahah gozlerinin guzel bakisiAaa olur mu canim o senin guzelligin
Benim de yeni gitti sayılir en son mutfağı bitirdim sadece uyumak istiyorum yaa kiz uyanmadan..Misafirlerim gitti nirdesiniz yine
bende de misafir vardı benimkilerde yeni gittiMisafirlerim gitti nirdesiniz yine
Fena değil benimde diyetisyene başladım kabızlık için de akşam 9da bir çay bardağı kefir verdi cumartesiden bu yana çok rahatladım yanında da 1 meyve yiyorum istersen sende dene iftar saatine geliyor 1 hafta boyunca yapIdare eder tatlım istediğim gibi bir sonuc alamiyorum cok canim sikkin gercektensen nasilsin senin nadil gidoyor
Kendiside dün ne yedin diye sorduDiyetisyen oncesi parti olmus ossun
Ayy hadi insallah bu liste cok iyi gelir sana
Benimde çay dan midem sişti hiç yiyemicembelki azıcık dondurma
Ohh valla ne guzelll
O ney öyle gızzzz şaşırdım bi anramazan girdiginden beri duymuyodum senden böyle siile
Yok gittihaklı olaraktan yani gelinleri damatlari varmis uymadik biz ona
Evt daha onceden almistimtisikkur ederim
hee deeğmii senin spor ayakkabın varHee az yapiyom 2 kilo ve 5 kiloyla yapiyom az az onu da
Ayy ben almicam bayrama bisey midi boy siyah gomlek elbisem var onu giycem dolgu topuklakizima alcam sadece ben spor ayakkabi aldim gecen kotam doldu
evet başka bi takımda yarışmış kaptanmış hattaFena değil benimde diyetisyene başladım kabızlık için de akşam 9da bir çay bardağı kefir verdi cumartesiden bu yana çok rahatladım yanında da 1 meyve yiyorum istersen sende dene iftar saatine geliyor 1 hafta boyunca yap
Kendiside dün ne yedin diye sordulahmacun içli köfte dedim oo yaptı diyete nasilsa başlıcam deyip yemissin diyo gözümü doyurdum aslında ben
birde önceden yarışmıştı dimi iyi oldu yorumunu beğenmemiştim hanım ablanın
günaydın hiç iyi başlamadım ben ya sabah bütoya grdim 5 dk geçmedi bir çocuk geldi lise öğrencisi ... iş için gelmişgünaydın kızlaaarrr
inşallah cook güzel bi hfta olur hepimiz için
lise zamanı en deli çağlargünaydın hiç iyi başlamadım ben ya sabah bütoya grdim 5 dk geçmedi bir çocuk geldi lise öğrencisi ... iş için gelmiş
müşavir birinden bahsediyordu oğlunun işyerinden birinin yeğeniymiş köye gitmesin diye burya gelecekti gelnmeyince ohh demişti şimdi 2 stajer oldu çocukta fırlama birşeye benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?