Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tutuomusun peki Oruc sahura kalkmadan?
evet ic canim yarar tabi, buara bende de var kabizlik cikiyorum ama cok zor...

Günaydın kuzum ... akşama nasıl dayanacaksın zor olcak bugün.. semiz otu yiyormusun o da düzenliyor

Günaydın kuzum ... akşama nasıl dayanacaksın zor olcak bugün.. semiz otu yiyormusun o da düzenliyor

olsun canım Allah sabrını veriyo geçende de kalkmadan tutmustum cok zorlamadı cok sükürr ama sabah yürüyerek geldim inşallah kurumamm semızotu yemıyorum ya sevmıyorum meyve yiyorum bol su iciyorum

olsun canım Allah sabrını veriyo geçende de kalkmadan tutmustum cok zorlamadı cok sükürr ama sabah yürüyerek geldim inşallah kurumamm semızotu yemıyorum ya sevmıyorum meyve yiyorum bol su iciyorum
biraz diyet için zorlasan olmamı çok faydalı bağırsağa çok sorun yaşıyorsun wc ile ilgili

Ayy insallah hastalanmazsinnnnnnn
insallah kuzummm ama aciyo yani :/

Kahveeeeeeğğğğğğregl olcam cok şişimmmm
Benim az kaldi biter yakinda
umarim hastalanmassin canim, eger bogazini sicak tutarsan hastalik gelmeden engeleme sansin yüksek

geçmiş olsun nane limon zencefil baş ne bulursan yap derim hasta olmak yazın daha kötü
evet kizlad sagolunnnnnn hasta olmamak icin bugun cabalamam lazimmmmm

iyiyim ... dersleri hafta sonu boşladım azcık bugün telafi günüm olcak ... senin diyet nasıl
olsun ara vermekde iyi gelio, yoksa cok bunalio insan, benim esimde suan sinav hazirliklariyla bogusuo. Zor yani.
Iyi gidio canim buhafta hedefim 71i görmek ama olcakmi bilmiyorum

buarada kizlar, gecen bi görüsmem var diodumya insallah Allah kismet ederse 1 ekimde istedigim pozisiona gecmis olcam yani konusma bu yönde ilerledi. Kismetse temmuz gibi imazalicam anlasmayi:)

insallah kuzummm ama aciyo yani :/

Benim az kaldi biter yakinda

evet kizlad sagolunnnnnn hasta olmamak icin bugun cabalamam lazimmmmm
Benimki 6 7 gün sürüyo tam günümde olursam son 4 günü falan tutabiliyorum
Dikkat ittt kendine pekmez ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…