Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

lise zamanı en deli çağlar onlar içinde bi bilgisayar alınsa oraya daha iyi olmaz mı en azından sana yardımcı olurlar ufak işleri yaparlar
pc var kuzum ama onlara işi göstermekte zaman alıyor yanlış yapsalar birde düzeltmek için uğraşıyorsun 1 tane yeterli 2 tane olunca sorun oluyor tek olmak daha güzel ayrıca zor oluyor ama en azından boş zamanım da çok oluyor kız da bu saat oldu gelmedi aradım açmadı ... uykun mu var kuzu

rahatlıga bak hele telefon acmıyo
evet yaa bnm btün ramazanım uykusuz geçiyo

sahura kadar uykusuz mu kalıyorsun .... gelmicekmiş bizim kız başka bir çocuk geliyormuş sıkılıyormuş eline laptopta vermişiz halbuki
yok ama gece uykum bölünüyo ya o etkiliyo galiba ayy bizde de biri öle yapmıştı daha 2 gün durdu sıkılıyorum diyip gitti halbuki biraz alışınca ne işler yaptırcaktk biz ona

Günaydin kizlar
günaydın canıımm

ben yanlızlığı seeviyorum boş kaldım mı sizle rahat konuşuyprum film izliyorum dizi izliyorum
...
olabilir bir de birden yiyorsun iftarda onunda etksi vardır

ben yanlızlığı seeviyorum boş kaldım mı sizle rahat konuşuyprum film izliyorum dizi izliyorum
...
olabilir bir de birden yiyorsun iftarda onunda etksi vardır

evet yaa geçen sene stajyer bnm yanımda oturdu da bunaldııımm hiç bişey yapamıyorum fln

hee deeğmii senin spor ayakkabın var cocugum oldugu ilk sene bayramın hergünü için bi kıyafet alcam ona
Hee bi tane daha aldim indirimdeymisti bek guzeldi o yuzden bana bayramlik yokesimde almicak bisey sanirim sadece kizima alcaz regl olmayi bekliyom regliyken çıkıp aliriz yoksa dolasamam ben orucken

Günaydın kızlaaarr
ben yine sahura uyanamadım annemde uyuyakalmış Bu sabah 59.9 dum cumaya göre -100 galiba cuma kaçtı hatırlayamadım Aslında daha az çıkmam lazımdı az yiyorum ama yine wc çarşamba gününden kayısı çayıyla erik çayini içicem cumaya kadar etki etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…