- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.261
pc var kuzum ama onlara işi göstermekte zaman alıyor yanlış yapsalar birde düzeltmek için uğraşıyorsun 1 tane yeterli 2 tane olunca sorun oluyor tek olmak daha güzel ayrıca zor oluyor ama en azından boş zamanım da çok oluyor kız da bu saat oldu gelmedi aradım açmadı ... uykun mu var kuzulise zamanı en deli çağlaronlar içinde bi bilgisayar alınsa oraya daha iyi olmaz mı en azından sana yardımcı olurlar ufak işleri yaparlar
rahatlıga bak helepc var kuzum ama onlara işi göstermekte zaman alıyor yanlış yapsalar birde düzeltmek için uğraşıyorsun 1 tane yeterli 2 tane olunca sorun oluyor tek olmak daha güzel ayrıca zor oluyor ama en azından boş zamanım da çok oluyor kız da bu saat oldu gelmedi aradım açmadı ... uykun mu var kuzu
sahura kadar uykusuz mu kalıyorsun .... gelmicekmiş bizim kız başka bir çocuk geliyormuş sıkılıyormuş eline laptopta vermişiz halbukirahatlıga bak heletelefon acmıyo
evet yaa bnm btün ramazanım uykusuz geçiyo
Aynen bunu okuyp yattim aksam :) aliskanlik zor uyudum yahuuu ama dinlendim :)Benim de yeni gitti sayılir en son mutfağı bitirdim sadece uyumak istiyorum yaa kiz uyanmadan..
okadar dursalardi yanibende de misafir vardı benimkilerde yeni gittisahura da kalın dedik durmadilar
yok ama gece uykum bölünüyo ya o etkiliyo galibasahura kadar uykusuz mu kalıyorsun .... gelmicekmiş bizim kız başka bir çocuk geliyormuş sıkılıyormuş eline laptopta vermişiz halbuki
günaydın canıımmGünaydin kizlar
bayram üstü hastalıkKizimdanmi gecti bilmiyorum ama bogazlarim aciyo ve iceri akiyo hissediyoruminsallah hasta olmam hic cekilmiyo pffff
yok ama gece uykum bölünüyo ya o etkiliyo galibaayy bizde de biri öle yapmıştı daha 2 gün durdu sıkılıyorum diyip gitti halbuki biraz alışınca ne işler yaptırcaktk biz ona
günaydın canıımm
günaydın canısı nasılsınGünaydin kizlar
Ohhh iyi gelmistirBabamda beni ove ove bi gazladi fihiuuu hahahahahahahaahbide cok acidi cok yorldu kizim diyip duruyo
ben yanlızlığı seeviyorum boş kaldım mı sizle rahat konuşuyprum film izliyorum dizi izliyorum
...
olabilir bir de birden yiyorsun iftarda onunda etksi vardır
Hee bi tane daha aldimhee deeğmii senin spor ayakkabın varcocugum oldugu ilk sene bayramın hergünü için bi kıyafet alcam ona
Ayy insallah hastalanmazsinnnnnnnKizimdanmi gecti bilmiyorum ama bogazlarim aciyo ve iceri akiyo hissediyoruminsallah hasta olmam hic cekilmiyo pffff
iyim tatlim sen nasilsin? dersler nasil gidio?günaydın canısı nasılsın
Bilmiyorumbayram üstü hastalıkdurdurabiliyosan durdur kuzu ilaçlarla bitkisel yollarla fln
yorulmustum gectiOhhh iyi gelmistirövün övün diyeydin
Yoğuldun mu
KahveeeeeeğğğğğğBilmiyorum
yorulmustum gectikahvemi ictim simdi
umarim hastalanmassin canim, eger bogazini sicak tutarsan hastalik gelmeden engeleme sansin yüksekKizimdanmi gecti bilmiyorum ama bogazlarim aciyo ve iceri akiyo hissediyoruminsallah hasta olmam hic cekilmiyo pffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?