- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.281
tutuomusun peki Oruc sahura kalkmadan?Günaydın kızlaaarr
ben yine sahura uyanamadım annemde uyuyakalmışBu sabah 59.9 dum cumaya göre -100 galiba cuma kaçtı hatırlayamadım Aslında daha az çıkmam lazımdı az yiyorum ama yine wc çarşamba gününden kayısı çayıyla erik çayini içicem cumaya kadar etki etsin
poncikbirgelincik canim listeden beni çıkarabilirsin alınmam doğru söylüyorsun sonuçta izindeyim ben
Günaydın kuzum ... akşama nasıl dayanacaksın zor olcak bugün.. semiz otu yiyormusun o da düzenliyorGünaydın kızlaaarr
ben yine sahura uyanamadım annemde uyuyakalmışBu sabah 59.9 dum cumaya göre -100 galiba cuma kaçtı hatırlayamadım Aslında daha az çıkmam lazımdı az yiyorum ama yine wc çarşamba gününden kayısı çayıyla erik çayini içicem cumaya kadar etki etsin
tutuomusun peki Oruc sahura kalkmadan?
evet ic canim yarar tabi, buara bende de var kabizlik cikiyorum ama cok zor...
geçmiş olsun nane limon zencefil baş ne bulursan yap derim hasta olmak yazın daha kötüKizimdanmi gecti bilmiyorum ama bogazlarim aciyo ve iceri akiyo hissediyoruminsallah hasta olmam hic cekilmiyo pffff
Günaydın kuzum ... akşama nasıl dayanacaksın zor olcak bugün.. semiz otu yiyormusun o da düzenliyor
evet yaa geçen sene stajyer bnm yanımda oturdu da bunaldııımm hiç bişey yapamıyorum fln
iyiyim ... dersleri hafta sonu boşladım azcık bugün telafi günüm olcak ... senin diyet nasıliyim tatlim sen nasilsin? dersler nasil gidio?
biraz diyet için zorlasan olmamı çok faydalı bağırsağa çok sorun yaşıyorsun wc ile ilgiliolsun canım Allah sabrını veriyo geçende de kalkmadan tutmustum cok zorlamadı cok sükürr ama sabah yürüyerek geldim inşallah kurumammsemızotu yemıyorum ya sevmıyorum meyve yiyorum bol su iciyorum
biraz diyet için zorlasan olmamı çok faydalı bağırsağa çok sorun yaşıyorsun wc ile ilgili
insallah kuzummm ama aciyo yani :/Ayy insallah hastalanmazsinnnnnnn
Benim az kaldi biter yakindaKahveeeeeeğğğğğğregl olcam cok şişimmmm
umarim hastalanmassin canim, eger bogazini sicak tutarsan hastalik gelmeden engeleme sansin yüksek
evet kizlad sagolunnnnnn hasta olmamak icin bugun cabalamam lazimmmmmgeçmiş olsun nane limon zencefil baş ne bulursan yap derim hasta olmak yazın daha kötü
Allah kolaylik versin canim. hmm anladim ramazan gectiginde en gec düzelir yineevet canım tutuyorum kalkmadan
bende ramazan girdi gireli off çok kötüen son cuma cıkmıstım galiba bugün 3 gün oldu
olsun ara vermekde iyi gelio, yoksa cok bunalio insan, benim esimde suan sinav hazirliklariyla bogusuo. Zor yani.iyiyim ... dersleri hafta sonu boşladım azcık bugün telafi günüm olcak ... senin diyet nasıl
Allah kolaylik versin canim. hmm anladim ramazan gectiginde en gec düzelir yine
evet canim niyetliyim Cuma basladim yine, Burda okadar gec acilioki Oruc yemekmi yiyom uyuyomu aksamlari belli degilamin canım cümlemize inşallah düzelir sen niyetli misin
hadı ya kaçta okunuyo canımevet canim niyetliyim Cuma basladim yine, Burda okadar gec acilioki Oruc yemekmi yiyom uyuyomu aksamlari belli degil
Benimki 6 7 gün sürüyo tam günümde olursam son 4 günü falan tutabiliyoruminsallah kuzummm ama aciyo yani :/
Benim az kaldi biter yakinda
evet kizlad sagolunnnnnn hasta olmamak icin bugun cabalamam lazimmmmm
3 4 lokma ye ben de çıkamadım adet olcam semiz yedim kefir içtim kayısı yedim meyve olarak çok iyi geldisemizotundan salata yapılıyodu dimi evde varsa zorlarım kendimi
Hayırlı olsun canimmm simdidenbuarada kizlar, gecen bi görüsmem var diodumya insallah Allah kismet ederse 1 ekimde istedigim pozisiona gecmis olcam yani konusma bu yönde ilerledi. Kismetse temmuz gibi imazalicam anlasmayi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?